Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Το πιο υπέροχο σενάριο για μένα με την "είσοδο του αραβα".. Είναι ο Ζαγορακης πρόεδρος!!!
Ότι και να γίνει... Ο ΠΑΟΚ πάνω απ´ όλα!!!
Ότι και να γίνει... Ο ΠΑΟΚ πάνω απ´ όλα!!!
και αυτοι δεν ειναι χαζοι να μη θελουν το ζαγορ προεδρο...αλλα ας ερθει εκεινη η ωρα ας μπουν τα μανει ..
Πάντως έχω αρχίσει και ΤΡΕΛΑΙΙΙΙΝΟΟΟΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ#@$@% με την όλη φάση...!
Άραβες, εκατομύρια, ζαγόρ με budget!
Μη φάμε καμια ξενέρα ρε γμτ...
Άραβες, εκατομύρια, ζαγόρ με budget!
Μη φάμε καμια ξενέρα ρε γμτ...
Γενικα επειδη ειμαστε σε μια κατασταση σχετικης ευφοριας.....αυτοι εκτος απο το να βαλουν λεφτα θα ζητησουν και κπ πραγματα...π.χ εκμεταλλευση-νεο γηπεδο...ποια θα ειναι η αντιδραση του ερασιτεχνη? και αλλα...Μακαρι να κλεισει ευνοικα η υποθεση..
Μπορεί να μην γράφω συχνά, αλλά διαβάζω όλα τα σχόλια και χαίρομαι που κάποιοι το βλέπουν καθαρά επαγγελματικά το θέμα.
Κανείς επενδυτής δεν θα έρθει χωρίς να ζητήσει πράγματα, αυτό είναι το νόημα της επένδυσης, οπότε ας είμαστε έτοιμοι πρακτικά και ψυχολογικά για να δώσουμε κιόλας στα πλαίσια πάντα ενός win-win deal.
Κακά τα ψέματα, γήπεδο κλπ δεν είναι δυνατόν να μείνει έξω από συζήτηση, και καλά θα κάνει, γιατί δυστυχώς ρομαντισμοί δεν χωράνε στον άκρατο επαγγελματικό αθλητισμό. Εάν θέλουμε να μεγαλώσει η ομάδα αγωνιστικά, διοικητικά, αλλά και οπαδικά, πρέπει να λειτουργήσουμε με καθαρά επαγγελματικά κριτήρια και εμείς και να εκμεταλλευτούμε ότι δυναμική και στοιχείο (περιουσιακό ή μη) μπορούμε. Ελπίζω να μην κολήσει τίποτα σε πεισματάκια καρεκλοκένταυρων και ΠΑΟΚαρχών που θα κάνουν κονξες απλά για να νιώσουν και να δείξουν οτι έχουν σημαντικό ρόλο και συμβολή στις εξελίξεις, όποιες και αν είναι αυτές.
Κανείς επενδυτής δεν θα έρθει χωρίς να ζητήσει πράγματα, αυτό είναι το νόημα της επένδυσης, οπότε ας είμαστε έτοιμοι πρακτικά και ψυχολογικά για να δώσουμε κιόλας στα πλαίσια πάντα ενός win-win deal.
Κακά τα ψέματα, γήπεδο κλπ δεν είναι δυνατόν να μείνει έξω από συζήτηση, και καλά θα κάνει, γιατί δυστυχώς ρομαντισμοί δεν χωράνε στον άκρατο επαγγελματικό αθλητισμό. Εάν θέλουμε να μεγαλώσει η ομάδα αγωνιστικά, διοικητικά, αλλά και οπαδικά, πρέπει να λειτουργήσουμε με καθαρά επαγγελματικά κριτήρια και εμείς και να εκμεταλλευτούμε ότι δυναμική και στοιχείο (περιουσιακό ή μη) μπορούμε. Ελπίζω να μην κολήσει τίποτα σε πεισματάκια καρεκλοκένταυρων και ΠΑΟΚαρχών που θα κάνουν κονξες απλά για να νιώσουν και να δείξουν οτι έχουν σημαντικό ρόλο και συμβολή στις εξελίξεις, όποιες και αν είναι αυτές.
Μήπως βρήκαν πετρέλαιο στη Τούμπα θα έρχονται οι Αραβες για καμιά γεώτρηση ????

δεν ξερω για μαυρο χρυσο αλλα αν αξιοποιηθει η δυναμικη του συλλογου στο επακρο θα ειναι ασπρομαυρος χρυσος.. 

Ετσι !!!
Εγώ ονειρεύομαι νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ , μια πετρελαιοπηγή δίπλα και ένα διυλιστήριο παραδίπλα.
Και να πηγαινοέρχονται τα τάνκερ στο λιμάνι
Εγώ ονειρεύομαι νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ , μια πετρελαιοπηγή δίπλα και ένα διυλιστήριο παραδίπλα.
Και να πηγαινοέρχονται τα τάνκερ στο λιμάνι
και να μην ξεχνάμε οτι το λιμάνι παιζει να το πάρουνε κινέζοι! οπότε αραβικά κεφάλαια απο τη μία, κινέζικα απο την άλλη, θα κάνουμε και γηπεδάρα και ομαδάρα! ποιά μπαρτσελόνα και μλκίες! το μέσι θα τον πάρουμε για να χτενίζει το γκαζόν και να δένει τα κορδόνια του μπαλάφα!!!

Ευτυχώς που μας είπε ο Τέο να είμαστε συγκρατημένοι και να μη λέμε πολλά..
Απ οτι φαίνεται η νέα γενιά δεν πρόλαβε καταστάσεις τύπου Τσάκα, που μας έλεγε οτι εκπροσωπεί ένα κονσόρτσιουμ εταιριών που ασχολούνται με την επεξεργασία και ανακύκλωση σκουπιδιών και το μανατζάρισμα παικτών (ακουσον ακουσον, άραγε τί είδους κοινοπραξία είναι αυτή;;), ή τύπου Καντάφι, ή Χοιρίδη με τη μάντρα αυτοκινήτων στο Ντόρτμουντ, ή χίλια δυο.. τί έχουμε ζήσει ρε γμτ.. Τουλάχιστον είδα οτι κάποια απο αυτά δεν ξεχάστηκαν κάπου τα ξαναπήρε το μάτι μου αυτές τις μέρες..
Απ οτι φαίνεται η νέα γενιά δεν πρόλαβε καταστάσεις τύπου Τσάκα, που μας έλεγε οτι εκπροσωπεί ένα κονσόρτσιουμ εταιριών που ασχολούνται με την επεξεργασία και ανακύκλωση σκουπιδιών και το μανατζάρισμα παικτών (ακουσον ακουσον, άραγε τί είδους κοινοπραξία είναι αυτή;;), ή τύπου Καντάφι, ή Χοιρίδη με τη μάντρα αυτοκινήτων στο Ντόρτμουντ, ή χίλια δυο.. τί έχουμε ζήσει ρε γμτ.. Τουλάχιστον είδα οτι κάποια απο αυτά δεν ξεχάστηκαν κάπου τα ξαναπήρε το μάτι μου αυτές τις μέρες..
Πλάκα πλάκα ο καημένος ο βασιλιάς των μαγιο, ήταν απο τους λίγους που είχαν πράγματι αγνές προθέσεις. Θυμάμαι οτι είχε έρθει και στη σαλνικ να εξετάσει τα στοιχεία, αλλά δεν άντεχε το οικονομικό βάρος κι έφυγε σα κύριος. Ούτε νύχτα, ούτε κρυφά.
Θυμάμαι επίσης την επική εκπομπή του Παρασίδη, την οποία άκουγα απο το ιντερνετ ενώ ήμουν εξωτερικό, όταν και παρίστανε ένα μεσημέρι τον εν λόγω επενδυτή Πάνο, με γκευ φωνή να λέει, εγώ καλέ βαρέθηκα, θα τους διώξω όλους και θα κρατήσω μονο τον ΟΥΝΤΕΖΕ !
Μεγάλε ΠΑΟΚ τί άλλες στιγμές θα μας χαρίσεις..
Θυμάμαι επίσης την επική εκπομπή του Παρασίδη, την οποία άκουγα απο το ιντερνετ ενώ ήμουν εξωτερικό, όταν και παρίστανε ένα μεσημέρι τον εν λόγω επενδυτή Πάνο, με γκευ φωνή να λέει, εγώ καλέ βαρέθηκα, θα τους διώξω όλους και θα κρατήσω μονο τον ΟΥΝΤΕΖΕ !

Μεγάλε ΠΑΟΚ τί άλλες στιγμές θα μας χαρίσεις..
Κάποτε ήταν να αγοράσω ΕΓΩ τον ΠΑΟΚ. Αλήθεια λέω. Το ορκίζομαι.
Τα χαλάσαμε επειδή είχε τιγκάρει η πιστωτική μου.
Κώστας Λαμογίδης. Φιδέμπορας.
PS: Κουλάρετε. Με μέτρο οι αγορές.
Τα χαλάσαμε επειδή είχε τιγκάρει η πιστωτική μου.
Κώστας Λαμογίδης. Φιδέμπορας.
PS: Κουλάρετε. Με μέτρο οι αγορές.

- navigator11
rainmaker έγραψε:Ευτυχώς που μας είπε ο Τέο να είμαστε συγκρατημένοι και να μη λέμε πολλά..

βλασσης τσακας βροχοποιε,θυμασαι;την ειδηση "μπομπα" την ειχε βγαλει ο ζαγορας!να γελας κ να κλαις ταυτοχρονα.παπαδοπουλος-βασιλευς των μαγιο,παυλος ψωμιαδης,αγγελοπουλαιοι κ ποσοι αλλοι <<σωτηρες>>!εγω νιωθω ευτυχης που εζησα τετοιες καταστασεις ...
η ενλογω περιπτωση παντως,με τα εχεγγυα αξιοπιστιας,που της προσδιδει η αναμιξη ζαγορακη,ελπιζω να ειναι επικερδης για την ομαδα πρωτιστα.κ για τους πακετους εν συνεχεια.ΑΝ παντα ολοκληρωθει!το θεμα ειναι παντως να μην τραβηξει σε μακρος το ολο ζητημα.δεν αντεχουμε να τρεχουν ανοιχτα ζητηματα,τοσο σοβαρα,για πολυ.θα προκειται για ακρως αποπροσανατολιστικους παραγοντες για ολους τους συμμετεχοντες στην καθημερινοτητα του ΠΑΟΚ!