Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο αντρε χατσον ξερουμε που βρισκεται?
andy20

Δημοσίευση από andy20 »

Αν δεν είναι τραυματίας, πιστεύω καλή λύση είναι ο Britton Johnsen
είναι αθλητικό 4, με ριμπάουντ, άλμα και περιφερειακό σουτ
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εντωμεταξύ εντάξει συμφωνώ οτι αν θέλεις να βρείς αμερικανό, σίγουρα έχεις πολλές επιλογές στο 2 και στο 4. αλλά ποιοί μπορεί να είναι ελεύθεροι αρχές νοέμβρη? εκτός Lasme? ο hutson πρώην του νιώνιου? πολύ ασταθής τα τελευταία χρόνια. άσε που είναι περισσότερο 4-5. ενώ ο sims ήταν 4-4. με σουτ απέξω, πλάτη και rebounds.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ο johnssen είναι καλή λύση όντως. αλλά μαζί με gece-λάζο νομίζω θέλουμε αθλητικό (άρα και υγιή) 4αρι (κατά προτίμηση έγχρωμο)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο χατσον στον νιονιο δε θυμαμαι αν επαιξε....ηταν μαματος παντως...αλλα εχω να τον δω αρκετα χρονια...ετσι οπως ειδα την ομαδα ..προτιμ 4 5αρι...
andy20

Δημοσίευση από andy20 »

Ο Lasme είναι ελεύθερος? Στις 20 Οκτωβρίου έπαιξε στο Celtics-Nets
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Άντε ξανά μανά από την αρχή..Τελικά Σούλη δε το γλιτώνεις το ψάξιμο! Μια με τον Λάζαρο, τώρα με τον Σιμς. Ο Χάτσον πέρυσι στην Τουρκία δεν ήταν? Εγώ πιστεύω πως είναι ευκαιρία να πάρουμε επιτέλους 2 ψηλούς. Δε ξέρω, πάρτε πάλι ένα κολλεγιόπαιδο που τη δεδομένη χρονική στιγμή δε θα πάρει τα 120 χιλιάρικα του Ντεσόν, αλλά καμιά 70άρα και με τα υπόλοιπα φέρτε και τον Γκόλεματς για ποιοτική αλλαγή των ψηλών.

Πάντως γιατί έτσι κατευθείαν αναζήτηση παίχτου από τον Σούλη, χωρίς πρώτα να δούμε καν τι έχει συμβεί? Αποκλείεται δηλαδή να τον δεχτούμε πίσω? Μπορεί όντως να είναι κάτι σοβαρό και το παιδί να έχει πρόβλημα και να χρειάζεται στήριξη. Τον Παπαδόπουλο δηλαδή πως τον συγχωρέσαμε και τον δεχτήκαμε πίσω? Εγώ λέω να μη βιαστούμε με άμεση αντικατάσταση, η οποία θα είναι ζημιογόνα αγωνιστικά, και να κάνουμε υπομονή 1-2 μέρες να δούμε τι έχει συμβεί..
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

andy20 έγραψε:Ο Lasme είναι ελεύθερος? Στις 20 Οκτωβρίου έπαιξε στο Celtics-Nets
Thursday, Oct. 21
• Boston waived forward Stephane Lasme, forward Keith Gallon and guard Mario West.
http://www.nba.com/news/transactions/2010_11/
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Trikaliotis έγραψε: Πάντως γιατί έτσι κατευθείαν αναζήτηση παίχτου από τον Σούλη, χωρίς πρώτα να δούμε καν τι έχει συμβεί? Αποκλείεται δηλαδή να τον δεχτούμε πίσω? Μπορεί όντως να είναι κάτι σοβαρό και το παιδί να έχει πρόβλημα και να χρειάζεται στήριξη. Τον Παπαδόπουλο δηλαδή πως τον συγχωρέσαμε και τον δεχτήκαμε πίσω? Εγώ λέω να μη βιαστούμε με άμεση αντικατάσταση, η οποία θα είναι ζημιογόνα αγωνιστικά, και να κάνουμε υπομονή 1-2 μέρες να δούμε τι έχει συμβεί..
Καλά θα ήταν αλλά η διαφορά με τον Λάζο είναι ότι εκείνον τον βρήκαν για να τα βρουν.
Ο αμερικάνος .... εξαϋλώθηκε.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

για να δούμε λίγο τους κομμένους (από νουμπουα) λοιπόν:

1) Tasmin Mitchell (24 ετών, απόφοιτος LSU, 17 πόντοι, 9 rebounds)

[youtube]zCTnMNGmFH4[/youtube]
Trikaliotis

Καλά αυτόν δε τον είχε πάρει η παρολίγο αντίπαλος μας στο Eurocup Σπαρτάκ Αγ.Πετρούπολης? Τι έγινε και τον άφησε? Στην Παρτιζάν πάντως μου άρεζε. Μετά νομίζω στη Μακάμπι είχε έναν τραυματισμό και τον άφησαν ελεύθερο. Τώρα δε ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι, αλλά αν είναι σε καλή, δε τον κόβω να μη βρίσκει συμβόλαιο αλλού και να έρχεται να παρακαλέσει γονυπετής τον γερό-Κανώτα..!
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Τον Γιονσεν παντως μια χαρα αθλητικο τον θυμαμαι.Παιζει και στο 3.Καλο σουτερ παλι δεν θα τον χαρακτηριζα.Περισυ στον Αντ1 δεν ακουμπησε οποτε το κασε του λογικα θα ειναι χαμηλο.Με τα λεφτα του Σιμς παιρνεις Γιονσεν και καποιον πρωην Γιουγκο(στυλ Τζιγκανοβιτς ξερω εγω,μονο και μονο για να γεμισεις τον παγκο)
Trikaliotis

DC έγραψε:
Trikaliotis έγραψε: Πάντως γιατί έτσι κατευθείαν αναζήτηση παίχτου από τον Σούλη, χωρίς πρώτα να δούμε καν τι έχει συμβεί? Αποκλείεται δηλαδή να τον δεχτούμε πίσω? Μπορεί όντως να είναι κάτι σοβαρό και το παιδί να έχει πρόβλημα και να χρειάζεται στήριξη. Τον Παπαδόπουλο δηλαδή πως τον συγχωρέσαμε και τον δεχτήκαμε πίσω? Εγώ λέω να μη βιαστούμε με άμεση αντικατάσταση, η οποία θα είναι ζημιογόνα αγωνιστικά, και να κάνουμε υπομονή 1-2 μέρες να δούμε τι έχει συμβεί..
Καλά θα ήταν αλλά η διαφορά με τον Λάζο είναι ότι εκείνον τον βρήκαν για να τα βρουν.
Ο αμερικάνος .... εξαϋλώθηκε.
Twit him και βρείτε τα!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

2) Ike Diogu 27 ετών απόφοιτος Arizona State 23 πόντοι- 10 rebounds

[youtube]4nrw4KBYvZI[/youtube]
andy20

Δημοσίευση από andy20 »

Trikaliotis έγραψε:Καλά αυτόν δε τον είχε πάρει η παρολίγο αντίπαλος μας στο Eurocup Σπαρτάκ Αγ.Πετρούπολης? Τι έγινε και τον άφησε?

Stephane Lasme (203) will try to earn an NBA deal for the next season as he is invited to the training camp by the Boston Celtics.

The 27-year-old Gabonese forward supposed to play in Russia for Spartak St. Petersburg, but he had problems with the US immigration service and will have to stay in US for the next few months.

Thus, Spartak and Lasme terminated the contract two weeks ago.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”