Νόττος-Βορράς@αμιέται ο πειραιάς!!!!
Re: Λευτεριά στον ΟΦΗ
palok έγραψε:έχω την εντύπωση οτι όσα χρόνια είχαμε να κερδίσουμε στην κρήτη δεν κάναμε ούτε στη ριζούπολη... ούτε καν με ομάδες του ΠΟΚ εκτός έδρας! από τις μεγαλύτερες αρνητικές παραδόσεις στην Α εθνική. κάνω λάθος?
Αν μας κέρδιζαν καθαρά, μαγκιά τους... Τους οπαδούς συμπαθούμε, όχι τη διοίκηση. Αυτό έχω καταλάβει.
- ΑποστόληςΑ
Να εφαρμοστεί ο νόμος για το ποιοι θα μείνουν την Superleague και ποιοί θα πέσουν. Αλίμονο αν κρίνουμε με βάση τις συμπάθειές μας, ή με βάση την προϊστορία.
Σφαγή του ΟΦΗ αλλά ξεχνάτε πως κι ο ΟΦΗ πριν πέσει για μια πενταετία έσφαζε άλλους και έμενε αυτός.
Πού ήταν τότε το ''οπαδικό κίνημα'' του ΟΦΗ? πήγαιναν μόνο στα τελευταία παιχνίδια.
Ζήτω η Λεβαδειά με τα απάτη σουβλάκια.Θα μου λείψεις
Πού ήταν τότε το ''οπαδικό κίνημα'' του ΟΦΗ? πήγαιναν μόνο στα τελευταία παιχνίδια.
Ζήτω η Λεβαδειά με τα απάτη σουβλάκια.Θα μου λείψεις

ΑποστόληςΑ έγραψε:Να εφαρμοστεί ο νόμος για το ποιοι θα μείνουν την Superleague και ποιοί θα πέσουν. Αλίμονο αν κρίνουμε με βάση τις συμπάθειές μας, ή με βάση την προϊστορία.
Ποιος νόμος?
Αν εφαρμόζονταν όλα με το γράμμα του νόμου φέτος δε θα έπαιζαν οι μισές ομάδες της σουπερλίγκ εκεί!
- ΑποστόληςΑ
Από την στιγμή που μας ελευθερωσε από τον Βερον...γιατί όχι να μην ελευθερωθεί και ο ΟΦΗ !!! 

- ΑποστόληςΑ
Άμα λευτερωθεί η Κρήτη...
άμα λευτερωθεί η Κρήτη...
θα λευτερωθεί και μένα η καρδιά μου
(τραγούδι της δεκαετίας του '70 με την Κλειώ Δενάρδου).
θα λευτερωθεί και μένα η καρδιά μου
(τραγούδι της δεκαετίας του '70 με την Κλειώ Δενάρδου).
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: Νόττος-Βορράς@αμιέται ο πειραιάς!!!!
Καλά οι ΟΦΗτζήδες δίνουν ρεσιτάλ. Παίζουν με Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή (ΕΤ-3) και τα μισά συνθήματά τους είναι ΠΑΟΚτσήδικα. Το λέω με χαρά, γιατί δείχνει ότι δεν έχουν κανένα κόμπλεξ να φωνάξουν συνθήματα που ανήκουν στον ΠΑΟΚ παραφράζοντας τα φυσικά...
Αθήνα γ@μημένη ο ΟΦΗ δε πεθαίνει...
Βουντού βουντού..
και το θρυλικό "Εσείς εδώ", φτιαγμένο για το λεκανοπέδιο.
Αθήνα γ@μημένη ο ΟΦΗ δε πεθαίνει...
Βουντού βουντού..
και το θρυλικό "Εσείς εδώ", φτιαγμένο για το λεκανοπέδιο.
Re: Νόττος-Βορράς@αμιέται ο πειραιάς!!!!
Εβλεπες ρε μεταδοση απο ΕΤ3 κι εσυ????
Ο Βερόν πάντως χάθηκε κι από εκεί!!!
Ο Βερόν πάντως χάθηκε κι από εκεί!!!
- PRAKTORINOS
Στο πλευρό του ΟΦΗ και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ!
Η φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των φιλάθλων του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ φαίνεται και στα δύσκολα με τους τελευταίους να το δείχνουν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.
“ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΦΗ” έγραφε το πάνο που είχε αναρτηθεί στην Τούμπα δείχνοντας την στήριξη τους στον αγώνα που κάνει ο ΟΦΗ και οι φίλαθλοι του.
http://www.gentikoule.gr/paraskhnia/422 ... i-tou-paok
Η φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των φιλάθλων του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ φαίνεται και στα δύσκολα με τους τελευταίους να το δείχνουν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.
“ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΦΗ” έγραφε το πάνο που είχε αναρτηθεί στην Τούμπα δείχνοντας την στήριξη τους στον αγώνα που κάνει ο ΟΦΗ και οι φίλαθλοι του.
http://www.gentikoule.gr/paraskhnia/422 ... i-tou-paok