80. Cristiano Moraes Oliveira
Re: 80. Cristiano Moraes Oliveira
χθες δεν εδειξε τπτ ....παιχνιδια υπαρχουν...κυπελλο ερχεται να τον δουμε και αυτον ακι αλλους αριστεροποδαρους..
- xrhstos_volos4
νταξ, τι να κανει απο το πρωτο επισημο ματς του? δε μπορω να πω, εδωσε 2-3 καλες πασες ετρεξε....αλλα θελει χρονο ακομα....πιστευω πολυ σ'αυτον! 
Δεν τον είδα τον αγώνα.
Ο αγωνιστικός χώρος δεν νομίζω να τον ευννόησε.
Πως τα πήγε;
Ο αγωνιστικός χώρος δεν νομίζω να τον ευννόησε.
Πως τα πήγε;
- ΑποστόληςΑ
Μέτριος. Αλλά ο Βλάνταν που μπήκε στηθέση του ήταν σαφώς καλύτερος!
Ωραίες ανταύγιες στο μαλλί...
για όλα τ άλλα, τίποτα προς σχολιασμό....
για όλα τ άλλα, τίποτα προς σχολιασμό....
- Aureliano Buendia
Λίγα πράγματα ως τώρα δυστυχώς..
Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι το ότι νιώθω πως δεν έχουμε αξιόπιστες εναλλακτικές στους πλάγιους επιθετικούς.
Οι Κριστιάνο και Κουτσιανικούλης δεν δείχνουν να υπολογίζονται, να ανταπεξέρχονται, να είναι ετοιμοπόλεμοι, να περιβάλλονται με εμπιστοσύνη, διαλέχτε και πάρτε τη διατύπωση.
Αν λείψει κάποιος από τους Ελ Ζαρ και Βιεϊρίνια, νιώθω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μπει κάποιος από αυτούς ενδεκάδα.
Είτε σε 4-4-2 θα πάμε, με Φωτάκη κάτι σαν δεξί εξτρέμ είτε στο γνώριμο 4-2-3-1, με Σάλπι δεξιά και Μούσλι κορυφή.
Προβληματικό αυτό.
Έχουμε που έχουμε ένδεια στον άξονα, με τους περίεργους μεταγραφικούς μας χειρισμούς, έχουμε ένδεια και στα άκρα, παρόλο που ποσοτικώς είμαστε καλυμμένοι
Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι το ότι νιώθω πως δεν έχουμε αξιόπιστες εναλλακτικές στους πλάγιους επιθετικούς.
Οι Κριστιάνο και Κουτσιανικούλης δεν δείχνουν να υπολογίζονται, να ανταπεξέρχονται, να είναι ετοιμοπόλεμοι, να περιβάλλονται με εμπιστοσύνη, διαλέχτε και πάρτε τη διατύπωση.
Αν λείψει κάποιος από τους Ελ Ζαρ και Βιεϊρίνια, νιώθω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μπει κάποιος από αυτούς ενδεκάδα.
Είτε σε 4-4-2 θα πάμε, με Φωτάκη κάτι σαν δεξί εξτρέμ είτε στο γνώριμο 4-2-3-1, με Σάλπι δεξιά και Μούσλι κορυφή.
Προβληματικό αυτό.
Έχουμε που έχουμε ένδεια στον άξονα, με τους περίεργους μεταγραφικούς μας χειρισμούς, έχουμε ένδεια και στα άκρα, παρόλο που ποσοτικώς είμαστε καλυμμένοι
και ειδικα οταν εχεις τοσα εξτρεμ και για λυση μετα απο βιερι ελ ζαρ ειναι ο φωτακης(ασχετα που το κανει και για αλλο λογο...προβλημα...)...επισης υπαρχει και ο σαλπι αν και δε νομιζω να το κανε ευκολα ...
θα θελα ενα αριστερο χαφ να μας δινει περισσοτερη ισορροπια να ναι διαφορετικου στιλ απο αυτους που εχουμε που ναι πανω κατω ιδιο στυλ....θα θελα εναν ιβανσιτς π.χ....
θα θελα ενα αριστερο χαφ να μας δινει περισσοτερη ισορροπια να ναι διαφορετικου στιλ απο αυτους που εχουμε που ναι πανω κατω ιδιο στυλ....θα θελα εναν ιβανσιτς π.χ....
- Aureliano Buendia
Μεγάλο καημό ανέφερες τώρα...
Πολύ θα τον ήθελα αυτό τον παίκτη.
Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να αγωνιστεί και ως αντί-Ίβιτς.
Πολύ θα τον ήθελα αυτό τον παίκτη.
Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να αγωνιστεί και ως αντί-Ίβιτς.
- ΑποστόληςΑ
Αν ο παίκτης δεν παίρνει ευκαιρίες και δεν παίζει παρά μόνο στο βούρκο της Φλώρινας δεν μπορώ να τον κρίνω.
Θεωρώ απαράδεκτο να μην τον βάζει σε κανονικά παιχνίδια, ούτε καν σαν αλλαγή. Το ίδιο ισχύει και με Κουτσια, όπως και με Μπαλάφα.
Ο Χάβος εν γένει παίζει με λίγα άτομα. Αλλά εάν δεν γίνει rotation η ομάδα θα κλατάρει. Γι' αυτό θα πρέπει να δώσει από μία ευκαιρία κάθε φορά σε όλους τους παίκτες.
Θεωρώ απαράδεκτο να μην τον βάζει σε κανονικά παιχνίδια, ούτε καν σαν αλλαγή. Το ίδιο ισχύει και με Κουτσια, όπως και με Μπαλάφα.
Ο Χάβος εν γένει παίζει με λίγα άτομα. Αλλά εάν δεν γίνει rotation η ομάδα θα κλατάρει. Γι' αυτό θα πρέπει να δώσει από μία ευκαιρία κάθε φορά σε όλους τους παίκτες.
- george aspromayros
Τον Κριστιανο τον παω..ελπιζω οτι θα παιξει καποια στιγμη κ θα τα παει καλα..
τον Μπαλαφα που να τον βαλει ρε Αποστολη..? Να βγαλει ποιον? Το παιδι το παω πολυ ,μαθαινω οτι δουλευει..αλλα εδω καιγομασταν...βαθμολογικα ειμασταν χαλια..τα ματς φωτια..κ θα βαλω το Μπαλαφα...θα καω θα καψω κ το παιδι!
Οσο αφορα τον Κουτσια -αν κ ειμαι οφ τοπικ-θεωρω οτι μονος αδικει τον εαυτο του κι ειναι κριμα...Για μενα σκυλιαζω στην προπονηση κ δικαιουμαι ευκαιρια....ο Μπαλαφας το κανει ασχετα αν δεν την πηρε ακομη.........
τον Μπαλαφα που να τον βαλει ρε Αποστολη..? Να βγαλει ποιον? Το παιδι το παω πολυ ,μαθαινω οτι δουλευει..αλλα εδω καιγομασταν...βαθμολογικα ειμασταν χαλια..τα ματς φωτια..κ θα βαλω το Μπαλαφα...θα καω θα καψω κ το παιδι!
Οσο αφορα τον Κουτσια -αν κ ειμαι οφ τοπικ-θεωρω οτι μονος αδικει τον εαυτο του κι ειναι κριμα...Για μενα σκυλιαζω στην προπονηση κ δικαιουμαι ευκαιρια....ο Μπαλαφας το κανει ασχετα αν δεν την πηρε ακομη.........
- ΑποστόληςΑ
Να τον βάλει στη θέση του Vitolo στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ώστε να προσαρμόζεται μέσα στην ομάδα, γιατί αργότερα, αν πάει καλά, θα χρειαστεί για να ξεκουράζει και τον Garcia, ή να αντικαθιστά οποιοδήποτε από τα δύο αμυντικά χαφ σε περίπτωση καρτών ή τραυματισμών.
- george aspromayros
κ μονο που το σκεφτομαι σκιαζομαι!!!!
μπαλαφας αντι Βιτολο.....κ μετα αν παει κατι στραβα...πολυ πιθανο..ποιον θα πρωτοφαμε? Το παιχνιδι με τον ατρομητο οντως προσφερεται..αν ολα πανε κατ ευχην μεχρι τοτε...
ειμαι κ γω υπερ της σκεψης αλλά αλλο η θεωρια κ αλλο η πραξη..Ειμαι υπερ του ροτεισον αλλά θελω κ καλο παγκο για να το κανω...
Δεν ειναι οτι δε μου κανουν ολοι ....αλλα καποιες στιγμες νιωθω οτι δεν εχει βαθος ο παγκος μας
ειμαι κ γω υπερ της σκεψης αλλά αλλο η θεωρια κ αλλο η πραξη..Ειμαι υπερ του ροτεισον αλλά θελω κ καλο παγκο για να το κανω...
Δεν ειναι οτι δε μου κανουν ολοι ....αλλα καποιες στιγμες νιωθω οτι δεν εχει βαθος ο παγκος μας
- ΑποστόληςΑ
Κι αν τραυματιστεί ή κοκκινιστεί ένα αμυντικό χαφ ποιόν θα βάλουμε; Από την στιγμή που δεν έχουμε επιλογές θα πρέπει να ποετοιμάζει, τους υπάρχοντες, πριν βρεθούμε στην ανάγκη ΠΛΗΡΩΣ απροετοίμαστοι.