Deshawn Sims

Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Deshawn Sims

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

επειδή είμαι λίγο μπερδεμένος με τους μαύρους μας.
Ο σιμς ήταν ο ψηλός με τα αδύνατα πόδια, ή ο άλλος ο "γομαρίσιος"?
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

μαγκες απο αυτα που ειδα στον ιστοχωρο του παιδιου πρεπει να εχει πεθανει καποιος δικος του!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

το είδα και εγώ το twitter του. κάποιος δικός του πέθανε? (κάποιος έλεχγε χτες νομίζω οτι ήταν η επέτειος που είχε χάσει τον αδερφό του?)? anyway, έγραψε ξεκάθαρα " I got here where I belong" οπότε καλά να ναι εκεί που ναι το παλικάρι. good luck!
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Καλα να ν' το παλουκαρ' αλλα οταν την κανεις απο τον ΠΑΟΚ χωρις τη στοιχειωδη ευγενεια να παρεις ενα τηλεφωνο να ενημερωσεις τους ανθρωπους της που σου συμπεριφερθηκαν ΑΨΟΓΑ τοτε κυρ' Ντεσον: στον αγυριστο!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Kolokotronis_4 έγραψε:επειδή είμαι λίγο μπερδεμένος με τους μαύρους μας.

ο πολυ αδυνατος το 3αρι ειναι ο μαρσαλ...ο πιο γομαρι ειναι ο σιμς που απεχωρησε
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Λοιπόν, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή και τα αντανακλαστικά της διοίκησης! Τον παίχτη τον είχα ξεχωρίσει όταν έπαιζε στον Κολοσσό για τα αθλητικά και σωματικά του προσόντα και είχα πεί χαρακτηριστικά τότε μάλιστα ότι μου θυμίζει μινιατούρα του Ντουάιτ Χάουαρντ! Εντάξει εμφανισιακά και μόνο μιλώντας..όμως: πρόκειται για πολύ αλτικό παίχτη (με μακρυά χέρια) και ικανότατο μπλοκέρ που έχουμε καιρό να δούμε στον ΠΑΟΚ. Διαθέτει επίσης αξιοπρεπέστατο σούτ (καλύτερο πιστεύω από Σιμς στη μακρινή απόσταση) και είναι καλός ριμπάουντερ.

Βέβαια, δεν είναι τόσο δυνατός όσο ο Σιμς και έχει λίγο πιο άναρχες κινήσεις και τεχνική, αλλά γενικά είναι ενθουσιώδης, μπορεί να προσφέρει θέαμα κι επίσης είναι και αρκετά γρήγορος. Κατά τη γνώμη μου πήραμε έναν παίχτη που είναι κοντά στα χαρακτηριστικά του Σιμς και έχει και το στοιχείο εκείνο που μετράει για τον Σούλη: ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και δε θα χρειαστεί ιδιαίτερος χρόνος για να προσαρμοστεί, όπως επίσης θετικό είναι και το γεγονός ότι πέρυσι δούλεψε και με ένα πολύ ικανό έλληνα προπονητή, τον Σφαιρόπουλο.

Και για να το κλείσω πιστεύω πως τελικά δε θα χάσουμε και πολλά από τη φυγή του πουλέν μου Σιμς (ίσως στο σκοράρισμα και στο πιο μεστό παιχνίδι), αλλά εν τέλει θα έχουμε μια "αεροπορία" (όπως λένε τελευταία τα τέρατα της αθλητικής δημοσιογραφίας!) που θα καθαρίζει πολλές φάσεις εκεί ψηλά και ειδικά αν ο Ντοζίερ προορίζεται για αλλαγή του Γκετσέφσκι, θα είναι μια αξιόπιστη και ποιοτική λύση. Άσε που με τις τάπες του και σαν δίδυμο με τον Λάζο μπορεί να μας θυμίζει και λίγο το δίδυμο Καταραμένου-Κούκ..!

Υ.Γ. Πάλοκ πότε είπαμε ήρθε ο Μπάρλοου και έπαιξε Σάββατο με τον Ρούλη.... ;) ;) 8-) :D ??? Σαν να είναι Πέμπτη αύριο.... :!:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μόνο ο νικητής θα αλλάξει σε σχέση με τότε... ;)
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Συμφωνώ, είναι πολύ χρήσιμος παίκτης για να δίνει ενέργεια από πάγκο και καλή άμυνα.

Πιο σημαντική είναι η αντίδραση της διοίκησης. Θα παίξει το Σάββατο?

Όσο για τον άλλον, δεν με ενδιαφέρει ο λόγος για τον οποίον εξαφανίστηκε, δείχνει οτι δεν σέβεται ούτε το ψωμί που του δόθηκε, ούτε την ομάδα που ήρθε, ούτε το επάγγελμά του, ούτε τον ίδιο του τον εαυτό.

Εάν ο λόγος που τον ώθησε σε αυτή τη συμπεριφορά και απόφαση είναι κατ'αυτόν δικαιολογημένος, σηκώνεις ένα τηλέφωνο ή ενημερώνεις τον εκπρόσωπό σου και λες "έγινε αυτό, συγγνώμη, την κάνω". Κρέμασμα το δελτίο τώρα και άς παίξει κανά στοιχηματάκι στις αλάνες του Ντιτρόιτ για φέτος.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

MANIAKOS έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:επειδή είμαι λίγο μπερδεμένος με τους μαύρους μας.

ο πολυ αδυνατος το 3αρι ειναι ο μαρσαλ...ο πιο γομαρι ειναι ο σιμς που απεχωρησε
thnx MANIAKOS!! κρίμα ήταν καλό παιχτάκι! :?
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Dear Deshawn,

θα ήθελα ολόψυχα να σου ευχηθώ καλή τύχη στο streetball πρωτάθλημα του Detroit με τα σιδερένια διχτάκια, τους θεατές με κομμένα γάντια και καλά λεφτά από τα στοιχήματα που θα κερδίσεις, διότι ο επαγγελματισμός σου σε αυτό το επίπεδο φτάνει.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πιθανότατα ήταν συνδιασμός του χαμού του αδελφού του, Marcus Pruitt-Sims, πριν 4 χρόνια, με την έξοδό του από την usa για πρώτη φορά. 22 χρονών παιδάκι είναι.
Δεν βλέπω άλλη εξήγηση. Υπάρχουν όμως και τα τηλέφωνα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Ε, ναι ρε πούστη μου, αν είναι δυνατόν.
Δεν θέλω να είμαι υπέρμετρα αυστηρός, αλλά εντάξει, δεν εξαφανίζεσαι έτσι.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα. τωρα είδα την υπογραφή σου DC. χαχα.καλό.!!!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

(καλά .... μην το φωνάζεις όμως γιατί ήδη έχει ιδρυθεί το antifan club μου)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Μιλώντας για υπογραφές palok, πού πήγε η θρυλική ρήση του Μπάνε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”