Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Άβαταρ μέλους
tsou

Re: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από tsou »

Θεωρώ οτί οι πολλές αναλύσεις κουράζουν(αν και είναι χρήσιμες αν γίνονται με αντικειμενικότητα και καλή προαίρεση).

Το ματς με τον Γαύρο χάθηκε, ΛΟΓΩ ΙΒΙΤΣ.
Ο ΠΑΟΚ έπαιζε δυνατά με εξαιρετικό passing game, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε εξαιρετικά, οι γαύροι πανικοβλήθηκαν και ήταν θέμα χρόνου το ματς να γυρίσει, ήταν ξεκάθαρο.

Ο Ίβιτς κρέμασε, την ομάδα και έριξε ταφόπλακα στην σαφή υπεροχή μας, όλα τα άλλα νομίζω οτί απλά τα αναλύουμε για να τα αναλύουμε.

Αν και δεν μ'αρέσει να εκφράζω άποψη με το αν, θεωρώ οτί αν στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Ίβιτς έιχε μπει ο Ελ Ζαρ(ο οποίος θα πήγαινε στα άκρα-και ο Φωτάκης στη θέση του Ίβιτς) τώρα θα αναλύαμε το ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 1-2, και όχι το ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 3-0.
Έτσι απλά.
PAOK4tessera

Δημοσίευση από PAOK4tessera »

Για τους κ.κ. Λυριτζή και Οικονόμου, εκτός του ότι είναι δηλωμένοι και προκλητικοί οπαδοί του θηλυπρεπούς εφήβου, να μην ξεχνάμε ότι έχουν αφεντικό τον Μαρινάκη. Το γιατί; Μα γιατί ο κ. Μαρινάκης έχει στην κατοχή του το 25% του SKAI.

Ορίστε:

Με 25% έχει «μπει» και στις δύο εταιρίες του ομίλου ΣΚΑΪ, o γνωστός εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης.

Ενδεικτικά ένα link
http://www.theseanation.gr/news/generic ... inakis.htm

Τώρα. Μία δήλωση του Ζουέλα, η οποία δεν πρέπει να περνά απαρατήρητη. Είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης μας

" Ο Ολυμπιακός δεν είναι στο επίπεδο που βρισκόταν πριν από 5-6 χρόνια, παρόλα αυτά μας κέρδισε. Τον τρόπο τον ξέρουν όσοι βρίσκονται στον χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό αλλά η διαιτησία παίζει τον ρόλο της. Όταν ήμουν στην Ξάνθη, συνεργάστηκα με έναν παλιό διαιτητή και ξέρω".

Σε ποιον να αναφέρεται άραγε; Μήπως σε εκείνο το κοράκι που προετοιμαζόταν μετά την Ξάνθη να κατηφορίσει στο λιμάνι, αλλά το θέμα "κάηκε"; Έναν από τους εκλεκτούς του "θείου"; Εκείνον που κάποτε έσφαζε τον ΠΑΟΚ χωρίς ντροπή;

Θα τα πούμε όλα εν καιρώ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Π.Α.Ο.Κ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΥΓ: Το παιχνίδι με τον θηλυπρεπή στην Τούμπα θα διεξαχθεί πέντε αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (Ελπίζω να τους πετύχουμε στο Κύπελλο). Πιθανότατα τότε θα κρίνεται το πρωτάθλημα, το οποίο πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ ακόμη διεκδικεί. Τότε θα είναι καλό να υπενθυμίσουμε στα καλομαθημένα του Πειραιά και στους έμμισθους εκφραστές της οπαδικής υποκουλτούρας της ομάδας του ελληνικού δημοσίου, για ποιον λόγο χτίστηκε η μεγαλύτερη παράδοση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

tonygr έγραψε:απαντω στον φιλο που μου εστειλε σε εμενα και ενος ακομη αδερφου το παρακατω μηνυμα

Επίσης είστε οι μόνοι που δεν καταλάβατε οτι η ομάδα δεν είχε δεξί μπακ για να ξεκινήσει σήμερα και κράζετε που έπαιξε ο Ζουέλα εκεί ενώ στην αποστολή είχαμε 4,5 αμυντικούς......
2ον Ο Ίβιτς ήταν πάρα πολύ καλός για 57'... αν είχε σκοράρει να δω τι θα λέγατε τώρα....
3ον Αφού δε χωράει ο Φωτάκης στον άξονα τον έβαλε δεξιά... ως δεξί χαφ που συγκλίνει στον άξονα και όχι ως εξτρέμ...

4ον Για τον αβράμη τον "απροσπέλαστο" τα λόγια είναι περιττά...

tonygr έγραψε:Τι εννοεις οτι δεν ειχε δεξι μπακ?? δλδ ο μπουσαιντι είναι εξτρεμ?? φιλε μου δεξι μπακ είναι και σαφος θα είναι καλυτερος από έναν παιχτη που μπορει να είναι αμυντικός αλλα δεν είναι γρηγορος για να παιξει στα ακρα και σαφος δεν ξερει και την θεση και επισης δεν ειμαι κατά στο να παιξει ο Ιβιτς αλλα ειμαι καθετα αντιθετος στο να παιξει ο φωτακης στα ακρα και φανταζομαι να το ειδες αυτό και να συμφωνεις … δεν καταλαβα γιατι ντε και καλα επρεπε να παιξει και ο φωτακης!! Υπαρχουν παιχνιδια που μπορει και πρεπει να παιζει και αλλα που όχι !!! .. και για να ολοκληρωσουμε την μικρη ανιτπαραθεση μας και για να σε φτιάξω λιγο παραπανω εχω να σου πω ότι όπως κραζαμε τον σαντος για την πληρη ατολμια του στο να παιξει λιγο πιο επιθετικα και να ψαξει για το γκολ όπως κραζατε (όχι εγω) τον δερμιτζακη για την υπερμετρη επιθετικοτητα ετσι τωρα θα τα ακουσει και ο χαβος για τις λαθος επιλογες του …για αλλαγες δεν κανω κουβεντα γιατι δεν το εχει.
Οσο για τα πεναλτι που ακουω!!! Τι να πω ρε παιδια!! Αν και δεν βλεπω κατι μεμπτό εχω να πω ότι εδώ δεν μας δωσαν πεναλτι μαρς με Ολ.Βολου με ξανθη από τους ορισμους με ρουλι το ιδιο και μαλιστα στην τουμπα με βαζελο την κοκκινη που μπορει να αλλαξει το παιχνιδι και τελος στην καβαλα που η φαση επισυρει και φυλακιση 3 μηνων και εσεις θελετε να σας δωσει Ο ΠΑΜΠΟΡΔΙΔΗΣ πεναλτι στο τηγανι και μαλιστα σε φαση σαν και αυτην??? Αυτά δεν γινονται ρε αδερφια !! για μενα παντος και εντελως αντικειμενικα ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Έλα φίλε εγώ είμαι που σου τα έγραψα...
Καταρχήν δεν έχω πρόβλημα που κάνεις κριτική στον Χάβο (κάθε άλλο). Αλλά όπως επισημαίνεις τα λάθη, έτσι κι εγώ επισημαίνω τα σωστά..(υποκειμενικά πάντα).

Βεβαίως και ο Μπουσαιντί είναι δεξί μπακ.... αλλά αυτό που έγραψα είναι οτι "η ομάδα δεν είχε δεξί μπακ για να ξεκινήσει σήμερα" εννοώντας οτι μετά τα μεσοβδομαδιάτικα δε μπορούσε να βγάλει 90λεπτο... οπότε αναγκαστικά έπρεπε να ξεκινήσουμε με Ζουέλα σ'αυτή τη θέση.
Επίσης ο Φωτάκης έπρεπε ντε και καλά να παίξει γιατί είναι ο πιο φορμαρισμένος παίχτης μας αυτή την περίοδο και δε γίνεται να τον αφήσεις εκτός.. Γενικά έπρεπε να παίξει και κάποιος δεξια που να ξέρει και να μαρκάρει και να ανεβοκατεβαίνει, για να βοηθάει τον Ζουέλα αν τα βρει σκούρα...
Πιστεύω δικαιώθηκε ο Χάβος για την επιλογή αυτή του Φωτάκη στη συγκεκριμένη θέση, καθώς τα πήγε περίφημα. Τώρα αν τα πήγαινε καλύτερα ο Ελ Ζαρ που θα έπαιζε στη γραμμή, αυτό μόνο ο Θεός το ξέρει.... για μένα δε νομίζω να ήταν καλύτερος ή να το πω καλύτερα δε θα ταίριαζε με το πλάνο παιχνιδιού παίχτης γραμμής εκεί..
Αυτά..

ΥΓ: Σόρρυ αν φάνηκε επιθετική η χθεσινή απάντηση αλλά δεν ήταν. Βέβαια λίγο το χθεσινό μάτς και τα νεύρα, λίγο το άβαταρ που έχεις :lol: :lol: :!: ίσως να με επηρέασαν...!! αστειεύομαι...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

PAOK4tessera έγραψε:Σε ποιον να αναφέρεται άραγε; Μήπως σε εκείνο το κοράκι που προετοιμαζόταν μετά την Ξάνθη να κατηφορίσει στο λιμάνι, αλλά το θέμα "κάηκε"; Έναν από τους εκλεκτούς του "θείου"; Εκείνον που κάποτε έσφαζε τον ΠΑΟΚ χωρίς ντροπή;

μάλλον σε αυτόν που στο τελευταίο του διαιτητικό παιχνίδι τιμήθηκε από τh ΠΑΕ Aρης για τη προσφορα του στο χwρo τις ελληνικής διαιτησίας.

YG: ο bussaidi ούτε για 20λεπτό δεν ήταν, όχι 90 λεπτό
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Και τώρα με καθαρό μυαλό: Φυσικά είναι ανοησία να περιμένεις να σου δώσει πέναλτυ στην σφηκοφωλιά.

Την δουλειά τους την έκαναν οι χοντροί, με το που άρχισε το γελοίο πρωτάθλημα, εξεβίασαν τόσο πολύ τα κοράκια, που δεν μπορούν πλέον να σφυρίξουν αλλιώς.

Οι παίχτες του γκαυ άρχισαν να κιτρινίζονται, αφού τέλειωσαν όλα. Επιστημονικά πλέον και μελετημένα και είμαστε και ευχαριστημένοι που δεν σφύριξε και χειρότερα (μαζόχες).

Νομίζω όμως, οτι το μάτς το φοβηθήκαμε περισσότερο απο ότι έπρεπε. Άρχισε ο Φωτάκης----δεν τον γουστάρω αυτόν το παίχτη με τίποτα, γιατί εκεί που τον περιμένεις να παίξει μετά απο κανα δυο, ας πούμε καλά παιχνίδια, έιναι ΠΑΝΤΑ μάπα----δεν αρχίζει ο Ελ Ζαρ, που με την ταχύτητά του και την ντριπλα του νομίζω θα ήταν καλλίτερα απο τον Φωτάκη.
Στην απόδοση μας: Ο Μαλεζάς είναι τόσο ασταθής και επιρρεπής στα δολοφονικά λάθη που πρέπει να έχεις κάποιον να τον προσέχει σε όλο το ματς.
Ο Ίβιτς επανειλημμένα τρώει μαλακισμένες κίτρινες, όταν όλοι ξέρουμε, οτι τα κοράκια έτσι μας βγάζουν απο τον ρυθμό του παιχνιδιού.
Ο Σάλπι μια πάνω - μια κάτω χωρίς τελειώματα. Μπαίνει ο Μουσλι, χάνει την μπάλλα, είναι φρέσκος και δεν την κυνηγάει, γιατί πλέον έχει συμβιβασθεί με την ήττα.
Ο Σακελλαρίου πρέπει να μάθει να σεντράρει----θέμα προσαρμογής;
Ο Βιτόλο καταπληκτικός με μερικές παρακινδυνευμένες ενέργειες και το μοιραίο λάθος.
Και παρ όλα αυτά, το καλλίτερό μας παιχνίδι μέσα στο μπουρδέλο, εδώ και κάτι δεκάδες χρόνια μέχρι την ηλίθια αποβολή του Ίβιτς.
Ξέχασα κάτι;
:evil: :evil: :evil:
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Αδελφέ, για μένα ο Μπουσαιντί είναι απλώς μία "ψιλο"βελτιωμένη έκδοση του Αραμπατζή. Οι πλαγιοκοπήσεις του, με εξαίρεση ένα πέναλτι που κέρδισε με τον Άγιαξ, είναι χάλια, οι σέντρες του ανύπαρκτες στην ουσία (εκτός εάν θυμάσαι κάτι που δεν θυμάμαι και κάναμε ποτέ ευκαιρία από σέντρα του Μπουσαιντί), στο ένας με έναν δεν μπορεί να ντριπλάρει, στην άμυνα είναι σχετικά αξιοπρεπής αλλά αυτό δεν τον κάνει παίκτη επιπέδου ενώ και το κοντρόλ του είναι στα δύο μέτρα. Ακόμα είναι επιρρεπής στα απρόσεκτα (όχι σκληρα) μαρκαρίσματα και αυτό τον καθιστά επίφοβο σε κάθε ματς. Θεωρώ ότι χρειάζεσαι κάποιον καλύτερο, κάτι αντίστοιχο με τον Λίνο, για να μπορείς να πεις ότι είσαι πλήρης ως ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

giapas έγραψε:
niko70 έγραψε:Τώρα, είμαι έτοιμος να συζητήσω ότι θέλεις για τις αδυναμίες μας.

Δεκτό...
Παίρνω την ευκαιρία από τη πάσα σου και προχωράω σε κάτι που ήθελα από χτες να το γράψω.

Κάνω ( και δέχομαι ) την υπόθεση εργασίας ότι ο κοραξ δεν ήθελε να σφάξει ΠΑΟΚ .
Απλά τα αμφισβητούμενα ( κατά τη κρίση του εκείνη τη στιγμή, όχι αμφισβητουμενα από εμάς μετά από 2-3 replay) θα τα έδινε το γαύρο.
Προφανώς το πλήθος και η σοβαρότητα αυτών των αμφισβητούμενων φάσεων γίνεται να διαμορφώσει αποτέλεσμα.

Τα παραπάνω τα δέχομαι και πιστεύω ότι ήταν γνωστά από την έναρξη του παιχνιδιού..

Ξεκινάει το ματς.
Τί βλέπουμε?

1) Ενα γαύρο που στα άλλα ματς στο Καραισκάκη πετάει φωτιές στο πρώτο 20λεπτο , να είναι καθηλωμένος από το ΜΥΑΛΩΜΕΝΟ παιχνίδι μας.
2) Μια κερκίδα που (δίκαια) έχει σιγάσει μετά από το αναμενόμενο αρχικό ξέσπασμα.
3) Ενα ΠΑΟΚ να γεμίζει αυτοπεποίθηση όσο περνάνε τα λεπτά και να ψάχνει το γκολ.
4) Γενικά παιχνίδι ποιοτικό.Το καλύτερο 1ο 30λεπτο της Λιγκας. Ελάχιστα σφυρίγματα από το διαιτητή, λίγες διακοπές. Κοινώς ότι παίζεις, το εισπράτεις.

Για εμένα αυτές ήταν οι ιδανικές συνθήκες για εμάς.
Εμφάνιση κλάσεις ανώτερη ακόμα κ από τις περσυνές νίκες μας μέσα εκεί.
Ενδεχομένως η καλύτερη εμφάνιση της 20ετίας μέσα εκεί.
Ενας ΠΑΟΚ που νόμιζες ήταν ευρωπαική ομάδα που δε μασάει από έδρες κ μ@Λ@κίες.

Μεχρι εδώ ελπίζω να συμφωνείτε όλοι σας. Το κοράκι τονίζω ήταν ΑΟΡΑΤΟ

Συνεχίζω...
Τρώμε το γκολ. Ενα λάθος , μια στιγμη αδράνειας μας στοιχίζει. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Τί περιμένω? Να συνεχίσω έτσι , να βγάλω ποδοσφαιρικό εγωισμό , να μη δεχτώ το παιχνίδι της τύχης και να σκυλιάσω. Να είμαι μυαλωμένος και ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΣ.

Τί βλέπω?

Από τη σέντρα κ μετά ..νεύρα. Πολλά νεύρα.

Ατομισμός απο παίκτες για να χρησθούν ήρωες.
Αρχισε ο Ζουέλα τις κοκορομαχίες με Ριέρα.
Αρχισαν τα καροτσάκια στον αβρααμ επειδή έπεσε στη περιοχή μας, εκεί στο κόρνερ
Συνέχισαν οι άλλοι, οι γαυροι.
Σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν.
Πάω με νταηλίκι κ τσαμπουκά να πάρω ένα ματς το οποίο το είχα πιο απλά...αγωνιστικά.

ΑΝΑΓΚΑΖΩ ΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ
ΑΝΑΓΚΑΖΩ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

Ηταν λογικό ότι αν σφύριζε πολύ ο κόραξ , τα πιο πολλά θα τα έπαιρνε ο γαύρος.
Ηταν λογικό ότι άμα ξύπναγε η κερκίδα θα δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερη πίεση στο διαιτητή.

Για μένα εκείνη τη στιγμή ήταν σα να βλέπω ολη την ιστορία του ΠΑΟΚ μπροστά μου.
Ολη όμως.

Περίμενα να αντιδράσω ψύχραιμα και μυαλωμένα. Αυτό θα με κάνει πρωταθλητή κάποτε.
Αν καταφέρω αυτό θα έχω κερδίσει τη μεγαλύτερη μάχη από όλες στην Ιστορία μου.
Τη μάχη απέναντι στον εαυτό μου.

Δυστυχώς δε το έκανα...Μάσησα...Έπαιξα το παιχνίδι τους.

Γι'αυτό απογοητεύτηκα

Ναι , ίσως έχετε δίκιο κάποιοι που λέτε για 2-3 φάσεις.
Για μένα αυτές είναι σταγόνα στον ωκεανό της ικανοποίησης που θα είχα αν έβλεπα ΣΩΣΤΗ αντίδραση.
Γι'αυτό και έχω τρελαθεί.

Αυτά και συγγνώμη αν κούρασα

+1000
Δεν κουρασες καθολου. Ακριβως ετσι ειδα και εγω τον αγωνα.
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

Δημοσίευση από crabsody_in_blue »

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Μια χαρά την έστησε την ομάδα ο Χάβος. Ο Φωτάκης έχει τον ρόλο που είχε ο Sorlin μόνο που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερος. Δεν είναι ο τεράστιος παικταράς αλλά την κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Ο Zuela έπαιξε αναγκαστικά δεξιά αφού ήταν ανέτοιμοι οι Boussaidi, Sznaucner, Contreras. Μία ένσταση ίσως έχω για τον Σάλπι γιατί δεν είναι στα πολύ καλά του. Ίσως έπρεπε να ξεκουραστεί λίγο. Ας έπαιζε ο Musli. Αν σκεφτείς ότι δεν είχαμε μπακ ( O Zuela δεν μπορεί σε αυτή τη θέση και ο Σακελλαρίου δεν ήταν καλός χθες) και ότι ο Μαλεζάς ήταν μέτριος η ομάδα στάθηκε πάρα πολύ καλά. O Garcia κορυφαίος όλων.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Όλος ο κόσμος εστιάζει σε λάθος φάσεις. Αυτό κάνει πολύ κακό στον ΠΑΟΚ γιατί είναι σαν να κλαιγόμαστε άδικα. Του Vierinha δεν είναι με τίποτα πέναλτυ ενώ του Σάλπι είναι πολύ συζητήσιμο. Η αλλοίωση αποτελέσματος όμως έγινε στην μη αποβολή του Dudu μετά την κλωτσιά εκτός φάσης στον Garcia. Εκείνη ήταν καραμπινάτη κόκκινη που θα άλλαζε τον αγώνα....
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Mπραβο στα παιδια για την εικονα του πρωτου ημιχρονου! Επαιξαν ωραιο ποδοσφαιρο κ το χαρηκα!
Ενα λαθος εγινε απ τον Βιτολο-τον θεωρω εναν απ τους καλυτερους μας παικτες γενικως--κ φαγαμε το γκολ..
Δυστυχως ο Ιβιτς που ΚΑΙ αυτον τον παω,εκανε τη μεγαλη βλακεια! Προχωραμε ομως! εχουμε παιχταραδες κ δε μασαμε!

Οσο αφορα τη διαιτησια δε θα μιλησω για τα πεναλτυ ,για μενα ηταν πολυ πονηρη.....παμπονηρη θα ελεγα...καθαρισε με μελετημενο τροπο!

Το μονο που με προβληματιζει ειναι οι απουσιες απο τραυματισμους,καρτες ....την κυριακη δεν παιζει ο Βιτολο κ ο ιβιτς, ελπιζω να παιξει ο Κοντρερας,..χωρια τους γνωστους τραυματιες που να μην τους απαριθμω γιατι ειναι κ πολλοι!

Για το Χαβο δεν εχω να πω τιποτε ,αν ηταν ξενος θα ειχε ηδη κλειστο τριετες..Παιζουμε μπαλα κ το βλεπει ολη η Ελλαδα.....

Ζουελα πρωτου ημιχρονου για μενα πολυ καλος!
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

Δημοσίευση από crabsody_in_blue »

Ρε παιδιά έχει κανείς σε βίντεο την φάση της κλωτσιά του Dudu στον Garcia;
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ελα παιδια! Το ματς τελειωσε... Καιρός είναι να το ξεπεράσουμε... Πήγε ήδη Τρίτη, εχουμε ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή και ακόμα κάποιος να ανοιξει συγκεκριμένο τόπικ!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”