Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
-
breakdown88
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Εμένα από τα άρθρα το μόνο που μου έμεινε είναι το όνομα του υποψήφιου δημάρχου της Φιλαδέλφειας... Πού πας ρε μάγκα για δήμαρχος με τέτοιο όνομα? 
- PAOKfanAthens
Εγω μενω Ιλιον,αλλα δεν εχω βγει καθολου εξω σημερα και δεν εμαθα τιποτα...Αυριο σιγουρα θα μαθω!
Παντως αν σπασανε ξανα(την αλλη φορα ηταν αεκτζηδες) τον κωλοσυνδεσμο του γαυρου πολυ θα το χαρω...Πριν μερικους μηνες τον ΞΑΝΑνοιξανε!Και μαλιστα ειχαν βαλει και κατι τεθωρακισμενες πορτες για να προστατευτουν απο μολοτωφ...Παντως πανω που ειχαμε ηρεμησει παλι μ@υνι θα την κανουν την περιοχη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKfanAthens την Τρί 09 Νοέμ 2010, 02:06, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
breakdown88 έγραψε:Εμένα από τα άρθρα το μόνο που μου έμεινε είναι το όνομα του υποψήφιου δημάρχου της Φιλαδέλφειας... Πού πας ρε μάγκα για δήμαρχος με τέτοιο όνομα?
"Τομπούλογου" θα παρει στις εκλογες
-
yiannisPAOKitalia
Σιγά μην έβαλαν και λοκατζήδες ρε Τομ...PAOKfanAthens έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Και μαλιστα ειχαν βαλει και κατι τεθωρακισμενες πορτες για να προστατευτουν απο μολοτωφ...
- PAOKfanAthens
yiannisPAOKitalia έγραψε:Σιγά μην έβαλαν και λοκατζήδες ρε Τομ...PAOKfanAthens έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Και μαλιστα ειχαν βαλει και κατι τεθωρακισμενες πορτες για να προστατευτουν απο μολοτωφ...![]()
Οντως ρε συ,επειδη εχω ενα φιλο που πηγαινει μου χε πει απο τι ακριβως ηταν φτιαγμενες,αλλα σιγα μην τα συγκρατησα...
-
yiannisPAOKitalia
Άμα κωλοβαράς όλη μέρα, έτσι είναι.... Ένα "τε" παραπάνω θα βαλε το παιδί και του την έπεσες....

- PAOKfanAthens
Εγω ειρωνικα το εγραψα για να δωσω εμφαση για τις μλκιες που κανουν σε συνδεσμο δικης τους περιοχης,αλλα τεσπα...!
Πολυ αξια πηραν....
-
yiannisPAOKitalia
Νταξ', δεν παρεξηγούμε εμείς.
Επίσης, μπορεί να μου πει κάποιος τί ακριβώς δείχνει ο Καφές μετά το γκόλ που έβαλε? Το φάρδος της πατάρας του?
Επίσης, μπορεί να μου πει κάποιος τί ακριβώς δείχνει ο Καφές μετά το γκόλ που έβαλε? Το φάρδος της πατάρας του?
Ναι, αλλά το Σάββατο το βράδυ θα φροντίσουμε να το κάνει με τα χέρια και όχι με τα δάχτυλα. 
-
breakdown88
Σαν να σχημάτιζε το γράμμα Π μου φάνηκε... Ίσως να το αφιέρωσε σε καμιά Πάολα/Πόπη/Παναγιώτα/κλπ
12.000 μπαλάκια στον αγωνιστικό χώρο του "Άλμεντ Στάντιον"
Contra.gr
Η απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ελβετίας να ορίσει τον αγώνα της Λουκέρνης με τη Βασιλεία στις 12.45 το μεσημέρι (ώρα Ελβετίας), λόγω του αγώνα τέννις του Φέντερερ με τον Τζόκοβιτς στις 15:10 για τον τελικό τουρνουά της ATP, προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών, οι οποίοι ξέσπασαν πετώντας 12.000 μπαλάκια του τέννις στον αγωνιστικό χώρο.
Ο ουρανός του "Άλμεντ Στάντιον" της Λουκέρνης έγινε κίτρινος, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί, ενώ μόλις οι υπεύθυνοι του σταδίου κατάφεραν να απομακρύνουν τα μπαλάκια, ακολούθησε και δεύτερος γύρος με επακόλουθο την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα.
Για την ιστορία, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν ο Φερέιρα στο 64' με τον Αλμεράρες να ισοφαρίζει στο 94' για τους φιλοξενούμενους. Ο Ελβετός Φεντερερ από την άλλη επικράτησε του Σέρβου Τζοκοβιτς με 2-1 σετ.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
[youtube]uKGWgsXdFhI&feature=player_embedded[/youtube]
Φαντάζεστε να πετάγαμε καμια 30.000 σφυρίχτρες μεσα στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες διαιτησίες;
Contra.gr
Η απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ελβετίας να ορίσει τον αγώνα της Λουκέρνης με τη Βασιλεία στις 12.45 το μεσημέρι (ώρα Ελβετίας), λόγω του αγώνα τέννις του Φέντερερ με τον Τζόκοβιτς στις 15:10 για τον τελικό τουρνουά της ATP, προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών, οι οποίοι ξέσπασαν πετώντας 12.000 μπαλάκια του τέννις στον αγωνιστικό χώρο.
Ο ουρανός του "Άλμεντ Στάντιον" της Λουκέρνης έγινε κίτρινος, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί, ενώ μόλις οι υπεύθυνοι του σταδίου κατάφεραν να απομακρύνουν τα μπαλάκια, ακολούθησε και δεύτερος γύρος με επακόλουθο την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα.
Για την ιστορία, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν ο Φερέιρα στο 64' με τον Αλμεράρες να ισοφαρίζει στο 94' για τους φιλοξενούμενους. Ο Ελβετός Φεντερερ από την άλλη επικράτησε του Σέρβου Τζοκοβιτς με 2-1 σετ.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
[youtube]uKGWgsXdFhI&feature=player_embedded[/youtube]
Φαντάζεστε να πετάγαμε καμια 30.000 σφυρίχτρες μεσα στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες διαιτησίες;
Ανεπίσημα αποτελέσματα Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας (πηγή: Υπουργείο Εσωτερικών).nikos123 έγραψε:"Τομπούλογου" θα παρει στις εκλογεςbreakdown88 έγραψε:Εμένα από τα άρθρα το μόνο που μου έμεινε είναι το όνομα του υποψήφιου δημάρχου της Φιλαδέλφειας... Πού πας ρε μάγκα για δήμαρχος με τέτοιο όνομα?![]()
![]()
1. Αποστολάκης Γιώργος 5.720 ψήφοι
2. Κοντός Σταύρος 4.098 ψήφοι
3. Τομπούλογλου Χάρης 4.097 ψήφοι
Για μία ψήφο ωρέ Τομπούλογλου;
Πιο απλό και πιο οικονομικό. Σχεδόν σε κάθε σπίτι υπάρχει μία τουλάχιστον γυναίκα. Και, όχι, δεν λέω να πετάξουμε αυτές (τώρα πάλι αν κάποιος θέλει, δεν μπορούμε να του το απαγορεύσουμεGI4NNEN4 έγραψε:Φαντάζεστε να πετάγαμε καμια 30.000 σφυρίχτρες μεσα στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες διαιτησίες;
Μπορούμε λοιπόν να πετάξουμε 30.000 σερβιέτες (χρησιμοποιημένες, να μας βγει και τζάμπα) στον αγωνιστικό χώρο.
Για διαμαρτυρία σ'αυτά τα μο*νόπανα που ελέγχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αθήνα
Σε τροχαίο δυστύχημα στον Περισσό έχασε τη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας ο 46χρονος Γιώργος Αποστολάκης, προπορευόμενος με 33,5% για το δήμο Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και τέως δήμαρχος της Νέας Χαλκηδόνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, πιθανότατα ο 46χρονος έπαθε καρδιακή ανακοπή την ώρα που οδηγούσε με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί το αυτοκίνητό του με άλλα δύο αυτοκίνητα.
Ο Γιώργος Αποστολάκης ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητο, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.
Edit: sorry για το off topic, απλώς αναφέρομαι στο προηγούμενο ποστ.
Σε τροχαίο δυστύχημα στον Περισσό έχασε τη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας ο 46χρονος Γιώργος Αποστολάκης, προπορευόμενος με 33,5% για το δήμο Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και τέως δήμαρχος της Νέας Χαλκηδόνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, πιθανότατα ο 46χρονος έπαθε καρδιακή ανακοπή την ώρα που οδηγούσε με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί το αυτοκίνητό του με άλλα δύο αυτοκίνητα.
Ο Γιώργος Αποστολάκης ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητο, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231066641