kostasff έγραψε:Trikaliotis έγραψε:Τουλάχιστον εμείς μέχρι στιγμής έχουμε κάνει ήττες εντός προγράμματος.
τώρα να πω ότι μικραίνεις τον ΠΑΟΚ μιας και σου το έχω "φυλαγμένο" από πέρυσι (ματς με γαυρο στον Πειραιά)?

Άστο Κώστα με πρόλαβαν ο Πανελούδης και ο Δρόσος εδώ και καιρό..

Πέρα από την πλάκα εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως πρέπει να διεκδικούμε και να πιστεύουμε στη νίκη σε όλα τα παιχνίδια (ακόμα και με γαυροβάζελο-είδατε τι έγινε πέρυσι στο ΟΑΚΑ), άσχετα με το τι βγαίνει στη διάρκεια του παιχνιδιού λόγω ανικανότητας. Το θέμα είναι η διαχείριση της ήττας μετά, γιατί κακά τα ψέμματα πλέον τα τελευταία χρόνια δεν είναι έκπληξη η ήττα από τον Πανιώνιο και μάλιστα στην έδρα του. Ούτε θα έρθει η καταστροφή με τη σημερινή ήττα. Εδώ χάσαμε πέρυσι από την Καβάλα στην Πυλαία.
Ο Ρούλης δηλαδή που έφαγε μια 10άρα σήμερα στο Παλέ από το Περιστέρι (τσίου-τσίου-τσίου) τι πρέπει να κάνει δηλαδή, που είχε σηκώσει και ψηλά τον αμανέ, αλλά όλοι το βλέπαμε ότι δε θα αντέξει και κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει?!?! (Χαρές ο Πάλοκ τώρα..). Όσον αφορά τον Γκρέγκορυ, λίγο η μεγαλύτερη του Μάρσαλ μυϊκή του μάζα, λίγο η εμπειρία του και λίγο η μεστότητα και η σοβαρότητα στο παιχνίδι του, τον έκαναν να έχει καλύτερες τοποθετήσεις στην επίθεση, αλλά κυρίως στην άμυνα και στα ριμπάουντ κατά τη γνώμη μου.