Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pegasus έγραψε:Απλώς η ομάδα δεν είναι δουλεμένη σε αυτόν τον τομέα. Τα 80-20, 60-40 κτλ συγγνώμη παιδιά αλλά τα ακούω βερεσέ. Τανγκό είναι, με δυο χορεύεται...
Σωστο ειναι αυτο που λες αλλα θεωρω πως ο επιθετικος εχει το μυαλο του να κανει την κινηση και να δει την μπαλα μπροστα του..Το χαφ πρεπει να πεταξει την μπαλα στο σωστο χρονο..Ο καθενας εχει διαφορετικη δουλεια.
Σιγουρα η δουλεια θα το φερει σε καλο επιπεδο.
Πάντως κακά τα ψέματα, έχουμε φτιάξει σχολή όσων αφορά την δικαιολόγιση και την υπεράσπιση του Σαλπιγγίδη, τόσο που η νομική σχολή του ΑΠΘ σκέφτεται να εισάγει το Σαλπιγγικό δίκιο(ή άδικο) από το επόμενο εξάμηνο στο πρόγραμμα σπουδών της
Με αφορμή αυτό που γραφεις θα ήθελα να κάνω ένα γενικότερο σχόλιο, απαντώντας έμμεσα στο δικό σου. Για πολλούς από εμάς αρκεί ένας παίχτης να φορα το δικέφαλο στο στήθος και να ματώνει τη φανέλα μέσα στο γήπεδο για να τον αγαπάμε και να τον στηρίζουμε. Η αγάπη για τον ΠΑΟΚ και τα μέλη του, μπορεί μονο να συγκριθεί με την αγάπη που νιώθει κανεις για τους γονείς του, τα αδέρφια του ή τα παιδιά του. Αγάπη χωρίς σκοπιμότητες. Έτσι αγαπάμε αυτούς που φοράνε και τιμανε την ασπρόμαυρη φανέλα, και τους αγαπάμε κι όταν κάνουν λάθη και είναι εκτος φορμας κι οτιδήποτε.
Προσωπικά θεωρώ τον ευατό μου αμπαλο, το ποδόσφαιρο το γνωρίζω ως απλός θεατής εδώ και περίπου 3 δεκαετίες. Θεωρώ ότι κριτική πρέπει να γίνεται (προσωπικά το αποφεύγω, γιατί με θεωρώ ακατάλληλο), αλλα το ότι ο Σάλπι (στη συγκεκριμένη περίπτωση) ιδρώνει τη φανέλα είναι νομίζω αδιαμφισβήτητο. Το ίδιο θα σου έλεγα και για τον Τσιρίλο, εγώ προσωπικά τον χειροκροτώ βλέποντας τον να προσπαθεί και να παθιάζεται για τον Δικέφαλο Αετό. Μπορεί όντως να είναι λίγος για έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή, αλλα όσο είναι εκεί και πολεμάει, θα αντιμετωπίζεται ως μέλος της οικογενειας ΠΑΟΚ.
Τα κίνητρα λοιπόν φιλε μου (που κρύβονται πίσω από την "υπεράσπιση" του σάλπι και κάθε σάλπι) είναι η απλή αγάπη για τα τέσσερα γράμματα..
++++++++++++
συν οτι ο Δημητρης ειναι αυθεντικος κ το νιωθει αυτο που κανει!
Λιγο ηθελε...ενα τσαφ..κ θα το εβαζε το γκολακι! την επομενη φορα θα συγχρονιστουν λιγο καλυτερα....το περιμενω
Κακως αντικατασταθηκε σημερα γιατι με το που ανοιξε την αμυνα της η καβαλα για να ισοφαρισει, θα ηταν οτι πρεπει για γρηγορες αντεπιθεσεις. Μπορουσε να μετατεθει δεξια για να βγει ο κουρασμενος ελ ζαρ. Δεν του δοθηκε και το πεντακαθαρο πεναλτυ αλλα θα μπορουσε κι αυτος να εκτελεσει αντι να κανει κοντρολ.
Μου αρεσε ..κακως δε του δοθηκε το πεναλτυ..
καμια σχεση με το μουσλι που δεν μου αρεσε σημερα..
θεωρω οτι αντικατασταθηκε για να ξεκουραστει..παιζουμε Σαββατο
κ το παλικαρι τα δινει ολα σε καθε ματς!
Συμφωνω απολυτα, και εχω ενα προαισθημα οτι το σαββατο θα ειναι ο καλυτερος παιχτης της ομαδας και θα σκοραρει κιολας.
Δεχομαι και στοιχηματα τοσο δυνατο ειναι το προαισθημα που εχω