Παράπονα για το φόρουμ
Re: Παράπονα για το φόρουμ
οχι άλλο,έλεος.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Γιατί κάνεις το χαζό???yiannisPAOKitalia έγραψε:Μπά... κάπου μπερδεύεσαι!free4 έγραψε:Υποτίθεται ότι είναι ΟΠΑΔΙΚΟ σάιτ ολων των φιλάθλων,
Κάτι για ΠΑΟΚ γράφει κάπου σε μια γωνίτσα..
Εκτός κι αν βέβαια είσαι!!!
Οπαδικό σάιτ ποια ομάδας ειναι???
Βγάλτε την τσίμπλα από τα μάτια σας και βρείτε το λόγο που τόσος κόσμος παραπονιέται για την κατάσταση εδώ μέσα.. Με Γιάνκο, Μηδενιστή, Τρελογιατρό και Ντάντε δεν είχαμε ποτέ τόσα προβλήματα... Για ψαχτείτε λίγο..
-

Να τους φωνάξουμε πίσω τότε..
Εγώ πάω μια βόλτα μέχρι τη Φλωρεντία να βρω τον Dante, εσείς βρείτε τους άλλους 3.
έλα ο άραβας είμαι. μετά τα τελευταία γεγονότα, ξεγραφτώ και εγώ από site.novito έγραψε:ωραια.... θα χει συνεχεια...
πες το ζαγκόρ monies τσόκο αφού οτινανι yoko.
να μείνει με μάκης
ΥΓ σεβαστείτε όλοι τους κανόνες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τετ 17 Νοέμ 2010, 01:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Ρε free πλάκα μας κάνεις?? Τα παιδιά που αναφέρεις που στον φουτσο κολλανε με τη σημερινή κατάστασή του ότι να ναι???
y.g. Κάτι εξυπνάδες για χαζούς, ταραμάδες και λοιπά ωραία κάνουμε πως δε τα βλέπουμε ... ως πότε είναι το θέμα...
υ.γ.2: long night....

Ναι ε?
Εσυ γιατί συνεχίζεις να βλέπεις το δέντρο (τόπικ οτι να ναι) και να χάνεις το δάσος (μπουρδέλο το φόρουμ)?
Εσυ γιατί συνεχίζεις να βλέπεις το δέντρο (τόπικ οτι να ναι) και να χάνεις το δάσος (μπουρδέλο το φόρουμ)?
Υποκειμενικό είναι αυτό, οπότε και δύσκολο να σου απαντήσω. Αν έχεις λύσεις/απαντήσεις, ευχαρίστως να τις προτείνεις στο κατάλληλο τόπικ...
Πάντως δεν απάντησες στο που κολλάνε τα παιδιά που ανέφερες...
υ.γ. μπουρδέλο το φόρουμ, ε..?
Πάντως δεν απάντησες στο που κολλάνε τα παιδιά που ανέφερες...
υ.γ. μπουρδέλο το φόρουμ, ε..?

Κολλάνε στο γεγονός ότι ποτέ δεν είχαμε εντάσεις σε αυτό το βαθμό! ΠΟΤΕ και είμαι 3 χρόνια εδώ μέσα!
Οσο για το μπουρδέλο, μία βόλτα να κάνεις σε διάφορα σημαντικά τόπικ και το καταλαβαίνεις!!
Μεταγραφολογία, μπουρδέλο σε μία τριλογία μαλακιών 300 σελίδων η καθεμία!
Παπαρολογίες σε διάφορα τόπικ κάποιων ξεχασμένων ονομάτων!
Ελλειψη διάθεσης να συζητήσετε σαν άνθρωποι και χωρίς να βάζετε τα μπλε γραμματάκια μπροστά!
Ο κόσμος έχει ξενερώσει, κι αν δεν λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα, τότε εύχομαι να καταλαβαίνετε αυτά που σας στέλνω εγώ! Και δυστυχώς, οσο παραμένει αυτο το κλίμα, τόσο οι αποχωρήσεις θα μεγαλώνουν σε αριθμό!
Οσο για το μπουρδέλο, μία βόλτα να κάνεις σε διάφορα σημαντικά τόπικ και το καταλαβαίνεις!!
Μεταγραφολογία, μπουρδέλο σε μία τριλογία μαλακιών 300 σελίδων η καθεμία!
Παπαρολογίες σε διάφορα τόπικ κάποιων ξεχασμένων ονομάτων!
Ελλειψη διάθεσης να συζητήσετε σαν άνθρωποι και χωρίς να βάζετε τα μπλε γραμματάκια μπροστά!
Ο κόσμος έχει ξενερώσει, κι αν δεν λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα, τότε εύχομαι να καταλαβαίνετε αυτά που σας στέλνω εγώ! Και δυστυχώς, οσο παραμένει αυτο το κλίμα, τόσο οι αποχωρήσεις θα μεγαλώνουν σε αριθμό!
-
free, ο καθένας μιλάει για λογαριασμό του. "Ο κόσμος" που ξενέρωσε, αποχώρησε, χωρίς να κάνει προτάσεις. Απλά, αποχώρησε. Αν μιλάς για λογαριασμό του "κόσμου", πες το μας να το ξέρουμε.
'Ολοι μας, ανεξαιρέτως, έχουμε γίνει αιτία και αφορμή για να ξενερώσουν άλλα μέλη, αυτό συμβαίνει και την καλύτερη απάντηση κατ'εμέ την έδωσε ο thrix. Άλλοι, έχουμε γίνει και αιτία για να αποχωρήσουν κάποιοι, και αυτό είναι το κακό, αλλά υπάρχει και το χειρότερο, δηλαδή είναι να είσαι αιτία αποχώρησης, και να μην το καταλαβαίνεις.
'Ολοι μας, ανεξαιρέτως, έχουμε γίνει αιτία και αφορμή για να ξενερώσουν άλλα μέλη, αυτό συμβαίνει και την καλύτερη απάντηση κατ'εμέ την έδωσε ο thrix. Άλλοι, έχουμε γίνει και αιτία για να αποχωρήσουν κάποιοι, και αυτό είναι το κακό, αλλά υπάρχει και το χειρότερο, δηλαδή είναι να είσαι αιτία αποχώρησης, και να μην το καταλαβαίνεις.

Το να θεωρείς ένα τόπικ στο οποίο γράφει τριψήφιος αριθμός μελών παπαρολογία, φανερώνει πόσο υποκειμενικό είναι αυτό που γράφεις....Μεταγραφολογία, μπουρδέλο σε μία τριλογία μαλακιών 300 σελίδων η καθεμία!
Για βοήθα λίγο, γιατί είμαστε και λίγο μπούφοι φρινγκ...Οσο για το μπουρδέλο, μία βόλτα να κάνεις σε διάφορα σημαντικά τόπικ και το καταλαβαίνεις!!
Δύο εξηγήσεις έτσι στα γρήγορα και γι αυτό...:Κολλάνε στο γεγονός ότι ποτέ δεν είχαμε εντάσεις σε αυτό το βαθμό!
-Δεν υπήρχε τόση ελαστικότητα, τα μπαν έπεφταν άμεσα όταν χρειαζόταν, οπότε και δε ξέφευγε το πράμα.
-Το ότι να ναι (μιας και απ το συγκεκριμένο ξεκίνησαν όλα) δεν ήταν το χάλι που ήταν το τελευταίο διάστημα
Ποιος κόσμος έχει ξενερώσει ρε συ?? Επειδή φύγαν 5 άτομα, εκ των οποίων τα 4 γράφαν ΜΟΝΟ στο ότι να ναι, βγάλαμε το συμπέρασμα ότι έχει ξενερώσει ο κόσμος?? Τα μέλη ξενερώνουν με τις κατινιές που βλέπουν τόσες μέρες για ένα γ@μωτόπικ...Ο κόσμος έχει ξενερώσει
έτσι ακριβώςnovito έγραψε: -Δεν υπήρχε τόση ελαστικότητα, τα μπαν έπεφταν άμεσα όταν χρειαζόταν, οπότε και δε ξέφευγε το πράμα.
.
Eιλικρινά draculation μας γάμησες τη ψυχολογία με το ποστ σου. Αν νέα παιδιά σκέφτονται έτσι, τι να πούμε...
Αυτά για το ιστορικό και το πότε γράφτηκες, αν και δεν έχουν καμμία σημασία, απλως θα τα επιβεβαιωσω.
Λες ότι ήταν όνειρο να γίνεις μοντ.......
Αυτό κι αν είναι ασχολίαστο. Λυπάμαι που περιορίζεις τα όνειρα σου τσάκαλε σε κάτι τόσο λίγο... (εκτός κι αν υπάρχει μισθός κι απλά εμένα μ έχουν πιάσει μαλάκα...
).
Για το γεγονός ότι ο Sera νόμιζε πως ήσουν κοπελα, δεν είναι και κάτι τόσο τραγικό, αν σκεφτούμε τις "εποχές" του καθενός στο φόρουμ.
Για τα υπόλοιπα που έγραφες, απλώς δε πρόλαβα να τα δω πριν σβήσεις το ποστ σου....

Αυτά για το ιστορικό και το πότε γράφτηκες, αν και δεν έχουν καμμία σημασία, απλως θα τα επιβεβαιωσω.
Λες ότι ήταν όνειρο να γίνεις μοντ.......

Για το γεγονός ότι ο Sera νόμιζε πως ήσουν κοπελα, δεν είναι και κάτι τόσο τραγικό, αν σκεφτούμε τις "εποχές" του καθενός στο φόρουμ.
Για τα υπόλοιπα που έγραφες, απλώς δε πρόλαβα να τα δω πριν σβήσεις το ποστ σου....

Για ψαχτείτε..
Εγω αυτό λέω...
Εγώ, όποιος πρόβλημα από τα μέλη μαζί μου ας μου το πει κατ ιδίαν!!
Εσύ όμως είσαι μοντ κι έχει περισσότερες ευθύνες των πράξεων σου κι όχι μόνο των λεγόμενων σου!
Εγω αυτό λέω...
Εγώ, όποιος πρόβλημα από τα μέλη μαζί μου ας μου το πει κατ ιδίαν!!
Εσύ όμως είσαι μοντ κι έχει περισσότερες ευθύνες των πράξεων σου κι όχι μόνο των λεγόμενων σου!
εσυ ντε λεει ομως, απλως γκρινιαζει.... ή εγκό ντε καταλαβαίνει...free4 έγραψε: Εγω αυτό λέω...
Εγώ, όποιος πρόβλημα από τα ...

- draculation
Το έσβησα γιατί σίγουρα θα κοροιδεύατε αυτά που γράφω. Και τι σου φάνηκε περίεργο για το πως σκέφτομαι νοβίτο;