Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- kotsos
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Δηλαδή είμαστε λίγοι αυτοί που τρελαινόμαστε με τα γκολ, τις κινήσεις, τις τρίπλες, το πάθος..
Δηλαδή κανένας δεν θέλει να είναι μάρτυρας στη δημιουργία μιας σημαίας που για πολλά χρόνια εξαιτίας του η ομάδα πρωταγωνιστούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη, φέρνοντας από εκεί αλλεπάλληλες πηγές εσόδων??
Λίγη πόρωση δε βλάπτει, γίναμε όλοι μπατατούδηδες γ@μω την τρέλα μου γ@μώ
Δηλαδή κανένας δεν θέλει να είναι μάρτυρας στη δημιουργία μιας σημαίας που για πολλά χρόνια εξαιτίας του η ομάδα πρωταγωνιστούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη, φέρνοντας από εκεί αλλεπάλληλες πηγές εσόδων??
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
5 λεπτα επαιξε απο δεξια κ εβαλε γκοαλ και κερδισε κ ενα πεναλτυ τυχαιοοοο?????????? ....φαντασου να επαιζε παντα δεξια.... 
εστω να τον αλλαζει ανα διαστηματα ........
δε το βλεπει ο μακης ρε γμτο .......
τι αλλο πρεπει να κανει 5 λεπταα επεξε δεξια κ τα γ@μησε ολαααα.............

εστω να τον αλλαζει ανα διαστηματα ........
δε το βλεπει ο μακης ρε γμτο .......
τι αλλο πρεπει να κανει 5 λεπταα επεξε δεξια κ τα γ@μησε ολαααα.............
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Κυρ 14 Νοέμ 2010, 03:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- navigator11
μιας κ το θυμηθηκα,δεν μου πολυαρεσε,που το εβαλες στο 93.τί θα σου στοιχιζε να περιμενες 2-3 λεπτα ακομα;;;
θελω απο εδω κ περα οι νικες επι της αεκ να εχουν μονο τετοιο σαδιστικο χαρακτηρα ...
θελω απο εδω κ περα οι νικες επι της αεκ να εχουν μονο τετοιο σαδιστικο χαρακτηρα ...
ΣΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ 

δηλαδη εδω μεσα δεν μπορουμε να γραψουμε καμια μ@λακια ετσι για να περασει η ωρα χωρις να κατηγορηθουμε για κατι... :ugeek:kotsos έγραψε:Δηλαδή είμαστε λίγοι αυτοί που τρελαινόμαστε με τα γκολ, τις κινήσεις, τις τρίπλες, το πάθος..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
navigator11 έγραψε:μιας κ το θυμηθηκα,δεν μου πολυαρεσε,που το εβαλες στο 93.τί θα σου στοιχιζε να περιμενες 2-3 λεπτα ακομα;;;

Ειναι παικταρας ο ανθρωπος...ακριβως μπορστα μου στην 6 εκανε 2 τεραστια κοντρολ απο 40αρες μπαλιες, το ενα οδηγησε στο γκολ.
- navigator11
οι οποιες του τσιριλο για τα δεδομενα του κυριλλου δεν ησαν κ ασχημες,εδω που τα λεμε ...
- Aureliano Buendia
Τα λόγια πλέον ωχριούν
Οι λέξεις είναι λίγες
Είσαι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος με διαφορά
Και σ' αγαπάμε
Οι λέξεις είναι λίγες
Είσαι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος με διαφορά
Και σ' αγαπάμε
- george aspromayros
ρε τσογλανε,......κανεις τη διαφορα!!!!!!!!!
εκει που δε σε εβλεπα....πας μια φορα απ τα δεξια...βαζεις δυναμη κ το καρφωνεις!
τι να πω? υποκλινομαι......
εκει που δε σε εβλεπα....πας μια φορα απ τα δεξια...βαζεις δυναμη κ το καρφωνεις!
τι να πω? υποκλινομαι......
Τώρα που είσαι στα πάνω σου θες την περισσότερη προσοχή. Για να μείνεις εκεί. Έμαθες να κάνεις σουτ με το αριστερό. Τεράστια υπόθεση.
+1kotsos έγραψε: Δηλαδή κανένας δεν θέλει να είναι μάρτυρας στη δημιουργία μιας σημαίας που για πολλά χρόνια εξαιτίας του η ομάδα πρωταγωνιστούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη, φέρνοντας από εκεί αλλεπάλληλες πηγές εσόδων??
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ΠΑΝΤΑ όταν ο Βιέρι κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις πρέπει παράλληλα να ξεκινάει και αυτή η γαμωσυζήτηση περί πώλησής του?
Γιατί ρε πούστη μου δεν μπορείτε να χαρείτε και σκέφτεστε τι θα γίνει αν και όταν και πότε θα είναι η καλύτερη εποχή για να πουληθεί λες και είναι φρούτο εποχής που θα μαραζώσει αν περιμένει στο ράφι για κάποιο διάστημα.
Ο οπαδός δεν σκέφτεται-δεν πρέπει να σκέφτεται-ούτε ποιό θα είναι το καλό του παίκτη ούτε πόσα φράγκα θα φέρει η πώληση του τα οποία όσα και αν είναι μπορεί να είναι λιγότερα απ' αυτά που θα φέρει η παρουσία του (και όχι η απουσία του) στην ομάδα.....μακάρι να μας φέρουν άλλους 10 σαν και αυτόν μπορούν?
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου
εμ κρεμ εμ σαμπού
φαντασία και ουσία
η αισθητική συναντά την πρακτικότητα
εμ κρεμ εμ σαμπού
φαντασία και ουσία
η αισθητική συναντά την πρακτικότητα
και σε βαζει στο δηλειμα...
τον πουλαω 6-10 μιρια? αν ναι τα τσεπωνω παω μεσα στην βουλη και τους λεω παρτε τα ντουκου ΑΝ θελετε και ο ΠΑΟΚ ξεχρεωμενος....αν οχι κοψτε τον λαιμο σας..... και ξεκιναω πλεον χωρις σκλαβια πανω απο το κεφαλι μου?
η κανω τα παντα να τον κρατησω και να στισω πανω του ομαδα με το βαρος των χρεων παντα?
............. ποναει ρε βιερινια αγορι μου........
ΠΣ. τη αριστερα τη δεξια τη τερμα τη επιθεση μην την ψαχνετε...ο παικτης που ειναι γενιμενος για να παιζει μπαλα την παιζει παντου.
τον πουλαω 6-10 μιρια? αν ναι τα τσεπωνω παω μεσα στην βουλη και τους λεω παρτε τα ντουκου ΑΝ θελετε και ο ΠΑΟΚ ξεχρεωμενος....αν οχι κοψτε τον λαιμο σας..... και ξεκιναω πλεον χωρις σκλαβια πανω απο το κεφαλι μου?
η κανω τα παντα να τον κρατησω και να στισω πανω του ομαδα με το βαρος των χρεων παντα?
............. ποναει ρε βιερινια αγορι μου........
ΠΣ. τη αριστερα τη δεξια τη τερμα τη επιθεση μην την ψαχνετε...ο παικτης που ειναι γενιμενος για να παιζει μπαλα την παιζει παντου.