Συνάντηση με την Puma
Ο υπεύθυνοι του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Τζέτζης, συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της εταιρίας που ντύνει την ποδοσφαιρική ομάδα.
Σε αυτή την συνάντηση, επιβεβαιώθηκε η καλή επαφή και συνεργασία που έχουν οι δύο πλευρές, μία συνεργασία η οποία βάσει συμβολαίων συνεχίζεται γι’ άλλα δύο χρόνια.
Άνθρωποι της Puma επέδειξαν τα νέα σχέδια στις φανέλες που θα φορεθούν του χρόνου και οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ έκαναν τις δικές τους παρατηρήσεις, με βάση και τις ανάγκες του Δικεφάλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το όλο θέμα που προέκυψε εδώ στην Ελλάδα με την συγκεκριμένη εταιρία δεν επηρεάζει καθόλου τον ΠΑΟΚ. Η συνεργασία συνεχίζεται κανονικά, έστω και αν για λόγους οικονομίας όλοι είναι πλέον πιο προσεκτικοί στις παροχές τους.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=3881
Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
οποιος εκανε ονειρα για αντιντας ας αλλαξει πλευρο και ας ξυπνησει σε 2 χρονακια
Ε οχι ρε γαμω την τρελα μου!!!!!!!!!!!ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ δεν μπορει να ειναι δυνατον!!!!!Δεν αντεχω αλλο ρε!Φτανει με τα κουρελια!!!
! Γιατι να μας συμβαινει αυτο το κακο????Τι εχουμε κανει????Εχουμε την διαιτησια θα εχουμε και την ΦΟΥΜΑ????Φτανει πια!!!Φτανει!!!!

- xrhstos_volos4
Έλα ρε να εχει ο βαζελος και το τυρι adidas και εμεις τη φουμα....που στο κατω κατω σχεδιο της προκοπης δεν εβγαλε?
Μια puma σαν της Newcastle δε θα με χαλουσε καθολου μπορω να πω....
Μια puma σαν της Newcastle δε θα με χαλουσε καθολου μπορω να πω....

Λυπάμαι που το γράφω για πολλοστή φορά αλλα το τμήμα του μάρκετινγκ δεν ταιριάζει με το μέγεθος της ομάδας,
Καλημέρα σ'όλους.
Επανέρχομαι στο θέμα της φανέλας μετά την επισημοποίηση δια στόματος της ΠΑΕ ότι δυστυχώς η πούμα θα μας ντύνει για φέτος και άλλα δύο χρόνια!!!!!!!!!!!!!!!! (Ελεος, αυτοί δεν μας λυπούνται).
Δεν θέλω ούτε να τους βλέπω. Ξέρω και ότι ο Ζαγορ ούτε κι αυτός το θέλει. Άλλωστε έχει άκρες με Νικε που επί 10 χρόνια ήταν χροηγός του. Όμως επιμένει να κρατάει το συμβόλαιο για λόγους που μου φαίνονται σοβαροί.
Το θέμα είναι άκρως οικονομικό. Η παε φαίνεται να έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο που αποφέρει 400-450.000 ευρώ το χρόνο από την πούμα και ένα πανίσχυρο συμβόλαιο σε είδη για τα τμήματα υποδομών της. Κάτι που άλλες παε δεν το έχουν πετύχει με καμία εταιρία. Αυτό σημαίνει έξτρα έξοδα για κάθε παε. και στον ΠΑΟΚ κατάφεραν και το πέτυχαν όταν ο γλου-γλου καιγόταν για να μας υπογράψει.
Φανταστείτε να πάμε στην Αντίντας να μας δώσει 100-150.000 ευρώ και πολύ καλές φανέλες ποιοτικά. Πόσες πρέπει να πουλήσει η μπουτίκ για να βγάλει τα 300-350 χιλιάρικα που έτσι και αλλιώς θα πάρει παντελόνι η παε από την πούμα; Τώρα ότι πουλάει (που δεν πουλάει με τέτοια άθλια πολιτική.........) πάει στην τούμπα επε και από εκεί στην παε. κάνω λάθος;
Και αυτό που επισήμανε και ο τζέτζης είναι ότι η πούμα θα τιμήσει το συμβόλαιο, άρα 400 χιλιαρικάκια σίγουρα ζεστά σε περίοδο κρίσης, και πως θα κρατήσει στην Ελλάδα μόνο ΠΑΟΚ, Αεκουλα και γάβρο. Οι υπόλοιπες ομάδες από φέτος μάλιστα πληρώνουν (καβαλα, κέρκυρα, μπέος ακόμη και ο πανόπουλος πλήρωσε για να ντυθεί από την Νικε) για να παίρνουν εμπόρευμα από τις εταιρίες! Ναι, έτσι γίνεται καθώς η πολιτική της γερμναικής πούμα άλλαξε. πάνε τα μπερεκέτια με τον γλου-γλου που έντυνε το 80% των ομάδων στην Ελλάδα
Αυτ'ό που έμαθα είναι ότι οι φανέλες θα είναι καλύτερες από τις φετινές, αν και η φετινή μαύρη είναι αρκετά καλή και ποιοτική και εμφανισιακά.
Περισσότερα, μόλις μάθουμε τίπτα νεότερο
Επανέρχομαι στο θέμα της φανέλας μετά την επισημοποίηση δια στόματος της ΠΑΕ ότι δυστυχώς η πούμα θα μας ντύνει για φέτος και άλλα δύο χρόνια!!!!!!!!!!!!!!!! (Ελεος, αυτοί δεν μας λυπούνται).
Δεν θέλω ούτε να τους βλέπω. Ξέρω και ότι ο Ζαγορ ούτε κι αυτός το θέλει. Άλλωστε έχει άκρες με Νικε που επί 10 χρόνια ήταν χροηγός του. Όμως επιμένει να κρατάει το συμβόλαιο για λόγους που μου φαίνονται σοβαροί.
Το θέμα είναι άκρως οικονομικό. Η παε φαίνεται να έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο που αποφέρει 400-450.000 ευρώ το χρόνο από την πούμα και ένα πανίσχυρο συμβόλαιο σε είδη για τα τμήματα υποδομών της. Κάτι που άλλες παε δεν το έχουν πετύχει με καμία εταιρία. Αυτό σημαίνει έξτρα έξοδα για κάθε παε. και στον ΠΑΟΚ κατάφεραν και το πέτυχαν όταν ο γλου-γλου καιγόταν για να μας υπογράψει.
Φανταστείτε να πάμε στην Αντίντας να μας δώσει 100-150.000 ευρώ και πολύ καλές φανέλες ποιοτικά. Πόσες πρέπει να πουλήσει η μπουτίκ για να βγάλει τα 300-350 χιλιάρικα που έτσι και αλλιώς θα πάρει παντελόνι η παε από την πούμα; Τώρα ότι πουλάει (που δεν πουλάει με τέτοια άθλια πολιτική.........) πάει στην τούμπα επε και από εκεί στην παε. κάνω λάθος;
Και αυτό που επισήμανε και ο τζέτζης είναι ότι η πούμα θα τιμήσει το συμβόλαιο, άρα 400 χιλιαρικάκια σίγουρα ζεστά σε περίοδο κρίσης, και πως θα κρατήσει στην Ελλάδα μόνο ΠΑΟΚ, Αεκουλα και γάβρο. Οι υπόλοιπες ομάδες από φέτος μάλιστα πληρώνουν (καβαλα, κέρκυρα, μπέος ακόμη και ο πανόπουλος πλήρωσε για να ντυθεί από την Νικε) για να παίρνουν εμπόρευμα από τις εταιρίες! Ναι, έτσι γίνεται καθώς η πολιτική της γερμναικής πούμα άλλαξε. πάνε τα μπερεκέτια με τον γλου-γλου που έντυνε το 80% των ομάδων στην Ελλάδα
Αυτ'ό που έμαθα είναι ότι οι φανέλες θα είναι καλύτερες από τις φετινές, αν και η φετινή μαύρη είναι αρκετά καλή και ποιοτική και εμφανισιακά.
Περισσότερα, μόλις μάθουμε τίπτα νεότερο
-
Τι άλλα δυο χρόνια γαμώ τα πούμα και τα τσιταχ!Steenage έγραψε:οταν λεει 2 χρονια ακομα εννοει φετος + 2 χρονια ?
Το καλό που του θέλω, να είναι παλιοημερολογίτης...
- PAOKfanAthens
Δηλαδη κουβεντιαζουν για τα σχεδια της επομενης σεζον,ή μηπως για καμια καινουργια ριγε απο τον γεναρη???
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Κατανοώ απόλυτα την δυσαρέσκεια σας για την παράταση του συμβολαίου με την Πούμα, αφού κι εγώ είμαι ένας δισσαρεστημένος.
Οι αναφορές του "sts71" είναι αρκετά σοβαρές για να τις αγνοήσει ο Πρόεδρος (εφόσον ισχύουν, που νομίζω οτι είναι λογικό). Αφού ως γνωστό τραβάμε οικονομικό λούκι ως ΠΑΕ και ο Θόδωρος ξέρουμε οτι σηκώνει βαρύ φορτίο. Άρα οποιαδήποτε προσφορά (βλ. Πούμα) για επιμερισμό του φορτίου, γίνεται δικαίως δεκτή από τον Πρόεδρο.
Ενώ διαφωνούμε με την αισθητική των ρούχων της Πούμα, εμείς με την σιωπή μας μπορούμε δώσουμε την ελάχιστη δυνατή βοήθεια στον γολγοθά του Προέδρου.
Έτσι απλά, αφού ΠΑΟΚ είμαστε.
Οι αναφορές του "sts71" είναι αρκετά σοβαρές για να τις αγνοήσει ο Πρόεδρος (εφόσον ισχύουν, που νομίζω οτι είναι λογικό). Αφού ως γνωστό τραβάμε οικονομικό λούκι ως ΠΑΕ και ο Θόδωρος ξέρουμε οτι σηκώνει βαρύ φορτίο. Άρα οποιαδήποτε προσφορά (βλ. Πούμα) για επιμερισμό του φορτίου, γίνεται δικαίως δεκτή από τον Πρόεδρο.
Ενώ διαφωνούμε με την αισθητική των ρούχων της Πούμα, εμείς με την σιωπή μας μπορούμε δώσουμε την ελάχιστη δυνατή βοήθεια στον γολγοθά του Προέδρου.
Έτσι απλά, αφού ΠΑΟΚ είμαστε.
Σάμπως και να θέλει να αγοράσει κάποιος τη φανέλα μας και τα άλλα είδη τα έχει η μπουτίκ μας?
Ας ελπίσουμε εκεί στη ΠΑΕ να διαλέξουν καλά σχέδια. Φέτος η puma μια χαρά ριγέ έβγαλε σε άλλες ομάδες αλλά οι δικοί μας πέταξαν αετό...

Ας ελπίσουμε εκεί στη ΠΑΕ να διαλέξουν καλά σχέδια. Φέτος η puma μια χαρά ριγέ έβγαλε σε άλλες ομάδες αλλά οι δικοί μας πέταξαν αετό...
brigate4 έγραψε:... η puma μια χαρά ριγέ έβγαλε σε άλλες ομάδες αλλά οι δικοί μας πέταξαν αετό...

y.g. ειδικά η adidas κέντησε για την Παρτιζάν:

Νομίζω οτι καιρός είναι να δούμε μια ωραία και κάλη φανέλα για την ομάδα μας. Και ας σεβαστούμε την προσπάθεια του Τεο και να μην ζητάμε έξαλα πράγματα. Και αυτός ο ΟΠΑΠ με τα χαζοπαίχνιδα του για σπόνσορες, κατέστρεψε όλες τις ελληνικές φανέλες φέτος!ΤΖΟΚΕΡ-ΚΙΝΟ.....

Ίδια με του γαύρου είναι η παραπάνω
Χθες η Οντένσε φόρεσε μια καινούρια πολύ ωραία puma...
http://www.ob.dk/fanshop/default.aspx
Χθες η Οντένσε φόρεσε μια καινούρια πολύ ωραία puma...
http://www.ob.dk/fanshop/default.aspx