Πρόσφατο παράδειγμα ο μεταγραφικός σχεδιασμός..

+++gika έγραψε:Επειδή έγραψε κάτι ένας ΑΡΔ να οι παπαριές η μία πίσω από την άλλη....
Και μετά Ζαγοράκη αλλιώς μας τα έλεγες. Σε είπε ποτέ ο Ζαγοράκης αν θα πάρει προπονητή, πόσα θέλει να δόσει, πόσα μπορεί κτλ;;;
Οι δημοσιογραφίσκοι δεν σας τα λένε;;; Ε από αυτούς ζητήστε τα ρέστα!!
Πάει ο ΑΡΔ και λέει "Ο ΠΑΟΚ πάει για Γκρος/Λεγκεν/Αντιτς/Ντοναντονι". Βγαίνουν την άλλη εβδομάδα και λένε " Ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει το Χάβο".
Και πάει κι ο ΠΑΟΚτσής και λέει: "Ζαγοράκη με είπες ψέματα και δεν φέρνεις προπονητή". Λες και σας είπε ο Ζαγοράκης τι θα κάνει...
logios έγραψε:Καλημέρα,
ευχαριστούμε πολύ για την ανασκόπηση. Και εγώ στις 5:42 τα ίδια θα έγραφα.
για να μη τρελαθουμε η παε ειπε ξεκαθαρα στους ρεπορτερ για τα 4 ονοματα...thrix έγραψε:+++gika έγραψε:Επειδή έγραψε κάτι ένας ΑΡΔ να οι παπαριές η μία πίσω από την άλλη....
Και μετά Ζαγοράκη αλλιώς μας τα έλεγες. Σε είπε ποτέ ο Ζαγοράκης αν θα πάρει προπονητή, πόσα θέλει να δόσει, πόσα μπορεί κτλ;;;
Οι δημοσιογραφίσκοι δεν σας τα λένε;;; Ε από αυτούς ζητήστε τα ρέστα!!
Πάει ο ΑΡΔ και λέει "Ο ΠΑΟΚ πάει για Γκρος/Λεγκεν/Αντιτς/Ντοναντονι". Βγαίνουν την άλλη εβδομάδα και λένε " Ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει το Χάβο".
Και πάει κι ο ΠΑΟΚτσής και λέει: "Ζαγοράκη με είπες ψέματα και δεν φέρνεις προπονητή". Λες και σας είπε ο Ζαγοράκης τι θα κάνει...
gika έγραψε:Έστω ότι ο Ζαγοράκης έδωσε τα τέσσερα αυτά ονόματα στον τύπο.
Όλα τα άλλα (για παραμονή του Χάβου κτλ) τα είπε ο Ζαγοράκης; Γιατί εγώ ξέρω ότι όλοι λένε "ο Ζαγοράκης μάλλον περιμένει να δει τα αποτελέσματα κτλ"... Κανείς δεν τολμάει να το δόσει σαν είδηση. Σαν φήμες τα παρουσιάζουν.
Που θέλω να καταλήξω;
Καταδικάζεται τον Ζαγοράκη για πράξεις που όχι απλώς δεν έχει κάνει, που όχι μόνο δεν έχει αποφασίσει να κάνει στο μέλλον, αλλά για κάτι που οι ΑΡΔ θεωρούν πως θα πράξει ο πρόεδρος στο μέλλον!
Κράζεται τον πρόεδρο γιατί 5 ηλίθιοι προέβλεψαν τι θα κάνει και η πρόβλεψη των 5 ηλίθιων, δεν σας άρεσε!
Κατά τ' άλλα εσείς φωνάζατε πέρσυ "Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι ο λαός του ΠΑΟΚ στα @@ του σας γράφει..";;;
Κατηγορείτε τον κόσμο που ακούει/διαβάζει τα νέα της ομάδας από ΑΡΔ, τους λέτε πρόβατα επειδή πολλές φορές εστερνίζονται απόψεις αυτωνών και έρχεστε τώρα να κατηγορήσετε τον ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ βασιζόμενοι στις παπαριές των ΑΡΔ!!!
Δυστυχώς έχουμε χάσει την μπάλα... Όχι η ομάδα. Εμείς.
Δουλευει στην Αθηνα και του αρεσουν πολυ τα καφε δερματινα.......george aspromayros έγραψε:Που θα βρουμε τον ιδανικο προπονητη που να μη μασαει,που ναχει εικονες κ εμπειριες...που??
niko70 έγραψε:Τελικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να (αυτο)αποκαλούνται πρόβατα όσοι δικαιολογούν και τις πιο προφανείς αστοχίες της διοίκησης, ή, εχθροί του Ζαγοράκη, όσοι επισημαίνουν αυτές τις αστοχίες...Όπως και να έχει το πράγμα, έχουμε καταντήσει γραφικοί....Από τη μια οι λύκοι, από την άλλη τα πρόβατα και στη μέση η ομάδα...