Αυτή τη φάση την έχει και το ξέρουμε. Το σημαντικό σήμερα ήταν οι μικρές εξόδοι στις κάθετες μπαλιές, όταν και μπλόκαρε την μπάλα πριν σκάσει.RoMaN έγραψε:Ανανέωση συμβολαίου προχτές. Η καλύτερή του φάση στο τετ-α-τετ με τον μαύρο στην αρχή. Δεν περιγράφω άλλο....
91. Dario Krešić
Re: 91. Dario Krešić
σωστα ειχε και καλες μικρες εξοδους .....εξελισεται σε σπουδαιο τερματοφυλακα .....μπραβο νταριο.....
Θέλω να είμαι δίκιος. "Έκραξα" τον Κρέσιτς μετά το ματς με τον Εργοτέλη γιατί ειδικά στις εξόδους του ήταν πολύ κακός. Το πρόβλημα αυτό το έχει....Σήμερα όμως ήταν ΑΛΑΝΘΣΤΟΣ.
Τέτοιο Κρέσιτς να βλέπω και τον εύχομαι για παντα να φοράει την τιμημένη μας φανέλα και βασικός και με την Εθνική Κροατίας το παλίκάρι..!!
Τέτοιο Κρέσιτς να βλέπω και τον εύχομαι για παντα να φοράει την τιμημένη μας φανέλα και βασικός και με την Εθνική Κροατίας το παλίκάρι..!!

- Paokintepo
επιτελους δεν παθαινουμε καρδιακο οταν πλησιαζει η μπαλα στην περιοχη του !!
αιντε τ'αγορι μ' !!!

αιντε τ'αγορι μ' !!!

+πολλά σήμερα πραγματικά ήταν αλάνθαστος.thief έγραψε:Θέλω να είμαι δίκιος. "Έκραξα" τον Κρέσιτς μετά το ματς με τον Εργοτέλη γιατί ειδικά στις εξόδους του ήταν πολύ κακός. Το πρόβλημα αυτό το έχει....Σήμερα όμως ήταν ΑΛΑΝΘΣΤΟΣ.
να μην ξεχάσω και την εκτίναξη που έκανε στο τέλος, παρόλο που ήταν οφσάιντ ο ρεαλτζής. Φοβερό μπλοκάρισμα.
Σωστός!!!thief έγραψε:Θέλω να είμαι δίκιος. "Έκραξα" τον Κρέσιτς μετά το ματς με τον Εργοτέλη γιατί ειδικά στις εξόδους του ήταν πολύ κακός. Το πρόβλημα αυτό το έχει....Σήμερα όμως ήταν ΑΛΑΝΘΣΤΟΣ.
- navigator11
2 καταπληχτικες επεμβασεις
μια στο τετ α τετ στο πρωτο και μια εκει απο τα πλαγια που κανανε μπουκα και την απεκρουσε τελευταια στιγμη
μπραβο ρε κρεσιτς
μια στο τετ α τετ στο πρωτο και μια εκει απο τα πλαγια που κανανε μπουκα και την απεκρουσε τελευταια στιγμη
μπραβο ρε κρεσιτς
εδω και καιρο εδειξε οτι ειναι ο μελλοντικός τερμας μας μεχρι να παει σε αλλη ομαδα η μεχρι να γερασει.
- Aureliano Buendia
Εκπληκτική επέμβαση στο τετ α τετ στην αρχή, αν έμπαινε εκεί θα σκούραιναν πολύ τα πράγματα.
Όπως είπαν πολύ σωστά και κάποιοι προλαλήσαντες, το σημαντικότερο μάλλον είναι πως σήμερα ήταν σταθερός και ενέπνεε σιγουριά σε τομείς στους οποίους έχει ελαττώματα.
Αυτό με γεμίζει αισιοδοξία.
Όπως είπαν πολύ σωστά και κάποιοι προλαλήσαντες, το σημαντικότερο μάλλον είναι πως σήμερα ήταν σταθερός και ενέπνεε σιγουριά σε τομείς στους οποίους έχει ελαττώματα.
Αυτό με γεμίζει αισιοδοξία.
Για πολλοστη φορα εδειξε γιατι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι οβασικος τερματοφυλακας...Για εμενα θελει λιγο ακομη βελτιωση στις εξοδους του...
Για πρωτη φορα εννοεις μαλλον? Δεν ειχε δειξει οτι πρεπει να ειναι βασικος μεχρι το χθεσινο παιχνιδι. Αν το χθεσινο δεν ειναι πυροτεχνημα μενει να φανει στα επομενα παιχνιδια. Αν κανει 5 συνεχομενες αναλογες αποδοσεις, τοτε ναι θα με πεισει οτι αξιζει φανελα βασικου.
Νομίζω λέτε ότι να ναι...Ο Κρέσιτς είναι καλύτερος του χαλκιά άνετα!!!!Άντε πλέον έπαιξε 15 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ φέτος και ακόμη τον περνάτε από κρίση..έλεος...