Nέος προπονητής (2010-2011)

kos

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από kos »

δεν παιρνει προπονητη επειδη περιμενει τον επενδυτη?
μαλιστα. το μονο που παρακαλω τον θεο ειναι οταν περασουν αυτες οι 15 μερες η ομαδα να ειναι χωρις ηττα.
γιατι ολοι μεσα μας ξερουμε τι θα ακουσουμε σε περιπτωση που η ομαδα παει καλα αυτες τις 15 μερες.
αντε να αρχισουμε να μιλαμε χωρις να φιλτραρουμε τις σκεψεις μας. γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν παει αλλο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Eμένα προσωπικά η υπομονή μου έχει εξαντληθεί.
Δε μιλάω πολύ τόσο καιρό , προσπαθώ να απέχω από πολλές συζητήσεις κ να κάνω υπομονή.
Κρατιέμαι για να μη βγάλω μίρλα και να διατηρήσω ( όσο μπορεί κάποιος ατομικά ) ένα καλό κλίμα .

Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι όλα πάνε κάλα , ότι ο καλός Ζαγοράκης ψάχνει , ψάχνει ,ψάχνει.
Για να μη κάνει κανένα λάθος.

Δε το πιστεύω πλεον.
Εχω κουραστεί από όλους αυτούς τους ερασιτεχνισμούς σε μια χρονιά που θα μπορούσαμε να γυρίσουμε και να αλλάξουμε την ιστορία μας.

Η ΑΕΚ βρήκε προπονητή με καλό βιογραφικό σε 4 μέρες.
4 γαμ@ το κέρατό μου.

Και εμείς πετάμε χαρταετό.
Απο τη στιγμή που δε μιλάνε κ οι αρδ έδεσε το γλυκό.

Δηλαδή άμα είχε χάσει ο Χάβος , δεν θα έβρισκε προπονητή σε 5 μέρες?
Τί βλάχικη νοοτροπία είναι αυτή ??? Κέρδίζω χρόνο και κουραφέξαλα. Λες κ η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας δείχνει πως έχουμε χρόνο.
Αμα χάσω από Βιγιαρεάλ και από Καβάλα , βάζω στοίχημα πως τέτοια μέρα την άλλη βδομάδα θα παρουσιάζουμε το νέο μας προπονητή.

Και έρχεται κ η μ@λ@κία με την ΑΜΚ και τους Αραβες.
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Δηλαδή άμα περιμένω Αραβες ή να χάσει ο ΠΑΟΚ για να βρούμε προπονητή , πάει το σκίσαμε το θέμα.

Εχω απογοητευτεί εντελώς κ δεν έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη.
Καμία όμως.
Προσοχή , δε καταλογίζω δόλο , αλλά αδράνεια , ανικανότητα , αργά αντανακλαστικά , ολιγωρία.

Και όλοι εμείς ονειρευόμαστε πορείες επειδή είμαστε στο -7.

Εχει γίνει ανέκδοτο πλέον.
Ο ερασιτεχνισμός σε όλο του το μεγαλείο ρε πούστη μου .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κι εγώ θεωρώ παράλογο το να περιμένει ο Ζαγορ την έγκριση της ΓΣ για την ΑΜΚ και την είσοδο του Άραβα, για να προχωρήσει στην πρόσληψη προπονητή. Αν είναι να έρθει ο Άραβας αυτό είναι απόφαση ειλημμένη και δεν θα κριθεί στην ΓΣ. Τα λεφτά λοιπόν είναι αποφασισμένο ότι θα έρθουν ή ΔΕΝ θα έρθουν. Αν είναι να έρθουν δεν υπάρχει καμία λογική στην αναμονή, εκτός και άν έχουν απορριφθεί όλοι οι προπονητές (Gross, Le Guen, Antic, κλπ) που η ίδια η διοίκηση έδωσε στους δημοσιογράφους και πάμε για άλλους, καλύτερους.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

το θεατρο του παραλόγου συνεχιζεται το λοιπον.θα χασουμε 2 εβδομαδες ακομα για να δουμε ποια εξελιξη θα υπαρξει με τον αραβα!αν δεν υπαρξει,θα εχει πεταχθει υπερπολυτιμος χρονος στα σκουπιδια,λες κι οι πιθανοι υποψηφιοι ( :?: :?: :?: ) ολο αυτο το διαστημα εμας μονο θα περιμενουν.εκτος κι αν δεν υπαρχει προθεση αντικαταστασης του χαβου,ακομα κ αν τα αμεσως επερχομενα αποτελεσματα δεν ειναι τα επιθυμητα ή ακομα κι αν εισρευσουν φραγκα εκ καταρ,κ υπαρχει <<δουλεμα>> εν αφθονια απο την κεφαλη.βασικα περισσοτερο με εκνευριζει το "κρυφτουλι" της διοικησης.επισημα ρε παρτε μια αντρικεια θεση,μη μας αφηνετε ερμαια του καθε <<ρεπορτερ>>.ενδιαφερομαστε πραγματι για προπονητη ή τσου;θελω να το πληροφορηθω επισημα κ οχι μεσω αραδων σε <<παοκτσηδικα>> μμε του στυλ "βεβαια ο ΠΑΟΚ δεν προτιθεται να διατηρησει το μακη χαβο ως πρωτο προπονητη" κι εκ της σιωπηρης συμπεριφορας της διοικησης το ως τωρα συμπερασμα να'ναι εντελως διαφορετικο!αν δεν μας παιρνει οικονομικα να ψωνισουμε ή θεωρουμε οτι αξιζει ευκαιριων περισσοτερων ο χαβος,να το παρουμε αποφαση ολοι μας κ σιγα σιγα να αρχισουμε να το αφομοιωνουμε (οσο να πεις θελει το χρονο της τετοιου ειδους χωνεψη).εννοειται οτι ο χαβος προσωπικα δεν μου φταιει σε τιποτα,αλλά πιθανολογω πως θα πληρωσει <<αμαρτιες>> αλλονων,που τραγουδουσε κ η ριτα,με τις πρωτες στραβες!δυστυχως,αυτο που με ενοχλει περισσοτερο απο ολα ηδη απο ληξεως των περσινων πλει-οφ ειναι το οτι η μετριοτατη εικονα του αμιγως αγωνιστικου τμηματος φετος ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με την ακομα χειροτερη εικονα,που παρουσιαζει το διοικητικο τμημα παρατεταμενα.κοινως,αναρχια και επιπολαιοτητα.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

giapas έγραψε:Eμένα προσωπικά η υπομονή μου έχει εξαντληθεί.
Δε μιλάω πολύ τόσο καιρό , προσπαθώ να απέχω από πολλές συζητήσεις κ να κάνω υπομονή.
Κρατιέμαι για να μη βγάλω μίρλα και να διατηρήσω ( όσο μπορεί κάποιος ατομικά ) ένα καλό κλίμα .

Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι όλα πάνε κάλα , ότι ο καλός Ζαγοράκης ψάχνει , ψάχνει ,ψάχνει.
Για να μη κάνει κανένα λάθος.

Δε το πιστεύω πλεον.
Εχω κουραστεί από όλους αυτούς τους ερασιτεχνισμούς σε μια χρονιά που θα μπορούσαμε να γυρίσουμε και να αλλάξουμε την ιστορία μας.

Η ΑΕΚ βρήκε προπονητή με καλό βιογραφικό σε 4 μέρες.
4 γαμ@ το κέρατό μου.

Και εμείς πετάμε χαρταετό.
Απο τη στιγμή που δε μιλάνε κ οι αρδ έδεσε το γλυκό.

Δηλαδή άμα είχε χάσει ο Χάβος , δεν θα έβρισκε προπονητή σε 5 μέρες?
Τί βλάχικη νοοτροπία είναι αυτή ??? Κέρδίζω χρόνο και κουραφέξαλα. Λες κ η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας δείχνει πως έχουμε χρόνο.
Αμα χάσω από Βιγιαρεάλ και από Καβάλα , βάζω στοίχημα πως τέτοια μέρα την άλλη βδομάδα θα παρουσιάζουμε το νέο μας προπονητή.

Και έρχεται κ η μ@λ@κία με την ΑΜΚ και τους Αραβες.
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Δηλαδή άμα περιμένω Αραβες ή να χάσει ο ΠΑΟΚ για να βρούμε προπονητή , πάει το σκίσαμε το θέμα.

Εχω απογοητευτεί εντελώς κ δεν έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη.
Καμία όμως.
Προσοχή , δε καταλογίζω δόλο , αλλά αδράνεια , ανικανότητα , αργά αντανακλαστικά , ολιγωρία.

Και όλοι εμείς ονειρευόμαστε πορείες επειδή είμαστε στο -7.

Εχει γίνει ανέκδοτο πλέον.
Ο ερασιτεχνισμός σε όλο του το μεγαλείο ρε πούστη μου .
Μπράβο φιλαράκι! τα έγραψες όλα όπως είναι! Αλλά τι να περιμένεις;;;
Εδώ ψάχνει κανονικό προπονητή από το Μάρτη και δεν έχει καταφέρει να φέρει... Με τα αν ΑΝ και τα ΑΜΑ δεν διοικείς ποδοσφαιρική ομάδα (πόσο μάλλον τον ΠΑΟΚ). Όοο και να προσπαθεί η αυλή να μας "δικαιολογήσει" όλα αυτά με συνεχόμενα άρθρα δεν γίνεται... Έφαγαν τον Άγγελο παλαιότερα, ξέσκισαν το Δερμιτζάκη πριν λίγο καιρό, τον Γκαρσία κτλ κτλ. Δεν μπορούν πλέον να μας "επηρεάσουν"....
Με τις τελευταίες ανύπαρκτες εμφανίσεις οι ήττες απο Βιγιαρεαλ και Καβάλα είναι σχεδόν σίγουρες.. μετά τι θα μας λένε αν ανακοινώσει προπονητή;; τότε δεν θα περιμένουμε τον Άραβα;;;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να σημειώσω Αποστόλη κ Navi , ότι αμα ρε Ζαγορ δεν έχεις πολλά λεφτά ...

Πάρε κάποιον με λιγότερα.

Πάρε όμως έναν προπονητή.

Κάνε μια κίνηση που να δείχνει ότι δεν είμαστε ακυβέρνητο καράβι.

Ερασιτεχνισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Εχω αρρωστησει με τις μ@λ@κίες αυτές.
Μας γ@μησε τα όνειρα που είχαμε για την ομάδα.
Από πέρυσι το μαη , ακόμα κ σκουλήκι να είχαμε στο τιμόνι , τόση ζημιά δε θα μας έκανε.
Και να ήθελε , χειρότερα δε γινόταν .

Σταματάω εδώ και δε ξαναγράφω γιατί θα βγάλω κ άλλη μίρλα κ δεν είναι σωστό.
Μάλλον θα αποτραβηχτώ λίγο καιρό γιατί δε παλεύεται πλέον.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

καλα μην κλαιμε απο τωρα για βιγιαρεαλ και καβαλα ......
πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα κανουμε γκελα ;
εγω λεω οτι απο 4 εως 6 βαθμους θα παρουμε ......
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Μάγκες,εσείς που θέλετε προπονητή μη χαλιέστε άδικα.
Η φετινή χρονιά είναι όπου και όπως κάτσει,εγώ τουλάχιστον το πήρα απόφαση πως έτσι θα πάει και χαλάρωσα....χαλαρώστε και σεις και τα ξαναλέμε του χρόνου.
Αλλωστε που ξέρεις?
Ο Θεός του ΠΑΟΚ μπορεί να αποδειχτεί μεγάλος.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ας περιμενουμε αδερφε giapas καμμια 10-15 μερες ακομα.τοτε κατ'εμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ θα δυναται να σχηματισθει μια ολοκληρωμενη γνωμη περι του τι στον π**τσ@ συμβαινει εδω κ μηνες στον ΠΑΟΚ.η εσχατη ελπιδα μου - δε λεω πιστη μου - συνισταται στο να ειναι οντως υπαρκτο και πολυ πιθανο να μετουσιωθει σε πραξεις το φημολογουμενο επενδυτικο ενδιαφερον και σε αυτο να οφειλεται η καθυστερηση προσληψης προπονητη.μια τετοια εξελιξη μονο θα δικαιολογει ευεξηγητα το γαϊτανακι των τελευταιων εβδομαδων.και μενω στην αναφορα προς το παρον αυτου μονο του σεναριου.το άλλο ακομα δε θελω να το σκεφτομαι,νομιζω ουτε κι ο ζαγορ,ιδιως αν συνδυαστει με πιθανα αρνητικα,ΑΠΕΥΚΤΑΙΑ,αποτελεσματα στα επομενα παιχνιδια,οποτε κι ο νεος προπονητης θα προσληφθει στο αψε-σβησε ...

@μπονο:αν,οπως λες,ο Θεος του ΠΑΟΚ,το φαρδος των τελευταιων αγωνων ή οπως αλλιως θες ονομασε το,αποδειχτει μεγαλος-ο,και καταφερουμε να μεινουμε εντος καποιων στοχων αλλά στο τελος @@ - προφανως δεν αναφερομαι στην κατακτηση του γιουροπα - ,να δεις για ποτε θα τσιτωσουμε ολοι αναμοχλευοντας στο μυαλο τη σκεψη "τί θα γινοταν αραγε αν υπηρχε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ στην ομαδα;"!οποτε,απολαυσε οσο προλαβαινεις τη χαλαροτητα ...
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

δεν γραφω γιατι απλα δεν γουσταρω να γκρινιαζω και ουτε να το παιζω προφητης αλλα ακομη περιμενουμε τον μεγαλο προπονητη ( γκρος .. αντιτς … λεγκεν … πελεγκρινι … και δεν σημαζευετε ) στην αρχη δεν μας εκανε ο ενας η δεν μας αρεσαν τα χαρακτηριστηκα του αλλου και τωρα που αρχισαμε να την ψυλλιαζομαστε το εχουμε ριξει στην θεωρια!! φυσικα εγινε αυτό που δεν περασε από κανενος το νου!!! ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΟ…. παιδια ηταν και είναι βεβαιο ότι δεν υπαρχει ΜΙΑ.. επρεπε να το καταλαβουμε και να στηριξουμε το δερμιτζακη και εμεις καναμε το αντιθετο, τον χλευασαμε τον βρισαμε τον φτυσαμε και τωρα ολοι μας το μετανιωνουμε …. λεω ολοι γιατι με οσους μιλαω μου λενε το ιδιο πραγμα …. Καναμε ΜΑΛΑΚΙΑ
Αδερφια περιμενω να δω το μεγαλο ονομα που θα μας κανει την τιμη…. Εως τοτε και εγω συμπασχω
Ο μπατζανακης του δερμιτζακη
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

tonygr έγραψε:φυσικα εγινε αυτό που δεν περασε από κανενος το νου!!! ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΟ
Μπα μη το λες φίλε.

Την είχαμε ψιλιαστεί νωρίτερα....

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0&start=90
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ενα προπονητη ζηταμε γαμω τη πουτ@να μου..τπτ παραπανω...
ουτε δεκαρια μαγους ουτε γηπεδα 40 χιλιαδων θεσεων ουτε υπερσυγχρονη μπουτίκ
ενα γαμημ€νο κοουτς που να παει μεσα στο γηπεδο και να σουζαρουν τα γατακια
ενα προπονητη απλα καλο με οραμα και γνωσεις..ενα δασκαλο...ενα μηχανικο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Bono έγραψε:Μάγκες,εσείς που θέλετε προπονητή μη χαλιέστε άδικα.
Η φετινή χρονιά είναι όπου και όπως κάτσει,εγώ τουλάχιστον το πήρα απόφαση πως έτσι θα πάει και χαλάρωσα....χαλαρώστε και σεις και τα ξαναλέμε του χρόνου.
Αλλωστε που ξέρεις?
Ο Θεός του ΠΑΟΚ μπορεί να αποδειχτεί μεγάλος.

αυτο ακριβως....το θεμα με τον αραβα ειναι υπαρκτο οποτε αν ειναι να παμε σε μεγαλο προπονητη τριετιας...ενταξει..ας περιμενουμε λιγο ακομα
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Κάποιοι εξωγενείς παράγοντες ήταν οι λόγοι για τους οποίους αποχώρησε ο Παύλος Δερμιτζάκης από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα «Goal». «Κάναμε μια συζήτηση με τον πρόεδρο της ομάδας και είδαμε ότι εφόσον θέλουμε το καλό της κρίναμε σκόπιμο ότι έπρεπε να προκαλέσουμε κάτι ώστε η ομάδα πραγματικά να μπορέσει να αλλάξει ρότα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 41χρονος προπονητής.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε

Τι προσπαθήσατε να αλλάξετε στον ΠΑΟΚ;

«Εγώ αυτό που προσπάθησα να αλλάξω ήταν να κάνω την ομάδα λίγο πιο επιθετική παίζοντας πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο γιατί θεωρώ μια μεγάλη ομάδα ο κόσμο της αυτό θέλει. Κατάφερα να κάνω τον ΠΑΟΚ να φαίνεται πιο φρέσκος. Όταν, όμως, άρχισαν να μας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μας, χάθηκε και η φιλοσοφία που ήθελα να περάσω. Για αυτό από ένα σημείο και μετά αναθεώρησα κάποια πράγματα και ξαναγύρισα στην παλιά τακτική».

Τα οικονομικά προβλήματα έπαιξαν ρόλο;

«Κακά τα ψέματα, έχουν όλες οι ομάδες. Θα ήταν ψέμα, όμως, να μην πούμε ότι δεν επηρεάζουν. Αλλά νομίζω πως όταν ο παίκτης μπαίνει στο γήπεδο είναι ιτο τελευταίο που τον απασχολεί».

Να πάμε λίγο σε αυτήν τη… φημισμένη συνέντευξη Τύπου που δώσατε.

«Ήταν κάτι το οποίο το ήθελα πάρα πολύ. Ήθελα να δει ο κόσμος ότι μετά από μια σημαντική ήττα της ομάδας, έπρεπε να βγω να πω κάτι, το οποίο είχε ανάγκη να ακούσει γιατί διάφορα λεγόντουσαν και ακουγόντουσαν. Το έκανα γιατί το αισθανόμουν. Ό,τι είπα βγήκε μέσα από την ψυχή μου. Δεν μετάνιωσα για κάτι».

Είπατε, όμως, ότι «εγώ ήρθα να παλέψω, εγώ δεν τα παρατάω» και μετά από κάποιες μέρες αποτελέσατε παρελθόν από την ομάδα. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι σας… φάγανε. Ποια είναι η γνώμη σας;

«Δεν είμαι λιγόψυχος. Ήξερα ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία είχε τρομερές πιέσεις. Δεν είχα πρόβλημα πάνω σε αυτό ούτε φοβήθηκα γιατί ξέρω να παλεύω και ξέρω ποιος είμαι. Σίγουρα, όμως, όταν μετά από δύο εβδομάδες λύνεις μια συνεργασία μπαίνει αυτό το ερώτημα. Τι άλλαξε δηλαδή;

Θεωρώ ότι κάναμε μια συζήτηση με τον πρόεδρο της ομάδας και είδαμε ότι εφόσον θέλουμε το καλό της κρίναμε σκόπιμο ότι έπρεπε να προκαλέσουμε κάτι ώστε η ομάδα πραγματικά να μπορέσει να αλλάξει ρότα. Πιστεύω ότι πήραμε την πιο σωστή απόφαση. Σίγουρα για μένα δεν ήταν ό,τι καλύτερο για πολλούς και διάφορους λόγους. Ό,τι κάνω το κάνω με τη λογική που έχω ως άνθρωπος και ο χρόνος είναι αυτός που θα δείξει εάν έκανα καλά ή όχι».

Θεωρείτε ότι υπήρξαν εξωγενείς παράγοντες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνσή σας;

«Βεβαίως και υπήρξαν εξωγενείς παράγοντες, τους οποίους όλοι ξέρουμε και τους οποίους εγώ δεν μπορώ να ελέγξω και ούτε έχω τη διάθεση να το κάνω και δεν είναι η δουλειά μου εν κατακλείδι».

Η αίσθηση που υπήρχε μετά το ματς με τον Άρη ήταν ότι από ένα σημείο και πέρα νιώσατε ότι είστε μόνος. Η γνώμη σας;

«Σίγουρα υπήρξαν πάρα πολλές πιέσεις τις οποίες τις είχα από την πρώτη κιόλα μέρα που ανέλαβα την ομάδα. Εν μέρει είναι και λογικό γιατί εγώ δεν ήμουν το μεγάλο όνομα ώστε να υπάρξει η κατάλληλη υπομονή και η πίστωση χρόνου. Όσο, όμως, τα αποτελέσματα ήταν καλά αυτό δεν φαινόταν. Όταν αλλάζουν τα πράγματα, σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη αμφισβήτηση από έναν προπονητή που ήταν ένα μεγάλο όνομα.

Αυτήν την αμφισβήτηση από ένα μέρος οπαδών την ένιωθα και δεν είναι ό,τι καλύτερο ένας προπονητής να λειτουργεί κάτω από πίεση.
Γιατί εάν γίνεται θεωρώ ότι θα κάνει και το λάθος. Φυσικά και έγιναν λάθη. Δεν υπάρχει προπονητής χωρίς λάθη. Είμαστε άνθρωποι, λειτουργούμε κάτω από ένα σκεπτικό και μια φιλοσοφία. Στα λάθη που έγιναν, λοιπόν, θεωρώ ότι δεν είχα τη στήριξη που έπρεπε να έχω».

Τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε κατά καιρούς έντονη αμφισβήτηση και προς το πρόσωπο του Φερνάντο Σάντος. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βγήκε τουλάχιστον πέντε φορές δημόσια και στήριξε τον προπονητή. Την τελευταία φορά έφτασε σε σημείο να πει ότι «όποιος δεν θέλει να δει την ομάδα, ας καθίσει σπίτι του». Με εσάς, όμως, δεν το έκανε ούτε μια φορά.

«Κατ’ αρχάς θέλω να πω ότι ο πρόεδρος της ομάδας εκτός από το ότι είναι μεγάλο κεφάλαιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι πραγματικά το σήμα κατατεθέν της ομάδας και μεταφορικά και ουσιαστικά. Εκπέμπει κάτι διαφορετικό στο ποδόσφαιρο. Είναι άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ για τον ΠΑΟΚ, αγαπάει υπερβολικά την ομάδα και θέλει να πάει καλά. Αυτό το οποίο έκανε με τον Σάντο ήταν κάτι πάρα πολύ σωστό, το οποίο φάνηκε και στην πράξη με τα αποτελέσματα. Και εγώ ήμουν ένας από αυτούς που δημόσια είχα πει ότι καλώς έκανε ο πρόεδρος και στήριξε τον προπονητή.

Στην περίπτωση τη δική μου είχαν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με το πώς θα ήταν η ομάδα πριν και πως είναι τώρα. Θεωρώ ότι ο πρόεδρος δεν έχει στηρίγματα ή τους ανθρώπους έτσι ώστε να μπορούσε πιο εύκολα και πιο σίγουρα να παίρνει κάποιες αποφάσεις. Θεωρώ ότι είναι κάπως… ευάλωτος γιατί φαίνεται να είναι και μόνος του. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι επιλογή του. Όταν είσαι μόνος σου, δεν παύεις να είσαι ένας άνθρωπος με αδυναμίες και όταν βάλλεται δεν μπορώ να ξέρω εάν είναι σε θέση να παίρνει κάποιες αποφάσεις τις οποίες θέλει και ο ίδιος».

Τα τονισμένα είναι δικά μου και θεωρώ πως σ' αυτά τα σημεία δίνει μιά πολύ καλή εικόνα περί του πως και του τι έγινε.
Αυτό με τους εξωγενείς παράγοντες,δεν το κατάλαβα...ας βοηθήσει κάποιος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

στους εξωγενεις σιγουρα οι δημοσιογραφοι περιλαμβανονται...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”