Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
MALEF

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από MALEF »

μηπως ξεχασες κανενα γραμματακι?μηπως ηθελες να γραψεις Τζιολη? :?
Άβαταρ μέλους
draculation

Δημοσίευση από draculation »

Mάλιστα... Κλειδώσατε το "Ότι να 'ναι"... Τι να πω... Απλά να ξέρετε ότι εκεί μέσα δημιουργήθηκαν φιλίες... Και να σας πω και κάτι; Πολύ πιθανόν να μην ήξερα ΚΑΝΕΝΑΝ από εσάς αν δεν υπήρχε εκείνο το τόπικ... Δεν πρόκειται να αναφέρω πληροφορίες ούτε υποδείξεις στους moderators... Απλά μόνο και μόνο που η διαγραφή του "ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ" ΜΑΣ! εχει προκαλέσει τόσο ντόρο πρέπει να σας βάλει σε υποψίες... Μπορεί τώρα να μην είμαι και πολύ ενεργός στο συγκεκριμένο τόπικ αλλά κάποτε ήμουν και έφαγα ώρες ατελείωτες σε αυτό το τόπικ (Μετά βέβαια μας διαγράψατε και τα ποστ που είχαμε στο φόρουν)... Η ουσία του είναι να ξεφεύγαμε από την καθημερινότητα με ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ! Να σας αναφέρω κάποια Πράγματα;;; Ψάξτε τα στις προηγούμενες σελίδες του "Ότι να 'ναι"! "OTI NA 'NAI TV" PAOKMANIA DREAM TEAM, και Αγώνες που εγώ προσωπικά είχα την επιμέλεια... Κυβερνήσεις(με χιουμοριστικό πάντα τρόπο), Άρθρα από πολλούς ανθρώπους, ΔΕΝ θα αναφέρω ονόματα ψάξτε τα και βρείτε τα μόνοι σας... Τέλος πάντων... Κάντε ότι νομίζετε... Απλά εμένα με ξενερώσατε με την συμπεριφορά σας... ΟΧΙ ΟΠΑΔΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΑΝ SITE! Σαν Site το paokmania το θεωρώ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SITE ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ... Kαλή σας νύχτα... Ευχαριστώ τους DreamWarrior, Blackterror4, Platon, Eva, Aspromauri, DimisK και πολλούς άλλους που είχαμε ωραίες στιγμές εκεί μεσα.!
Άβαταρ μέλους
draculation

Δημοσίευση από draculation »

"σε περισσότερες από 800 ό,τι νάναι forum-σελίδες" 800 σελίδες Συν 600 που μας είχατε σβήσει όταν γινόταν αλλαγή του Σέρβερ.. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. Αν βέβαια το θυμούνται οι admins και οι moderators αυτό...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Εκλογες,αγωνες,εκπομπες,σεναρια,συνταγες και πολλα αλλα...

Αν και ειχα κανα χρονο να ασχοληθω το τοπικ παρεμενε το αγαπημενο μου...

Τυχαια συναντηθηκα σε καφετερια περσυ στην αθηνα με τον Dreamwarrior(Πρωθυπυργο :mrgreen: ) που ειχαμε γνωριστει μεσω του τοπικ και με αγκαλιασε σαν να γνωριζομασταν χρονια...

Λιωσιμο και καψιμο επι ωρες στο μσν με τον blackterror...

Απιστευτο γελιο στο τοπικ με τον kareena...

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Τώρα το έμαθα για το κλείδωμα του Ότι Να ναι. Θα ήθελα μια ουσιαστική δικαιολογία που συνέβη αυτό.

Διαφορετικά, είναι εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, και στα όρια της γελειότητας...Φαινεται ότι κάποιοι κάνουν ότι μπορούν για να διώξουν από το φόρουμ τα παλαιά και ιστορικά του μέλη. Και όπως φαίνεται...βαδίζουν στο σωστό δρόμο.
Οι φιλίες όμως που χτίστηκαν εδώ μέσα, δεν θα χαθούν κύριοι. Αντίθετα θα γίνουν πιο ισχυρές, πιο αληθινές.

Πραγματικά είμαι απογοητευμένος όσο δεν παίρνει...

Κρίμα που κάποιο αγνοούν την ιστορία του σημαντικότερου παοκτσίδικου φόρουμ...

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

moican4 έγραψε:Το PAOKMANIA ειναι οπαδικο site. Δεν κλειδωθηκε ενα τοπικ του αγωνιστικου η καποιου παρομοιου θεματος..

Κλειδωθηκε ενα τοπικ ασχετο με το site το οποιο θεωρησαν πως δεν εχει νοημα να υπαρχει πλεον..
Καλως ,κακως αυτη ειναι η αποφαση τι να κανουμε .?
Τον Πλατωνα τι να τον ρωτησουν.?

Εχω την άποψη πως το ΠΑΟΚΤΣΉΔΙΚΟ φόρουμ paokmania δεν μπορεί να ασχολείται μόνο με ποδοσφαιρικά θέματα, γατί αυτά δεν είναι αποκομμένα από την υπόλοιπη ζωή. Μια οικονομική κρίση πχ έχει επίπτωση ΚΑΙ στα ποδοσφαιρκά δρώμενα και δεν μπορείς να πεις ότι δεν την συζητάμε γιατί δεν είναι αμιγώς ποδοσφαιρικό θέμα. Γι' αυτό άλλωστε υπάρχουν (ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ) τα θέματα γενικού ενδιαφέροντος.
Αν τα μέλη μας θέλουν ένα θέμα όπου θα γράφουν ό,τι τους γουστάρει δεν βρίσκω το λόγο γιατί αυτό είναι κακό, εφόσον σέβονται τους κανόνες του φόρουμ. Είμαστε μια συνάθροιση ατόμων με κάποια κοινά χρακτηριστικά που ανταλάσσουμε απόψεις σε όλα τα θέματα που μας απασχολούν, όπως θα γινοταν σε κάποια καφετέρια.
Ο μόνος περιορισμός, επειδή scripta manent, είναι να προσέχουμε τι γράφουμε, ώστε να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα -νομικό - στο φόρουμ.
Ο Πλάτωνας, επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω, είναι εξαίρετο παιδί. Ποτέ δεν θα έπαιρνα μία απόφαση ερήμην του, έστω και αν αποτελεί μειοψηφία. Υπάρχει και μια λέξη που λέγεται δημοκρατία, που δεν χρειάζεται να την βιάζουμε, κατά συρροή.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Προς μέλη του ''ό,τι να ναι'': Αν δείχνατε την ίδια ευθυξία και σε θέματα του ΠΑΟΚ, πχ όταν βρίζουν παίκτες αναίτια άλλα μέλη ή όταν μέλη βρίζουν και ειρωνεύονται άλλα μέλη ή ΚΥΡΙΩΣ όταν επίκαιρα ΠΑΟΚτσήδικα τόπικ μένουν χαμένα κάπου στο φόρουμ (όπως πχ ο ΑΣ, η ΑΜΚ, οι συνελεύεσει για την ύπαρξη του ΠΑΟΚ, το γυναικείο ποδόσφαιρο και άλλα τόσα) τότε θα σας καταλάβαινα.Αλλά εκεί κι αν γράφουν οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Προς mod: Ρε μάγκες αφού έχουν φάει κάποιοι τόσο σκάλωμα με το τόπικ και γουστάρουν, αφήστε τους να έχουν τη γωνιά τους και να λένε ό,τι λένε εκεί πέρα...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Σαφώς και δεν έχει κανένα νόημα, ενα απλό αναλώσιμο άβαταρ είμαι, αλλά το τελευταίο γεγονός του κλειδώματος του Οτι να Ναι, ξεπέρασε κάθε όριο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, παρά να αποχωρήσω από το φόρουμ και από το site. Ο κύκλος των 2,5 χρόνων φαίνεται ότι έκλεισε - ή κάποιοι τον έκλεισαν με τον τρόπο τους-.
Δεν μπορώ να συνεχίσω να συμμετέχω σε ένα site που θα "φοβάμαι" να γράφω κάτι, ένα αστείο, ένα καλαμπούρι, όπως αυτά που λέμε στις παρέες μας, διότι "δεν αρμόζει σε ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ site", λες και μιλάμε για το φόρουμ της...κυβέρνησης.
Δυστυχώς, η νέα εποχή που κάποιοι εγκαινίασαν εδώ μέσα δεν με αφορά. Όπως δεν αφορά και άλλα ΣΠΟΥΔΑΙΑ παιδιά που κοσμούσαν τούτο το φόρουμ και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν. Με αποτέλεσμα το φόρουμ να γίνει πιο φτωχό σε ουσία, σε πλουραλισμό, σε σκέψεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα αδέλφια για τις υπέροχες στιγμές που μοιραστήκαμε αυτά τα 2,5 χρόνια εδώ μέσα. Με τους περισσότερους δεν θα χαθούμε γιατί είμαστε φίλοι αδελφικοί.

Το ταξίδι μου στο paokmania ολοκληρώθηκε, δυστυχώς άδοξα.

Καλή συνέχεια σε όλους...

Αντίο καλοί μου φίλοι. Ευτυχώς ο ΠΑΟΚ είμαστε...ΕΜΕΙΣ!

ΕΜΕΙΣ!

:pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ρε Δημητρό κι εγώ διαφωνώ με το κλείσιμο του θέματος (στο οποίο μάλιστα δεν συμμετείχα), αλλά επειδή έγινε ένα λάθος δεν θεωρώ ότι πρέπει να ρίξουμε μαύρη πέτρα πίσω μας! Μ' αυτή τη λογική θα έπρεπε να είχαμε φύγει και από την Ελλάδα με τα τόσα εγκλήματα που γίνονται εις βάρος της!
Το λέω σ' εσένα γιατί έχουμε πολλά κοινά.
Νομίζω ότι είναι πιο σωστό να μείνουμε σε έναν χώρο στον οποίο μας ενώνει κάτι ισχυρό και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε, όσο μπορούμε, τη λειτουργία του.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

θα συμφωνήσω και εγώ πως αφού υπάρχει τόση θέληση να μείνει ανοιχτό το "ο,τι ναάναι" και εφόσον αυτοί που συμμετέχουν εκέι τηρούν τους κανόνες του φόρουμ γιατί να μην μείνει ανοιχτό. ούτως η άλλως αν θυμάμαι καλά η δημιουργία του "ο,τι να'ναι" έγινε για να μην βγαίνουν οφ τόπικ σε άλλα τόπικ.όποιος ήθελε να γράψει κάτι οφ τόπικ παραπεμπόταν στο "ό,τι να΄ναι".αν και δεν ήμουν ενεργό μέλος του συγκεκριμένου τόπικ βλέποντας την ισχυ του προτείνω να ξαναανοίξει.
Άβαταρ μέλους
teod1980

DimisK έγραψε:Δεν μπορώ να συνεχίσω να συμμετέχω σε ένα site που θα "φοβάμαι" να γράφω κάτι, ένα αστείο, ένα καλαμπούρι, όπως αυτά που λέμε στις παρέες μας, διότι "δεν αρμόζει σε ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ site", λες και μιλάμε για το φόρουμ της...κυβέρνησης.

Tα παραλές φίλε μου...ντάξει χαλαρά...
Και το χαβαλέ κάνουμε σε κάθε τόπικ και όλα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Παρ 12 Νοέμ 2010, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όταν έλεγα εγώ χθες για αποχωρήσεις αυτά εννοούσα...

Dream, Drac, Aspromuri, Dimisk και ακολουθούν και άλλοι... ;)

Προσωπικά δεν θα προχωρήσω σε καμία "διαγραφή" του λογαριασμού και άλλα τέτοια.. Απλά δεν ξέρω αν θα ξαναγράψω εδώ, και με τι διάθεση θα το κάνω.

Καλή συνέχεια σε όλους...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

teod1980 έγραψε:Προς μέλη του ''ό,τι να ναι'': Αν δείχνατε την ίδια ευθυξία και σε θέματα του ΠΑΟΚ, πχ όταν βρίζουν παίκτες αναίτια άλλα μέλη ή όταν μέλη βρίζουν και ειρωνεύονται άλλα μέλη ή ΚΥΡΙΩΣ όταν επίκαιρα ΠΑΟΚτσήδικα τόπικ μένουν χαμένα κάπου στο φόρουμ (όπως πχ ο ΑΣ, η ΑΜΚ, οι συνελεύεσει για την ύπαρξη του ΠΑΟΚ, το γυναικείο ποδόσφαιρο και άλλα τόσα) τότε θα σας καταλάβαινα.Αλλά εκεί κι αν γράφουν οι ίδιοι και οι ίδιοι.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ
Άβαταρ μέλους
teod1980

giapas βάλε όλο το ποστ μου για να μη παρεξηγηθώ και σημείωσε σε τι συμφωνείς σε παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Δεν εχουν ολα τα τοπικ στο φορουμ αμεση σχεση με θεματα του ΠΑΟΚ......Μουσικη-Κινηματογραφος κτλ......Συνεπως,δεν καταλαβαινω γιατι ενοχλει τοσο πολυ ενα τοπικ σαν το Ο,τι να 'ναι.....Τεσπα,ειπα να εκφρασω κι εγω την αποψη μου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”