Θεωρώ ότι αν τα ακραία μας μπακ κρατήσουν και ταυτόχρονα είμαστε επί 90' πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό.Λίγη τύχη και μπορούμε....

ά και βέβαια ο Παμπορίδης να σταθεί στο ύψος του αν και δεν το κόβω....
αντε παλι...JohnnyCash έγραψε:Ρε οι αντμιν ας παρουνε χαμπαρι τι γινεται με τις διαφημισεις...Μ'ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι ρε!Τι θρυλικος και @@μεντολες????
Σωστότατος!!!PARASANDALOS έγραψε:ο ελ ζαρ δε παιζει φιλε ..........με φωτακη θα παμε ...και πολυ καλα κανει ο μακης
βPARASANDALOS έγραψε:ο ελ ζαρ δε παιζει φιλε ..........με φωτακη θα παμε ...και πολυ καλα κανει ο μακης
χα!Bono έγραψε: Αυτός και ο Τοροσίδης είναι ότι πιό επικίνδυνο απ' τους γάβρους.
Bono έγραψε:Κόψε κάτι ρε φίλε....λες και είσαι η Τρίπολη.Yiankos έγραψε:Φυσικά και μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη,
obanebane έγραψε: Υ.Γ Yanko το λιγοτερο που θα σου πω ειναι οτι ξεχνας ευκολα αδερφε, οχι και εκπληξη ημαρτον με ποιον παιζεις με τη ρεαλ του μουρινιο?
Bono δεν είμαι η Τρίπολη, αλλά δεν έχω και τα μυαλά μου πάνω από το κεφάλι μου.tsou έγραψε:Είμαστε ο ΠΑΟΚ, και παίζουμε στον Γαύρο.Yiankos έγραψε:Φυσικά και μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη
Ούτε εμείς είμαστε η Tρίπολη, ούτε ο Γαύρος είναι η Μπάρτσα.
Στο 2010 έχουμε με 3 στις 3 νίκες με τον γαύρο.
Ποια έκπληξη; :ugeek: