Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 78-59 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 78-59 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Πρώτο ροζ φύλλο αγώνα και συνεχίζουμε.
Θέλουμε αρκετό δρόμο ακόμη για να γίνουμε ομάδα. Χθες είχαμε τον Ηρακλή όπου σίγουρα δεν είναι ομάδα με τους ίδιους στόχους καθώς είχε και απώλειες. Κρατάμε την νίκη και κερδίζουμε χρόνο μέχρι να δέσουμε.
13/21 βολές και τα φαντάσματα της περσινής χρονιάς επέστρεψαν.....
Το θεωρώ τυχαίο. Δεν θα έχουμε τέτοια θεματάκια φέτος.
"Σκρινάροντας με τον Οli" θα έχουμε φέτος?
Θέλουμε αρκετό δρόμο ακόμη για να γίνουμε ομάδα. Χθες είχαμε τον Ηρακλή όπου σίγουρα δεν είναι ομάδα με τους ίδιους στόχους καθώς είχε και απώλειες. Κρατάμε την νίκη και κερδίζουμε χρόνο μέχρι να δέσουμε.
13/21 βολές και τα φαντάσματα της περσινής χρονιάς επέστρεψαν.....

"Σκρινάροντας με τον Οli" θα έχουμε φέτος?
Πώς σας φάνηκε ο gray (5 assist vs. 2 λάθη)? παίζει τελικά Pick@roll (όπως υποστηρίζει ο τέλης...)? μπορεί να τρέξει την ομάδα ή του βάζει χαλινάρι ο σούλης? μπορεί να παίξει άμυνα και να μην τρώει εύκολα σουτάκια (μένοντας πίσω από το screen) από τον εκάστοτε λιθουανό guard της αντίπαλης ομάδας? έχει το καθαρό μυαλό όταν κολλήσει η ομάδα (και όχι οταν θα είναι το ματς ψιλοπερίπατος όπως το χτεσινό) να τη απεγκλωβίσει με ένα σουτ (μακρινό ή από μέση απόσταση) ή ένα drive? Ο mCGrath δίπλα του ανταποκρίθηκε στο 2 (ή τελικά καλύτερα δίπλα στον μαύρο να παίζει ένα αυθεντικό shooting guard)? ο γιαννακίδης μπορεί να παίξει 2? ο αποστολίδης τι ρόλο θα βαράει σε αυτή την ομάδα? Και τέλος: πώς σας φάνηκε η (συνολική) κίνηση της ομάδας στην επίθεση?
-
Kαι τελικά που βαδίζομεν ως έθνος..? Ρε συ Πάλοκ τόσες ερωτήσεις δεν είχαμε ούτε στις εξεταστικές όταν ήμασταν φοιτητές!
-
Ο Λάζος έπαιξε σχεδόν 37 λεπτά.Έχουμε επιλογή για έναν ακόμα κοινοτικό,οπότε νομίζω οτι αυτός επιβάλλεται να είναι ψηλός.Πλέον στο σύγχρονο ευρωπαικό μπάσκετ δεν υπάρχει αυτό που λέγαμε παλιά "κλασσικό δυάρι",ή έχουν απομείνει πολύ λίγα.Πλέον υπάρχει η έννοια του γκάρντ,μερικοί από τους οποίους είναι πιο οργανωτικοί και άλλοι πιο εκτελεστικοί.Και γενικώς η περιφέρεια χθες μου έδειξε οτι τη παλεύει μια χαρά.Καιρό είχαμε να δούμε pick'n'roll στον ΠΑΟΚ,ενώ ο χρόνος μοιράστηκε πολύ καλά στους κοντούς.Με έναν συμπαθητικό σέντερ θα είμαστε κομπλέ πιστεύω και σαφώς καλύτεροι και πιο ισορροπημένοι από πέρισυ.
υγ:ποιό ήταν το βάθος μας πέρισυ?Το κανγκουρώ,ο Μητσάρας ο αρχηγός,ο Γκαυγκής και ο Τζιάρας?Ε,ήμαρτον...
υγ:ποιό ήταν το βάθος μας πέρισυ?Το κανγκουρώ,ο Μητσάρας ο αρχηγός,ο Γκαυγκής και ο Τζιάρας?Ε,ήμαρτον...
μη μη και μονο που θυμαμαι με πιανουν γελια...deathmassious έγραψε: υγ:ποιό ήταν το βάθος μας πέρισυ?Το κανγκουρώ,ο Μητσάρας ο αρχηγός,ο Γκαυγκής και ο Τζιάρας?Ε,ήμαρτον...

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 78-59 Σχόλια & παραλειπόμενα
novito έγραψε:ο αδερφός μου σας κάνει που θέλω να τον ξεφορτωθώ κιόλας???![]()
![]()
![]()

αφου σε ειπα δεν το θυμαμαι μην επιμενεις...novito έγραψε:υ.γ.3: Θυμάται κανείς πως πήγαινε το σύνθημα για τα εισιτήρια στο παλε?

τα καταφερες τελικα???πω ρε τυχερε εμεις στο ορθιο την βγαλαμε...Pegasus έγραψε:Πήγα. Ήταν ωραία. Βρήκα εισιτήριο και βρήκα να κάτσω. Αρκετός κόσμος, αρκετά ζεστός. Η ομάδα με σκαμπανεβάσματα αλλά δείχνει να έχει δυνατότητες.
Νίκη στο Παλαί.

οχι οχι απαπαnovito έγραψε:Kαι σε μας...denis έγραψε:... Από τα πολύ υπέρ είναι πως δεν κάπνιζε κανένας εκεί που καθόμουν....![]()
![]()
![]()
![]()
Διαφωνει κανεις sera??

άσε το zapping στη φαρμάκη και ξεκίνα να απαντάς!!!!Trikaliotis έγραψε:Kαι τελικά που βαδίζομεν ως έθνος..? Ρε συ Πάλοκ τόσες ερωτήσεις δεν είχαμε ούτε στις εξεταστικές όταν ήμασταν φοιτητές!
-
Αλλά επειδή πάνω από όλα είμαι άνθρωπας, θα σου απαντήσω (καλά όχι σε όλα, γιατί θα γράφω μέχρι αύριο!).
Ο Γκρέι, το λεπόν, χτες έδινε ρυθμό στην ομάδα, γενικά από όσο τον έχω δεί βλέπει γήπεδο και πάνω από όλα (χτες τουλάχιστον) δείχνει να σκέφτεται πρώτα την πάσα και μετά το σκοράρισμα. Μπορεί και να ηρεμεί την ομάδα και να καθοδηγεί τους συμπαίκτες του, αλλά δε μπορεί να τρέξει! Έχει και το αγαπημένο σου midrange σούτ! Στην άμυνα, παρά το γεγονός ότι είναι αργός, χτες κάλυψε τους χώρους και προσπάθησε να κλέψει και μπάλες. Λίγο την προώθηση της επίθεσης να προσέξει και να μη δίνει την πρώτη πάσα στα 12 δευτερόλεπτα και θα τα πάμε μια χαρά. Γενικά, πιστεύω πως θα τα βγάλει τα λεφτά του! Έτσι τον είδα εγώ τουλάχιστον..
Γενικά, φαίνεται έξυπνος παίχτης, με σίγουρο κατέβασμα μπάλας, καλό σούτ και καλή διείσδυση (αν και λίγο τραβηγμένη κάποιες στιγμές), αλλά και με καλή σταυρωτή για αργό παίχτη. Pick 'n' roll λάτρη του Fantasy μη περιμένεις πάντως, ο ΜακΓκράθ το έπαιζε πιο πολύ! Ο οποίος ΜακΓκράθ εμένα προσωπικά χτες μου άρεσε πάρα πολύ. Αθλητικός, γρήγορος, μπουκαδόρος (Αλέφαντος
), κατέβαζε γρήγορα τη μπάλα με καλή ντρίπλα, προσπαθούσε να βγεί στον αιφνιδιασμό, έπαιζε και γενικά έψαχνε το pick 'n' roll, ενώ στην περιφερειακή άμυνα μαζί με τον Γιαννακίδη ξεχώριζε, ένεκα και των γρήγορων ποδιών του και του αθλητικού, γραμμωμένου, καλοσχηματισμένου, σμιλεμένου και ηλιοκαμμένου κορμιού του, που έσταζε από ιδρώτα και τεστοστερόνη..!
Τον πούστη τον Κόκε να μην έμοιαζε και θα ήταν μια χαρά..
Γενικά πιστεύω πως ταιριάζουν σαν δίδυμο. Ο ΜακΓκράθ πάντως πιο εύκολα μπορεί να παίξει άσσος, από ότι ο Γκρέι δυάρι. Ταπεινή μου άποψη..
Ο Γκρέι, το λεπόν, χτες έδινε ρυθμό στην ομάδα, γενικά από όσο τον έχω δεί βλέπει γήπεδο και πάνω από όλα (χτες τουλάχιστον) δείχνει να σκέφτεται πρώτα την πάσα και μετά το σκοράρισμα. Μπορεί και να ηρεμεί την ομάδα και να καθοδηγεί τους συμπαίκτες του, αλλά δε μπορεί να τρέξει! Έχει και το αγαπημένο σου midrange σούτ! Στην άμυνα, παρά το γεγονός ότι είναι αργός, χτες κάλυψε τους χώρους και προσπάθησε να κλέψει και μπάλες. Λίγο την προώθηση της επίθεσης να προσέξει και να μη δίνει την πρώτη πάσα στα 12 δευτερόλεπτα και θα τα πάμε μια χαρά. Γενικά, πιστεύω πως θα τα βγάλει τα λεφτά του! Έτσι τον είδα εγώ τουλάχιστον..
Γενικά, φαίνεται έξυπνος παίχτης, με σίγουρο κατέβασμα μπάλας, καλό σούτ και καλή διείσδυση (αν και λίγο τραβηγμένη κάποιες στιγμές), αλλά και με καλή σταυρωτή για αργό παίχτη. Pick 'n' roll λάτρη του Fantasy μη περιμένεις πάντως, ο ΜακΓκράθ το έπαιζε πιο πολύ! Ο οποίος ΜακΓκράθ εμένα προσωπικά χτες μου άρεσε πάρα πολύ. Αθλητικός, γρήγορος, μπουκαδόρος (Αλέφαντος

Τον πούστη τον Κόκε να μην έμοιαζε και θα ήταν μια χαρά..

Ένα από τα πολλά συνθήματα που ακούστηκαν για το ερπετό... Αδερφέ Νοβιτο αυτό θυμάμαι μόνο
Θέλουμε να πάμε στο Παλέ για να τρέχεις κίτρινε λαγέ αριανε αριανε
Υγ βρε αν με πάρουν στον Π.Α.Ο.Κ φεύγω και από τώρα
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΠΑΛΕ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ

Θέλουμε να πάμε στο Παλέ για να τρέχεις κίτρινε λαγέ αριανε αριανε
Υγ βρε αν με πάρουν στον Π.Α.Ο.Κ φεύγω και από τώρα
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΠΑΛΕ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ

-
Χαχαχαχα..Που με βλέπει ο πούστης???palok έγραψε:άσε το zapping στη φαρμάκη και ξεκίνα να απαντάς!!!!Trikaliotis έγραψε:Kαι τελικά που βαδίζομεν ως έθνος..? Ρε συ Πάλοκ τόσες ερωτήσεις δεν είχαμε ούτε στις εξεταστικές όταν ήμασταν φοιτητές!

έλα απάντα τώρα και το αν υπήρχε κίνηση της ομάδας κατά την εκτέλεση των Plays. σε όλα τα άλλα με κάλυψες!
-
Μου άρεσε η κίνηση των πλαγίων και γενικά της περιφερειακής μας γραμμής, αλλά δε μπορώ να πω το ίδιο και για τους ψηλούς. Ο Γκετσέφσκι προσπάθησε λίγο με την εξυπνάδα του και ο Σιμς με τη δύναμη του, αλλά περιμένω περισσότερα! Βέβαια, μπορεί και να μη χρειάστηκε να κινηθούν περισσότερο οι ψηλοί από τη στιγμή που μας βγήκαν τα σούτ, τα οποία μάλιστα στις περισσότερες των περιπτώσεων ήταν ελεύθερα, παίζοντας πολύ καλά το passing game απέναντι στη ζώνη. Αναλογικά, βέβαια, για την εποχή και το θέαμα που είδα από τις άλλες ομάδες και ειδικά στο Πανελλήνιος-Άρης, που ήταν τραγικό, η ομάδα με εξέπληξε ευχάριστα, την περίμενα χειρότερη..Αυτά! Αλλά για στάσου, πως την είδες κύριε Πολυξερίδη, κουιζάκια μας κάνεις για να τεστάρεις τις γνώσεις μας? Πες μας κι εσύ, έχεις αράξει για να δείς το νησί και μόνο ρωτάς! :ugeek:
-
Να πω κι εγώ τη μπουρδα μου, με λίγη καθυστέρηση?
Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να έχει κόσμο, και αυτό είναι το θετικό στοιχείο της βραδιάς.
Είχαμε σε καλή μέρα αρκετούς παίκτες, ρίξαμε πολλά τρίποντα αλλά 9 στα 21 δεν είναι καλό ποσοστό. Αν δεν είχαμε τα ριμπάουντ δε θα ήταν τόσο εύκολη η νίκη. Ο ηρακλάκος πολύ λίγος, για τον Λαγκαδά και τα Τρίκαλα καλά είναι..
Αυτά. Τί? Περιμένατε καμιά ανάλυση?
Πάμε τώρα στο λήκι, με μια καλή εμφάνιση και ίσως με μια νίκη, βάζουμε βάσεις για μια καλή πορεία και θα ζεσταθεί και ο κόσμος ακόμη περισσότερο. Ντου!
Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να έχει κόσμο, και αυτό είναι το θετικό στοιχείο της βραδιάς.
Είχαμε σε καλή μέρα αρκετούς παίκτες, ρίξαμε πολλά τρίποντα αλλά 9 στα 21 δεν είναι καλό ποσοστό. Αν δεν είχαμε τα ριμπάουντ δε θα ήταν τόσο εύκολη η νίκη. Ο ηρακλάκος πολύ λίγος, για τον Λαγκαδά και τα Τρίκαλα καλά είναι..
Αυτά. Τί? Περιμένατε καμιά ανάλυση?
Πάμε τώρα στο λήκι, με μια καλή εμφάνιση και ίσως με μια νίκη, βάζουμε βάσεις για μια καλή πορεία και θα ζεσταθεί και ο κόσμος ακόμη περισσότερο. Ντου!