Ακόμη και με τη δική τους αδιανόητη, απερίγραπτη λογική, πάλι μαλακίες λένεDoomlord4 έγραψε:Εμένα δε μου την δίνουν αυτά που λέγονται.Τέτοιοι είναι.Λένε ''αλήθειες'' από οπτική γωνία που τους συμφέρει.Εμένα μου την δίνει όταν δεν δίνονται απαντήσεις....
Πόσο πιο γελοία επιχειρήματα θα βρουν;
Το 1ο πράγμα που πρέπει να ειπωθεί είναι πότε έγινε το 1ο πρωτάθλημα
Είναι της περιόδου 1927-1928,αυτός ο υπερμαραθώνιος αγώνων που κερδίθηκε από τον άρη.
Στο γελοίο επιχείρημά τους μιλάνε για 46 χρόνια,δηλ. 1972-1926=46 χρόνια
Δηλαδή με την λογική τους,εαν είχαμε ιδρυθεί το 1872,θα μας κατηγορούσαν για 100 χρόνια ατιτλίας![]()
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Η ΚΥΠΕΛΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΙΤΛΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!
Το 1926 και το 1927 λοιπόν τα μετράνε σαν χρόνια ατιτλίας!!!! ενώ δεν υπήρχε ούτε πρωτάθλημα ούτε κύπελλο!!!!
Παίρνουμε λοιπόν ως βάση την έναρξη των πρωταθλημάτων (1928) για να δούμε πόσες χρονιές ήμασταν άτιτλοι μέσα σε περίοδο 44 χρόνων.(1972-1928 = 44χρόνια)
Το 1928-29 το 1934-35 και το 1951-1952 τα πρωταθλήματα δεν ολοκληρώθηκαν,όμως ας μας θεωρήσω άτιτλους,γιατί δεν βγήκαμε 1οι στο τοπικό πρωτάθλημα,οπότε δεν θα διεκδικούσαμε και τίτλο...(Μα τι δίκαιος που είμαι θεέ μου!)
Το 4ο πρωτάθλημα που ξεκίνησε με τα τοπικά και δεν ολοκληρώθηκε(1949-50 ),δεν το μετράω σαν άτιτλη χρονιά γιατί...
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της περιόδου 1949-50 δεν διεξήχθη, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για το Eastern Mediterranean Friendship Cup-E.M.F.C.. Διεξήχθησαν μόνο τα πρωταθλήματα Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, στα οποία τερμάτισαν πρώτοι οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.
...θα μπορούσαμε να το διεκδικήσουμε.Δεν το μετράω ούτε ως χρονιά τίτλου φυσικά...Θεωρώ την χρονιά 1949-1950 ως μη γενόμενη....
Πάμε παρακάτω...
5 χρονιές δεν έγινε πρωτάθλημα λόγω Β' Παγκοσμίου Πολέμου(1941-1945)Δεδομένο για την πλειοψηφία,σκληρή πραγματικότητα για μερικούς....
Οπότε δεν πήραμε πρωτάθλημα σε 38 ευκαιρίες που είχαμε μέσα σε 44 χρόνια.
Ας μη μιλήσουμε ούτε για διαλυμένη χώρα εως το 50....
Ας πάμε και στο κύπελλο???????
Μέχρι το 1947 είχαν γίνει 4 διοργανώσεις κυπέλλου (ναι λοιπόν,είχαμε 0/4)
Και μετά από ένα 0/25 σερί πήραμε τον πρώτο μας τίτλο το 1972
Το 30ο κύπελλο ελλάδος... μέσα σε 46 χρονιές ύπαρξης μετά από 29 και όχι 46 αποτυχημένες προσπάθειες
πήραμε τον 1ο μας τίτλο.
Συνοπτικά:
46 χρόνια μετά την ίδρυση μας,μετά από 38+29 αποτυχίες σε 2 διοργανώσεις πήραμε τον 1ο μας τίτλο,σταματώντας την..ατιτλία 38 χρόνων
Ο συμπολίτης έχει σερί αποτυχιών σε διοργανώσεις από το 70 εως σήμερα 40+41 σε 41 καθαρά χρόνια
χωρίς να βάλω το 0/11 που έχει και στις ΕυρωπαΙκές διοργανώσεις(με το φετινό 0/12)
Άντε γεια ρε προπαγανδιστές της πλάκας![]()
Κι επειδή κάποιοι θα πουν-τι ασχολείσαι-
Βαρέθηκα να μην ασχολούμαστε και να ακούμε ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.ΟΤΙ Μ@ΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
Στείλε την ανάλυση στα "Αστυνομικά Νέα"¨, θα τρελαθούν, θα πρέπει να βρουν νέα μαλακία να λένε
Πολύ μου αρέσουν τα στατιστικολάγνα σου ποσταρίσματα αδερφέ Doomlord