Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
thrix

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από thrix »

Μου φαίνεται ότι ονειρεύεστε λάθος πράγματα.
Ακόμα κι αν κλείσει μια τέτοια συμφωνία και ο κύριος κατάρ-ματάρ γίνει ο κύριος μέτοχος αυτό αυτόματα σημαίνει ότι δεν θα έχουμε πλέον διοίκηση πρωτοδικείου αλλά κανονική διορισμένη από τον μεγαλομέτοχο την οποία αλλάζει όποτε του γουστάρει. Είναι πιθανό να συμφωνήσει ότι πρόεδρος ή τεσπα το κουμάντο θα το κάνει ο Ζαγοράκης αλλά μια τέτοια συμφωνία θα είναι αυτό που λέμε συμφωνία κυρίων και δεν θα έχει κανένα δεσμευτικό νομικά χαρακτήρα. Με άλλα λόγια όποτε του γουστάρει του κατάρ του λέει του Ζαγοράκη να πάει να αλλάξει πάνες στο παιδί του.

Επίσης τα 6 εκ που θα βάλει ίσα ίσα φτάνουν για να γίνει ο διακανονισμός των χρεών και δε μένει τίποτα στην ομάδα. Θα μου πεις... λίγο πράγμα είναι? Όχι βέβαια. Είναι πολύ σημαντικό αλλά τίποτα δεν τον εμποδίζει τον κύριο από το κατάρ να βαρέσει και μερικά πιστόλια και να πάει από εκεί που ρθε. Μετά άντε βρες τον.

Αυτά που ονειρεύεστε για μεταγραφάρες κλπ είναι για τα μπάζα. Τεσπα ονειρευτείτε τώρα που μπορείτε.
Εγώ ονειρεύτηκα έναν ΠΑΟΚ που να ανήκει στο λαό του και θα συνεχίσω να το ονειρεύομαι έστω κι αν είμαι μόνος.
Για τις μεταγραφάρες ψιλοχέστηκα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

θα κάνω μια τελευταία παρέμβαση και ελπίζω να ληφθεί σοβαρά απο όλους.

Έχουν δίκιο πολλοί που είναι επιφυλακτικοί με το θέμα.
Δεν είναι λίγες οι ομάδες που τα πράγματα αντί να καλυτερεύσουν είχαν την αντίθετη κατάληξη.
Πολλές ομάδες καταστράφηκαν σε ανάλογα περιστατικά.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα όμως δείχνουν διαφορετικά απο όπου και αν το πιάσει κανείς κάτι σαν παραμύθι της χαλιμάς και ονείρου για όλους μας.
Ούτε επίσης οι Άραβες διακρίνονται για την μαλακία τους και ειδικά όταν μιλάμε για χρήμα όσο και αν έχουν.
Οι Καταριανοί αντίστοιχα για τους Σαουδάραβες είναι υπανάπτυκτοι και δεν καταδέχονται σε εστιατόρια να τους έχουν δίπλα τους και είναι ικανοί να φωνάξουν την ασφάλεια να τους πετάξουν έξω και ούτε που τους ενδιαφέρει τι οικονομική δύναμη έχουν υπάρχουν και μεγαλύτεροι και χειρότεροι τυπάδες απο τους Καταριανούς!
Επίσης όταν μιλάμε για Άραβες να ξέρετε ότι μόνο Κώτσους δεν μπορείς να τους πιάσεις και μ@λ@κες.
Είναι πολύ δύσκολοι τύποι και με το χρήμα δεν παίζουν σε παίζουν.
Όποιος φαντάζεται ότι θα μοιράζουν χρυσά ρολόγια ρόλεξ και πετρέλαια μάλλον θα ζει στην εποχή του 60 και θα έχει δει πολλές ταινίες με την Βλαχοπούλου.
Δεν είναι όμως έτσι αυτοί οι τύποι και σκέφτονται πάντα που θα ρίξουν χρήμα και για ποιο λόγο θα το κάνουν.
Επίσης δεν νομίζω για όσους δεν πιστεύουν στα παραμύθια να γνωρίζουν κάποιον που να σκορπάει χρήμα χωρίς λόγο συνεπώς καταντάει γραφικό το να μιλάμε για τον τρελοΆραβα επενδυτή που έρχεται να κάνει την γκ@υλα του και τον εφέ του.
Υπάρχουν και άλλα που μπορούμε να πούμε αλλά δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσουμε όσο η δική μας δεξαμενή (ΑΜΚ) είναι στεγνή και παγωμένη.

ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ κλείνοντας και εδώ θα ήθελα να δώσετε την προσοχή σας να ξαναδιαβάσετε την ανακοίνωση της ΠΑΕ η οποία είναι ότι ποιο σημαντικό έχω διαβάσει απο την πλευρά της και να το εφαρμόσετε αυτό που λέει επακριβώς αν αγαπάτε τον ΠΑΟΚ μας.

υγ
Επανατοποθέτηση μου για το θέμα αν χρειαστεί μετά την ΑΜΚ.

ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

thrix έγραψε: Αυτά που ονειρεύεστε για μεταγραφάρες κλπ είναι για τα μπάζα. Τεσπα ονειρευτείτε τώρα που μπορείτε.
Εγώ ονειρεύτηκα έναν ΠΑΟΚ που να ανήκει στο λαό του και θα συνεχίσω να το ονειρεύομαι έστω κι αν είμαι μόνος.
Για τις μεταγραφάρες ψιλοχέστηκα.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gkala

Δημοσίευση από gkala »

ΚΑΤΑΡ(Α) ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ

Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει στο +5. Έχει ξεκινήσει ένα μικρό σερί και όλοι ελπίζουν να έχει και συνέχεια, πρώτα με τη Villareal στην Τούμπα την πέμπτη και ύστερα στο ''Ανθή Καραγιάννη'' με αντίπαλο την Καβάλα. Αυτός ο ΠΑΟΚ των τελευταίων αγώνων κάτι έχει αρχίσει να θυμίζει από τον ΠΑΟΚ του Σάντος, που πολύ συχνά πέρυσι έπαιρνε το αποτέλεσμα που ήθελε,στο τέλος κάθε αγώνα. Το παράξενο είναι ότι δεν είναι πρώτο θέμα στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ η αποτελεσματικότητα της ομάδας στους τελευταίους αγώνες, αλλά η επικείμενη εισροή κεφαλαίων στην ομάδα από κάποιον εμίρη (η μήπως κακομοίρη?).

Το deja vu είναι εμφανές και η ομάδα ξαναγυρνάει σε εποχές και ''καραμέλες'', που στο στόμα των οπαδών του ΠΑΟΚ έχουν αφήσει μια πίκρα χρόνια τώρα. Φανφάρες και τυμπανοκρουσίες από τον τύπο για το θέμα, από την άλλη η διοίκηση της ομάδας τηρεί σιγή ιχθύος γιατί ξέρουν πολύ καλά και πρώτος ο Ζαγοράκης, το πόσο ευαίσθητο είναι το θέμα που έχει ξανακάνει την εμφάνισή του αρκετές φορές στο παρελθόν. Δε λέω μακάρι να'ναι όλα αυτά αλήθεια να'ρθει ο άνθρωπος να βάλει τα ζεστά του πετροδόλαρα στην ομάδα, υπό προϋποθέσεις πάντα, και να ανέβει επίπεδο η ομάδα σε οικονομική κλίμακα. Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο αυτής της επένδυσης όμως, καλό θα'ναι όλοι να ασχολούνται με την ομάδα και τον μόνιμο επενδυτή της, γιατί αυτός και πάλι την πέμπτη θα'χει την Τούμπα ''καζάνι''.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συμφωνω με τον gash . Και απο την αλλη να πουμε οτι ο ΠΑΟΚ και μονο αυτος εχει καποια δικα του περιουσιακα στοιχεια που τον κανουν ακομα πιο θελκτικο.
Μακαρι οι διαπραγματευσεις να ευοδωθουν και να εχουμε αισιο τελος . Το θεμα θελει συνεση και προσοχη .
Και ενα τελευταιο . Ο ΠΑΟΚ παντα ανηκε στον λαο του . Το θεμα ειναι οτι αυτος ο λαος δεν μπορει να τον ξελασπωσει οικονομικα , να τον βγαλει απο το οικονομικο αδιεξοδο και να τον εξυψωσει .
Οχι γιατι δεν θελει αλλα γιατι δεν μπορει . Και εννοω οικονομικα .
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Φίλε kos στα "γιατί" που έβαλες εσύ θα μπορούσα να βάλω και άλλα τόσα όπως π.χ. γιατί τώρα και όχι το καλοκαίρι που ο ΠΑΟΚ καιγόταν για έναν καλό προπονητή και μερικούς καλούς παίκτες εν όψει ΤσουΛου,όμως ξέρω πως πολλά πράγματα δεν απαντιούνται όσο απλά και αν φαντάζουν και όταν αυτό γίνεται με την κοινή λογική πολλές φορές αυτός που το κάνει εκτίθεται.
Γιατί έφυγε ο Κόκκαλης απ' το γάβρο και γιατί μπήκε ο χοντρός και σκορπάει εκατομμύρια?
Γιατί έφυγε τόσο εύκολα ο Τζίγγερ απ' τον βάζελο?
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα έτσι όπως θέλουμε πολλές φορές να τα σκεφτόμαστε.

Φίλε thrix,αν υπάρχει ένα κέρδος απ' την τριετία Ζαγοράκη θα έλεγα πως είναι ότι έδειξε πως άνθρωπος έξω απ' την οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να σταθεί στο ρόλο του προέδρου.
Αφελής θα είναι αυτός που θα έρθει στον ΠΑΟΚ και θα κάνει πέρα το Θόδωρο για να διοικήσει αυτός,όσες μαλακίες και αν έχει κάνει...τα λεφτά του θα κλάψει και τίποτε παραπάνω.
Εχουν γνώση πλέον οι φύλακες.
Και αυτό που θα πρέπει να ονειρευόμαστε είναι όχι ένας ΠΑΟΚ με μεταγραφές εκατομμυρίων αλλά ένας ΠΑΟΚ που δεν κινδυνεύει να γκρεμοτσακιστεί αν ένα σουτ πάει δοκάρι ή βρεθεί ένας Σπάθας και σου κόψει το δρόμο.
Ενας ΠΑΟΚ που θα έχει την άνεση να κάνει κάποιες αναγκαίες και απαραίτητες αλλά πάντα μετρημένες και λογικές κινήσεις και τίποτε παραπάνω.

Το ΠΑΟΚ παντού και πάντα γράφεται με κεφαλαία μάγκες....... για εκεί στον τίτλο του γκάλοπ μιλάω.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

gash04 έγραψε:
ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ κλείνοντας και εδώ θα ήθελα να δώσετε την προσοχή σας να ξαναδιαβάσετε την ανακοίνωση της ΠΑΕ η οποία είναι ότι ποιο σημαντικό έχω διαβάσει απο την πλευρά της και να το εφαρμόσετε αυτό που λέει επακριβώς αν αγαπάτε τον ΠΑΟΚ μας.

ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ

Σύμφωνω.
Τα πολλά λόγια είναι <<φτώχια>>.Και κυριολεκτικά και μεταφορικά! :evil:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

maikopoulos έγραψε:Με 6 εκατομμύρια παίρνει το 51%, σε φέρνει προπονητάρα και παιχτούρες με χοντρά συμβόλαια, δεν πάει καλά η ομάδα, χαλιέται ο χαλίφης, τα μαζεύει και φεύγει, αφήνει και πέντε -έξι πιστολιές και κάθεσαι να παλεύεις με τις προσφυγές των απλήρωτων... Απαισιόδοξο; Ναι. Πιθανό; Ναι.
Θα πανηγυρίσω μόνο όταν ο επενδυτής έρθει, κρατήσει στη διοίκηση άτομα της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας καθαρά για λόγους διαφάνειας (να έχουμε μια πισινή σε περίπτωση ατασθαλείας), ξεχρεώσει την ομάδα και τελειώσει το προπονητικό (για το γήπεδο θα περιμένω λίγο ακόμα). Την ομάδα ας τη στρώσει σιγά σιγά. Αυτή είναι η έννοια της επένδυσης και αυτή θέλω εγώ. Μέχρι τότε έχουμε ματς μπροστά μας.
:nairepaok:
Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο..
Αρα κρατάμε μικρό καλάθι!!

[youtube]KD9Bsjiw3CI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

ρε παίδες (ίσως) τα πράγματα είναι πολύ απλά...

είμαι ένας επιχειρηματίας (Άραβας, Έλληνας, Άγγλος, Γάλλος, Πορτογάλος κλπ)

και αποφασίζω να επενδύσω χοντρό χρήμα στη Χαλκιδική π.χ. σηκώνοντας ένα ολόκληρο χωρίο (και βάλε) resort με γήπεδα γκολφ, τένις και εγώ δεν ξέρω τι άλλο

το ποιο πιθανό είναι να φάω απίστευτες κόμπλες (καθυστερήσεις, κωλυσιεργίες, πόλεμο γενικότερα) από τοπικούς φορείς, ανταγωνιστές, πολιτικούς και γενικά όλο το Ελλαδιστάν...

ένας δρόμος είναι να αρχίσω να λαδώνω ποιλιτικούς, τοπικούς φορείς και και και και όποιον ξεφυτρώνει στο διάβα μου...

μια άλλη λύση είναι να αρχίσω να τα χώνω (ειλικρινά και όχι πούστικα) σε μια ομάδα με ΛΑΟ όπως του ΠΑΟΚ που αν χρειαστεί περπατάει και σκίζεται η γης...

όταν λοιπόν αρχίσω να τα χώνω και η ομάδα πάρει τα πάνω της και στη διοίκηση είναι ο Ζαγόρ π.χ., και μεγαλώνει η ομάδα με μερικές ποιοτικές προσθήκες σε παίκτες, προπονητή κλπ, προπονητικό, υποδομές και και και (δε μιλάμε για τρελά γκαφρά, με 6 για αρχή και άλλα 6-8 το καλοκαίρι ΣΥΝ τα έσοδα από κόσμο χορηγούς κλπ ΣΟΥΠΕΡ είμαστε)

ΠΟΙΟΣ μπορεί να με πάει κόντρα στις (νόμιμες...) επιχειρηματικές μου δραστηριότητες;;; ποιος θα τα βάλει με τον ευεργέτη αυτού του ΛΑΟΥ;

μήπως η εξίσωση είναι πολύ απλή τελικά;

anyway... περιμένουμε τις εξελίξεις... μακάρι να βρεθούν ΚΑΙ τα κεφάλαια, μακάρι να υπάρχουν στη διοίκηση άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα (π.χ. Ζαγόρ), μακάρι ο ΠΑΟΚ να μπει στα μονοπάτια που αξίζει να είναι...

κυρίως ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ...
kos

Δημοσίευση από kos »

interad έγραψε: μια άλλη λύση είναι να αρχίσω να τα χώνω (ειλικρινά και όχι πούστικα) σε μια ομάδα με ΛΑΟ όπως του ΠΑΟΚ που αν χρειαστεί περπατάει και σκίζεται η γης...
να θυμισω μονο οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα με ΛΑΟ που αν χρειαστει περπαταει και σκιζεται η γης αλλα που δεν καταφερε εδω και 3 χρονια με μαξιμουμ συσπειρωση να βρει λυση στα χρεη της.
με πιεση, με πορειες και με ντου στην εκθεση.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Αρχίστε να ζευγαρώνετε και να αγοράζετε καμήλες γιατι θα φάμε πολλά χιλιόμετρα στις εκδρομές αυτήν την φορά.....οικολογικά.(δεν θέλει και βενζίνη ... με ενα κουβά νερο σε παει αθηνα.)
:opaokara: :opaokara:

εργα στον επόμενο χρονο ΑΝ γίνει μια τέτοια συμφωνία.

-Παρκιν για καμιλες

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΑΡΑΒΑ ΘΕΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ = العربية الله ، وارد نادي

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

kos έγραψε:
interad έγραψε: μια άλλη λύση είναι να αρχίσω να τα χώνω (ειλικρινά και όχι πούστικα) σε μια ομάδα με ΛΑΟ όπως του ΠΑΟΚ που αν χρειαστεί περπατάει και σκίζεται η γης...
να θυμισω μονο οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα με ΛΑΟ που αν χρειαστει περπαταει και σκιζεται η γης αλλα που δεν καταφερε εδω και 3 χρονια με μαξιμουμ συσπειρωση να βρει λυση στα χρεη της.
με πιεση, με πορειες και με ντου στην εκθεση.

αδερφέ, δεν έδωσε ποτέ κανένας το σύνθημα να κατέβουμε στους δρόμους...

για σκέψου να αντιδρούσε ο Τεό είτε για τα χρέη, είτε για Σπανάθες κλπ και να έβγαζε ανακοίνωση "όλοι στους δρόμους κλπ" τι είχε να γίνει...

εδώ οι γριές και επί πόσες μέρες ζουζούνιζαν ενοχλητικά για πολλούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη...
kos

Δημοσίευση από kos »

μαζι σου αλλα απο την στιγμη που δεν το εχει κανει μεχρι τωρα τι σε κανει να πιστευεις οτι θα το κανει στο μελλον?
και εαν δεν το εκανε για τα χρεη της ομαδας θα το κανει για το resort του αραβα?
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Θα παρακαλούσα όλα τα αδερφιά εδώ και έξω... να διαβάσουν προσεκτικά την ανακοίνωση!!!
Μην μιλάμε και λέμε πράγματα που δεν υφισταται. Παράδειγμα τα 6εκ ευρώ κι άλλα... διαβάστε την ανακοίνωση προσεκτικά!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”