Football Manager
- Μπαρκαρούτσος
Re: Football Manager
3 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ??????????????????Sera4 έγραψε:κακες γλωσσες αναφερουν οτι ανεβηκε στο ιντερνετ απο τις 3 του μηνος και καποιοι το κατεβασαν τοτε...εγω δεν ξερω τπτ![]()
Έχω μείνει πίσω.....
Σπασμένα παιχνίδια?? Τι είναι αυτό? Εγώ έχω πάρει Βιντεογκεϊμδάνειο και ρίχνω αβέρτα τα 50ευρα(plato6 έγραψε:ντροπή να λες εδώ μέσα ότι παίζουμε σπασμένα παιχνίδια εμείς ..![]()
- Kouniados
- Επικοινωνία:
Βάλε Γκαρσία να εκτελεί τα κόρνερ και Μπαλάφα πρωτο δοκάρι (αν σου βαστάει να τον έχεις βασικό) και έχεις 11-13 γκολ τη σεζόν.
-
gate4mitsos
ωραια! επειδη ειμαι ψιλοαρχαριος στα pc εχουμε κανα λινκ για απευθειας downloading?
εστω κ του 2011, δεν εχω προβλημα..
περιμενω pm, thanks in advance..
εστω κ του 2011, δεν εχω προβλημα..
περιμενω pm, thanks in advance..
nninik έγραψε:μπορει καποιος φιλος να στειλει κανα pm με καποιο λινκ για downloading του fm?
Για τα πάντα αδελφέ!!!!!!
ευχαριστω.. απλα αναφερομαι σε κατι που να εχει ηδη κατεβει σε καποιον φιλο, κ να δουλευει κανονικα..
To demo είναι διαθέσιμο μόνο μέσω steam.
http://store.steampowered.com/app/71270/
από εδώ δεξιά κάπου λέει download demo. Μετά θα σε οδηγήσει μόνο του να κατεβάσεις το steam. Κάνεις ένα register (δωρεάν) και κατεβάζει αυτόματα το steam. Μετά ξαναπάς στο download demo και κατεβάζει το παιχνίδι. Τώρα για το 2011 μην κάνεις τον κόπο αφού σε 10 μέρες βγαίνει το καινουριο.
Αν δυσκολευτείς κάπου στείλε pm.
http://store.steampowered.com/app/71270/
από εδώ δεξιά κάπου λέει download demo. Μετά θα σε οδηγήσει μόνο του να κατεβάσεις το steam. Κάνεις ένα register (δωρεάν) και κατεβάζει αυτόματα το steam. Μετά ξαναπάς στο download demo και κατεβάζει το παιχνίδι. Τώρα για το 2011 μην κάνεις τον κόπο αφού σε 10 μέρες βγαίνει το καινουριο.
Αν δυσκολευτείς κάπου στείλε pm.
- rouxlas1926
αντε παιδες μολις ανεβει δωστε κανα λινκ οποιος το βρει πρωτος...εχω ξε_ _ λιασει ολη την ευρωπη με τον μεγαλο ΠΑΟΚ
Εμενα παλι το 2011 μου την εσπασε χαχαχαχα ενω στο 2010 εκανα οτι ηθελα, στο 2011 ολα χαλια! Να δουμε το 2012