23. Λευτέρης Σακελλαρίου

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 23. Λευτέρης Σακελλαρίου

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν με πειράζει καθόλου αν ο Σακ, τρώει ντρίμπλες από Ισπανούς παιχταράδες των 8 εκατομυρίων ξέρω γω.
Θα με πείραζε αν δεν ήταν εκεί για να τις φάει.
Έχει πολύ καλά στοιχεία, στο χέρι του είναι να δουλέψει για να ολοκληρωθεί.
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Για τον Σακελλαρίου επίσης δεν μου άρεζαν οι τοποθετήσεις του και η γενική εικόνα του. Οι περισσότεροι έλεγαν ότι ήταν πολύ καλός και άλλα τέτοια.

Χθές έκανε το καλύτερό του παιχνίδι και φάνηκε ότι έχει ψυχή και θέληση και μπράβο του γιατί και τα όποια λάθη του που έκανε ήταν γιατί προσπαθούσε. Αν συνεχίσει έτσι, όντως θα ανεβαίνει συνέχεια!!!

Μπράβο ρε Λευτεράκη!!!

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Photis έγραψε:Παίκτη με καλύτερη σέντρα από τον Σακελλαρίου δεν έχω δει στον ΠΑΟΚ.Αλλά θέλει πολλή δουλειά σε τακτική,πάρα πολλή....
:pano:
Επιμένω.... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Στα + και η ταχύτητα και η φυσική κατάσταση και η όρεξη του.
Ειλικρινά αυτό που μπορεί να σεντράρει ΤΕΛΕΙΑ ακόμα και σταματημένος ΜΠΡΟΣΤΑ απο τον αμυντικό είναι αξιοθαυμαστο.

Τακτική θα μάθει, ούτε ο Ελ ζάρ έχει ΙΔΕΑ απο τακτική, όπου νάναι πάει..
Είναι νέοι στην ομάδα και με το καιρό θα βελτιωθούν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

τον προτιμω για βασικο απο σναου παρα τις αδυναμιες...βοηθαει και το βιερι πολυ με τις προωθησεις του..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

+1
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sick Bastard έγραψε:Δεν με πειράζει καθόλου αν ο Σακ, τρώει ντρίμπλες από Ισπανούς παιχταράδες των 8 εκατομυρίων ξέρω γω.
Θα με πείραζε αν δεν ήταν εκεί για να τις φάει.
Έχει πολύ καλά στοιχεία, στο χέρι του είναι να δουλέψει για να ολοκληρωθεί.
Τον θελουμε παντα οπως ηταν χθες...Στο ματς με τον πανιωνιο ειχε πολλα προβληματα γιατι ακριβως οπως το λες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...

Κατα τ'αλλα και γω πιστευω οτι αμα τελειοποιησει αυτο το ζητημα αγγιζει ιδανικα στανταρ για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Δεδομένων των χαμηλών παραστάσεων που είχε ως τώρα, τα πηγαίνει ικανοποιητικά.
Μάλλον του βγήκε σε καλό ο τραυματισμός του Λίνο, διότι χρειάστηκε με τη μία να κολυμπήσει στα βαθιά, δίχως δικαιολογίες για χρόνο προσαρμογής κτλ
Σέντρες ξουραφένιες, αυτοθυσία και ταχύτητα, τα θετικά που έχω διακρίνει.
Ανά στιγμές χάνεται λίγο στο χώρο και καμιά φορά δεν ελευθερώνει όσο γρήγορα πρέπει την μπάλα όταν πιεζόμαστε ψηλά.
Τα περιθώρια βελτίωσης είναι εμφανή και υπαρκτά.
Γενικότερα, μου έχει φανεί συμπαθής, από τον τρόπο που μιλάει και συμπεριφέρεται.
Καλή συνέχεια
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Τα είπαμε για τον παίχτη από την πρώτη στιγμή ότι είναι καλή επιλογή ...

Δεν συμφωνώ ότι δεν ξέρει από τακτική ... ίσα ίσα τον βλέπω ότι κόβει το μυαλό του αρκετά ... Πολύ περισσότερο από Σνάουτσερ επιθετικά και από Αραμπατζή συνολικά ... Αμυντικά υστερεί τακτικά αλλά με Κοντρέρας και Σνάουτσερ από κοντά δεν αποκλείεται να τον δούμε γρήγορα βελτιωμένο και εκεί.

Αυτό που φαίνεται να υστερεί και αυτός είναι η δύναμη ... Είναι απίστευτο ρε μάγκες πόσο υστερούν οι έλληνες από τους ξένους σε αυτό το θέμα. Τα ποδάρια, το στήθος, τα χέρια σε όλους τους ξένους είναι διπλάσια ... Τι να πω ρε σεις ???

Ενώ το παλικάρι έχει τσαμπουκά π.χ. κόντραρε κάποιες στιγμές τον Άλτιντορ ο οποίος είναι μέσα στους δέκα πιο δυνατούς παίχτες παγκοσμίως, και έμοιαζε με καρυδότσουφλο. Αντίθετα ο Άνχελ και ο Καμπντεβίλα είναι και οι δύο νταμάρια σε όλα τους ... Μεγάλο μειονέκτημα αυτό το θέμα όχι μόνο για Σακελλαρίου αλλά για όλους τους αντίστοιχους παίχτες.

Την ταχύτητα, την εξυπνάδα του και την σέντρα του τα είδαμε αμέσως και αφού τα συνεχίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο δεν μπορούμε πλέον παρά να παραδεχτούμε ότι ο Δερμιτζάκης πρόσφερε ακόμα μία πολύτιμη υπηρεσία στον ΠΑΟΚ ... και τσάμπα ...

Στην έκρηξη δεν τον κρίνω γιατί όλη η ομάδα είναι πεσμένη στον τομέα, ακόμα και ο βιερίνια. Μάλλον είναι θέμα Καρύδα και προπόνησης που γίνεται τελευταία.

Επίσης τέλος να πω ότι μου αρέσουν και οι δηλώσεις του ... Μετρημένος και όχι γκάου σαν κάτι άλλους που έχουμε ... Ονόματα δεν λέμε γιατί είναι δικά μας παιδιά ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Όντως. Ευχαριστούμε τον Παύλο για το δώρο του
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Πολυ καλος και εξελιξιμος ο Λευτερης.. Μπραβο του!

υγ: Ετσι αρπαζονται οι ευκαιριες ..Βασιλακη! :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

tad έγραψε:Ενώ το παλικάρι έχει τσαμπουκά π.χ. κόντραρε κάποιες στιγμές τον Άλτιντορ ο οποίος είναι μέσα στους δέκα πιο δυνατούς παίχτες παγκοσμίως, και έμοιαζε με καρυδότσουφλο. Αντίθετα ο Άνχελ και ο Καμπντεβίλα είναι και οι δύο νταμάρια σε όλα τους ... Μεγάλο μειονέκτημα αυτό το θέμα όχι μόνο για Σακελλαρίου αλλά για όλους τους αντίστοιχους παίχτες.
Ο μόνος που κατά τη γνώμη μου μπορούσε να βάλει σώμα στον Άλτιντορ από την ομάδα μας είναι ο Ζουέλα,όλους τους άλλους θα τους πετούσε 2-3 μέτρα παραπέρα..
Η έλλειψη δύναμης μάλλον οφείλεται στην δουλειά που δεν γίνεται όταν είναι μικροί tad..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Άντε ρε παιχταρά! Παίξε με πάθος σήμερα και βοήθησέ μας στη νίκη!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δε μ αρεσε πως μαρκαρε σε εκεινη τη σεντρα που εκαναν ευκαιρια με κεφαλια του ογκμπετσε
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

και ήταν και φρέσκος.

Γενικά από ότι έχω καταλάβει το "επιθετικό" μαρκάρισμα δεν το έχει. Συνήθως κάνει βήματα προς τα πίσω, χωρίς να κλείνει το παίχτη περιμένοντας το λάθος του επιθετικού.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”