15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
μεγαλη απωλεια οχι μονο στην αμυνα αλλα και σε ολη τη λειτοργια της ομαδας ακομα και στο γκολ..Μαλεζα επιτελους να υπερβαλλεις εαυτον...
- Aureliano Buendia
Αφου είπε ο Μίνος ότι θα παίξει, ήταν σίγουρος ο αποκλεισμός από την αποστολή.
Δημοσιογραφικός Ραν ταν πλαν αυτός ο Μίνος, αντι - πυξίδα ρε παιδί μου...
Ούτως ή άλλως τεράστια απώλεια.
Ακόμη μεγαλύτερη τώρα που βρίσκεται σε top φόρμα.
Άντε να δούμε που θα πάει η βαλίτσα με τον αποδεκατισμό της άμυνας.
Τελικά από αυτούς ποιοι λείπουν οριστικά

Δημοσιογραφικός Ραν ταν πλαν αυτός ο Μίνος, αντι - πυξίδα ρε παιδί μου...

Ούτως ή άλλως τεράστια απώλεια.
Ακόμη μεγαλύτερη τώρα που βρίσκεται σε top φόρμα.
Άντε να δούμε που θα πάει η βαλίτσα με τον αποδεκατισμό της άμυνας.
Τελικά από αυτούς ποιοι λείπουν οριστικά

Αραμπατζής, Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Μπερνς, Λυμπερόπουλος και Γκέντσογλου.
η αποστολη
η αποστολη
- paoki_sweden
Its a realy big disadventage Contreras not playing against aek. I hope that Stelios and Bruno will not do any misstake. PLAY EASY! If you cannot handle the ball shoot it up in aek´s goalarea........
- paoki_sweden
I hope Pablo can play on sunday. I want to see him with Cirillo as centerbacks. Sakelariou left and Bousaidi right.
Στην προπόνηση της Παρασκευής (26/11), λοιπόν, ο Χάβος δοκίμασε το ίδιο σχήμα, το 4-2-3-1, με διαφορετικά πρόσωπα. Οι σίγουροι, αυτοί που χρησιμοποιήθηκαν και τις δύο φορές δηλαδή, είναι οι Κρέσιτς, Μπουσαϊντί (στο δεξί άκρο της άμυνας), Σακελλαρίου (στο αριστερό άκρο της άμυνας), Τσιρίλο και Κοντρέρας (κεντρικό αμυντικό δίδυμο), Γκαρσία (αμυντικός μέσος) και Σαλπιγγίδης (σέντερ φορ).
Chilean music to my ears.
Los Indios Tabajaras
Maria Elena
[youtube]_rQheOglFos&feature=artist[/youtube]
Chilean music to my ears.
Los Indios Tabajaras
Maria Elena
[youtube]_rQheOglFos&feature=artist[/youtube]
Το μελλον με φοβιζει.Κοιτωντας το καλοκαιρι του 2012 λεω ποιος μπορει να αντικαταστησει αυτον τον Παικταρα στην αμυνα?Δεδομενο οτι ληγουν σημαντικα συμβολαια το καλοκαιρι του 2012 παικτων μας σε προχωρημενη ηλικια,πιστευω οτι θα ειναι το πιο δυσκολο καλοκαιρι για την Ομαδα μας.Για ολους μας.Θα δουμε κοντα στις 1000 σελιδες ποστ στο θεμα "Μεταγραφες καλοκαιριου 2012".
Κοντρερας,Γκαρσια,Ιβιτς,Λινο,Σναουσνερ λογικα θα μας αφησουν.Ο βιειρινια θεωρω πολυ δυσκολο να τον κρατησουμε περαιτερω γιατι πραγματικα αδικειται σ αυτο το ψευτοπρωταθλημα...Μιλαμε για καλοκαιρι-εφιαλτης.
Delete απο το μυαλο μου ΤΩΡΑ.Δεν το αντεχω...
Κοντρερας,Γκαρσια,Ιβιτς,Λινο,Σναουσνερ λογικα θα μας αφησουν.Ο βιειρινια θεωρω πολυ δυσκολο να τον κρατησουμε περαιτερω γιατι πραγματικα αδικειται σ αυτο το ψευτοπρωταθλημα...Μιλαμε για καλοκαιρι-εφιαλτης.
Delete απο το μυαλο μου ΤΩΡΑ.Δεν το αντεχω...
- ΑποστόληςΑ
Μη φοβάσαι τίποτε!
Το 2012 θα πέσει στη γη ο κομήτης και θα γλιτώσουμε από τον φόβο των συμβολαίων!
Το 2012 θα πέσει στη γη ο κομήτης και θα γλιτώσουμε από τον φόβο των συμβολαίων!
Ωχ ναι.Το ειχα ξεχασει.
Γι αυτο βιαζονται οι παικτες μας και θελουν τιτλο.
The last trophy
Γι αυτο βιαζονται οι παικτες μας και θελουν τιτλο.
The last trophy

παυλαρα λιγη προσοχη σημερα στα μαρκαρισματα.
απολυτη συγκεντρωση γιατι με καρτα θα χασεις το ματς της χρονιας στην κροατια.
καλη τυχη.
απολυτη συγκεντρωση γιατι με καρτα θα χασεις το ματς της χρονιας στην κροατια.
καλη τυχη.
Κεντρικος αμυντικος...
οτι δεν εχουν κανει τα φαρ μεχρι τωρα...
τωρα θα μου πειτε οτι κατεβηκε σαν κρυφος και μπερδεψε την αμυνα αλλα και παλι το τελειωμα ειναι τελειο για αλλη μια φορα ... (οπως με Εργοτελη...)

οτι δεν εχουν κανει τα φαρ μεχρι τωρα...
τωρα θα μου πειτε οτι κατεβηκε σαν κρυφος και μπερδεψε την αμυνα αλλα και παλι το τελειωμα ειναι τελειο για αλλη μια φορα ... (οπως με Εργοτελη...)
για μια ακομα φορα ντροπιαζει τους επιθετικους μας.....ας παρουμε ενα σεντ μπακ να τον βαλουμε επιθεση...