12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: 12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από kostasff »

Πέρυσι είχε πολύ καλή σεζόν στην Α2. Βέβαια άλλο Α@ κι άλλο Α1
Ο Λάζος πιστεύω πως ήταν επηρεασμένος. Όχι μόνο πνευματικά αλλά και σωματικά. Όπως είχε αναφέρει ο Μάτζικ, γύριζε από Αθήνα κομμάτια.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Μην πας σημερα στο Αλεξανδρειο,χτες ηταν ο αγωνας......
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

με ranking πάνω από 20 δεν τον λες σίγουρα αρνητικό. ωστόσο είναι ο παίκτης πάνω στον οποίο στήσαμε την ομάδα και θα περίμενες να βάλει παραπάνω πόντους ας πούμε από τον dunston... πάλι εγώ εδώ βλέπω σφάλμα στα plays του σούλη. ναι να πάει η μπάλα στον ψηλό αλλά πότε θα πάει και σε ποιό σημείο? οι kings επί divac του δίνανε τη μπάλα στα 5 sec (ακόμα δεν έχω καταλάβει πως το 2010 ακόμα οι παίκτες κάνουνε 12 sec για να ξεκινήσουν ένα Play) και αυτός έκανε το Postup διαβάζοντας το χώρο, τις θέσεις -κίνηση των παικτών του και έλεγχε τις passing lines που είχε. τώρα εμείς δίνουμε τη μπάλα πολύ έξω (χτες τουλάχιστον) και αργά, οι υπόλοιποι παίκτες κάνουνε σωστά isolation αλλά μετά μένουν όλοι σχεδόν ακίνητοι περιμένοντας είτε να βάλει το καλάθι ο λάζος είτε να βγεί η μπ'άλα στο τρίποντο. Ε δε γίνεται έτσι χωρίς κίνηση δουλειά ρε παιδιά...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Οταν στηριζεται μονο πανω του το παιχνιδι,τον λες αρνητικο με αυτα τα νουμερα......Αμυντικα,απαραδεκτος......
Άβαταρ μέλους
kostasff

Κι όμως, χθες και χωρίς ιδιαίτερη κίνηση, ο Λάζος μάζευε 2 και 3 αντιπάλους επάνω του και έβγαλε πολλά ελεύθερα σουτ. Έκανε ακριβώς αυτό το οποίο ζητούσαμε από τον Σόφο στο Μουντομπάσκετ. Άρα οι λίγοι πόντοι δεν είναι κακό. Αντίθετα, αν το τραβούσε με 2-3 αντιπάλους επάνω του τώρα θα τον κράζαμε κι ας είχε καμία 15αριά πόντους. Έτσι είναι. Εμένα με χάλασε πολύ αμυντικά. Θέλει κι αυτός τον χρόνο του μιας και υα συνδικαλιστικά πρέπει να τον πήγαν λίγο πίσω.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αμυντικά ο λάζος σώζεται μόνο με τις άμυνες 1-3-1 που λέει ο oli. διαφορετικά ...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Λάζος: "Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ καλό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Στο δεύτερο είχαμε κακό ξεκίνημα και μετά κυνηγούσαμε το σκορ. Εκεί πιστεύω ότι έφταιξαν κάποιες γρήγορες επιθέσεις που αργούσαμε να γυρίσουμε στην άμυνα. Όσο παίζαμε αργά δεν είχαμε πρόβλημα."
http://olapaok.gr/basket/prepei_na_koitaksoyme_ta_lathh_mas.623670.html

εξακολουθεί και δεν μου αρέσει η αντιμετώπιση των πραγμάτων. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΓΗ ΟΜΑΔΑ (και επίσης αν νομίζουμε οτι μπορούμε να βάλουμε max 70 Πόντους στα εκτός και γι αυτό πρέπει να μειώσουμε τις κατοχές, δεν είμαστε ομάδα...ΑΠΛΑ). ιδίως με την προσθήκη Dozier. Γιατί πρέπει να παίζουμε αργά? Και τι σημαίνει αργά? Γιατί πρέπει να κατεβάζουμε τη μπάλα και να ξεκινάμε το plays στα 15 sec? σΕ τι οφελεί αυτό την αμυντική μας ισορροπία? Δηλαδή κάνω παπαριά στην επίθεση στα 20 sec, έχω καλή ισορροπία και γυρίζω ωραία πίσω και κάνω καλά τις περιστροφές μου στην άμυνα. ΟΚ. μα οιι άλλοι παίρνανε ένα Pick στην κορυφή στα πρώτα 10 sec, Midrange σουτ και τέζα ο καμπούρης (αν όχι χτυπούσαν στο mismatch - ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ). τι αργά τι γρήγορα? δεν ξέρω. μπορεί να έχω λάθος
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΜΟΝΟ΅Σ....ΜΟΝΟΣ ΜΟΝΟΣ...κερδισε φαουλ...μαζευε παικτες αλλα βοηθεια καμια..και χωρις αντικαταστατη..λογικο να μην μπορει να παιξει οσο ποιοτικα μπορει σε αμυνα και επιθεση
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Πολυ μεγαλη εμφανιση αλλα κανε κατι με τις βολες!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μόνο αν τραυματίζεται κάθε φορά που κερδίζει βολές θα δούμε προκοπή... :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Πάντως τρεμω με την ιδέα τι θα γινότανε με την ομάδα αν ο Λάζος δε τα ξανάβρισκε με τη διοικηση και τη έκανε για άλλη ομάδα. Θα μου πεις με τα λεφτά του θα έπαιρνες έναν άλλο σέντερ......σαν ποιον; για να δέσει με την ομάδα πότε;

Τέλος πάντων, στο γενικό πλαίσιο πάντως και γιατί πολύ κουβέντα γίνεται, κατά την άποψη μου δε μας φταινε οι Αμερικάνοι που πήραμε.....τα λάθη έχουν γίνει στο Ελληνικό έμψυχο υλικό όπου το επίπεδο των παικτών (πλην του φέρελπι Γαννακίδη) που πλαισιώνουν τους ξένους είναι -κατά την ταπεινή μου άποψη - το χειρότερο εκ των ομάδων που θα πλασαριστούν στις θέσεις 1-8. Δε ξέρω ποια λογική πρυτάνευσε, αλλά αν έχω παίκτη που δεν είναι πρώτο, ο΄θτε καν δεύτερο βιολί, τότε τον θέλω εργάτη, και αν κρίνω από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις Αποστολίδης, Δέδας και Καλλές μόνο τέτοιοι δεν είναι, ίσως όχι τόσο λόγω διάθεσης, όσο εξαιτίας αθλητικών προσόντων και τρόπου σκέψης.

Τον θυμάστε τον Νικολαίδη; Το Χαραλαμπίδη ; Ακόμα και τον περσινό Δεμερτζή; Εχει καμία σχέση ο Αποστολίδης με αυτούς τους παίκτες; Μέτριο μπάσκετ, ψυχολογία ηττημένου και σχεδόν καθόλου οξυδέρκεια. Αν τώρα σε αυτά προσθέσετε και έναν μελάτο, όπως δείχνει, Γκρέι νομίζω δε χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη σοφία να καταλάβει κανείς πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί στις θέσεις 5-8 και φέτος.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι για ακομη μια χρονια δεν πηραμε σοβαρο 1...Κι ο ΜακΓκραθ δε μου πολυαρεσει παρα τις μεχρι στιγμης σχετικα καλες εμφανισεις του...
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

cellophan έγραψε:αν κρίνω από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις Αποστολίδης, Δέδας και Καλλές μόνο τέτοιοι δεν είναι, ίσως όχι τόσο λόγω διάθεσης, όσο εξαιτίας αθλητικών προσόντων και τρόπου σκέψης.

Τον θυμάστε τον Νικολαίδη; Το Χαραλαμπίδη ; Ακόμα και τον περσινό Δεμερτζή; Εχει καμία σχέση ο Αποστολίδης με αυτούς τους παίκτες; Μέτριο μπάσκετ, ψυχολογία ηττημένου και σχεδόν καθόλου οξυδέρκεια.
Ακριβώς όπως τα λες φίλε. Ειδικά ο Δέδας είναι τελειώς λαπάς και δε μπορεί να παίξει άμυνα καθόλου. Κι αν δε του μπούν τα 3ποντα δεν υπάρχει άλλος τομέας να προσφέρει. Καλά για τον Σωτηράκη τον Νικολαϊδη ότι και να πούμε θα είναι λίγο. Ψυχάρα ο άνθρωπος, δείγμα του που μπορεί να φτάσει ένας αθλητής με τη σκληρή δουλειά χωρίς να διαθέτει ιδιαίτερο ταλέντο.
Πουλέν μεγάλο για μένα, τον γούσταρα γιατί έβγαζε πάθος, έπαιζε σκυλίσια άμυνα με pressing πολλές φορές σε όλο το γήπεδο (τώρα οι περισσότεροι βαριούνται να τρέξουν), ταχύτατος, καλό σουτάκι, είχε και διείσδυση που τρυπούσε πολλές φορές τις άμυνες και φυσικά αλάνθαστος στις βολές. 2-3ος πλέι μέικερ για τότε, αλλά για τα τωρινά δεδομένα θα ήταν πολυτέλεια. Κάτι Αποστολίδηδες, Καυκήδες, Καλαϊτζίδηδες όπως λες, θα τους είχε για πρωινό.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Ο Ζόραν Έρτσεγκ του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μπεσίκτας, που θέλει να δυναμώσει το ρόστερ της! Ακούστηκε παράλληλα ξανά το όνομα του Λάζαρου Παπαδόπουλου, αλλά και του Μάικλ Ράιτ της Τραμπζονσπόρ.
http://www.basketnet.gr/main/2/europe/a ... -erts.html
Άβαταρ μέλους
kostasff

Και για μένα ο Νικολαϊδης ήταν μεγάλη αδυναμία. Αν μπορούσε να απειλήσει λίγο παραπάνω στην επίθεση θα ήταν σούπερ. Αμυντικα έπνιγε τον αντίπαλο άσσο και δεν τον άφηνε να ανασάνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”