P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
DC
Δημοσιεύσεις: 7286
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από DC »

Σορλέν ή Κριστιάνο. :lol:
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04
Δημοσιεύσεις: 944
Εγγραφή: Παρ 14 Μάιος 2010, 10:43

Re: P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Αμφίβολος ο Ρόσι

03 Νοε 2010 20:02, Από Νίκος Μοσχοβίτης

Η προπόνηση της Βιγιαρεάλ ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Τούμπα και ο Χουάν Κάρλος Γκαρλιδο έχει καταλήξει και στο σχήμα και στα πρόσωπα για το αυριανό παιχνίδι. Ωστόσο ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Τζουζέπε Ρόσι, ο οποίος δεν εμφανίστηκε σήμερα στην Τούμπα και παρέμεινε στο ξενοδοχείο.

Ο Ιταλός επιθετικός ταλαιπωρείται από μία ίωση και ακόμα η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τούμπας είναι αμφίβολη. Εφόσον ξεπεράσει τον πυρετό, ο Ιταλός αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γκαρίδο, ο οποίος έτσι και αλλιώς δε θα τον ξεκινούσε στην αρχική ενδεκάδα, αύριο.

Οσον αφορά το σχήμα, ο Ισπανός τεχνικός δεν αλλάζει το 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντιέγκο Λόπεθ, ενώ στα άκρα θα είναι ο Ανχελ και ο Καπντεβίλα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Το δίδυμο των στόπερ θα είναι ο Γκονζάλο μαζί με τον Μουσάτσιο. Οι δύο αμυντικοί χαφ θα είναι οι Μπόρχα Βαλέρο και Μπρούνο.

Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Κάνι και αριστερά ο Καθόρλα, αλλά δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι δυο τους να αλλάζουν πλευρές, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αλτιντορ και θα τον πλαισιώνει ο Νίλμαρ.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=3568

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΛΑΙΜΑΙ!!!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Δημοσιεύσεις: 4365
Εγγραφή: Δευ 06 Οκτ 2008, 22:50
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ασπρόμαυρη πόλη
Επικοινωνία:

Re: P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

πατηστε τα σκουλήκια της ισπανίας!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 28944
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από sourmenetes »

Απο εισητηρια πως παμε????Τα εχουμε δωσει σχεδον ολα ή παλι θα μεινουν???

Γνωριζει κανεις τιποτα???
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 18273
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από gika »

6000 :? :?
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Δημοσιεύσεις: 5255
Εγγραφή: Παρ 14 Νοέμ 2008, 05:15
Τοποθεσία: ΔΕΝΤΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
Επικοινωνία:

Re: P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

MANIAKOS έγραψε:και αριστερα ποιον?

δε με εναδιαφερει ....δε μπορουμε να λεμε οτι επειδη δεν εχουμε καποιον αριστερα θα βαλουμε τον βιερινια.....
περσι επαιζε ο σορλεν που ηταν χαφ....

ας βαλει τον........τον ελ ζαρ που παιζει ετσι κ αλλιως απο εκει...και τον φωτακη ....που δε παιζει να μαθει

οταν ενας παιχτης εδω και καιρο δεν αποδιδει τα μεγιστα κ τον χαραμιζεις νομιζω οτι τα λογια ειναι περιττα...επειτα απο μια χρονια που βγηκε mvp περσι.....
Άβαταρ μέλους
eleos
Δημοσιεύσεις: 2397
Εγγραφή: Κυρ 29 Ιουν 2008, 13:56
Τοποθεσία: Σαλλλονίκη - Northshire Abbey

Re: P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από eleos »

Ας παίξει δεξιά αριστερά δε με νοιάζει.
Αρκεί να ΠΑΙΞΕΙ όπως μπορεί και όχι 1 καλή τρίπλα σε 90'...
Κινήσεις ωραίες στον άξονα όπως και στο προηγούμενο, μη χαθεί στον ασβέστη χωρίς το λίνο όπως πάντα...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
Δημοσιεύσεις: 33766
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γενικα και τα καλυτερα εξτρεμ, φορ να εχεις αν δε φτανει η μπαλα απο τα χαφ καλα, αν δεν παιρνουν τις δευτερες μπαλες κλπ..δεν μπορεις τπτ....Μακαρι τα χαφ μας να παιξουν επιτελους ολοι καλα...
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 25802
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από joshua »

Παντως ειναι θλιβερο την ωρα που καποιοι φιλοι δυσανασχετουν στην προοπτικη ελευσης επενδυτη και ονειρευονται εναν ΠΑΟΚ με μονο ιδιοκτητη τον κοσμο του, ο οποιος ποσα των 6 μυριων τα εχει για την πλακα του (θελαμε και ταμειο ενισχυσης για αποκτηση προπονητη παναθεμα μας) να διαβαζεις οτι παραμονη ενος αγωνα που ενδεχομενη νικη θα σε παει στους 16 του europa, εχουν μεινει 6000 εισητηρια αδιαθετα.Με τετοιες οπαδικες συμπεριφορες οποιασδηποτε μορφης ιδιοκτησια ειναι καταδικασμενη να κινηθει στην μονιμη μετριοτητα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 28944
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αμα δουλεψουν σωστα γκαρσια και ιβιτς και δωσουν μπαλιες στα πλαγια θα παρουν εμπρος τα εξτρεμ,οχι βεβαια ο φωτακης ο οποιος ειναι χαφ και τον βαζει κυριως για να μαρκαρει αλλα και για καλη κυκλοφορια μπαλας...Πιστευω πολυ στον γκαρσια αυριο ο οποιος θα δωσει τις μπαλιες που θελουμε και μας λειψανε στα τελευταια ματς.
Άβαταρ μέλους
eleos
Δημοσιεύσεις: 2397
Εγγραφή: Κυρ 29 Ιουν 2008, 13:56
Τοποθεσία: Σαλλλονίκη - Northshire Abbey

Re: P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από eleos »

+2 στους τελευταίους 2 :roll:
Άβαταρ μέλους
Pegasus
Δημοσιεύσεις: 3187
Εγγραφή: Κυρ 23 Μάιος 2010, 20:24

Re: P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από Pegasus »

gika έγραψε:6000 :? :?
Τέλεια. Καθίστε σπίτι σας οι απρόθυμοι. Σοβαρά μιλάω. Με την Ντιναμό καθίσαν και νικήσαμε. Είχε και λίγο λιγότερη γκρίνια. Πάλι θα' ναι καζάνι. Ε το πολύ πολύ να ανέβουν λιγότερα βιντεάκια στο γιουτιούμπι απ' ό,τι συνήθως. Θα ζήσουμε με αυτό.

Μη μασάτε από διαρροές για αμφίβολη συμμετοχή και ξυσταρκέντιας. Πολλές φορές είναι παπάς. Εδώ ο Άγιαξ και το έκανε.

ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΟ

Εικόνα

(OK, βρείτε εσείς καλύτερο κίτρινο υποβρύχιο)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Δημοσιεύσεις: 4365
Εγγραφή: Δευ 06 Οκτ 2008, 22:50
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ασπρόμαυρη πόλη
Επικοινωνία:

Re: P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

+1926

Καθήστε στο σπίτι σας και μην το κουνήσετε ρούπι από τον καναπέ σας.
Άβαταρ μέλους
tsou
Δημοσιεύσεις: 2280
Εγγραφή: Τρί 17 Αύγ 2010, 16:34
Τοποθεσία: Βρυξέλλες

Re: P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από tsou »

Ειλικρινά απορώ, πώς γίνεται να πέρνουμε έτσι σχετικά χαλαρά ένα ματς με αντίπαλο την ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ και στο οποίο πιθανή ΝΙΚΗ μας πάει στην πρώτη θέση του ομίλου και σχεδόν σημαίνει ΠΡΟΚΡΙΣΗ στους 32 του Europa League.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΡΩ.
Υπάρχει ένα ψιλόκλάιν μάιν κλίμα, που νομίζω οτί δεν διαφέρει και θεαματικά από αυτό της προηγούμενης εβδομάδας που παίζαμε με τον Εορδαϊκό.
Υπο φυσιολογικές συνθήκες, νομίζω οτί έπρεπε ΗΔΗ να υπάρχει μαύρη αγορά για τα εξαντλημένα εισιτήρια, θα έπρεπε να ετοιμάζουμε γιορτινό κλίμα με σημαίες, πανό, αυγουλάκι για δυνατή φωνή, θα έπρεπε στα ράδια και στα ΜΜΕ να έβγαιναν ανυπόμονοι ΠΑΟΚτσήδες και ΌΛΑ τα παρελκόμενα μιας ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ βραδιάς.
Και όμως τα εισιτήρια είναι απούλητα, και γενικά το κλίμα, είναι :''πάμε στην Τούμπα, και βλέπουμε, δεν βαριέσαι''.

Μήπως έχουμε ΥΠΕΡχαλαρώσει και το παίζουμε και ψιλόμπρούκληδες μπουχτισμένοι στις Ευρωπαϊκές βραδιές;
Τα τελευταία χρόνια που είχαμε την μεγάλη αποχή από τα Ευρωπαϊκά σαλόνια, και έβλεπα το κλίμα των χανουμογαυροβάζελων πριν τα Ευρωπαϊκά τους ματς, σκεφτόμουν και έλεγα σε αλλόθρησκους οτί αν ήμασταν στην θέση τους θα παραμιλούσε η Ευρώπη, δυστυχώς μάλλον μαλακίες έλεγα.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ. :shock: :nairepaok: :shock:
Άβαταρ μέλους
kotsos
Δημοσιεύσεις: 460
Εγγραφή: Τρί 11 Νοέμ 2008, 21:18
Τοποθεσία: Εκεί που για τέρας λένε, μα τέρας δε βλέπω

Re: P.A.O.K. FC - Villareal CF 4/11 20:00 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από kotsos »

Δεν χρειάζεται να ξυπνήσει κανένας. Γενικά θεωρώ απαράδεκτο να προσπαθεί να πείσει κανείς έναν οπαδό να πάει στο γήπεδο.

Όπως έχουν γράψει αρκετοί μεχρι τώρα, η μέτρια πορεία της ομάδας ανέδειξε και τους πραγματικούς οπαδούς σε σύγκριση με τους οπαδούς "της μόδας". Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος που τα 6-7 χιλιάρικα της εποχής john Woo έχουν μετατραπεί σε 20.000 κομμάτια τώρα. Οι υπόλοιποι μπορούν να κάνουν ωραιότατη κριτική στο καφενείο ή στο σπίτι πιάνοντας πάντα το μπούτι της γυναίκας τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μου φαίνεται πως υπάρχει ένα σχετικό κλίμα αισιοδοξίας στην ομάδα το οποίο τείνει να μετατραπεί σε σιγουριά για τη νίκη. Καλό είναι να κοιτάμε ψηλά αλλα αυτή η βιγιαρεάλ για πολλούς λόγους θα θέλει να τελειώσει την πρόκριση από νωρίς και πραγματικά έχει όλα τα φόντα να το κάνει. Μακαρι να μας υποτιμήσει αυτή και να ζήσουμε άλλη μια πορωτική ευρωπαϊκή βραδιά!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”