Enide έγραψε:Δεν λέω το αντίθετο φίλε θέλω κι εγω να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και να μας δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες αλλά ρε γαμώτο έχω πια αηδιάσει με την εμπάθεια και την κακία κάποιων .
Με καλυψες. Σε 2 σειρες τα ειπες ολα. Γερα Σαλπι!
Enide έγραψε:Δεν λέω το αντίθετο φίλε θέλω κι εγω να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και να μας δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες αλλά ρε γαμώτο έχω πια αηδιάσει με την εμπάθεια και την κακία κάποιων .
moican4 έγραψε:Μπαινεις σε αυτο το τοπικ και το κομπλεξ ,η εμπαθεια και το μενος ορισμενων δεν εχει προηγουμενο λες και ο ΠΑΟΚ δεν εχει αλλους επιθετικους μονο τον Σαλπιγγιδη..
Φυσικα ολα αυτα μονο οταν ΔΕΝ κερδιζει η ομαδα γιατι οταν κερδιζει η "κριτικη" ειναι λαιτ...
Ειπαμε ,ηταν κακος σημερα και γενικα δεν εχει πιασει αποδοση στα μετρα του ,απο εκει και περα πιο πολυ θα επρεπε να προβληματιζει οτι 2,5 εκ ευρω εχουν πεταχτει στον καδο των αχρηστων για ενα παικτη διχως σημαδι "ανακαμψης" , όπως και το οτι περαν του Μουσλι ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος δεν μπορει να βοηθησει
αλλα ποιος ασχολειται τωρα με αυτα....
Συμφωνω και με τις δυο τοποθετησεις......Μολις μπηκε ο Μουσλι ανεβηκε η ομαδα...Οπως και να το κανουμε,ο Βοσνιος ταιριαζει πολυ περισσοτερο στο συστημα που παιζουμε...Sera4 έγραψε:οταν το εγραφα το καλοκαιρι πως δεν το θελω και για αγωνιστικους λογους αυτο ακριβως ειχα γραψει τζοσουα...αλλα τοτε επικρατουσε το λυσαμε το επιθετικο μας προβλημα 15-20 γκολ για πλακα φορ κορυφης κλπ... :ugeek:joshua έγραψε:Το εγραψα και αλλου το γραφω και εδω.Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει περιπτωση να πεξουμε 4-4-2 ποτε των ποτων η μεταγραφη σαλπιγγιδη θα παει να παρει την θεση της διπλα σε αυτη του κουτσιανικουλη με τις 2 μεγαλητερες χρηματικες μας επενδυσεις να αποδυκνιονται καταστροφικες.
joshua έγραψε:Δεν υπηρχε περιπτωση στην φαση του αβρααμ ο μουσλι να μην καταφερνε να κανει το σουτ και ας πηγαινε στα πουλακια.