Μάκης Χάβος

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από teod1980 »

george aspromayros έγραψε:
teod1980 έγραψε:Δεν είπα για χαρακτήρες εγώ. Μη λες κάτι στο οποίο δεν αναφέρθηκα.
Απάντησα τι λέγανε οι παίκτες και για τον Δερμιτζάκη τουλάχιστον στην αρχή.
Τώρα φυσικά συμμαζεύτηκε η ομάδα μετά το μπάχαλο που παρατηρήθηκε επί Δερμιτζάκη.
Το είπα αυτό.
Oχι Τeod μου εσυ δεν ειπες για το χαρακτηρα του...Μονο χαρτοπαικτη τον ειπες! Οταν εσυ ησουν 5 χρονων αυτος κρεμουσε τα πανο στην 4 ...αυτο το ηξερες?

οσο αφορα τους παιχτες....σεβομαι τοσο πολυ τον κοντρερας....Ειπε κι ο Φωτακης κ καποιοι αλλοι...Αυτος ειχε λογο ...τον εβαλε να παιξει! αλλα οχι ο Κοντρερας..αυτον τον σεβομαι παρα πολυ κ η αποψη του για μενα εχει αλλη βαρυτητα!

Βλεπω ,παρατηρω ,λυπαμαι για τα λαθη,καμαρωνω για τις επιτυχιες ολων των δικων μας παιδιων! του καραγιωργα ,του Παυλου,τωρα του Μακη...Για τον ΠΑΟΚ μας θελω κ γω το καλυτερο..αυτο δε σημαινει οτι βριζω κ χαρακτηριζω με ασχημα επιθετα ...αλλα μονο ΚΡΙΝΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ! Το ξερω οτι παρασυρομαστε απ την αγαπη μας ,το παθος μας για την ομαδα....αλλά........

Για το Μακη το ξαναπα...καλυτερα να ερθει μεγαλος ,ξενος προπονητης και αυτος να παει σε μια μικρομεσαια ομαδα να δουλεψει να παρει εμπειριες μεσα απο παιχνιδια...κ οταν ..μεγαλωσει βλεπουμε!
Καταρχήν μίλησα για το τι κάναν στις αποστολές οι παίκτες εκείνης της εποχής όπως τα έχω ακούσει από διάφορες ''εύθυμες'' ιστορίες παικτών....
Κι έπειτα όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και δε συγκρίνουμε τον καθένα μας....το ότι κρεμούσε πανό εμένα δε με απασχολεί...
Όλοι τους επαγγελματίες κατέληξαν και απομακρύνθηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...
Και όσον αφορά τα παιδιά του ΠΑΟΚ, δυστυχώς υπάρχουν πολλά παραδείγματα πως τα παιδιά του ΠΑΟΚ που παίξαν και υπηρέτησαν την ομάδα καταλήγουν εμπαθή απέναντι στο σύλλογο...

υγ. ατυχής η αναφορά σου σε θέμα ηλικίας...
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Φιλε teod τις εχω ακουσει κ γω τις ιστοριες για τις βραδιες σε προετοιμασιες αλλα λιγο τα επιθετα για τα δικα μας τα παιδια πρεπει να τα προσεχουμε..Και τον Παυλο κ τον Μακη τους εχουμε θαψει..
Ο συλλογος οντως πολλους τους εχει πληγωσει...αλλα κανενας τους δεν αλλαξε ομαδα..
Εχω ακουσει πολλες συζητησεις στο πετιτ.. με Μητογλου,Ιορδανιδη,Καραγεωργιου ,Λεοντιαδη κ τοσους αλλους...
εχω διαμορφωσει μια εικονα ..καποιους συμπαθω καποιους οχι...Εχω να σου πω οτι ο πρωην μας προπονητης κ ο υπηρεσιακος ειναι ντομπρα παιδια κ οι ασχημοι χαρακτηρισμοι δεν τους ταιριαζουν...
σαν επαγγελματιες κρινε τους..πεστους ασχετους...μυρωδιες..εκει οτι θες..παω πασο

τεσπα βγηκαμε οφ τοπικ...κ σε παρεσυρα εγω με τις λαλακιες μου...κ το παρελθον μου...

οσο αφορα το σχολιο για την ηλικια ..χαριτολωγοντας το ειπα!

Φιλικα,Γιωργος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ioanmits έγραψε:Η ομάδα επί Χάβου έκανε 2 καλά ευρωπαϊκά ματς και 3 χάλια στην Ελλάδα... ακριβώς το ίδιο γινόταν και επί Δερμιτζάκη... απλά με το Δερμιτζάκη δεν μπήκαν τα γκολ στο 94 και στο 119...
Ακριβώς αυτή είναι η διαφορά. Η ομάδα πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό και δικαιώθηκε. Δεν περιμέναμε θεαματική βελτίωση στην απόδοση από τη μια μέρα στην άλλη. Η ψυχολογία άλλαξε και ίσως ο τρόπος που οι παίκτες αντιμετωπίζουν τον προπονητή.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

"Δεν είναι έργο δικό μου. Είναι έργο των παικτών η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας."
είπε ο Μάκης Χάβος μετά τον αγώνα με την Καβάλα.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

κέντησες!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Πολύ προσγειωμένος και ειλικρινής ο Μάκης.

Μακάρι να συνεχίσει το σερί!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ιδιαιτερη εντυπωση μου προκαλει στα 2 τελευταια παιχνιδια η πολυ συμπαγης ΞΑΝΑ αμυντικη παρουσια της ομαδας μετα απο το αμυντικο τσιρκο της εποχης δερμιτζακη ...
Άβαταρ μέλους
vouts_charis

Δημοσίευση από vouts_charis »

free4 έγραψε:Εικόνα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :
free κλαίω με την φωτογραφιάρα σου!
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:

α ρε free!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Αν κύριε free θεωρείτε ότι διαθέτετε καλύτερο χιούμορ από το δικό μου σας προσκαλώ σε προσωπική μονομαχία!
Ή το, επί του!
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

free4 έγραψε:Εικόνα
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

λετε μετα απο ομαδες που βγαζουν παικτες ο ΠΑΟΚ να βγαζει προπονιτες?
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Credit στον Makis Chavos, για την αγωνιστική αποτελεσματικότητα και για τις χαμηλών τόνων δηλώσεις με περισσή μετριοφροσύνη.
Μπράβο Makis. 8-)
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Πολυ καλη η διαχειριση του υλικου απο το Χαβο...Βελτιωθηκε σημαντικα η αμυντικη λειτουργια της ομαδας μετα τη φυγη Δερμιτζακη....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”