P.Α.Ο.Κ. FC - Villareal FC 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: P.Α.Ο.Κ. FC - Villareal FC 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Ας ανοίξει κάποιος* το τόπικ για Καβάλα..
*Εξαιρούνται οι: free, Aureliano, εγώ..
*Εξαιρούνται οι: free, Aureliano, εγώ..
- sourmenetes
- Moderator
Τι να πεις...Αφου περπατησα και μια ωρα για να βγει ολη η ενεργεια προσπαθω να φερω το ματς στο μυαλο μου...
Ειχα πει οτι το κλειδι σημερα ειναι το κεντρο και πραγματι ενα πολυ ισχυρο κεντρο με αντιπαλο μια απο τις καλυτερες ομαδες της ευρωπης εκανε τη δουλεια του οπως επρεπε...Ενας παμπλο που εφερε την ηρεμια στο παιχνιδι που ελειπε και μοιραζοντας μπαλιες ακριβειας αλλαζε παιχνιδι για πλακα,ενας βιτολο παντου,ενας φωτακης φωτια και γενικως ενα κεντρο ανανεωμενο...
Μια αμυντικη λειτουργια πολυ καλη με αρχηγο τον κοντρερας και θεωρω εναν πολυ καλο τσιριλο με μονο λαθος το βιασιμο στο 92 να παιξει γρηγορα ενα φαουλ που ειχαμε κερδισει και με εναν σακελλαριου θετικο και αμυντικα και επιθετικα.Ο μπουσαιντι καλος επιθετικα,κακες σεντρες επιθετικα.Θυμισε αμυνα περυσινη..Ακομα και σε καποιες φασεις που χανοταν η μπαλα ανταποκριθηκαμε πολυ καλα..
Οι πλαγιες σφαιρες πηγανε πολυ καλα αν και σε καποια σημεια ο ελ ζαρ θα μπορουσε να εχει καλυτερα τελειωματα και ο σαπλι πολυ τρεξιμο,κινηση στο χωρο κτλ..Ο ζλανταν οπως παντα απροβλεπτος με ενα σταματημα της μπαλας σκετη αποθεωση παιρνει το κορνερ που μας εδωσε το γκολ...
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ...ΕΝΑ ΓΗΕΠΔΟ ΚΟΧΛΑΖΕ..ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΛΜΟΣ,ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ...
ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...
Υ.Γ.1:Ρε μπρυζ παρε το χ να τελειωνουμε....Μας τα χαλασες σημερα...
Υ.Γ.2:Με ποσους βαθμους διαφορα επρεπε να ειναι ο δευτερος στο ελ.πρωταθλημα????

Ειχα πει οτι το κλειδι σημερα ειναι το κεντρο και πραγματι ενα πολυ ισχυρο κεντρο με αντιπαλο μια απο τις καλυτερες ομαδες της ευρωπης εκανε τη δουλεια του οπως επρεπε...Ενας παμπλο που εφερε την ηρεμια στο παιχνιδι που ελειπε και μοιραζοντας μπαλιες ακριβειας αλλαζε παιχνιδι για πλακα,ενας βιτολο παντου,ενας φωτακης φωτια και γενικως ενα κεντρο ανανεωμενο...
Μια αμυντικη λειτουργια πολυ καλη με αρχηγο τον κοντρερας και θεωρω εναν πολυ καλο τσιριλο με μονο λαθος το βιασιμο στο 92 να παιξει γρηγορα ενα φαουλ που ειχαμε κερδισει και με εναν σακελλαριου θετικο και αμυντικα και επιθετικα.Ο μπουσαιντι καλος επιθετικα,κακες σεντρες επιθετικα.Θυμισε αμυνα περυσινη..Ακομα και σε καποιες φασεις που χανοταν η μπαλα ανταποκριθηκαμε πολυ καλα..
Οι πλαγιες σφαιρες πηγανε πολυ καλα αν και σε καποια σημεια ο ελ ζαρ θα μπορουσε να εχει καλυτερα τελειωματα και ο σαπλι πολυ τρεξιμο,κινηση στο χωρο κτλ..Ο ζλανταν οπως παντα απροβλεπτος με ενα σταματημα της μπαλας σκετη αποθεωση παιρνει το κορνερ που μας εδωσε το γκολ...
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ...ΕΝΑ ΓΗΕΠΔΟ ΚΟΧΛΑΖΕ..ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΛΜΟΣ,ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ...
ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...
Υ.Γ.1:Ρε μπρυζ παρε το χ να τελειωνουμε....Μας τα χαλασες σημερα...

Υ.Γ.2:Με ποσους βαθμους διαφορα επρεπε να ειναι ο δευτερος στο ελ.πρωταθλημα????

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
με την βριζ μας βλεπω χωρις οπαδους .....ειχαμε ηδη μια αναστολη γι να δουν πως θα φερθουμε στα επομενα ματς..................μπραβα ζωα με τα μπουκαλια για αλλη μια φορα και υστερα απο αποκλεισμο εδρας παμε για νεο αποκλεισμο.....................
ζωαααααααααααααααααα ε ζωααααααααααα ....
καντε μας να μην πηγαινουμε καθολου στο γηπεδο ....εγω θα ειμαι ο πρωτος ηδη εχω αρχισει να το κανω....
ζωαααααααααααααααααα ε ζωααααααααααα ....
καντε μας να μην πηγαινουμε καθολου στο γηπεδο ....εγω θα ειμαι ο πρωτος ηδη εχω αρχισει να το κανω....
Μεγάλος ΠΑΟΚ.
Πρωτότυπο αυτό με τα μπαλόνια - φαναράκια, καθόλου πρωτότυπο αυτό με την κροτίδα. ΟΚ ημέρα χαράς σήμερα κτλ αλλά θα το βρούμε μπροστά μας και θα μας φταίνε οι αρδ, οι μαρδ και οι νεφελίμ... Τελοσπάντων.
Πολύ καλή ατμόσφαιρα. Μετά από καιρό δεν γκρινιάζω ιδιαίτερα γι' αυτό.
Πουτ@ν@ ο όμιλος.
Πρωτότυπο αυτό με τα μπαλόνια - φαναράκια, καθόλου πρωτότυπο αυτό με την κροτίδα. ΟΚ ημέρα χαράς σήμερα κτλ αλλά θα το βρούμε μπροστά μας και θα μας φταίνε οι αρδ, οι μαρδ και οι νεφελίμ... Τελοσπάντων.
Πολύ καλή ατμόσφαιρα. Μετά από καιρό δεν γκρινιάζω ιδιαίτερα γι' αυτό.
Πουτ@ν@ ο όμιλος.
- Federacion
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

Αμέτρητα μπράβο για την σπουδαία νίκη! Έτσι, συνεχίζουμε ακομπλεξάριστοι και δε κολώνουμε πουθενά.

Λόγω φανταρικού δε μπόρεσα να είμαι παρών, αλλά χαλάλι ο ΠΑΟΚ να κερδίζει κι ας μην είμαι μέσα!
Ο όμιλος έχει γίνει μπου..λο, αλλά θα περάσουμε νταηλίκι!
Αν κάτσει τιμωρία έδρας θα είμαστε πολύ μακάκες, τι να πω..

Αν κάτσει τιμωρία έδρας θα είμαστε πολύ μακάκες, τι να πω..

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Ρε σεις τι έγινε το χθεσινό παιχνίδι, είμαι ιθπανόθ και θέλω να ενημερωθώ από το σάιτ της βιγιαρεάλ
http://www.villarrealcf.es/principal_n.php?
(στην αγγλική version δεν υπάρχει το χθεσινό παιχνίδι)
Δεν έγινε τελικά το παιχνίδι?
έλα εντάξει να μην τους αδικώ
http://www.villarrealcf.es/principal_n. ... ubmenu=125

http://www.villarrealcf.es/principal_n.php?
(στην αγγλική version δεν υπάρχει το χθεσινό παιχνίδι)
Δεν έγινε τελικά το παιχνίδι?

έλα εντάξει να μην τους αδικώ
http://www.villarrealcf.es/principal_n. ... ubmenu=125

Μπράβο σε όλο το τεχνικό τιμ που μπήκε πολύ διαβασμένα στο παιχνίδι και μετά τις αλλαγές που ήταν 100% εύστοχες ηρθε και το αποτέλεσμα....Για τον κόσμο δεν υπάρχουν πολλά να πούμε,αν δεν έμπαινε το γκολ οι 100-200 νοματαίοι θα φώναζαν,τέλος καλό όλα καλά!
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο στον Χάβο για το καλό στήσιμο της ομάδας. Η ομάδα μας μόνο έτσι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα: Σφιχτή από το κέντρο και πίσω και αντεπιθέσεις. Δυστυχώς λόγω έλλειψης ικανών ποδοσφαιριστών στα χαφ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο.
Σε γενικές γραμμές χθες παίξαμε στο στυλ Santos, κρατήσαμε το μηδέν πίσω, κι έτσι μπορέσαμε και κερδίσαμε.
Πού καλός ο Kresic όπως και ο άρχοντας Contreras. Ο Χιλιανός διάγει περίοδο φορμαρίσματος.
Καλούτσικος ο Cirillo, δεν πρόκειται να βελτιώσει ΠΟΤΕ (λόγω ηλικίας) τις άμπαλες αποκρούσεις του.
Ο Bussaidi δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά όχι και κάτι ιδιαίτερα καλό.
Ο Λευτέρης είχε πολλές επελάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά εκείνος ο Αμερικάνος μαύρος της Villa έκανε πάρτυ. Στο δεύτερο γύρισε πιο πίσω όλη η ομάδα και συνεισέφερε και αμυντικά. Γενικά πάνω από το μέτριο.
Το κέντρο μας, με εξαίρεση τον Vitolo ήταν για μία ακόμη φορά η αχίλλειος πτέρνα στον δημιουργικό τομέα, γιατί ανασταλτικά πήγε σχετικά καλά:
Ο Garcia ξεκίνησε με πολλά λάθη το παιχνίδι και τελείωσε το ημίχρονο με μικρή βελτίωση. Στι β΄ ανέβηκε λίγο. Του χρεώνω το έξυπνο κόρνερ στον Βιερι (ένα παλιό κόλπο), αλλά ήταν φανερό πως όσο και αν προσπαθούσε δύσκολα ξεπέρναγε το μέτριο. Του έλειπε η επαφή με τους υπόλοιπους.
Ο Φωτάκης είναι ο γνωστός φιλότιμος παίκτης που τα δίνει όλα, με την μόνη διαφορά ότι αυτά τα όλα δεν είναι πολλά. Λίγο πανω από το μέτριο. Του χρεώνω την πλήρη αναποτελεσματικότητα του Σαλπι καθώς όλες του οι κάθετες μπαλιές προς αυτόν ήσαν ετεροχρονισμένες, δηλαδή κακές. Του αναγνωρίζω όμως ότι είναι σταθερά πάνω από το μέτριο σε όλα τα παιχνίδια του Χάβου.
Ο Ivic τραυματίστηκε δυστυχώς και δεν βοήθησε. Ο El Zahr ήταν για μία ακόμη φορά ο ατομιστής ποδοσφαιριστής που παίζει για πάρτυ του. Όταν μάθει να πασάρει και να μην σουτάρει με την πρώτη ευκαιρία, θα βελτιωθεί (ελπίζω φέτος).
Ο Σάλπι έχασε μια καλή ευκαιρία σε σέντρα του Λευτέρη, θυμίζοντας την αρχή της σεζόν, αλλά όλες οι κάθετες μπαλιές προς αυτόν ήταν κακές. Δεν θεωρώ ότι υστέρησε, αλλά ότι δεν μπορεί να προσφέρει όταν δεν τροφοδοτείται σωστά. Δυστυχώς πάσες όπως αυτή του Βιερι στον Τέλη δεν μπορούν να του δώσουν οι συμπαίκτες του.
Καλούτσικος ο Μουσλι, αν και δεν χρειάστηκε πολύ, γιατί βγάλαμε το γκολ.
Ο Vieirinha MVP, επιτέλους, μετά από πολύν καιρό.
Σε γενικές γραμμές χθες παίξαμε στο στυλ Santos, κρατήσαμε το μηδέν πίσω, κι έτσι μπορέσαμε και κερδίσαμε.
Πού καλός ο Kresic όπως και ο άρχοντας Contreras. Ο Χιλιανός διάγει περίοδο φορμαρίσματος.
Καλούτσικος ο Cirillo, δεν πρόκειται να βελτιώσει ΠΟΤΕ (λόγω ηλικίας) τις άμπαλες αποκρούσεις του.
Ο Bussaidi δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά όχι και κάτι ιδιαίτερα καλό.
Ο Λευτέρης είχε πολλές επελάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά εκείνος ο Αμερικάνος μαύρος της Villa έκανε πάρτυ. Στο δεύτερο γύρισε πιο πίσω όλη η ομάδα και συνεισέφερε και αμυντικά. Γενικά πάνω από το μέτριο.
Το κέντρο μας, με εξαίρεση τον Vitolo ήταν για μία ακόμη φορά η αχίλλειος πτέρνα στον δημιουργικό τομέα, γιατί ανασταλτικά πήγε σχετικά καλά:
Ο Garcia ξεκίνησε με πολλά λάθη το παιχνίδι και τελείωσε το ημίχρονο με μικρή βελτίωση. Στι β΄ ανέβηκε λίγο. Του χρεώνω το έξυπνο κόρνερ στον Βιερι (ένα παλιό κόλπο), αλλά ήταν φανερό πως όσο και αν προσπαθούσε δύσκολα ξεπέρναγε το μέτριο. Του έλειπε η επαφή με τους υπόλοιπους.
Ο Φωτάκης είναι ο γνωστός φιλότιμος παίκτης που τα δίνει όλα, με την μόνη διαφορά ότι αυτά τα όλα δεν είναι πολλά. Λίγο πανω από το μέτριο. Του χρεώνω την πλήρη αναποτελεσματικότητα του Σαλπι καθώς όλες του οι κάθετες μπαλιές προς αυτόν ήσαν ετεροχρονισμένες, δηλαδή κακές. Του αναγνωρίζω όμως ότι είναι σταθερά πάνω από το μέτριο σε όλα τα παιχνίδια του Χάβου.
Ο Ivic τραυματίστηκε δυστυχώς και δεν βοήθησε. Ο El Zahr ήταν για μία ακόμη φορά ο ατομιστής ποδοσφαιριστής που παίζει για πάρτυ του. Όταν μάθει να πασάρει και να μην σουτάρει με την πρώτη ευκαιρία, θα βελτιωθεί (ελπίζω φέτος).
Ο Σάλπι έχασε μια καλή ευκαιρία σε σέντρα του Λευτέρη, θυμίζοντας την αρχή της σεζόν, αλλά όλες οι κάθετες μπαλιές προς αυτόν ήταν κακές. Δεν θεωρώ ότι υστέρησε, αλλά ότι δεν μπορεί να προσφέρει όταν δεν τροφοδοτείται σωστά. Δυστυχώς πάσες όπως αυτή του Βιερι στον Τέλη δεν μπορούν να του δώσουν οι συμπαίκτες του.
Καλούτσικος ο Μουσλι, αν και δεν χρειάστηκε πολύ, γιατί βγάλαμε το γκολ.
Ο Vieirinha MVP, επιτέλους, μετά από πολύν καιρό.
αφηστε τις μαλακιες και παρτε αγγλο σπικερ να γουσταρετε...
[youtube]2G_3hWDZHhE[/youtube]
ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΑΥΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

[youtube]2G_3hWDZHhE[/youtube]
ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΑΥΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
Πολυ μεγαλη νικη.....2 ισοπαλιες και περναμε!!!!!!!!!!!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:

ρε δεν έχετε τον θεό σας εκεί στην αθήνα!!
τόσο πολύ τα χάσατε με την πορεία του ΠΑΟΚ στη Ευρώπη!

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Κλασική υπερβολή... Πάλι καλά που δεν κέρδισε κανείς άλλος (ΠΑΟ σε μπάλα-μπάσκετ, ΑΕΚ) και δεν είχαν τι να βάλουν και μας έπαιξαν πρώτο θέμα.
- ΑποστόληςΑ
Και όταν κερδίσαμε την Δυναμό, επειδή είμασταν η μόνη Ευρωπαϊκή ομάδα από τις 4 με νίκη, έγραψε κάποια εφημερίδα (Εξέδρα ή Sportday) "ΜΟΝΟ ΕΣΥ".
Έτσι είναι. Μόνο εμείς έχουμε δώσει 7 βαθμούς στην Ελλάδα. Άρης και ΑΕΚ από 4, και ΠΑΟ 2.
Έτσι είναι. Μόνο εμείς έχουμε δώσει 7 βαθμούς στην Ελλάδα. Άρης και ΑΕΚ από 4, και ΠΑΟ 2.