23. Λευτέρης Σακελλαρίου
Re: 23. Λευτέρης Σακελλαρίου
Δε με ανησυχούν καθόλου αυτά που δεν έχει...είμαι βέβαιος ότι θα τα αποκτήσει γιατί έχει το μεγαλύτερο προσόν για έναν αθλητή...ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...Σπάνια βλέπεις παίκτες να ανεβαίνουν σε μια μέρα από το υπόγειο στο ρετιρέ και να μην τους πιάνει ζαλάδα.
- xrhstos_volos4
Ολοι μας να ευχαριστησουμε τον Δερμι για το διαμαντι που εφερε στην ομαδα.....εξαιρετικος.....
Αχ κ να εμπαινε εκεινη η σεντρα/σουτ που κατεληξε στο δοκαρι....
Αχ κ να εμπαινε εκεινη η σεντρα/σουτ που κατεληξε στο δοκαρι....
-
Έβλεπα ξανά τις φάσεις πριν λίγο και η πλάκα είναι ότι φαίνεται να το ήθελε αυτό το ξώφαλτσο.
Αν έμπαινε αυτό η Τούμπα θα ήταν συντρίμμια τώρα...
Αν έμπαινε αυτό η Τούμπα θα ήταν συντρίμμια τώρα...

Αυτό κρατάω από σήμερα καθώς οι σέντρες του δεν ήταν καλές ενώ και αμυντικά ήταν καλός μόνο που είχε απέναντι του σαν εξτρέμ-δόξα τον Χιμένεθ-τον άμπαλο και ακίνδυνο εκτός περιοχής Μπλάνκο no big deal δλδ.niko70 έγραψε:Σπάνια βλέπεις παίκτες να ανεβαίνουν σε μια μέρα από το υπόγειο στο ρετιρέ και να μην τους πιάνει ζαλάδα.
Τη φάση στο 2ο ημίχρονο που πάει να περνάει τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο αλλά αυτή φεύγει πλάγιο την έχουμε;
Μόνο από αυτό καταλαβαίνεις την άγνοια κινδύνου (με την καλή έννοια) που τον διακρίνει.
Μόνο από αυτό καταλαβαίνεις την άγνοια κινδύνου (με την καλή έννοια) που τον διακρίνει.
μπραβο στον δερμι που εφερε αυτο το παιχτακι στην παοκαρα εναν παικτη που δεν κολαει πουθενα και απ'αυτο και μονο εμενα με κερδισε!! γρηγοροs,τρεχει,μαρκαρει, το μονο μειονεκτημα που εχει ειναι οι κακεs του σεντρεs αλλα με τον καιρο θα το δουλεψει και αυτο και θα ειναι βασικοs και αναντικαταστατοs στον ΠΑΟΚ που ολοι ονειρευομαστε!!!
Εγώ νομίζω είπα πως αν δουλέψει θα φτάσει μέχρι εθνική χαλαρά...Είναι εξαιρετικά γρήγορος και καλός επιθετικά..πρέπει να βελτιώσει τη σέντρα στην κίνηση...

μαγκες.....
να ειστε τυχεροι που εχουμε φωτακι και σακελαριου.
Ελεγα οτι δεν υπαρχουν πλεον ελληνες παικτες αλλα να που υπαρχουν
ΠΣ. απο την κερκιδα βρεθηκε ξαφνικα βασικος και μαρεσει περισοτερο και απο λινο.
ΠΣ. απο την κερκιδα βρεθηκε ξαφνικα βασικος και μαρεσει περισοτερο και απο λινο.
νταξ για το πουλεν τι να πω...οσο αναφορα τις σεντρες που αναφερετε απο τη μια δεν επαιζε ο ζλαταν ελειπε και ο ιβιτς γι αυτο πηγαν χαμενες και μετα προσπαθουσε να σεντραρει χαμηλα...για μενα εχουμε κλειδωσει την αριστερη μας μερια για το μελλον...αρχιζει και δειχνει και αμυντικα πραγματα γενικα εχει ολα τα στοιχεια για μακροχρονια καθιερωση... :ugeek:
Ενώ άλλοι κωλοβαράνε....niko70 έγραψε:Δε με ανησυχούν καθόλου αυτά που δεν έχει...είμαι βέβαιος ότι θα τα αποκτήσει γιατί έχει το μεγαλύτερο προσόν για έναν αθλητή...ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...Σπάνια βλέπεις παίκτες να ανεβαίνουν σε μια μέρα από το υπόγειο στο ρετιρέ και να μην τους πιάνει ζαλάδα.

ΥΓ Ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε..
Χθες ..
1 ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ
0/9 ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ
6 ΠΑΣΕΣ
8 ΛΑΘΗ
1 ΚΛΕΨΙΜΟ
3 ΦΑΟΥΛ ΕΚΑΝΕ
1 ΦΑΟΥΛ ΚΕΡΔΙΣΕ...
1 ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ
0/9 ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ
6 ΠΑΣΕΣ
8 ΛΑΘΗ
1 ΚΛΕΨΙΜΟ
3 ΦΑΟΥΛ ΕΚΑΝΕ
1 ΦΑΟΥΛ ΚΕΡΔΙΣΕ...
Falegkos έγραψε:μαγκες.....
Έτσι ακριβώς.
Γιατί νομίζω πως απο αριστερά βρήκαμε το τρακτέρ που ψάχναμε να οργώνει το γκαζόν?
Δεν ξέρω αν προτιμάς τα μπράβο ή τις σφαλιάρες. Αυτό που ξέρω είναι ότι χρειάζεται ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ.
Όσο καλύτερςο είσαι, τόσο περισσότερο πρέπει να δουλεύεις.
Όσο καλύτερςο είσαι, τόσο περισσότερο πρέπει να δουλεύεις.