Nέος προπονητής (2010-2011)
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Nέος προπονητής
αυτο σ λεω ρε αγορι μου οτι ο προπονητης πρεπει να δεσει με την ομαδα γ αυτο πρεπει να ειχε ερθει ηδη ......
οι αγωνες που εχουμε με αεκ γαβρο βιγιαρεαλ ειναι πολλοι σημαντικοι εδω και 2-3 βδομαδες περιμενουμε προπονητη ......
κ ξαφνικα λενε εκει που τον ειχαν ετοιμο ....παιρνει παραταση......
ειναι η ποιο σημαντικη χρονικα περιοδος της ομαδος ......με τους ποιο δυσκολους αγωνες σε ενα μηνα......
δες λιγο μελλοντικα το κερδος οικονομικα .... ειναι κριμα πραγματικα .....κρινετε ολη η χρονια αυτο το μηνα......
και το αφηουμε στον χαβο κ στην τυχη......
οι αγωνες που εχουμε με αεκ γαβρο βιγιαρεαλ ειναι πολλοι σημαντικοι εδω και 2-3 βδομαδες περιμενουμε προπονητη ......
κ ξαφνικα λενε εκει που τον ειχαν ετοιμο ....παιρνει παραταση......
ειναι η ποιο σημαντικη χρονικα περιοδος της ομαδος ......με τους ποιο δυσκολους αγωνες σε ενα μηνα......
δες λιγο μελλοντικα το κερδος οικονομικα .... ειναι κριμα πραγματικα .....κρινετε ολη η χρονια αυτο το μηνα......
και το αφηουμε στον χαβο κ στην τυχη......
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Όχι σε λύση ανάγκης και αλαλαγμών. Πάμε συντηρητικά λάου λαου και βλέπουμε.
Αν αληθεύει ότι ζητάνε οι άνεργοι πάνω από μύριο, εν μέσω οκονομικής κρίσης, ας πάνε να τα αρπάξουμε από τους ζάμπλουτους εμίρηδες του μπαχρέιν, του ομάν κλπ. Εδώ δεν μοιράζουμε τζάμπα λεφτά.
Αν αληθεύει ότι ζητάνε οι άνεργοι πάνω από μύριο, εν μέσω οκονομικής κρίσης, ας πάνε να τα αρπάξουμε από τους ζάμπλουτους εμίρηδες του μπαχρέιν, του ομάν κλπ. Εδώ δεν μοιράζουμε τζάμπα λεφτά.
Ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβουμε πως οσο κερδιζει η ομαδα,κερδιζει χρονο και ο Ζαγορακης ωστε να κανει μια επιλογη,οσο το δυνατον καλυτερη για την ομαδα?......Αλλα τι ρωταω......τα αυτονοητα εχουν γινει πολυ δυσκολα,φετος.
Καλά αυτό το πράγμα με την επικοινωνία της διοίκησης με τον κόσμο έχει καταντήσει γελοίο. Ανύπαρκτη αλλά συνάμα και απαράδεκτη με τη σχέση της με τους ρεπόρτερ. Αλλά τες πάντων δεν είναι αυτό το κύριο θέμα τώρα.Petm έγραψε:αυτό που πραγματικά με θλίβει είναι ότι η διοίκηση δεν έχει τα κακάλα να βγει και να ξεκαθαρίσει στο κόσμο τh κατάσταση παρα μονο δίνει το κλίμα με διαρροές προς το τύπο.
Το θέμα είναι να λειτουργήσει η ομάδα. Για να λειτουργήσει η ομάδα όμως πρέπει να έχει προπονητή. Δε ξέρω για το χαρακτήρα του Χάβου και δεν τον κρίνω ως άνθρωπο αλλά προσωπικά δε με πείθει. Σίγουρα αν κάνω λάθος είναι εύκολο να το παραδεχτώ, γιατί απλά η ομάδα μου θα πηγαίνει καλά. Οπότε ας με διαψεύσει.
Αλλά η ομάδα χρειάζεται προπονητή, γιατί είναι ολοφάνερο ότι δε τραβάει. Το ότι απλά κάνει κάποιες αυτονόητες κινήσεις από τον πάγκο, τη στιγμή που ο προηγούμενος τα είχε κάνει άνω κάτω και τους είχε μπερδέψει όλους, δε σημαίνει ότι ο Χάβος μπορεί να κρατήσει την ομάδα.
Όσο για το οικονομικό πρέπει να αναμένει ότι με καλή πορεία στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα τα λεφτά ένας καλός τεχνικός θα τα βγάλει.
Για να καταλήξω εφόσον δεν ενδιαφέρει να είναι έτοιμη η ομάδα με νέο τεχνικό στα δύο απανωτά ντέρμπυ, ας μείνει ο Χάβος και μετά παίρνουμε προπονητή. Άλλωστε σε 1 βδομάδα τι να αλλάξει ένας σοβαρός προπονητής...έπρεπε να είχε έρθει από το ματς με το Βόλο....αφού δεν ήρθε ας πάμε έτσι....ελπίζοντας
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Συγκρίνοντας Δερμιτζάκη με Χάβο, θα ασπαστώ την γνώμη των παιδιών που κάνουν εκπομπή τώρα στον 103 και θα πω ότι ο Χάβος δείχνει ότι την ξέρει καλύτερα την Ομάδα. Ο Δερμιτζάκης έδειξε ότι δεν είχε καταλάβει σε ποια ομάδα ήρθε.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
mpafos4 έγραψε:Ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβουμε πως οσο κερδιζει η ομαδα,κερδιζει χρονο και ο Ζαγορακης ωστε να κανει μια επιλογη,οσο το δυνατον καλυτερη για την ομαδα?......Αλλα τι ρωταω......τα αυτονοητα εχουν γινει πολυ δυσκολα,φετος.
κερδιζει χρονο ..... κ καλα κανει το αυτονοητο ομως ειναι αλλο κ οχι αυτο....
οτι ερχετε ενα σερι απο δυσκολους αγωνες ...που θα καθορισουν ολη τη χρονια κ οικονομικα κ βαθμολογικα.....
αυτο ειναι το αυτονοητο φιλε
αυτονοητο ειναι να ειχε ερθει ηδη ο προπονητης πριν απο μια βδομαδα
ας παρουμε του χρονου προπονητη ....
παιζεις με γαβρο που πρεπει να τον νικησεις για να του κοψεις βαθμους να παρεις το πρωταθλημα....αυτονοητο
παιζεις με βιγιαρεαλ που πρεπει να την νικησεις να περασεις ομιλους υεφα αυτονοητο
παιζεις με αεκ που πρεπει να την νικησεις να παρεις βαθμους αυτονοητο...
ξεχασα κ την καβαλα .....
και ο θεος βοηθος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τρί 02 Νοέμ 2010, 00:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Είμαι σίγουρος ότι αν το διάβαζε ο Χαβίνιο, θα ζητούσε γονιπετής συγνώμη για την ήττα στο Μαδριγάλ και τα υπόλοιπα θλιβερά αποτελέσματα που μας στέρησαν το φετινό όνειρο.teod1980 έγραψε:Αλλά η ομάδα χρειάζεται προπονητή, γιατί είναι ολοφάνερο ότι δε τραβάει.
Ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το ποδόσφαιρο.
Δε μπορώ να σε πείσω σε κάτι που δε θα θέλεις να συμφωνήσεις. Πόσο μάλλον όταν είσαι προκατελλειμένος απέναντί μου ή φανατικός οπαδός του Χάβου.
Γνώμη μου είναι ότι δε θέλω προπονητή να κερδίσω τον Πανιώνιο στην Τούμπα, ούτε τον Εορδαϊκό στο 119, ούτε στον Εργοτέλη που ο λαγός του έριξε 4 και πέρασε σα σίφουνας σε γήπεδο παιδική χαρά. Αν χρειαζόμασταν σε τέτοια παιχνίδια προπονητή και εδώ που είχε φτάσει η ομάδα (στον πάτο) αγωνιστικά τότε δεν θα έπρεπε να έχουμε ελπίδες για τίποτα.
Πέρα από τα αποτελέσματα είναι και η εμφάνιση της ομάδας απαράδεκτη με τον κάθε παίκτη να προσπαθεί για το καλύτερο αλλά από δικές του εμπνεύσεις και προσπάθειες κι όχι συλλογικά.
υγ. Μπορείς να μην διαβάζεις τα ποσταρίσματά μου αν τα θεωρείς ανάξια. Δεν έχω πρόβλημα να μη μου δίνεις σημασία, όπως δε δίνω εγώ σε κανένα από τα δικά σου. Απλό και κατανοητό.
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Δε μπορώ να σε πείσω σε κάτι που δε θα θέλεις να συμφωνήσεις. Πόσο μάλλον όταν είσαι προκατελλειμένος απέναντί μου ή φανατικός οπαδός του Χάβου.
Γνώμη μου είναι ότι δε θέλω προπονητή να κερδίσω τον Πανιώνιο στην Τούμπα, ούτε τον Εορδαϊκό στο 119, ούτε στον Εργοτέλη που ο λαγός του έριξε 4 και πέρασε σα σίφουνας σε γήπεδο παιδική χαρά. Αν χρειαζόμασταν σε τέτοια παιχνίδια προπονητή και εδώ που είχε φτάσει η ομάδα (στον πάτο) αγωνιστικά τότε δεν θα έπρεπε να έχουμε ελπίδες για τίποτα.
Πέρα από τα αποτελέσματα είναι και η εμφάνιση της ομάδας απαράδεκτη με τον κάθε παίκτη να προσπαθεί για το καλύτερο αλλά από δικές του εμπνεύσεις και προσπάθειες κι όχι συλλογικά.
υγ. Μπορείς να μην διαβάζεις τα ποσταρίσματά μου αν τα θεωρείς ανάξια. Δεν έχω πρόβλημα να μη μου δίνεις σημασία, όπως δε δίνω εγώ σε κανένα από τα δικά σου. Απλό και κατανοητό.
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Προς τον PARASANDALOS....
Και ο παραλογισμος συνεχιζεται.....ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ....Φαγωθηκαμε με τον Δερμιτζακη με το σκεπτικο οτι οι παικτες στα ευρωπαϊκα ματς επαιζαν μονοι τους....Ε,ας παιξουν ακομα δυο ματς.....δεν τρεχει τιποτα...
Δηλαδη,εσυ πιστευεις πως εαν ειχε ερθει πριν μια εβδομαδα ο προπονητης,η ομαδα θα δουλευε ρολοϊ......επετρεψε μου να αμφιβαλλω.....
Επισης,φιλε μου,περισυ τετοιον καιρο εχανα εντος εδρας απο το gayρο αλλα αυτο δεν μου απετρεψε να διεκδικησω το πρωταθλημα και να μου το κοψει καποιος Σπαθαρχιδης!
Τελος,με την ΑΕΚ εχασα οριστικα το πρωταθλημα μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ με προπονητη τον Σαντος!
Και ο παραλογισμος συνεχιζεται.....ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ....Φαγωθηκαμε με τον Δερμιτζακη με το σκεπτικο οτι οι παικτες στα ευρωπαϊκα ματς επαιζαν μονοι τους....Ε,ας παιξουν ακομα δυο ματς.....δεν τρεχει τιποτα...
Δηλαδη,εσυ πιστευεις πως εαν ειχε ερθει πριν μια εβδομαδα ο προπονητης,η ομαδα θα δουλευε ρολοϊ......επετρεψε μου να αμφιβαλλω.....
Επισης,φιλε μου,περισυ τετοιον καιρο εχανα εντος εδρας απο το gayρο αλλα αυτο δεν μου απετρεψε να διεκδικησω το πρωταθλημα και να μου το κοψει καποιος Σπαθαρχιδης!
Τελος,με την ΑΕΚ εχασα οριστικα το πρωταθλημα μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ με προπονητη τον Σαντος!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ενταξει ρε φιλε οπως το βλεπει ο καθενας .....δεν εχω ορεξη για κουβεντα....κ να γινω συγραφεας
προπονητη θελω
προπονητη θελω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τρί 02 Νοέμ 2010, 01:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για να είμαστε και δίκαιοι, μετά τη διαιτησία Σπάθα, ολόκληρο το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ ήταν χώμα και όχι μόνο η ομάδα. Ακόμα και το χόρτο είχε μαραθεί μετά από εκείνη την μέρα. Σου είχε κόψει και δύο βασικούς οπότε ήρθε κι έδεσε.mpafos4 έγραψε: Τελος,με την ΑΕΚ εχασα οριστικα το πρωταθλημα μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ με προπονητη τον Σαντος!
teod.....Σε αυτο εχεις δικιο.
Oσο για τον φιλο PARASANDALO,γι'αυτο ακριβως τα εγραψα!Για να δειξω πως δεν ειναι ολα οπως τα βλεπουμε ή οπως τα πιστευουμε καποιες φορες και γι'αυτο θεωρω πως δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι στις σκεψεις μας.
Oσο για τον φιλο PARASANDALO,γι'αυτο ακριβως τα εγραψα!Για να δειξω πως δεν ειναι ολα οπως τα βλεπουμε ή οπως τα πιστευουμε καποιες φορες και γι'αυτο θεωρω πως δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι στις σκεψεις μας.
Τότε να βρούμε έναν προπονητή να πληρώνεται με το κομάτι και να τον έχουμε για 8 αγώνες την χρονιά.teod1980 έγραψε:Γνώμη μου είναι ότι δε θέλω προπονητή να κερδίσω τον Πανιώνιο στην Τούμπα, ούτε τον Εορδαϊκό στο 119, ούτε στον Εργοτέλη που ο λαγός του έριξε 4 και πέρασε σα σίφουνας σε γήπεδο παιδική χαρά. Αν χρειαζόμασταν σε τέτοια παιχνίδια προπονητή και εδώ που είχε φτάσει η ομάδα (στον πάτο) αγωνιστικά τότε δεν θα έπρεπε να έχουμε ελπίδες για τίποτα.
Και με τα ρέστα δρακουλίνια.
Άμα δεν έδινες σημασία στα ποστ μου, δεν θα απαντούσες. Απλό.teod1980 έγραψε: υγ. Μπορείς να μην διαβάζεις τα ποσταρίσματά μου αν τα θεωρείς ανάξια. Δεν έχω πρόβλημα να μη μου δίνεις σημασία, όπως δε δίνω εγώ σε κανένα από τα δικά σου. Απλό και κατανοητό.
Anyway, δεν είναι κακός ο ελιγμός σου, όταν δεν μπορείς να κουβεντιάσεις με επιχειρήματα. Κατανοητό.