[youtube]7_L6HBeM1jY&feature=player_embedded[/youtube]

καλως ηρθες αδερφε...nikolasf έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντηση και ελπίζω το Underline για Παοκτσήδες και κρυφο παοκτσήδες να μην αφορά εμένα γιατί είμαι ΠΑΟΚ εδώ και 40 χρόνια!!! Απλά δεν έιχα την ευκαιρία να οργανωθώ και ζώ και μακριά από την Σαλόνικα εδώ και 25 χρονια!!!
Αθλητικά Νέα.giapas έγραψε:Οι γαύροι ΑΡΔ δεν έχουν να πατήσουν πουθενά. Κατασκευάζουν φανταστικούς εχθρούς, προσπαθώντας να περάσουν το δόγμα "μόνοι μας και όλοι τους" και το περίφημα "ολυμπιακό και αντι-ολυμπιακό" διαχωρισμό.
Ο λόγος που το κάνουν είναι μόνο ένας. Συσπείρωση .
Όλοι χρειάζονται έναν εχθρό στη ζωή τους, υπαρκτό ή ανύπαρκτο ...μια απειλή
Για εμένα αυτή η γαυρο-τακτική είναι ότι πιο ελεείνο υπάρχει στο Ελληνικό χώρο.
Photis έγραψε:Ο γιατρός επιστρέφει....Ολόφρεσκο...ίδιος ο Φοίβος...Respect!!
[youtube]7_L6HBeM1jY&feature=player_embedded[/youtube]
[Θεοφιλόπουλος]0-1 με γκολ του ΙΛΙΑ ιβιτς. [/Θεοφιλόπουλος]teod1980 έγραψε:...
Επίσης καλό θα είναι να το δείτε με άλλο σχολιαστή γιατί πάλι ως μελλοντολόγος προβλέπω ΑΣΤΕΙΑ και ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΉ αναμετάδοση...
Ο Κανελλάκης, ο Παλομπαρίνι και κάτι άλλα φρούτα έχουν ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ τις περιγραφές σημαντικών γκολ του ΠΑΟΚ... Δε ζητάμε να πεθάνουν στο μικρόφωνο ούτε να προσποιηθούν οργασμό. Απλώς λίγο παραπάνω ενθουσιασμό για να χαρούμε κι εμείς που τους πληρώνουμε.paok87 έγραψε:[Θεοφιλόπουλος]0-1 με γκολ του ΙΛΙΑ ιβιτς. [/Θεοφιλόπουλος]teod1980 έγραψε:...
Επίσης καλό θα είναι να το δείτε με άλλο σχολιαστή γιατί πάλι ως μελλοντολόγος προβλέπω ΑΣΤΕΙΑ και ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΉ αναμετάδοση...