18. Γιώργος Φωτάκης
Re: 18. Γιώργος Φωτάκης
Δυστυχώς οι παιχταράδες (δεν το λέω ειρωνικά) που έχουμε στα άκρα δεν εκμεταλλεύονται ούτε την ταχύτητα, ούτε την τρίπλα που έχουν όταν παίζουν στα πλάγια. (Μόνη εξαίρεση που θυμάμαι η σέντρα του Ελ Ζαρ με το βάζελο.).
Γιατί λοιπόν να μην παίξεις (κάνοντας λάθος θεωρητικά) με έναν παίχτη που δεν έχει τρίπλα και ταχύτητα, αλλά αν η μπάλα φτάσει κάπως στην επίθεση σου βάζει γκολ;
Γιατί λοιπόν να μην παίξεις (κάνοντας λάθος θεωρητικά) με έναν παίχτη που δεν έχει τρίπλα και ταχύτητα, αλλά αν η μπάλα φτάσει κάπως στην επίθεση σου βάζει γκολ;
Ρε παλιο σκυλο Γιωργο, χρωστας 2 τραπεζια , παιξε καλα αυριο και θα χαρισω ενα....

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Ο Γιώργαρος είναι τρελό πουλέν.
Εχει και εκείνο το γ@μημένο το σουτ το καλό, που άμα το πιάσει γράφει ποίημα στα δίχτυα!
Εχει και εκείνο το γ@μημένο το σουτ το καλό, που άμα το πιάσει γράφει ποίημα στα δίχτυα!
ενταξει ρε παιδια ας βαλουν και τα φορ κανενα
...τον καημενο τον φωτακη...ολο γκολ ζηταμε..
εχει ψυχολογια πλεον φαινεται...κερδισαμε εναν παικτη...πρεπει να πουμε και μπραβο στο χαβο για το συγκεκριμενο
Μπράβο αγορίνα μου...
Και σαν αντι-Σορλέν, και σαν αντι-Ίβιτς και σαν Φωτάκης μπράβο!
Moz έγραψε:Μπράβο αγορίνα μου...
moican4 έγραψε:Ρε παλιο σκυλο Γιωργο, χρωστας 2 τραπεζια , παιξε καλα αυριο και θα χαρισω ενα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- 1 ...
- Maximus
Πολλα τραπεζια τελευταια...
Δεν κερνατε και κανενα τσιπουρομεζε προς τα εδω γιατι μας εχει κοψει η πεινα;
Δεν κερνατε και κανενα τσιπουρομεζε προς τα εδω γιατι μας εχει κοψει η πεινα;
Ήσουν σκυλί μαύρο, αλλά εκείνο το αψυχολόγητο σουτ τι το ήθελες.
Δεν ξέρω αν κάποτε είχες κόμπλεξ και κόμπλαρες στα μεγάλα παιχνίδια, αλλά σήμερα κράτησες και τη δεξιά πλευρά και τον άξονα.
Δεν ξέρω αν κάποτε είχες κόμπλεξ και κόμπλαρες στα μεγάλα παιχνίδια, αλλά σήμερα κράτησες και τη δεξιά πλευρά και τον άξονα.