Πρωτον αλλάζοντας συμπεριφορα που ειχε σαν βοηθος και δευτερον βοηθωντας τους παικτες να "βγαλουν " αυτο που ξερουν και εμαθαν προς τα εξω.
Ξεκινωντας από την αρχη και εφαρμοζοντας δηλαδη το συστημα του Σαντος τους επανεφερε στα γνωστα γνωριμα "νερα" που οι ιδιοι ξερουν τοσο καλα.
Δηλ με σφιχτη καλη αμυνα και καλη επιθετικη λειτουργια εχοντας κοντα τις γραμμες με σωστη κατοχη και κυκλοφορια.
Θα το παω ακομα παραπερα λεγοντας πως το "χωσιμο" του Φωτακη μεσα στην ομαδα ΒΟΗΘΗΣΕ ακομα παραπανω την λειτουργια της ομαδας.
Πρωτον ο φωτακης εχει τρεξιματα πραγμα που σημαινει βοηθαει ΠΟΛΥ τον Βιτολο που μεχρι χθες ετρεχε μονος του και δευτερον ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ τον Γκαρσια ακομα πιο πολυ.
Αποτελεσμα είναι οτι απο εκει που τρωγαμε 2-3 γκολ απο τον καθε πεταμενο, η αμυνα εγινε ξανα σφιχτη και εδεσαν ξανα οι γραμμες οπως πρεπει..
Θεωρω πως και το χαμηλο προφιλ του Χαβου βοηθαει.
Τουλαχιστον εγω τον σεβομαι και τον εκτιμω πιο πολυ που δεν μιλαει παρα με τον αλλον που ελεγε " να γουσταρουμε, να κανουμε" και λοιπες μλκιες..
Απο εκει και περα θελει η διοικηση να φερει ενα μεγαλο ονομα στον παγκο, ειμαι μαζι της , το θεωρω ομως αναγκαιο να ειναι ο Χαβος Βοηθος..
Το εχω ξαναπει οχι επειδη ξερω κατι παραπνω αλλα οι παικτες δεν ειναι μκλες..
"Καθαρισαν" 2 προπονητες για καποιους λογους. Ειτε γιατι ο τροπος παιχνιδιου δεν τους ταιργιαζε ,ειτε ,ειτε..
Για τον Χαβο το εχω πει πολυ πριν ,σκιζονται και φαινεται στις δηλωσεις τους αλλα κυριως στο γηπεδο..
Αυτα και σορρυ για το μεγαλο ποστ..