Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Re: Προπαγανδα και λαθη στα ΜΜΕ με στοχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Εδώ ακόμα μια απόδειξη των φιλοβαζελικών αισθημάτων της ηλεκτρονικής φυλλάδας "gazzetta".

Αποδυναμώστε τους με την απουσία σας, περιορίστε στο ελάχιστο τις επισκέψεις σας σε τέτοιες ιστοσελίδες, που κατ΄επανάληψη και με διάφορους τρόπους δείχνουν την αντιπάθειά τους στον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ και είναι λογικό αφού ο ΠΑΟΚ είναι ανταγωνιστής της ομαδούλας τους με σήμα την ΒΑΖΕΛΙΝΗ.

Από την επισκεψιμότητά σας αντλούνε την δύναμή τους αυτές οι σιχαμερές ιστοσελίδες των Βαζελόγαβρων.

Απολάυστε ένα ακόμα δείγμα των αντιπαοκτζίδηκων συναισθημάτων τους και μην πει κανείς οτι είναι απλά ένα τυπογραφικό λάθος, αναλύστε το στο μυαλό σας και θα καταλάβετε.

http://img828.imageshack.us/img828/8612/unbenanntux.jpg

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Και είχαμε μια στεναχώρια τι θα πει ο λαός του ίντερνετ... Όχι ότι δε θα το πουν βέβαια, δίκαιο έχεις.

Όσο για τη γαζέτα, είχε πέσει ιδέα να μη βάζουμε υπερσυνδέσμους εδώ μέσα γενικά παρά μόνο σε code (θα το δείτε στις επιλογές δημιουργίας απάντησης) αλλά δεν πολυπερπάτησε. Τουλάχιστον βάζουμε όλο το κείμενο για να γλιτώνουμε τα πολλά κλικ - επισκέψεις - "δείτε τι δημοφιλής που είμαι" - διαφημίσεις - λεφτά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Απο κοντρα.γρ

Για την αποβολή της κουλας κ. Γκομώλη βλέπω έχετε άποψη
"...Δέκα λεπτά αργότερα η ΑΕΚ έχασε και τον Μανωλά που είδε την κόκκινη κάρτα-ανακάλυψη του Τάσου Κάκου αφήνοντας τους κιτρινόμαυρους με δέκα παίκτες..."

Τα υπόλοιπα είναι απλώς "παραπονα"...
"...Για την διαιτησία του Κάκου έχουν λόγους να διαμαρτύρονται και οι φίλοι του ΠΑΟΚ με αφορμή το μαρκάρισμα του Τζιμπούρ πάνω στο Γκαρσία στο 37΄ που ζήτησαν κόκκινη αλλά και για την φάση του 88΄' όταν ο Βιειρίνια έπεσε στην μεγάλη περιοχή από μαρκάρισμα των αμυντικών της ΑΕΚ..."

Τι πάει να πει "ζήτησαν" απίθανε κ. Γκομώλη? Για αυτή τη φάση δεν έχεις ματακια να δεις?
Ο βιερίνια μόνος του "έπεσε" ρε απαράδεκτε?

Άξιος ο μισθός σου....

ΒΡΕ ΟΥΣΤ
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Τζιμπούρ κόκκινη και τέλος. Κλάψα κλάψα κλάψα. Φτιάξτε ομάδα ρεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

σιγα μη βρεθω κ "απολογουμενος" σε παιχνιδι που η αεκ ετυχε εξοργιστικα - επι σκοπω- ευνοϊκης αντιμετωπισης απο τον sonofabitch!αλλά πηρε δυστυχως γι'αυτην ο,τι της επρεπε.

υγ ρε βιειρινια αγορι μου περιμενε 3 λεπτακια ακομα να το καρφωσεις.βιαστηκες ...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Βρεθηκα,αυτην την εβδομαδα,στην Αθηνα και καθως εψαχνα σταθμους στο ραδιο,επεσα πανω στον "κυριο" Στελλα,ο οποιος συμπαρουσιαζει-απο Θεσσαλονικη,αυτος- μια απογευματινη εκπομπη στον Sentra fm.Σε καποια φαση,λοιπον,και ενω φαινοταν που θελει να το παει το πραγμα,ο αλλος συμπαρουσιαστης-απο Αθηνα-...εφτασε η συζητηση στην ατμοσφαιρα που επικρατει σε αυτα τα ντερμπι......Και αρχισε να κατηγορει την Τουμπα για ρηψεις αντικειμενων και αλλα πολλα.......

ΡΕ ΣΤΕΛΛΑ........ΤΟΣΟ ΚΟΤΑ ΕΙΣΑΙ.......ΟΙ GAYΡΟΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ?

Αλλα,καλα να παθουμε...........αυτοι μας αξιζουν!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Καλά, ο Περικλέτος είναι εμετικός ο άνθρωπος.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ο Μέλμπεργκ πέρσι στα πλέιωχ τι διαφορετικό έκανε απ' τον Γκαρσία αλήθεια; Α ναι δεν έδωσε μπουνιά, απλώς τον έπιασε απ' το λαιμό τον Κοντρέρας.

ΟΥΣΤ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το σκατό στην κάλτσα

Πάει καιρός γαυράκια που μας θεωρούσατε σαν τον φτωχό συγγενή του πρωταθλήματος. Αυτή η περίοδος όπου κατεβαίναμε στο τηγάνι σας και μας θεωρούσατε σαν έναν εύκολο αντίπαλο, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αν και ξέρετε πολύ καλά πως πάντα είχατε μέσα σας έναν φόβο όταν παίζατε με εμάς..

Και αυτό το φόβο τον αποκτήσατε εξαιτίας μας. Οι παλαιότεροι ξέρετε ότι πατώντας η ομάδα σας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης φαίνονταν να κλάνει μέντες. Ήξεραν τι τους περίμενε στη θρυλική Τούμπα, γι αυτό κι όταν κατάφερναν να πάρουν καμιά ισοπαλία, έκαναν σα να έχουν πάρει τρόπαιο. Αν κι από τότε για εσάς πιο εύκολο ήταν ένα τρόπαιο, παρά μία νίκη μέσα στην Τούμπα.

Άλλωστε, για να το καταφέρετε αυτό, προσπαθήσατε πολύ, περίπου 20 χρόνια δηλαδή, και βάλατε κάθε θεμιτό κι αθέμιτο μέσο για να το κατορθώσατε, αλλιώς ξέρετε, ότι ακόμη θα προσπαθούσατε να σπάσετε αυτή την τρομερή παράδοση! Αλλά πώς να το κάνουμε, είχατε (κι έχετε) τον τρόπο να καταφέρνετε να στήσετε τις δικές σας παραδόσεις, στηριζόμενοι σε σαθρές, πλην όμως στέρεες πρόσκαιρα, βάσεις είτε με την ανοχή των κατά καιρούς συνεταιρισμών που διοργανώνουν το πρωτάθλημα και το κύπελλο, είτε με τη βοήθεια των διαιτητών!

Φοβάσαι γαυράκι γιατί ξέρεις ότι πλέον δεν είμαι αυτός που ήμουν. Φοβάσαι τώρα όμως, ακόμη περισσότερο, γιατί ξέρεις ότι είμαι αποφασισμένος να σε αμφισβητήσω και να σε στείλω στα τάρταρα μια και καλή. Άλλωστε, είμαι σίγουρος ότι ανέκαθεν πρώτος φόβος σου δεν ήταν ο βάζελος. Ήμουν και παραμένω εγώ. Ξέρεις ότι με τους άλλους, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα τη βγάλεις καθαρή. Με εμένα όμως, ΠΟΤΕ!

Το αντιλήφθηκες από πολύ νωρίς, όταν τότε, πριν από καμιά 45αριά χρόνια επιχείρησες να με κλέψεις τον Κούδα. Υπολόγισες όμως χωρίς το δικό μου πείσμα. Από την πρώτη σου κιόλας απόπειρα έφαγες τα μούτρα σου. Ούτε που είχες διανοηθεί πως θα εξελίσσονταν η συνέχεια. Χαμένα τρόπαια στο σπίτι σου, εξευτελισμός σου με νίκες-φαντάσματα, μία τρομερή παράδοση εναντίον σου και κάποιες ήττες-ντροπή για το όνομα και την ιστορία σου. Α, και μία τεράστια, ηθική ήττα όταν κατάφερες να δεις στη θύρα 7 του παλιού σου Καραϊσκάκη, μερικές χιλιάδες οπαδών μου να πανηγυρίζουν μία ξεγυρισμένη 4άρα που ακόμη τη σκέφτεσαι και κοκκινίζεις από ντροπή!

Αν και νομίζω ότι τα περισσότερα από όλα αυτά δε σε αγγίζουν, καθώς το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να έχεις μονίμως το πάνω χέρι με καθαρούς ή βρώμικους τρόπους. Δε σε νοιάζει να είσαι τίμιος όπως εγώ, σε αρκεί να είσαι τροπαιούχος με κάθε τρόπο. Επειδή όμως εγώ είμαι θιασώτης του «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ», πιθανότατα, ό,τι σε λέω, να μη σε πολυενδιαφέρει.

Και δεν είναι μόνο τα παραπάνω που σε αναφέρω. Είναι πολλά περισσότερα τα οποία πιθανότατα να μη θέλεις να θυμάσαι από τον μοναδικό σου μαμιά στην Ελλάδα (για την Ευρώπη δε χρειάζεται να στα πω, άλλωστε μια ζωή η καλύτερη πουτ@να είσαι). Από πού να σε ξεκινήσω; Είναι μία 6άρα στις Σέρρες, είναι κάτι ντόρτια, είναι κάτι απίστευτα ματς όπου έβαζες Θεούς και δαίμονες για να με κερδίσεις… Είναι πολλά ακόμη που σε τσούζουν και δε θέλεις να τα θυμάσαι, γιατί ξέρεις ότι σε είχα ανέκαθεν στη φάπα.

Τι άλλο θες να σε πω; Για την Αλαμάνα, εκεί όπου ενώ νόμιζες ότι είχες να κάνεις με 60 παιδάκια σε πλάκωσαν καμιά 20αριά πούλμαν κι έψαχνες να κρυφτείς στα χωράφια (και που ακόμη αλλάζεις την ιστορία απλά για να μην ξεφτιλιστείς περισσότερο); Θες να σε θυμίσω κάτι κηδείες με κάσες που σε έχω κάνει; Θες να σε θυμίσω ότι κατέβαινα στο ΣΕΦ και έψαχνες να βρεις σιφώνια, πλακάκια και βρύσες να με πετάξεις γιατί πολύ απλά δεν είχες άλλο τρόπο να αμυνθείς; Να σε θυμίσω πόσες φορές ερχόσουν Τούμπα και δεν ήξερες αν θα φύγεις ζωντανός; Που κρυβόσουν πίσω από τους μπάτσους να σωθείς;

Που κατέβαινα στο ΟΑΚΑ χαλαρά με 10 χιλιάδες κόσμο και σε έσπαζα πλάκα; Που ερχόμουν σε αγώνες στην Αθήνα και ήσουν σε επιφυλακή μία βδομάδα πιο πριν επειδή φοβόσουν; Που ήρθα στον τελικό της Φιλαδέλφειας, σε πούλησα τρελίτσα, σε κέρασα μια 4άρα κι έφυγα σαν κύριος; Πόσα ακόμη για να σε αποδείξω ότι η ψεύτικη εικόνα που προσπαθείς να βγάλεις προς τα έξω είναι απλά μία τζαμαρία που είναι πολύ εύθραυστη να σπάσει, αρκεί να φύγουν από πίσω τα στηρίγματα που την υποστηρίζουν τόσα χρόνια;

Η πραγματική σου αξία φάνηκε πριν σε αναλάβει ο Θείος. Και ξέρεις ποια ήταν η ιστορία σου. Αυτή που εσύ ονομάζεις «πέτρινα χρόνια». Είναι η περίοδος που δεν είχες το ανάστημα να επιβληθείς στους άλλους και φαινόσουν τόσο γυμνός- μα τόσο αληθινός. Κι έπειτα, ήρθε ο Κόκκαλης. Σε έβαλε λεφτά, σε πούλησε μύθους και παραμύθια, τσίμπησε το φιλέτο από τα έσοδα της Ευρώπης, σε έβαλε να πληρώνεις 50 χρόνια για το γήπεδο που σε έφτιαξε με ξένα λεφτά και νομίζεις ότι ήταν ο Θεός σου.

Προσπαθείς μια ζωή να στηρίξεις μια ψεύτικη ιστορία με αναλήθειες και να φτιάχνεις μυθεύματα που τα πιστεύεις μόνο εσύ για να φτιάχνεις νέες γενιές από γαυράκια. Πέρυσι ήρθα 2 φορές στο σπίτι σου και το έκανα εξοχικό μου. Πέρυσι, έχοντας για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια μία διαιτησία σχεδόν 50ρίσια, σε είδα πόσο μικρός κι αδύναμος ήσουν να με επιβληθείς. Και ξέρω ότι τρέμεις και μόνο στην ιδέα ο ΠΑΟΚ να δυναμώσει κι άλλο.
Γιατί πλέον εγώ έχω νοήμονες ανθρώπους στο τηγάνι που έχουν μυαλό και μπορούν να φτιάξουν ομάδα χωρίς τα δικά σου λεφτά που αγοράζεις πρωταθλήματα και κύπελλα. Και το ξέρεις πολύ καλά, ότι εάν εγώ καταφέρω να βρω κάποιον που θα με ανεβάσει επίπεδο και στα οικονομικά μου (εκεί όπου είναι το μόνο κομμάτι που με κερδίζεις), τότε, το ξέρεις πολύ καλά, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με κερδίσεις πουθενά!

Γιατί εδώ και 2-3 χρόνια με βλέπεις πως κατεβαίνω στο Λιμάνι. Βλέπεις την τρελίτσα που σε πουλάω με Γκαρσία, Βιτόλο, Ζλάταν, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ που δε μασάνε τίποτα. Εγώ έχω παίκτες με cojones κι όχι ηθοποιούς-παραμυθάδες που στο πρώτο μπουκάλι πέφτουν σαν καλές πουτ@νίτσες. Γιατί εμένα, αυτή είναι η ιδεολογία μου. Ακόμη κι από τη διαφορετικότητα της συμπεριφοράς των παικτών μου καταλαβαίνεις τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα μας..

Αλλά τι κάθομαι να ασχοληθώ μαζί σου; Άλλωστε ξέρω και πάλι πως θα ενεργήσεις και φέτος. Θα βγεις, θα βάλεις και τους δορυφόρους σου να κατακλείσουν όλα τα Μέσα, θα βγουν οι ΑΡΔ σου, θα βγει ο κάθε πικραμένος και θα μας πουλήσετε όλοι μαζί τον παπά του ψευτοπρωταθλητή. Αυτό που λένε, κηδεία με ξένα κόλλυβα! Αλλά είπαμε, οι ώρες σου τελειώνουν. Ξέρεις κι εσύ ο ίδιος πως πολύ σύντομα θα με έχεις μονίμως από πάνω σου και τρέχεις να προλάβεις να χαρείς όσο πιο πολύ μπορείς, γιατί όπως και να ‘χει, είναι πολύ δύσκολο να έχεις μονίμως από πάνω σου ένα Δικέφαλο Αετό και να κοιτάς συνεχώς τα παπ@ρια του!!

ΥΓ. Στο ματς του δευτέρου γύρου να ξέρεις, έχουμε ετοιμάσει υποδοχή της μεγάλης ομάδας της Τρούμπας!! Αν δεις τίποτα οικείες γυναικείες φυσιογνωμίες μην απορήσεις, απλώς θα υπάρχει η αναβίωση των παλιών- γνωστών εθίμων της περιοχής σου!!

ΥΓ2. Α και να ξέρεις, η Θεσσαλονίκη που έβριζες εσύ, ξέρει να «κερνάει» καλύτερα από εσένα, οπότε πριν έρθεις, πάρε προφυλάξεις!

ΥΓ3. Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου γαυράκι.. Τα υπόλοιπα σε καμιά 15αριά αγωνιστικές.. Τότε που θα νοιώσεις πως γ@μάει η Θεσσαλονίκη!!
Άβαταρ μέλους
xrhstos_volos4

Δημοσίευση από xrhstos_volos4 »

Καταπληκτικο κειμενο.... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Dark Angel

Δημοσίευση από Dark Angel »

ναι ,σωστα ;)
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Όλες οι ανταποκρίσεις από Βόλο. Συγκρίνετέ τις με τις ανταποκρίσεις από Κέρκυρα - ΟΣΦΠ για παράδειγμα ή από το χθεσινό Άρης - Πανιώνιος. Οι ΠΑΟΚτσήδες είναι τα πειραματόζωα. Ναι, έχουν και οι ίδιοι ευθύνη αλλά όχι αποκλειστικά.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Μαγαλιός: «Δεν έγινε τίποτα στην πόλη» Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την metropolisradio
Τρίτη, 18 Ιανουάριος 2011 18:34

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας, Αλέξανδρος Μαγαλιός μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Βόλο:

Παίξε τώρα με το paokmania και τη William Hill με bonus πρώτης κατάθεσης 100€ στα σπορ + 15€ δωρεάν καζίνο!

«Όλα κύλησαν ήρεμα. Στην πόλη δεν συνέβη το παραμικρό, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που ήταν χιλιάδες επισκέφτηκαν τα τσιπουράδικα και γεύτηκαν τα εδέσματα, η κίνηση ήταν μεγάλη και πήραν οικονομική ανάσα οι καταστηματάρχες της περιοχής. Περιμέναμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να επισκεφθεί την πόλη και ξέραμε ότι δεν θα γίνει τίποτα, αφού οι κάτοικοι των δυο πόλεων έχουν πολλά κοινά. Όσον αφορά τις καταγγελίες που έγιναν, έκλεψαν είδη από δυο περίπτερα κοντά στο Πανθεσσαλικό και κάποιοι νεαροί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Απο εκεί άρχισαν τα επεισόδια με τους Αστυνομικούς και πετάχθηκαν δακρυγόνα. Τίποτε άλλο δεν συνέβη,αλλά θα πρέπει να πούμε ότι στο στάδιο έγιναν πολλές ζημιές από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Κατά τα άλλα "ήρθαν οι Ούνοι" και "απαγορέψτε τις εκδρομές".
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Ο ΑΡΗΣ (οπως και να το γραψεις ομαδουλα θα εισαι μια ζωη) παρά τις αναποδιές που προέκυψαν μεταγραφές θα κάνει. Και όπως βλέπετε, η διοίκησή του αν και δεν είναι διοίκηση πρωτοδικείου -που σημαίνει ότι πρέπει να πληρώνει και τα χρέη των προηγούμενων σε αντίθεση με άλλες διοικήσεις- δεν οφείλει στην ΕΠΟ, άρα οι μεταγραφές με το που έρχονται θα παίξουν και φυσικά σε καμία των περιπτώσεων δεν χάνει παίκτες από τον κ. Λίλλη και την… Άλκη.

Ταδε εγραψε ο Χρυσανθος Τσαλτιδης, συγνωμη ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ (επειδη εισαι δημοσιογραφαρα σε εγραψα με κεφαλαια) στο gazzeta.gr!

Στα αυτακια σου βουιζουν αεροπλανακια, κιτρινη φιλιπιννεζα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tetradje την Τρί 18 Ιαν 2011, 20:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”