Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

"Μπλόκο" Μπιτσαξή στον ΠΑΟ

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής εισηγήθηκε με επιστολή του στην ελληνική αστυνομία την απαγόρευση των μετακινήσεων των φίλων του Παναθηναϊκού στα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Κέρκυρα και Αστέρα Τρίπολης.Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά στα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ζητά να μελετηθούν οι εκθέσεις των αστυνομικών υπηρεσιών.

Πιο αναλυτικά η επιστολή:

"Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων οπαδοί του Παναθηναϊκού, με οργανωμένο τρόπο, ως τάγμα μηχανοκινήτων, κινήθηκαν μετά τον αγώνα Ατρόμητου – Παναθηναϊκού, στο Ίλιον και στη Λεωφ. Δεκελείας, όπου και απρόκλητα, επιδεικνύοντας ακραία αντικοινωνικότητα, κατέστρεψαν περιουσίες και προέβησαν σε λεηλασίες.

Προκύπτει επίσης ότι, χάρη στην έγκαιρη και αποτελεσματική κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων και τις διενεργηθείσες προσαγωγές, αποφεύχθηκαν πολύ χειρότερα, τα οποία μετά βεβαιότητας θα είχαν συμβεί, εάν δεν είχε επέμβει η Αστυνομία έγκαιρα. Υπενθυμίζω ότι, οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν επιτεθεί στην Καβάλα σε αστυνομικές δυνάμεις και είχαν πυρπολήσει περιπολικό.

Κατόπιν των ανωτέρω είναι προφανές, για δεύτερη φορά κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ότι οι μετακινήσεις οπαδών του Παναθηναϊκού εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών, την περιουσία τους και γενικότερα τη δημόσια τάξη, χωρίς να παραγνωρίζουμε, ότι ο επίσημος Παναθηναϊκός έχει επιχειρήσει επανειλημμένα να χαλιναγωγήσει το μένος μερίδας οπαδών του, που διαταράσσουν τη δημόσια τάξη και προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Παρακαλώ κατόπιν των όσων συνέβησαν και αφού μελετηθούν οι εκθέσεις των αρμοδίων αστυνομικών υπηρεσιών για την διαμόρφωση της πλήρους εικόνας των περιστατικών, να έχω την εισήγησή σας, σύμφωνα με το νόμο για την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων και μετακίνησης των οπαδών της παραπάνω ομάδας στους αγώνες: Κέρκυρα – Παναθηναϊκός στις 28-11-2010 και Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός στις 12-12-2010 (12η και 14η αγωνιστική )"

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://sport24.gr/football/ellada/mploko_mpitsaksh_ston_pao.627302.html
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Φαβορί ο Δερμιτζάκης!

10 Νοε, 11:25 Από sportdogteam
a- a+
Φαβορί ο Δερμιτζάκης!

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης!

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει κερδίσει τον Χρήστο Πανόπουλο και όλα δείχνουν πως θα πάρει τη θέση του Γιώργου Παράσχου, που απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα, η εφημερίδα «Sportday» να αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως οι δύο άνδρες έχουν κάνει μία πρώτη συνάντηση και όλα δείχνουν πως θα δώσουν τα χέρια και θα έρθουν σε συμφωνία, εκτός φυσικά και αν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ομάδας εξετάζει και περιπτώσεις ξένων τεχνικών, αν και είναι αρκετά δύσκολο να προχωρήσει κάποια από αυτές.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

breakdown88 έγραψε:Σαν να σχημάτιζε το γράμμα Π μου φάνηκε... Ίσως να το αφιέρωσε σε καμιά Πάολα/Πόπη/Παναγιώτα/κλπ
ισως στην σαββατιατικη Π@@τσα που θα φαει η ομαδα του στην τουμπα; :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

MANIAKOS έγραψε:Φαβορί ο Δερμιτζάκης!

10 Νοε, 11:25 Από sportdogteam

Φαβορί ο Δερμιτζάκης!

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης!

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει κερδίσει τον Χρήστο Πανόπουλο και όλα δείχνουν πως θα πάρει τη θέση του Γιώργου Παράσχου, που απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα, η εφημερίδα «Sportday» να αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως οι δύο άνδρες έχουν κάνει μία πρώτη συνάντηση και όλα δείχνουν πως θα δώσουν τα χέρια και θα έρθουν σε συμφωνία, εκτός φυσικά και αν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ομάδας εξετάζει και περιπτώσεις ξένων τεχνικών, αν και είναι αρκετά δύσκολο να προχωρήσει κάποια από αυτές.
Μπράβο του...

Μακάρι να μου αποδείξει αυτό πιστεύω για αυτόν. Ότι σαν προπονητής είναι πάρα πολύ καλός και ότι απλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τα αποδητήρια...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

"Και ο ΠΑΟΚ που μας λέει "άτιτλους", ιδρύθηκε το 1926 και τον πρώτο του τίτλο τον πήρε το 1972. Δηλαδή ήταν 46 χρόνια άτιτλος."

Τάδε έφη Λάμπρος Σκόρδας στην ΕΤ-3... 8-)
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

:shock:

Πλακα κανεις! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

μα είναι το νέο μότο των "φίλων" από δίπλα.εμείς κάναμε "άτιτλοι" μεγαλύτερη περίοδο 46 χρόνια.κοντά είναι και αυτοί βέβαια.... :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

PAOKfanAthens έγραψε::shock:

Πλακα κανεις! :lol: :lol: :lol:
Όχι μόνο το είπε, αλλά το εννοούσε κιόλας. Το είπε στα σοβαρά, δεν έκανε χιούμορ. Αυτό μου την "έδωσε" περισσότερο....

Πόση μαλακία πια να χωρέσει στον ανθρώπινο εγκέφαλο; ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μου το χουν πει και μένα και ακολούθησε... ΦΑΑΑΠ!!

"Ρε παπάρα είναι που εγώ δεν έπαιζα μπάλα με τα SS παλιό ρουφιάνε... "

Και μετά το γνωστό σκυμένο κεφάλι και το περίλυπο ύφος...
Ποιο είναι το αγαπημένο σήριαλ των αριανών;
"Χαρά αγνοείται"... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Εμένα δε μου την δίνουν αυτά που λέγονται.Τέτοιοι είναι.Λένε ''αλήθειες'' από οπτική γωνία που τους συμφέρει.Εμένα μου την δίνει όταν δεν δίνονται απαντήσεις....
Πόσο πιο γελοία επιχειρήματα θα βρουν;
Το 1ο πράγμα που πρέπει να ειπωθεί είναι πότε έγινε το 1ο πρωτάθλημα
Είναι της περιόδου 1927-1928,αυτός ο υπερμαραθώνιος αγώνων που κερδίθηκε από τον άρη.
Στο γελοίο επιχείρημά τους μιλάνε για 46 χρόνια,δηλ. 1972-1926=46 χρόνια
Δηλαδή με την λογική τους,εαν είχαμε ιδρυθεί το 1872,θα μας κατηγορούσαν για 100 χρόνια ατιτλίας :opaokara:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Η ΚΥΠΕΛΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΙΤΛΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!
Το 1926 και το 1927 λοιπόν τα μετράνε σαν χρόνια ατιτλίας!!!! ενώ δεν υπήρχε ούτε πρωτάθλημα ούτε κύπελλο!!!!

Παίρνουμε λοιπόν ως βάση την έναρξη των πρωταθλημάτων (1928) για να δούμε πόσες χρονιές ήμασταν άτιτλοι μέσα σε περίοδο 44 χρόνων.(1972-1928 = 44χρόνια)
Το 1928-29 το 1934-35 και το 1951-1952 τα πρωταθλήματα δεν ολοκληρώθηκαν,όμως ας μας θεωρήσω άτιτλους,γιατί δεν βγήκαμε 1οι στο τοπικό πρωτάθλημα,οπότε δεν θα διεκδικούσαμε και τίτλο...(Μα τι δίκαιος που είμαι θεέ μου!)
Το 4ο πρωτάθλημα που ξεκίνησε με τα τοπικά και δεν ολοκληρώθηκε(1949-50 ),δεν το μετράω σαν άτιτλη χρονιά γιατί...
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της περιόδου 1949-50 δεν διεξήχθη, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για το Eastern Mediterranean Friendship Cup-E.M.F.C.. Διεξήχθησαν μόνο τα πρωταθλήματα Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, στα οποία τερμάτισαν πρώτοι οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.
...θα μπορούσαμε να το διεκδικήσουμε.Δεν το μετράω ούτε ως χρονιά τίτλου φυσικά...Θεωρώ την χρονιά 1949-1950 ως μη γενόμενη....
Πάμε παρακάτω...
5 χρονιές δεν έγινε πρωτάθλημα λόγω Β' Παγκοσμίου Πολέμου(1941-1945)Δεδομένο για την πλειοψηφία,σκληρή πραγματικότητα για μερικούς....
Οπότε δεν πήραμε πρωτάθλημα σε 38 ευκαιρίες που είχαμε μέσα σε 44 χρόνια.
Ας μη μιλήσουμε ούτε για διαλυμένη χώρα εως το 50....

Ας πάμε και στο κύπελλο???????
Μέχρι το 1947 είχαν γίνει 4 διοργανώσεις κυπέλλου (ναι λοιπόν,είχαμε 0/4)
Και μετά από ένα 0/25 σερί πήραμε τον πρώτο μας τίτλο το 1972
Το 30ο κύπελλο ελλάδος... μέσα σε 46 χρονιές ύπαρξης μετά από 29 και όχι 46 αποτυχημένες προσπάθειες
πήραμε τον 1ο μας τίτλο.

Συνοπτικά:
46 χρόνια μετά την ίδρυση μας,μετά από 38+29 αποτυχίες σε 2 διοργανώσεις πήραμε τον 1ο μας τίτλο,σταματώντας την..ατιτλία 38 χρόνων

Ο συμπολίτης έχει σερί αποτυχιών σε διοργανώσεις από το 70 εως σήμερα 40+41 σε 41 καθαρά χρόνια
χωρίς να βάλω το 0/11 που έχει και στις ΕυρωπαΙκές διοργανώσεις(με το φετινό 0/12)

Άντε γεια ρε προπαγανδιστές της πλάκας :redcard:
Κι επειδή κάποιοι θα πουν-τι ασχολείσαι-
Βαρέθηκα να μην ασχολούμαστε και να ακούμε ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.ΟΤΙ Μ@ΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
kos

Δημοσίευση από kos »

προσωπικα τον λαμπρο τον βλεπω με μια συμπαθεια. ειδικα απο την στιγμη που τον σουταρε ο σαουριδης απο την παε.
ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να θελεις να κανεις αντιπολιτευση και να φοβασαι?
ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να μισεις καποιον και να εισαι αναγκασμενος να τον γλυφεις, να τον στηριζεις κτλ κτλ?
ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να εχεις πρωτοσελιδο παικτη που πηρε μερος στον προεκλογικο αγωνα εναντιων σου?

λαμπρο μην μου πεις οτι πινεις ουζα στο μαγαζι του σαουριδη γιατι δεν θα το αντεξω.
θα αναθεωρησω τα περι συμπαθειας που σου εχω και θα ακυρωσω το ραντεβου για σφραγισμα :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Και,ομως.....εγω θα επιμενω...οσο περισσοτερο ασχολουμαστε μαζι τους τοσο το παιρνουν πανω τους.....Ας τους αφησουμε να χαιρονται μονοι τους,τις παπαριες που λενε.Ελεος,με τους ανυπαρκτους...Υπαρχουν ΜΟΝΟ επειδη ασχολουμαστε μαζι τους......Και να ρωτησω και κατι αλλο....γιατι δεν ασχολουμαστε και με τις γριες?....τα τυρια?....τους πανθηρωνιους?.....τι λιγοτερο εχουν απο τα ασπονδηλα?....

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ!!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Η εμβελεια των σταθμων τους και η βαρυτητα των οσων λενε φτανει εως τα Μαλγαρα -και πολυ λεω .
Ουδεις ασχολειται μαζι τους ειτε ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ , ειτε ειναι γαυρος , βαζελος, χανουμι , Αιαντας Σαλαμινας η' Βυζαντας Μεγαρων με την παρτη τους ...
Μια τοπικη ομαδα ειναι που βγαζει το κομπλεξ της αναλογα με τις περιστασεις ...
Στην υπολοιπη Ελλαδα αγνοουν την υπαρξη τους .
Προσωπικα θεωρω πιο ανταγωνιστικη ομαδα τον πανιωνιο και τον εργοτελη ... 8-)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

οτι και να λεει η φωκια.....κανενα σοβαρο ανθρωπο δεν πειθει
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Άλλο να μην ασχολείσαι με το τι κάνουν(οτιδήποτε κι αν είναι αυτό) κι άλλο να μην απαντάς σε οποιουδήποτε τύπου συκοφαντίες και ανακρίβειες.Κι αυτό όχι μόνο από τον συμπολίτη αλλά από τον οποιονδήποτε.
Οπως και στην προσωπική ζωή του καθένα,είναι σωστό να μην ασχολείσαι με άτομα που δεν γουστάρεις,αλλά όταν αυτοί ασχοληθούν κακόβουλα μαζί σου το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”