Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Στρατός Λούφα και παραλαγή Που υπηρετήσατε?

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

akis_1987 έγραψε:Κόρινθο ε..; Σχετικά κοντά..

Εγώ παρουσιάζομαι 17 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο - Μηχανικό..Αν κανένας άλλος παρουσιάζεται εκεί ας το δηλώσει, να οργανωθούμε για την κάθοδο εκεί χάμω..

Ευπρόσδεκτα βέβαια και σχόλια για το εν λόγω στρατόπεδο από κάνα παλιό, να ξέρουμε τι να περιμένουμε.

:opaokara: :opaokara:
Στο Ναύπλιο παρουσιάστηκα τον Απρίλη του 1987. Ωραία εποχή! Μια χαρά πέρασα, παρ' όλο που δεν έκατσα πολύ, μόνο για τη βασική εκπαίδευση, γιατί μετά πήγα στη Σχολή Μηχανικού, στο Λουτράκι, για δόκιμος, όπου μας τρέξανε κάπως!
Μετά πήρα μετάθεση στον 25ο Λόχο Μηχανικού, στο Πετροχώρι, 7 Km έξω από την Ξάνθη, όπου στο τεράστιο στατόπεδο υπήρχε το μεγαλύτερο πεδίο βολής αρμάτων στα Βαλκανια!
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Μια πολύ κακή παρένθεση είναι ο στρατός.

Είμαι κ εγώ του δόγματος "αν δεν μπορείς να το αποφύγεις απόλαυσέ το" αλλά θυμάμαι τον εαυτό μου να είμαι χαρούμενος και να μην αντέχω άλλο χαβαλέ και ξαφνικά, κυρίως λόγω αυθαιρεσίας των καθαρμάτων που λέγονται καραβανάδες, να ξενερώνω απίστευτα.

Πρέπει να έχεις γερό στομάχι και κυρίως να αδιαφορείς για όλες τις αρλούμπες εθνικιστικού περιεχομένου που εκτοξεύουν διάφοροι, το μοναδικό που κάνουν είναι να σε ψαρώνουν.

Κατα τ'άλλα μόλις βρει κανείς τα πατήματά του στη μονάδα, η λούφα μπορεί να γίνει συνώνυμο της καθημερινότητας. Ποτέ όμως εις βάρος συφάνταρου.

Παρεπιπτόντως, 2009 Δ' ΕΣΣΟ (309)

ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗΣ
783 ΤΜΕ Κομοτηνή
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Εγώ παρουσιάζομαι 17 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο - Μηχανικό..Αν κανένας άλλος παρουσιάζεται εκεί ας το δηλώσει, να οργανωθούμε για την κάθοδο εκεί χάμω..

Ευπρόσδεκτα βέβαια και σχόλια για το εν λόγω στρατόπεδο από κάνα παλιό, να ξέρουμε τι να περιμένουμε.

παρουσιάζεται ένας φίλος μου την ίδια ημέρα με εσένα και στο ίδιο κέντρο μόνο που υπάρχει ένα προβληματάκι.. είναι πρόεδρος εδώ στην Επανωμή στον ΣΟΥΠΕΡ3 ..θα τα βρείτε μεταξύ σας ή θα σκοτωθείτε και δεν θα παρουσιαστείτε ποτέ στο Ναύπλιο ? :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
thanasisk79

Δημοσίευση από thanasisk79 »

ας θυμηθουμε λοιπον 98στ εσσο 257 καμπανη κιλκις μετα ΓΙΑΝΝΕΝΑ για εκπαιδευση οδηγος ερπυστριοφορου(πολυ τρεξιμο εκει) μετα πλατυ ορεστιαδας τελευταιο στρατοπεδο (περασα καλα) και τελος κεβοπ χαιδαρι(σχολια δεν θελω δεν ειχα βυσμα) υγ. αν ηξερα τι θα τραβαγα στο κεβοπ καλυτερα να απολλυομουν απο τα συνορα
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

257?πότε ήταν αυτή...?πριν τον πόλεμο?
Άβαταρ μέλους
sidpanos

sourmenetes έγραψε:Αλλος για κορινθο τον Νοεμβρη??? :? :?
να παρακαλάς να είσαι 4ο λόχο..μακριά απο τον 6ο που ήμουν εγώ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σημερα ηρθε το χαρτι παρουσιαζομαι 17 νοεμβρη...αντε να παω να τελειωνω και με αυτη τη χαζομαρα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Άντε με το καλό!
Πού;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ευχαριστω ΑΠοστολη.....αρτα/// οποτε να προσεχω τι λεω για το σωτο πλεον..απο κει δεν ειναι?
Άβαταρ μέλους
vangelis183

Δημοσίευση από vangelis183 »

Πολύ καλή φάση το Ναυπλιο. Ημουν το 2000. Παρουσιαστηκα Φεβρουάριο και ρημάξαμε όλες τις πορτοκαλιες του στρατοπέδου...
Απο εκεί μετά την παρέλαση 25 Μαρτιου (πολύ περπάτημα) μετάθεση στο 31 ΛΜΧ Δορίσκο. Εκεί ήταν καλά γιατί ήμασταν με μαύρους μαζί και αυτοί κάναν όλες τις αγγαρίες...
Α.. και μην ξεχάσω είχε και σκηνάκια στο ποτάμι με κάτι κουνούπια σαν ΕφΔεΓκατζοι(F16)....
Άβαταρ μέλους
salonikiog4

Δημοσίευση από salonikiog4 »

361 τπ στο χωριο Γερι στην Κύπρο ακολούθως 261 ΜΤΠ μαζί με την ΕΛΔΥΚ στο στρατοπεδο που βρισκεται στο τσερι και απολύθηκα ξανα στο Γέρι στην πράσινη γραμμή.Ηταν φοβερα !
Άβαταρ μέλους
sidpanos

MANIAKOS έγραψε:ευχαριστω ΑΠοστολη.....αρτα/// οποτε να προσεχω τι λεω για το σωτο πλεον..απο κει δεν ειναι?
καλώς τα παιδιά...καλώς τα 3-0
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

MANIAKOS έγραψε:σημερα ηρθε το χαρτι παρουσιαζομαι 17 νοεμβρη...αντε να παω να τελειωνω και με αυτη τη χαζομαρα...
Ωραία μέρα βρήκες να παρουσιαστείς... :lol:

ΥΓ: Καλό κουράγιο.
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

2009 Δ' ΕΣΣΟ Μηχανικο Ναυπλιο.
Παιδια το Ναυπλιο ειναι πολυ ωραια πολη.Το στρατοπεδο ειναι μετριο.Αν ο διοικητης ειναι ο ιδιος που ηταν περισυ ειναι τρελος ΠΑΟΚΤΣΗΣ.Θα σας το πει απο την πρωτη βδομαδα.Για ενα μηνα ειναι καλα.Παραπανω δε λεει.Οποτε καλο ειναι να πας μετα Σκαπανεας να περασεις 5 βδομαδες φετα στο Λουτρακι.Περασα και απο Κορινθο μια βδομαδα στο ΣΤΕΠ.Ενα τεραστιο στρατοπεδο με καραβαναδες Πεζικαριους.Το μονο καλο ηταν το φαγητο το οποιο ηταν απο κετερινγκ.

5+2 βδομαδες ΚΕΜΧ Ναυπλιο
5 βδομαδες Σχολη Μηχανικου Λουτρακι
Υπολοιπο 24ΛΜΧ Λιτοχωρο
Μη μασατε μαγκες.Μερες ειναι και θα περασουν.Θα διαπιστωσετε για αλλη μια φορα ποσοι πολλοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

MANIAKOS έγραψε:ευχαριστω ΑΠοστολη.....αρτα/// οποτε να προσεχω τι λεω για το σωτο πλεον..απο κει δεν ειναι?
Κι εγώ στις 17 εκεί θα είμαι ρε. Τι τελείωσες?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”