7. Nabil El Zhar
Re: 7. Nabil El Zhar
υπαρχει πουθενα στιγμιοτυπο η Photo απο το δαχτυλακι που σηκωσε?
δεν την ειδα την φαση γαμωτο...
δεν την ειδα την φαση γαμωτο...
+++++ Με προπονηταρά θα κοπεί αυτό..navigator11 έγραψε:τα ιδια ναμπιλακο μου,τα ιδια ναμπιλη μου.τριπλα,αγιος ο Θεος κ απο ουσια το απολυτο τιποτα.
Πάντως κι αυτό το πράγμα ρε παιδιά, όταν οι ντρίπλες "βγαίνουν", να μιλάμε για παίκτη καταπληκτικό στο "ένας-με-έναν" κι όταν δεν "βγαίνουν", να μιλάμε για ατομιστή κτλ... Δυστυχώς όμως κάπως έτσι είναι. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.
σε 10 λεπτά θέλετε να κάνει ότι κάνει ο Βιερίνια σε 90?
οι τρίπλες του Βιερίνια δεν ενοχλούν κανέναν.. του Ελ Ζαρ όμως...
- navigator11
αν το θες φιλε,ΝΑΙ με ενοχλουν λιγοτερο,οχι καθολου κ τον εχω κραξει το βιεϊρινια κυριως επι δερμιτζακη που ειχε σηκωσει μπαϊρακι,οι τριπλες του πορτογαλου γιατι απο δαυτον βλεπω συχνα-πυκνα ουσια κ οφελος ως ομαδα.απο τον ελ ζαρ ως δεξι ΕΞΤΡΕΜ τί εχω δει περα απο καποια καλουτσικα σουτ εκτος περιοχης σε ορισμενα παιχνιδια κ την επελαση στον αγωνα με το βαζελο κ τη σεντρα στο φωτακη,που παραλιγο θα το βαζαμε;αντε να βαλω μεσα κ τη φαση με τη βιγιαρεαλ,που,οντας τετ-α-τετ με τον τερματα,καθυστερησε οσο <<επρεπε>> για να μην προλαβει να σουταρει!ειναι γενικοτερο συμπερασμα απο τις αρκετες ευκαιριες που εχει παρει ως τωρα.βλεπει κανεις καποια σταδιακη βελτιωση του παιχτη;καλες οι φαντεζι ενεργειες,τα τσαλιμια κ τα ... κωλοδαχτυλα,αλλά οταν μπορεις κ.ναμπιλ να ολοκληρωσεις φασεις ή να δημιουργεις ευκαιριες για την ομαδα,να το πραττεις.δε θα σου την ... πει κανενας!
Διότι ο ένας έχει ουσία ενώ ο άλλος όχι φίλε μου.zoomgr έγραψε:σε 10 λεπτά θέλετε να κάνει ότι κάνει ο Βιερίνια σε 90?
Ναι αλλά το έναν έχεις χτίσει μια ομάδα απο γύρω του, ενώ τον άλλον τον έφερες Σεπτέμβρη και με δυο χρόνια ουσιαστικής απραξίας, και τον κρίνεις και κριτικάρεις (ο χ ΠΑΟΚτσής) απο την πρώτη μέρα.
Ο Βιερίνια δλδ την πρώτη χρονιά πριν τραυματιστεί τί έκανε τόσο εντυπωσιακο; Μήπως τίποτα;Και είχε συμμετάσχει και στην προετοιμασία.
Εγώ τον Ναμπιλ τον πιστεύω πολύ και θεωρώ πως πρέπει να επενδύσουμε πάνω του, αρκεί βεβαίως να έρθει προπονητής που να κάνει την ίδια εντυπωσιακή δουλειά που έγινε και με τον Αντελίνο.
Κυρίως πρέπει να μπολιαστεί στον τρόπο ανάπτυξης και παιχνιδιού της ομάδας και οχι να του δίνουμε μπάλα όταν οι άλλες επιλογές έχουν στερέψει, και να κάνει οτι του κατεβαίνει στο κεφάλι.
Είναι παίκτης που μας έλειπε χρόνια, αλλά θέλει και χρόνο και δουλειά για να φανεί η ποιότητα του.
Ο Βιερίνια δλδ την πρώτη χρονιά πριν τραυματιστεί τί έκανε τόσο εντυπωσιακο; Μήπως τίποτα;Και είχε συμμετάσχει και στην προετοιμασία.
Εγώ τον Ναμπιλ τον πιστεύω πολύ και θεωρώ πως πρέπει να επενδύσουμε πάνω του, αρκεί βεβαίως να έρθει προπονητής που να κάνει την ίδια εντυπωσιακή δουλειά που έγινε και με τον Αντελίνο.
Κυρίως πρέπει να μπολιαστεί στον τρόπο ανάπτυξης και παιχνιδιού της ομάδας και οχι να του δίνουμε μπάλα όταν οι άλλες επιλογές έχουν στερέψει, και να κάνει οτι του κατεβαίνει στο κεφάλι.
Είναι παίκτης που μας έλειπε χρόνια, αλλά θέλει και χρόνο και δουλειά για να φανεί η ποιότητα του.
Δεν είναι Βιεϊρίνια αδελφέ...ίσως γίνει πιο ουσιαστικός αλλά στη Λίβερπουλ δεν άλλαξε,σε μας θα αλλάξει???

- ΑποστόληςΑ
-
Dimg4
zoomgr έγραψε:σε 10 λεπτά θέλετε να κάνει ότι κάνει ο Βιερίνια σε 90?
Σωστα... αλλα ρε συ καλα εκανε και δεν την εσπασε.. αφου ο σαλπι "δε μπορει" γι'αυτο
Βασικά ο ένας είναι στην ομάδα 2 χρόνια και ο άλλος 2 μήνες...Photis έγραψε:Διότι ο ένας έχει ουσία ενώ ο άλλος όχι φίλε μου.zoomgr έγραψε:σε 10 λεπτά θέλετε να κάνει ότι κάνει ο Βιερίνια σε 90?
Ο ένας παίζει το ίδιο σύστημα σχεδόον με τα ίδια άτομα τόσο καιρό και ο άλλος προσπαθεί να δείξει την αξία του ακόμα.
Τους πρώτους 2 μήνες τι έκανε ο βιειρίνια..? Λιγότερα έκανε.. (τίποτα)
Εννοείται ότι θέλει το χρόνο του ο παίκτης...
Δεν πήραμε έτοιμο παίκτη, αλλά ταλαντούχο παίκτη από τη Λίβερπουλ.
Το πόσο καλός ΘΑ είναι στον ΠΑΟΚ ΘΑ φανεί. Ακόμα υπομονή.
Δεν πήραμε έτοιμο παίκτη, αλλά ταλαντούχο παίκτη από τη Λίβερπουλ.
Το πόσο καλός ΘΑ είναι στον ΠΑΟΚ ΘΑ φανεί. Ακόμα υπομονή.
χμ...για να σε δουμε και στο 9,5 που το γουσταρεις τοσο..ευκαιρια μεγαλη να παιξει ελευθερος πισω απο το φορ και ταυτοχρονα ετσι θα παει και ο βιερι στη θεση του...αν ανταποκριθει και κριστιανο αριστερα μιλαμε για ενα ματσ με πολλαπλα οφελη
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται έστω για δέκα λεπτά να δοκιμαστεί ο Κριστιάνο ως Δεκάρι και ο Ναμπίλ αριστερά.. Τόσο ανάποδα τα βλέπω πια τα πράματα; Ο κριστιάνο αν κάτι έχει δείξει, είναι καλές εμπνεύσεις στις πάσες και καλό σουτ. Οχι ποιότητα στη γραμμή, ούτε υπέροχη πλαγιοκόπηση. Ο Ναμπίλ έχει δείξει εξαιρετική πλαγιοκόπηση, καλές παράλληλες πάσες, εξαιρετική τρίπλα και καλό σουτ. Τι διάολο γίνεται και δεν μπορούν να δοκιμαστούν;