Καταρχήν μίλησα για το τι κάναν στις αποστολές οι παίκτες εκείνης της εποχής όπως τα έχω ακούσει από διάφορες ''εύθυμες'' ιστορίες παικτών....george aspromayros έγραψε:Oχι Τeod μου εσυ δεν ειπες για το χαρακτηρα του...Μονο χαρτοπαικτη τον ειπες! Οταν εσυ ησουν 5 χρονων αυτος κρεμουσε τα πανο στην 4 ...αυτο το ηξερες?teod1980 έγραψε:Δεν είπα για χαρακτήρες εγώ. Μη λες κάτι στο οποίο δεν αναφέρθηκα.
Απάντησα τι λέγανε οι παίκτες και για τον Δερμιτζάκη τουλάχιστον στην αρχή.
Τώρα φυσικά συμμαζεύτηκε η ομάδα μετά το μπάχαλο που παρατηρήθηκε επί Δερμιτζάκη.
Το είπα αυτό.
οσο αφορα τους παιχτες....σεβομαι τοσο πολυ τον κοντρερας....Ειπε κι ο Φωτακης κ καποιοι αλλοι...Αυτος ειχε λογο ...τον εβαλε να παιξει! αλλα οχι ο Κοντρερας..αυτον τον σεβομαι παρα πολυ κ η αποψη του για μενα εχει αλλη βαρυτητα!
Βλεπω ,παρατηρω ,λυπαμαι για τα λαθη,καμαρωνω για τις επιτυχιες ολων των δικων μας παιδιων! του καραγιωργα ,του Παυλου,τωρα του Μακη...Για τον ΠΑΟΚ μας θελω κ γω το καλυτερο..αυτο δε σημαινει οτι βριζω κ χαρακτηριζω με ασχημα επιθετα ...αλλα μονο ΚΡΙΝΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ! Το ξερω οτι παρασυρομαστε απ την αγαπη μας ,το παθος μας για την ομαδα....αλλά........
Για το Μακη το ξαναπα...καλυτερα να ερθει μεγαλος ,ξενος προπονητης και αυτος να παει σε μια μικρομεσαια ομαδα να δουλεψει να παρει εμπειριες μεσα απο παιχνιδια...κ οταν ..μεγαλωσει βλεπουμε!
Κι έπειτα όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και δε συγκρίνουμε τον καθένα μας....το ότι κρεμούσε πανό εμένα δε με απασχολεί...
Όλοι τους επαγγελματίες κατέληξαν και απομακρύνθηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...
Και όσον αφορά τα παιδιά του ΠΑΟΚ, δυστυχώς υπάρχουν πολλά παραδείγματα πως τα παιδιά του ΠΑΟΚ που παίξαν και υπηρέτησαν την ομάδα καταλήγουν εμπαθή απέναντι στο σύλλογο...
υγ. ατυχής η αναφορά σου σε θέμα ηλικίας...