Ότι να 'ναι!!!!!
- Paokintepo
- dreamwarrior
- Paokintepo
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
ναι αλλα το chat ειναι γι αυτον ακριβώς το λόγο....Paokintepo έγραψε:μα το τσατ ειναι τσατ και οχι οτι να ναι

υ.γ. εγω το λέω προς αποφυγή μελλοντικών ενστάσεων...
- xrhstos_volos4
παιδια θα με υποστειτε για αλλη μια φορα που πεταγομαι στο ακυρο, αλλα πρεπει να μοιραστω τη χαρα μου.....
μολις εφτιαξα ενα γκραφιτι στο δωματιο μου και το κοιταω κανα 30λεπτο συνεχεια, ειναι τοοοοοσο γαματο.....
θενξ κ παλι!

μολις εφτιαξα ενα γκραφιτι στο δωματιο μου και το κοιταω κανα 30λεπτο συνεχεια, ειναι τοοοοοσο γαματο.....
θενξ κ παλι!

Εγώ πάλι τις προάλλες έκανα ένα γκραφίτι στην πυλωτή ενός γείτονα και σήμερα καθόταν κανά μισάωρο το κοίταζε και μπινελίκωνε "τα κολοπαίδια που βάφουν τους τοίχους"....
Είμαι πολύ χαρούμενος..

- Kouniados
- Επικοινωνία:
Το τόπικ "νέος προπονητής" που "χάθηκε"; Έφυγε από τα "δημοφιλή" βλέπω....Χάβος λαίμαι και κλαίμε... 

- Paokintepo
xrhstos_volos4 έγραψε:παιδια θα με υποστειτε για αλλη μια φορα που πεταγομαι στο ακυρο, αλλα πρεπει να μοιραστω τη χαρα μου.....
θενξ κ παλι!![]()
![]()
![]()
εγω πως θα γλυτωσω τους τοιχους του δωματιου μου απο την αδερφη μου και το ταλεντο που θελει να μας κουβαλησει για να μας κανει γιγαντια μανιταρια και ξωτικα??gika έγραψε:Εγώ πάλι τις προάλλες έκανα ένα γκραφίτι στην πυλωτή ενός γείτονα και σήμερα καθόταν κανά μισάωρο το κοίταζε και μπινελίκωνε "τα κολοπαίδια που βάφουν τους τοίχους"....Είμαι πολύ χαρούμενος..
![]()

- xrhstos_volos4
Paokintepo έγραψε:xrhstos_volos4 έγραψε:παιδια θα με υποστειτε για αλλη μια φορα που πεταγομαι στο ακυρο, αλλα πρεπει να μοιραστω τη χαρα μου.....
θενξ κ παλι!![]()
![]()
εγω πως θα γλυτωσω τους τοιχους του δωματιου μου απο την αδερφη μου και το ταλεντο που θελει να μας κουβαλησει για να μας κανει γιγαντια μανιταρια και ξωτικα??gika έγραψε:Εγώ πάλι τις προάλλες έκανα ένα γκραφίτι στην πυλωτή ενός γείτονα και σήμερα καθόταν κανά μισάωρο το κοίταζε και μπινελίκωνε "τα κολοπαίδια που βάφουν τους τοίχους"....Είμαι πολύ χαρούμενος..
![]()
ψυχεδελιοκατασταση?
Mετά από 888 σελίδες (βάλτε και το 11 μπροστά...), μάλλον το τόπικ οδεύει προς το τέλος του, κάτι αναμενόμενο άλλωστε... Το βλέπω να περιμένει στη γωνία...
Αυτή η μίξη ημερολογίου με chat δεν τραβάει για εδώ....