Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
ποιος μιραλας τον ειδαμε σε 2 ματς και κατι εγινε ..σκοκο σικαμπαλα και αντι για μιραλας αλεσαντρε πατο..
-
Dimg4
φιλε η εμφανιση και το γκολ που εκανε μεσα στο βαζελο φτανει. Σε τετοιες εδρες δειχνει καποιος τι παιχτης ειναι. Κουδουνια ολη την αμυνα του βαζελου και εκτελεση. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
- pagotatzis
πείτε εσείς ότι θέλετε
εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι ο Ματέγια Κέζμαν ταιριάζει απόλυτα στην ΠΑΟΚAΡΑ και αν τον κλείνανε θα 3 πολύ καλά χρονάκια στην ομάδα μας
MATEJA KEZMAN
εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι ο Ματέγια Κέζμαν ταιριάζει απόλυτα στην ΠΑΟΚAΡΑ και αν τον κλείνανε θα 3 πολύ καλά χρονάκια στην ομάδα μας
MATEJA KEZMAN
-
black death
Το παστέλωσε το 2ο και γύρισε το παιχνίδι. (έστω .... off side)
Είναι το όνειρό μου: αν πάρει σωστά την μπάλα στην περιοχή είναι 90% γκολ.
Αλλα οκ, κοστίζει όσο το μισό Ελληνικό πρωτάθλημα.
Είναι το όνειρό μου: αν πάρει σωστά την μπάλα στην περιοχή είναι 90% γκολ.
Αλλα οκ, κοστίζει όσο το μισό Ελληνικό πρωτάθλημα.
Toν Αλγερινό τρομοκράτη.
Μόλις 1 εκ. περισσότερο απ' το γατί στοίχιζε.
Μόλις 1 εκ. περισσότερο απ' το γατί στοίχιζε.
ενταξει το λεω μεταξυ σοβαρου και αστειου ..παντως δεν τον εχω σε μεγαλη υποληψη τον συγκεκριμενο και σου λεω καιι γιατι..τον θεωρω ατομιστη και ακομη νομιζω οτι δεν το εχει το ευκολο γκολ...τεχνικη δεν διαφωνω εχει πολυ καλη..αλλα οσες φορες βρεθηκε σσε παρομοιες καταστασεις στα υπολοιπα ματς σουταρε απογοητευτικα...και ωραια τετοια γκολ βαζουν καποιες φορες κι αλλοι παιχτες που δεν ειναι καν πρωτοκλασατοι και κατωτεροι του μιραλας..φαντασου τι μπορει να σημαινε για το μπελιτς ας πουμε το γκολ που εβαλε στην τουμπα..παντως λεμε εμεις ντεφορμε ο σαλπι και τα λοιπα και ειναι μολις ενα γκολ κατω απο τον μιραλας....και αυτο το ενα ειναι ενα καταλαθος με την τριπολη...και κατι αλλο φαντασου την λενε τωρα στην φενερ για τον βιειρινια..και τι λεμε εμεις τωρα τελευαταια.dj_timo έγραψε:φιλε η εμφανιση και το γκολ που εκανε μεσα στο βαζελο φτανει. Σε τετοιες εδρες δειχνει καποιος τι παιχτης ειναι. Κουδουνια ολη την αμυνα του βαζελου και εκτελεση. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
-
Dimg4
ΣΑΜΙΡ ΣΑΜΙΡ ΣΑΜΙΡ ΣΑΜΙΡ...
Τι παιχτάρα μεγαλοδύναμε ΠΑΟΚ μου...
Τι παιχτάρα μεγαλοδύναμε ΠΑΟΚ μου...
ποιον σαμιρ?? ..αυτον που εξαφανισε ο βιτολο??τεσπα καλο παιχατκι ηταν..
Ε..καλά ρε σύ...ο Βιτόλο είναι παγκόσμια κλάση στο ρόλο του...δεν τον εξαφάνισε ο Κορδονούρης....!!Είναι εξαιρετικός παίκτης...

ο σαμμιρ ειναι μεγαλη παικτουρα.....θα κανει οργια και σε μεγαλη ομαδα τα επομενα χρονια