3. Anis Boussaidi
Re: 3. Anis Boussaidi
Σα ξεψυχησμένος μου φαίνεται. Τρέχα λίγο μέχρι τη γραμμή, τι έγινε έμεινες από ανάσες;
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ολες οι σεντρες του ηταν στο γαμο του καραγκιοζη χαλασε ττουλαχιστον 4-5 επιθεσεις με αστοχες σεντρες............μπορω να πω ο χειροτερος κ μετα ο τσιριλο
- Aureliano Buendia
Συνεχίζει να κινείται στα, γνώριμα τον τελευταίο καιρό, μέτρια επίπεδα.
Και με προβληματική φυσική κατάσταση κατά τη γνώμη μου.
Φέρτε Μανιάτη το καλοκαίρι
Και με προβληματική φυσική κατάσταση κατά τη γνώμη μου.
Φέρτε Μανιάτη το καλοκαίρι

Σημερα ηταν απογοητευτικος..Ο χειροτερος παιχτησ τησ ομαδας......Ελπιζω σε βελτιωση του........
μετα απο πολυ καιρο μ αρεσε..πισω τουλ πολυ δυνατος...μαλλον δουλευει τη φυσικη κατασταση καλα...
- ΑποστόληςΑ
Πειριμένω καλύτερη επίδοση επιθετικά. Οι σέντρες του είναι μάλλον βεβιασμένες.
Νομιζω οτι αρχισα να αλλαζω την θετικη γνωμη που ειχα αποκτησει οταν πρωτοηρθε. Οταν παιρνει τη μπαλα μου δινει πλεον την εντυπωση οτι θα κανει ειτε λαθος πασα ειτε τραγικη σεντρα.
Μπορεί η νίκη κόντρα στην αεκ να ανεβάζει τη ψυχολογία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, τα νέα όμως δεν είναι ευχάριστα για τον Μάκη Χάβο.
Και αυτό γιατί ο Μπουσαϊντί συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα αναγκαστεί να εκτίσει την τιμωρία μίας αγωνιστικής σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια, δηλαδή με ολυμπιακό, Ατρόμητο, Λάρισα και Ηρακλή.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1030 ... karta.html
Και αυτό γιατί ο Μπουσαϊντί συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα αναγκαστεί να εκτίσει την τιμωρία μίας αγωνιστικής σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια, δηλαδή με ολυμπιακό, Ατρόμητο, Λάρισα και Ηρακλή.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1030 ... karta.html
Ειναι σκασμενος, να σας θυμησω τη δυναμη που εβαζε οταν εδιωχνε τη μπαλα η οταν σεντραρε στα πρωτα παιχνιδια, τωρα ολα αυτα γινονται βεβιασμενα και ξεψυχησμενα, και το χειροτερο απολα ειναι οτι δεν εχουμε την πολυτελεια να τον ξεκουρασουμε, μονο ο κοντρερας υπαρχει πλεον απο εκει και αυτος με προβλημα.
Υπομονη ρε παλικαρε να γυρισουν οι τραυματιες και θα τις παρεις τις ανασες σου, εχεις και αυτα τα κολοταξιδια με τη εθνικη σου.
Υπομονη ρε παλικαρε να γυρισουν οι τραυματιες και θα τις παρεις τις ανασες σου, εχεις και αυτα τα κολοταξιδια με τη εθνικη σου.
συμφωνω με τον μπανε...το καλο ειναι οτι αμυντικα εχει βελτιωθει και εχει γινει πιο προσεχτικος στα μαρκαρισματα του...
- ΑποστόληςΑ
Κάποια στιγμή θα έπρεπε να κάτσει πάγκο, για ξεκούραση. Υπάρχουν παίκτες, πχ ο Σώτος που νομίζω ότι θα είναι αποκάλυψη ως δεξί μπακ.
Να δω τον Μπαλάφα δεξί μπακ και να μην το πιστεύω.
Άμα κάνει και καλές εμφανίσεις τα παίρνω όλα πίσω λέμε.. :ugeek:
Άμα κάνει και καλές εμφανίσεις τα παίρνω όλα πίσω λέμε.. :ugeek:
- ΑποστόληςΑ