μακαρι να ειναι ο μονοςyiannisPAOKitalia έγραψε:Τραυματίστηκε ο Sznaucner.
Α.Ο. Καβάλα - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Α.Ο. Καβάλα - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
ο διατητης αληταρας μεγαλος
κοκκινη στον γκαρντοσο και καθαρο μπεναλντι να κανεις το 0-2 στο 15 και γενικα στο πρωτο επαιζε 70/30 καβαλα
το ημιχρονο ηταν για 0-3 χασαμε 3 μαλλια + το μπεναλντι
στο δευτερο η ομαδα επεσε πολυ , λογω ευρωπης πιο πολυ ...
ελ ζαρ στο πρωτο πολυ καλος
FORZA PAOK
κοκκινη στον γκαρντοσο και καθαρο μπεναλντι να κανεις το 0-2 στο 15 και γενικα στο πρωτο επαιζε 70/30 καβαλα
το ημιχρονο ηταν για 0-3 χασαμε 3 μαλλια + το μπεναλντι
στο δευτερο η ομαδα επεσε πολυ , λογω ευρωπης πιο πολυ ...
ελ ζαρ στο πρωτο πολυ καλος
FORZA PAOK
Μαλλον εχουν καλο στον εγκεφαλο, δεν εξηγειται τοση ηλιθιοτητα.Sera4 έγραψε: ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΛΠ @@ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΧΗ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ...![]()
![]()
[/b][/size]
Ένα 15λεπτο καλού ποδοσφαίρου στο α ημίχρονο ένα γκολ και 2-3 καλές φάσεις.. από εκέι και πέρα μια ώρα ατελειώτης κούρασης, μισή ευκαιρία το γνωστό ποδόσφαιρο που έχει εμφυτεύσει σε αυτή την ομάδα ο πορτογάλος πρώην...
Havos wins, Havos stays που λέει και το ρητό....
Πραγματικά τι σου είναι το ποδόσφαιρο: με παρόμοιες εμφανίσεις ο Δερμιτζάκης έχανε ή δεν νικούσε, ενώ ο Ιωακείμ νικάει.... Δημοσιογραφικό σκίσιμο στον Παύλο, δημοσιογραφική αποθέωση στο Μάκη.....
Κανονικό προπονητή χθες!!! (θα το γράφω πλέον σε κάθε είσοδό μου στο φόρουμ)
Πραγματικά τι σου είναι το ποδόσφαιρο: με παρόμοιες εμφανίσεις ο Δερμιτζάκης έχανε ή δεν νικούσε, ενώ ο Ιωακείμ νικάει.... Δημοσιογραφικό σκίσιμο στον Παύλο, δημοσιογραφική αποθέωση στο Μάκη.....
-
yiannisPAOKitalia
Καταντάς γραφικός! Πριν το ματς με την Villareal, έλεγες για δυο σίγουρες ήττες στα δυο παιχνίδια. 1-0 το ένα, και 0-1 το δεύτερο, by the way.
Τώρα βγαίνεις και λες για 15 λεπτά και δυο φάσεις. Ή δεν είδες το ματς, ή είσαι κολλημένος, sorry κιόλας.
Τώρα βγαίνεις και λες για 15 λεπτά και δυο φάσεις. Ή δεν είδες το ματς, ή είσαι κολλημένος, sorry κιόλας.
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ

ΒΑΘΜΟΘΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ
ΒΑΘΜΟΘΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ
- magiktigra
Έχουν όντως κάλο..Οι περισσότεροι είναι βάζελοι γι' αυτό εξηγείται σε έναν βαθμό..Αλλά γενικά απαράδεκτη αυτή η συμπεριφορά ιδίως σε βορειοελλαδίτες..Olorin έγραψε:Μαλλον εχουν καλο στον εγκεφαλο, δεν εξηγειται τοση ηλιθιοτητα.Sera4 έγραψε: ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΛΠ @@ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΧΗ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ...![]()
![]()
[/b][/size]
Βλεπω να μπαινει και ο γεωργιου σιγα σιγα.yiannisPAOKitalia έγραψε:Τραυματίστηκε ο Sznaucner.
απαραδεκτη συμπεριφορα οχι σε βορειολλαδιτες αλλα απο βορειοελλαδιτες.magiktigra έγραψε:Έχουν όντως κάλο..Οι περισσότεροι είναι βάζελοι γι' αυτό εξηγείται σε έναν βαθμό..Αλλά γενικά απαράδεκτη αυτή η συμπεριφορά ιδίως σε βορειοελλαδίτες..Olorin έγραψε:Μαλλον εχουν καλο στον εγκεφαλο, δεν εξηγειται τοση ηλιθιοτητα.Sera4 έγραψε: ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΛΠ @@ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΧΗ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ...![]()
![]()
[/b][/size]
δηλαδη εαν τα ακουμε αυτα στην καβαλα τι πρεπει να ακουμε κατω απο τα τεμπη?
Νομίζω αδικείς τον Χάβο.Και εγώ θέλω προπονητή αλλά η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του Δερμιτζάκη...ioanmits έγραψε:Ένα 15λεπτο καλού ποδοσφαίρου στο α ημίχρονο ένα γκολ και 2-3 καλές φάσεις.. από εκέι και πέρα μια ώρα ατελειώτης κούρασης, μισή ευκαιρία το γνωστό ποδόσφαιρο που έχει εμφυτεύσει σε αυτή την ομάδα ο πορτογάλος πρώην...
-
black death
Σαν ΠΑΟΚ του περσινού σερί. Η άμυνα εμπνέει και πάλι σιγουριά αν και στον αέρα έχει κάποια προβλήματα.
Γαμάτη κερκίδα
Αυτό για Βούλγαρους δεν το άκουσα αλλά αν το είπανε οι τύποι είναι τουλάχιστον καθυστερημένοι, τι άλλο να πεις...
Γαμάτη κερκίδα
Αυτό για Βούλγαρους δεν το άκουσα αλλά αν το είπανε οι τύποι είναι τουλάχιστον καθυστερημένοι, τι άλλο να πεις...
- Caballo Viejo
Μέτρια εμφάνιση, κακά τα ψέματα... Όμως και νίκη μεγάλη!
Βέβαια ήταν φυσικό να πέσει η ομάδα στο β΄ ημίχρονο. λόγω Ευρώπης.
Ο διαιτητής απαράδεκτος, όπως και η Καβάλα που έπαιζε κατς και έγραφε στα @ρχίδια της το fair play. Α, ρε Β΄Εθνική που σας χρειάζεται ψωλ@ρπάχτρες αργοναύτες. Ουστ!
Βέβαια ήταν φυσικό να πέσει η ομάδα στο β΄ ημίχρονο. λόγω Ευρώπης.
Ο διαιτητής απαράδεκτος, όπως και η Καβάλα που έπαιζε κατς και έγραφε στα @ρχίδια της το fair play. Α, ρε Β΄Εθνική που σας χρειάζεται ψωλ@ρπάχτρες αργοναύτες. Ουστ!
Τι παραπάνω από "ΜΠΡΑΒΟ και πάλι καλά" να πεις για ένα τέτοιο παιχνίδι;
Στο 1ο ημίχρονο παίξαμε μπαλάρα και το στραγάλι μας αρνήθηκε ένα 0-3 και δεν ξέρω πόσες κόκκινες.
Στο 2ο τι άλλο να έκαναν οι παίκτες μας; Όποτε έπαιρναν την μπάλα, τους ξάπλωναν με αντιαθλητικά. Πως να παίξουν;
Εγώ σήμερα είδα 11 παίκτες με ασπρόμαυρα να προσπαθούν να παίξουν μπάλα και 11 με μπλε να παίζουν κικ μπίξινγκ.
Το ματς με την ΑΕΚ θα είναι το μεγάλο στοίχημα για όλους: προπονητή, παίκτες, διοίκηση.
Εύχομαι να μην φύγαμε με σοβαρούς τραυματισμούς.
PS: Ρε Ζ, μήπως να έστελνες μερικά dvd στον φίλο σου τον Πλατινί;
Στο 1ο ημίχρονο παίξαμε μπαλάρα και το στραγάλι μας αρνήθηκε ένα 0-3 και δεν ξέρω πόσες κόκκινες.
Στο 2ο τι άλλο να έκαναν οι παίκτες μας; Όποτε έπαιρναν την μπάλα, τους ξάπλωναν με αντιαθλητικά. Πως να παίξουν;
Εγώ σήμερα είδα 11 παίκτες με ασπρόμαυρα να προσπαθούν να παίξουν μπάλα και 11 με μπλε να παίζουν κικ μπίξινγκ.
Το ματς με την ΑΕΚ θα είναι το μεγάλο στοίχημα για όλους: προπονητή, παίκτες, διοίκηση.
Εύχομαι να μην φύγαμε με σοβαρούς τραυματισμούς.
PS: Ρε Ζ, μήπως να έστελνες μερικά dvd στον φίλο σου τον Πλατινί;
Εσύ είδες σήμερα ότι παίξαμε παραπάνω από 20 λεπτά καλά; τότε ή εσύ δεν είδες το ματς ή σου άρεσε το ποδόσφαιρο που έβλεπες επί πορτογάλου.. αν ισχύει το δεύτερο τότε πάω πάσο.. κλασική διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ μας.. συμβαίνουν αυτά.. δεν υπάρχειπαρεξήγηση..yiannisPAOKitalia έγραψε:Καταντάς γραφικός! Πριν το ματς με την Villareal, έλεγες για δυο σίγουρες ήττες στα δυο παιχνίδια. 1-0 το ένα, και 0-1 το δεύτερο, by the way.
Όντως μετά τις νίκες στο 119 επί του ΕορδαΙκού και στο 94 επί Εργοτέλη και κυρίως από τις εμφανίσεις εκτιμούσα ότι θα χάσουμε από τη Βιγιαρεάλ και δεν θα νικήσουμε την Καβάλα.. τόσο παράλογος ήμουν;;;
Ναι, αν θεωρείς πρέπει να μου αρέσει αυτό που βλέπω από την ομάδα, τότε είμαι κολλημένος...