Παρόλα αυτα επειδή μπαίνω και εγω καθημερινα στο ΠΑΟΚμανια και νιώθω μέλος της διαδικτυακης παρέας μας και θέλοντας να μην γίνω απαθης και αδιάφορος, θα προτιμουσα να προσθεσω και εγω κατι πάνω στο θέμα.
Πάντα ημουν υπερ της face to face επικοινωνίας και δεν πιστευα οτι το ιντερνετ θα καταλήξει να αντικαταστησει εν μέρει την καφετερια, το καφενειο ή τελος πάντων την παρεα με τις μπυριτσες και τα ουζακια! Δυστυχως ομως η πραγματικότητα με διεψευσε και πρέπει αυτη τη στιγμή να πω κάτι παίρνοντας ως δεδομένο την παραπανω πραγματικοτητα.
Η οποία πραγματικότητα είναι ότι: Γενικως το ιντερνετ αλλα και ειδικοτερα το ΠΑΟΚμανια αποτελεί πλέον τρόπος ζωής για εμας τα ενεργά μέλη που συζηταμε καθημερινά εδώ! Γεγονος ειναι οτι το κάθε μέλος βιώνει μια πραγματικότητα μεσα στο φορουμ! Είναι οπως οι παππουδες πηγαινουμε στο ΚΑΠΗ καθημερινά, οπως η γυναίκα που παει στην κομμωτρια για να κουτσομπολεψει και ουτω καθ εξης!
Υπάρχει με λιγα λογια συναισθηματικη εξάρτηση με τις ενεργειες και τις συνηθειες τις οποιες εχουμε μαθει να κανουμε καθημερινα... Ασχετα με το αν τοσο καιρο γινοταν κάτι σωστό ή λάθος, και ασχετα με το πως το κάθε μέλος τοποθετουσε τον εαυτο του μέσα σε αυτό το "χωνευτηρι" χιλιάδων μελων, γεγονός ειναι οτι το καθε μέλος βιώνει το ΠΑΟΚμανια με διαφορετικο τροπο!
Για παραδειγμα εγώ δεν εχω μπει ποτέ σε τοπικ του μπάσκετ! Γιατί πολυ απλα ακομα και αν παιζει ο ΠΑΟΚ (συγνωμη palok και olivares

Για να μπω στην ουσια: Δεν γνωριζω τους λόγους για τους οποιους εγινε αυτη η κίνηση. Εφόσον ομως είτε τωρα ειτε στο μελλον γινονται τετοιες κινησεις, καλό θα ηταν να γνωρίζουμε ολοι μας τις συνέπειες της καθε κινησης. Δηλαδή οτι διαταράσσεται η καθημερινή συνήθεια ενός ατόμου, με ότι αυτο συνεπαγεται! Ακόμα και ενα απλο μπαν είναι ικανό να σε ταραξει ψυχολογικα! Δεν είναι παίξε γέλασε, ουτε "ελα μωρέ τωρα, ενα κολοτοπικ του ιντερνετ ειναι"... Οι άνθρωποι δενόμαστε συναισθηματικα με πραγματα-συνηθειες, οσο ηλιθιο και αν φαινεται αυτό σε καποιον άλλον.
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ...