Εμένα πάντως μου άρεσε ο ΠΑΟΚ σήμερα.SokB έγραψε:ισως φιλε Φωτη.Ξερω οτι πολλοι απο εμας θα σταθουν μονο στους τρεις βαθμους και θα παραβλεψουν το γεγονος οτι τους πηραμε στο 90+,μεσα στην Τουμπα, απο μια ανυπαρκτη αεκ.Γι αυτο και διαλεξα προσεκτικα τα λογια μου οταν εγραψα οτι ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν με ενθουσιασε ο Παοκ σημερα.εσενα μπορει να σε ενθουσιασε.γουστα ειναι αυτα...
Τα είπες όλαmpafos4 έγραψε:Πρεπει να καταλαβουν εκει στην ΠΑΕ πως πλησιαζει η ωρα που καποια μερα διαιτητης δεν θα φυγει ΠΟΤΕ απο την ΤΟΥΜΠΑ!!!!Ας κανει κατι οσο ειναι καιρος........
Δελλα,μ@υνοπανο,τωρα σε επιασε ο πονος?Ολα αυτα που ζουμε εμεις τοσα χρονια με τις αλητειες των συναδελφων σου και τις γελοιες διαιτησιες,ποσες μυνησεις επρεπε να κανουμε,ε,Γ@ΜΙΟΛΗ?Για τον καραγκιοζη,προκλητικο προπονητη σου.......τιποτα.......για τον επικινδυνο διαιτητη......τιποτα,@ρχιδι!!!!Μια ζωη μιζερο βρωμοσκουλικο!!!
Γκαρσια,σε ευχαριστω που εισαι στον ΠΑΟΚ!
Μπραβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ GAYΒΡΟΥΣ!!!!!!!!!
Γιατί πότε πληρώσαν κάποιον για να δώσουν και σε αυτόν;obanebane έγραψε:
Υ.Γ Χιμενεθ τωρα καταλαβα γιατι σε στειλανε οι σεβιγιανοι, αφου εισαι ο μπαμπης ο τενες της ισπανιας ρε νουμερο, νυχτα θα φυγεις περτους τα λεφτα ολα ομως.
ΣΩΣΤΟΣ!mpafos4 έγραψε:Πρεπει να καταλαβουν εκει στην ΠΑΕ πως πλησιαζει η ωρα που καποια μερα διαιτητης δεν θα φυγει ΠΟΤΕ απο την ΤΟΥΜΠΑ!!!!Ας κανει κατι οσο ειναι καιρος........
Δελλα,μ@υνοπανο,τωρα σε επιασε ο πονος?Ολα αυτα που ζουμε εμεις τοσα χρονια με τις αλητειες των συναδελφων σου και τις γελοιες διαιτησιες,ποσες μυνησεις επρεπε να κανουμε,ε,Γ@ΜΙΟΛΗ?Για τον καραγκιοζη,προκλητικο προπονητη σου.......τιποτα.......για τον επικινδυνο διαιτητη......τιποτα,@ρχιδι!!!!Μια ζωη μιζερο βρωμοσκουλικο!!!
Γκαρσια,σε ευχαριστω που εισαι στον ΠΑΟΚ!
Μπραβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ GAYΒΡΟΥΣ!!!!!!!!!
ρε θοδωρα δεν μπορεις να διορθωσεις την κατασταση. βγαλε τουλαχιστον το αχτι σου ρε αγορινα μου.ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Κάποιοι είπαν πως με την παρουσία του Θόδωρου Ζαγοράκη ως εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκ στην ΕΠΟ τα πράγματα θα είναι καλύτερα στην διαιτησία. Πόσο λάθος έκαναν κάποιοι που πίστευαν το έλεγαν και το έγραφαν. Η πρεμιέρα λοιπόν του Ζαγοράκη είχε την Κακή διαιτησία του Κάκου.
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... F%80%CE%B1