Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα
- Maximus
Re: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα
Ρε παιδιά...τα 3 πέναλτι που δεν μας εδωσε, ποια είναι;
1) Σαλπιγγιδης με παπαδοπουλο (αυτο το καταλαβα)
2) χερι Ριερα στο φαουλ (;)
3) ;
1) Σαλπιγγιδης με παπαδοπουλο (αυτο το καταλαβα)
2) χερι Ριερα στο φαουλ (;)
3) ;
- Sick Bastard
- Maximus
Ελα, βοηθήστε λίγο και μενα να καταλαβω ποια ειναι τα αλλα δυο πεναλτι-πιτσα-δωρο...
Πρέπει να ξέρω τα βασικα επιχειρηματα της προπαγάνδας για να λέω σημερα στους γαυρους που θα συναντησω στον δρόμο...

Alex σύμφωνw ότι αυτό το βιντεάκι δείχνει τh φάση λίγο διαφoρετικα από το άλλο βιντεάκι, και με βάζει σε σκέψεις.alex ntepo έγραψε: Λοιπόν, βρήκα και το βιντεάκι όπου φαίνεται ότι ο Σαλπιγγίδης ΔΕΝ πέφτει δυστυχώς για μας από τράβηγμα του Αβράμ. Δεν ξέρω να το ενσωματώσω, το παραθέτω απλά. Όλο το νόημα στο 00:30 - 00:31.
1)Παρολαυτά φαίνεται καθαρά ότι η επαφή του χεριού του avraam με του σάλπι είναι συνεχόμενη και πριν και κατά τι διάρκεια τις πτώσης.
το ερώτημα είναι λοιπόν αν ο avraam δίνει τόσο δύναμη στο χέρι που ρίχνει το σάλπι η ο σάλπι εκβιάζει το πέναλτι βάζοντας το χέρι του κάτω από του avraam έτσι ώστε να φανεί ότι τον έριξε.
αν όμως κάνουμε αυτήν την υπόθεση τότε πρέπει να κάτσουμε να αναρωτηθούμε αν όλες οι περιπτώσεις που κάποιος αμυντικός κλοτσάει τον αντίπαλο επιθετικό αν είναι πέναλτι γιατί μπορεί να μην τον έχει κλοτσήσει τόσο δυνατά για να πέσει !!δηλαδή με αυτή τh λογική το πέναλτι του σκόκο πέρσι στη τούμπα δεν ήταν πέναλτι και ένα σορό αλλα που απλός υπάρχει επαφή κτλ κτλ κτλ
2) από όλα τα βιντεάκια δε φαίνεται αν ο σάλπι βουτάει η ο avraam τον ρίχνει με το σώμα/πόδια
είναι σημαντικό ότι στη φάση ο avraam ακουμπάει τh μπάλα μονο στο τέλος αφού έχει πέσει και ο ίδιος αλλα και ο σαλπιγγίδης. ο σάλπι δεν πέφτει επειδή του έχει πάρει τh μπάλα ο avraam. ο σάλπι έχει πέσει και μετά του παίρνει ο avraam τι μπάλα.
να διευκρινίσω και πάλι ότι η όλη συζήτηση δε γίνετε για να πούμε ότι χάσαμε από τh διαιτησία. χάσαμε πρώτα από όλα επειδή κάναμε βλακείες αλλα προσωπικά θα ήθελα να δω παραπομπή παμπορίδη εάν δεν εφάρμοσε τους κανόνες
Ειναι δεν ειναι πεναλτυ, ο Σαλπι εκει που εφτασε επρεπε να ειχε σουταρει τη μπαλα με την πρωτη επαφη....ενας λογος παραπανω που ολοι ξερουμε οτι πεναλτυ μεσα στον gay δεν προκειται να παρεις ποτε....
Γιατι εχω την εντυπωση πως αν ηταν ο Ζλαταν στη θεση του θα το ειχε μπουμπουνησει?
Γιατι εχω την εντυπωση πως αν ηταν ο Ζλαταν στη θεση του θα το ειχε μπουμπουνησει?
Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί ας αφήσουμε τις γελοιότητες του Βασιλόπουλου και των άλλων Μακεδονομάχων περί 3 πέναλτυ και off-side γκολ του γάβρου.
Το χέρι στο τείχος είναι μαζεμένο,σχεδόν κολλητά στο σώμα οπότε δεν υπάρχει περίπτωση.
off-side στο γκολ του γάβρου δεν υπάρχει,καλύπτεται από παίκτη μας στο βάθος πεντακάθαρα μάλλον τον Μπους.
Θέμα υπάρχει στη φάση με τον Σάλπι όπου ο Αβράμης βρίσκει πόδι πρώτα και μετά μπάλα(αν βρίσκει) καθώς δεν φαίνεται να τον κατεβάζει με το χέρι και στη φάση του Βιέρι.
Οπως φυσικά και θέμα υπάρχει με τις κάρτες που σε μας δόθηκαν σχεδόν όλες,σε αντίθεση με το γάβρο.
Το χέρι στο τείχος είναι μαζεμένο,σχεδόν κολλητά στο σώμα οπότε δεν υπάρχει περίπτωση.
off-side στο γκολ του γάβρου δεν υπάρχει,καλύπτεται από παίκτη μας στο βάθος πεντακάθαρα μάλλον τον Μπους.
Θέμα υπάρχει στη φάση με τον Σάλπι όπου ο Αβράμης βρίσκει πόδι πρώτα και μετά μπάλα(αν βρίσκει) καθώς δεν φαίνεται να τον κατεβάζει με το χέρι και στη φάση του Βιέρι.
Οπως φυσικά και θέμα υπάρχει με τις κάρτες που σε μας δόθηκαν σχεδόν όλες,σε αντίθεση με το γάβρο.
-
xrisitsapa
Δεν πειραζει ΠΑΟΚαρα ειμαστε...Χιλια μπραβο στα παλικαρια που πηγαν να στηριξουν την ομαδα στο αεροδρομιο...εκει χρειαζεται η παρουσια και οχι μετα απο νικες...
όχι maxim λάθος , στους γαύρους να πεις ότι ο παμπορίδης μας έπαιξε 50-50, γιατί αλλιώς θα σε πούνε και κομπλεξικόMaximus έγραψε:Ελα, βοηθήστε λίγο και μενα να καταλαβω ποια ειναι τα αλλα δυο πεναλτι-πιτσα-δωρο...Πρέπει να ξέρω τα βασικα επιχειρηματα της προπαγάνδας για να λέω σημερα στους γαυρους που θα συναντησω στον δρόμο...
![]()
YG: ένα πέναλτι, η κόκκινη και η κίτρινες κάρτες είναι , δεν υπάρχει κάτι άλλο
niko70 έγραψε:Το αυτομαστίγωμα συνεχίζεται...Να μη ξεχάσω να πω 3 φορές το "πάτερ ημών" και 3 φορές το "πιστεύω"...και να παρακαλέσω το Μεγαλοδύναμο να μου στείλει και άλλες τέτοιες καλές διαιτησίες στο μέλλον...
Υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων .
Αυτοί που σε καταστάσεις που φταίνει 2 πχ 50-50(τυχαία η αναλογία) , πρώτα προσπαθούν να διορθώσουν το δικό τους λάθος και μετά να ψάξουν το άλλο 50...των αλλων.
Αυτοί που σε καταστάσεις 50-50 , αρνούνται να δουν και να παραδεχτούν τα δικά τους λάθη γιατί τάχα μου...κ να τα λύσουνε , οσο φταίει κ ο άλλος δε θα βγαίνει άκρη. Η τουλάχιστον τα βλέπουνε , αλλά πρώτα τονίζουν τα λάθη του άλλου.
Εδώ και σχεδόν 30 χρόνια έχω αποφασίσει σε ποιούς ανήκω κ είμαι περήφανος για αυτό.
-
xrisitsapa
Να το θυμομαστε αυτο που εγινε παντως, για το δευτερο γυρο...αν εμεις τους ειχαμε 1-0 και με 10 παικτες, θα πηγαιναμε για το τριμπαλο η θα καθομασταν στο σκορ; η ιστορια λεει το δευτερο, το DNA μας ομως ειναι για το πρωτο.
ΥΓ1. Προστιμο στον Ιβιτς
ΥΓ2. Λαθος για μενα οποιος μιλαει για Χαβο
ΥΓ3. Μεχρι και κραξιμο για Τσιριλο ακουσα, απο Καμορα. Η αμπαλια ορισμενων ειναι απιστευτη..αλλο ματς εβλεπε;
ΥΓ4. Οταν εχω δει Καζνα, Βαλλιανο, Παπαπετρου, κ σια, δεν μπορω να κραξω Παμποριδη, παρολο που δεν ηταν καλος
ΥΓ5 Ρε Σαλπι αγορι μου, εκει πετας τη μπαλα μπροστα,χαζευεις τον πρωην γυμνοσαλιαγκα, τελειωνεις τη φαση, και δειχνεις το δικεφαλο στο στηθος..Νταλικα να σε τρακαρει, δεν πεφτεις
Αυτα
ΥΓ1. Προστιμο στον Ιβιτς
ΥΓ2. Λαθος για μενα οποιος μιλαει για Χαβο
ΥΓ3. Μεχρι και κραξιμο για Τσιριλο ακουσα, απο Καμορα. Η αμπαλια ορισμενων ειναι απιστευτη..αλλο ματς εβλεπε;
ΥΓ4. Οταν εχω δει Καζνα, Βαλλιανο, Παπαπετρου, κ σια, δεν μπορω να κραξω Παμποριδη, παρολο που δεν ηταν καλος
ΥΓ5 Ρε Σαλπι αγορι μου, εκει πετας τη μπαλα μπροστα,χαζευεις τον πρωην γυμνοσαλιαγκα, τελειωνεις τη φαση, και δειχνεις το δικεφαλο στο στηθος..Νταλικα να σε τρακαρει, δεν πεφτεις
Αυτα
Αντί να μας πεισμώνουν τέτοιες αποβολές εμείς για ΜΙΑ αόμα φορά τα βάζουμε με παίκτες της ομάδας μας...
Ρε έχουμε μια πλάκα...
Ρε έχουμε μια πλάκα...
Για μένα, είναι πραγματικά ακατανόητο, για να μη πω τραγικό, λίγες ώρες μετά από μια τέτοια παλικαρίσια μάχη από την ομάδα μέσα στο πλέον βρωμερό γήπεδο της ελλάδας (έστω με τα όσα μεμονωμένα λάθη έκαναν παίχτες μας) να μη δίνουμε απλόχερη και απόλυτη στήριξη σε αυτήν την ομάδα και σε ΟΛΟΥΣ τους παίχτες της!
Στους παίχτες αυτούς με τεραστια @@ κι όχι σαρδελογατάκια. ΤΡΑΓΙΚΟ
Ούτε πρόβατα που τρώμε κουτόχορτο, αλλα ούτε και πρόβατα για σφαγή.
Εάν η Τούμπα δεν γεμίσει με τον Ατρόμητο, δεν μας αξίζει ούτε η B Εθνική.
υγ1. Παίχτες του ΠΑΟΚ μονο ένα σας προσάπτω. Βρίζουν την νεκρή μάνα του συμπαίκτη σας και δε σηκώνεστε να φύγετε από το γήπεδο??
υγ2. Γαύροι μ@υνιά
υγ1. Παίχτες του ΠΑΟΚ μονο ένα σας προσάπτω. Βρίζουν την νεκρή μάνα του συμπαίκτη σας και δε σηκώνεστε να φύγετε από το γήπεδο??
υγ2. Γαύροι μ@υνιά
Πότε έγινε αυτό??8emis4 έγραψε:υγ1. Παίχτες του ΠΑΟΚ μονο ένα σας προσάπτω. Βρίζουν την νεκρή μάνα του συμπαίκτη σας και δε σηκώνεστε να φύγετε από το γήπεδο??
- ΑποστόληςΑ
+1free4 έγραψε:Kαθε προσπάθεια να βρούμε εξωγενείς παράγοντες για την ήττα για μένα είναι μη αποδεκτή.
Παίξαμε και χάσαμε..
Παλέψαμε μέχρι την αποβολή.
Από δικό μας λάθος φάγαμε το πρώτο γκολ ενώ είμασταν καλύτεροι.
Από δικιά μας μαλακία μείναμε με 10 παίκτες.
Από δικιά μας αστοχία δε βάλαμε πρώτοι γκολ ή δεν ισοφαρίσαμε οπότε.. that is the game!
Την επόμενη εβδομάδα πάμε για το τρίποντο με τον Ατρόμητο.
ΥΓ. Δε μας πάει να έχουμε ψηλά τον αμανέ, τέλος!
Παιχνίδι με το παιχνίδι και στο τέλος ταμείο!!
Το να φωναζει ενα ολοκληρο γηπεδο εμετικα συνθηματα ειναι απαραδεκτο....Και οσοι ειναι παλιοτεροι θα θυμουνται ενα παιχνιδι του ΠΑΟΚ με τον βαζελο, οπου ολοκληρη Τουμπα εβριζε εν χορω την πεθαμενη μανα του Σαργκανη...αυτο δειχνει οτι βλακεια υπαρχει παντου...παρολα αυτα, οι παικτες ειναι επαγγελματιες και δεν πρεπει να επηρεαζονται απο αυτα....8emis4 έγραψε:Για μένα, είναι πραγματικά ακατανόητο, για να μη πω τραγικό, λίγες ώρες μετά από μια τέτοια παλικαρίσια μάχη από την ομάδα μέσα στο πλέον βρωμερό γήπεδο της ελλάδας (έστω με τα όσα μεμονωμένα λάθη έκαναν παίχτες μας) να μη δίνουμε απλόχερη και απόλυτη στήριξη σε αυτήν την ομάδα και σε ΟΛΟΥΣ τους παίχτες της!
υγ2. Γαύροι μ@υνιά