80. Cristiano Moraes Oliveira
- Sick Bastard
Re: 80. Cristiano Moraes Oliveira
Με αυτό το παλικάρι τι γίνεται;
Είναι τραυματίας; Δεν τη παλεύειε στις προπονήσεις; Τόσο πολύ χειρότερος είναι του Φιλομένο πχ και δεν μπορεί να παίζει ουτε 10 λεπτά;
Τι παίζει;
Είναι τραυματίας; Δεν τη παλεύειε στις προπονήσεις; Τόσο πολύ χειρότερος είναι του Φιλομένο πχ και δεν μπορεί να παίζει ουτε 10 λεπτά;
Τι παίζει;
τζουφιος βραζιλιανος
αν και - σε ποιο παιχνιδι τον ειχε βαλει φετος για 10 λεπτα στο τελος- δεν φανηκε να εχει καποιο προβλημα... απλα δεν συνεργαζοταν σωστα με τους συμπαικτες το οποιο ειναι και φυσικο νομιζω αφου δεν εχει παιξει τοσο καιρο... (βεβαια τις προπονησεις μαζι τις κανουν...)
Στην προπόνηση πάντως δοκιμάζεται απώντος του Ελ Ζαρ. Και παίζει αριστερά με τον Βιερίνια να πηγαίνει δεξιά...
- ΑποστόληςΑ
Είναι παικτάρα λαίμαι! Δείτε τα βιντεάκια που "κυκλοφόρησαν" όταν πρωτοήρθε!
Μάλλον δυσκολεύεται να συνέλθει απ' τον τραυματισμό, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Η χρονιά έχει δρόμο πάντως...
Απλά πιστεύω ότι ο Βιερίνια (παρότι δεν είναι αριστερός εξτρέμ) και ο Ελ Ζαρ (επίσης δεν είναι αριστερός εξτρέμ) είναι κλάσεις ανώτεροι και μόνο αν λείπουν σε κάποιο ματς και οι δύο θα βρει χρόνο συμμετοχής..
Για μένα, όσο έχω δει, είναι ένας απλά καλούτσικος παίκτης, αλλά όχι ενδεκαδάτος για τον ΠΑΟΚ... όταν παίζουν στη θέση σου παίκτες που δεν είναι η δική τους, κάτι σημαίνει....
Για μένα, όσο έχω δει, είναι ένας απλά καλούτσικος παίκτης, αλλά όχι ενδεκαδάτος για τον ΠΑΟΚ... όταν παίζουν στη θέση σου παίκτες που δεν είναι η δική τους, κάτι σημαίνει....
- ΑποστόληςΑ
Ο Cristiano δεν είναι κλασσικό εξτρέμ σαν τους δύο που ανέφερες. Δεν έχει κοφτή τρίπλα, ούτε εκρηκτικότητα, η δε ταχύτητά του δεν νομίζω ότι διαφέρει από αυτήν του Βλάνταν. Περισσότερο για επιθετικό χαφ μου κάνει.
Αλλά αν δεν παίξει να τον δούμε όλες οι κρίσεις μας είναι επισφαλείς.
Αλλά αν δεν παίξει να τον δούμε όλες οι κρίσεις μας είναι επισφαλείς.
Ωραίος,μου άρεσαν ορισμένες πρωτοβουλίες.Έφαγε και αρκετός κλωτσίδι.. 
-
black death
Ούτε εξτρέμ, ούτε επιθετικό χαφ, πιο πολύ για κλασικό αριστερό χαφ μου κάνει
Πάντως δεν πάει στο ένας με έναν και δεν μ' αρέσει αυτό. Αν θέλουμε σέντρες βάζουμε και το Σακελλαρίου αριστερό εξτρέμ ξέρω 'γω...
Δεν έχει και παιχνίδια στα πόδια του βέβαια. Στην Πορτογαλία φαινόταν να έχει την τρίπλα.
Πάντως δεν πάει στο ένας με έναν και δεν μ' αρέσει αυτό. Αν θέλουμε σέντρες βάζουμε και το Σακελλαρίου αριστερό εξτρέμ ξέρω 'γω...
Δεν έχει και παιχνίδια στα πόδια του βέβαια. Στην Πορτογαλία φαινόταν να έχει την τρίπλα.
- kotsos
Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, καλό αυτό για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Παραταύτα δεν μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα, σε κάποιες στιγμές έμοιαζε να πασχίζει να πρωταγωνιστήσει με μηδενικό αποτέλεσμα. Αναρωτιέμαι πόσο χάλια τα πάει ο κούτσια στις προπονήσεις για να μην παίρνει ούτε μία αντίστοιχη ευκαιρία.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Το παιδι ξερει μπαλα ,εχει επανελθει πληρως και ειναι ετοιμος να παιξει καλα παιχνιδια..
Με το που μπηκε κερδισε την κοκκινη καρτα ειχε 2 καλες στιγμες ,μπορουμε να βασιστουμε πιστευω πανω του..
Με το που μπηκε κερδισε την κοκκινη καρτα ειχε 2 καλες στιγμες ,μπορουμε να βασιστουμε πιστευω πανω του..
Είναι παιχτάρα... δείχνει να βρίσκει τα πατηματά του σιγά σιγά...
Θα ασχοληθούμε αρκετά μ'αυτόν στο μέλλον....
Θα ασχοληθούμε αρκετά μ'αυτόν στο μέλλον....
- Aureliano Buendia
Πολύ καλύτερος από ότι θα περίμενα.
Χάρηκα πολύ και ελπίζω να γίνει ενεργό μέλος της ομάδας σταδιακά.
Ήταν λίγο ατομιστής σε 2 φάσεις αλλά δικαιολογείται και από την κάψα του να δέιξει πράγματα.
Μπορεί να μας προσφέρει το πλεονέκτημα να παίζει ο Αντελίνο στη φυσική του θέση από δεξιά.
Χάρηκα πολύ και ελπίζω να γίνει ενεργό μέλος της ομάδας σταδιακά.
Ήταν λίγο ατομιστής σε 2 φάσεις αλλά δικαιολογείται και από την κάψα του να δέιξει πράγματα.
Μπορεί να μας προσφέρει το πλεονέκτημα να παίζει ο Αντελίνο στη φυσική του θέση από δεξιά.