Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 78-59 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

M.V.P.

Marshall
3
5%
Αράπης
3
5%
Αποστολίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
McGrath
3
5%
Sims
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Gray
29
46%
Δέδας
2
3%
Παπαδόπουλος
8
13%
Γιαννακίδης
15
24%
Καλλές
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Gecevski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 63

Άβαταρ μέλους
palok

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 78-59 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από palok »

ωραία η ανάλυσή σου (όπως και των άλλων παιδιών που τα δατε από κοντά). 2-3 remarks:
a) τον McCloud Του πανιωνίου λες? τον ήθελες στην ομάδα ή εννοούσες McGrath?? :mrgreen: :opaokara:
2) 62% είχαμε χτες στις βολές τιμώντας την απίστευτη τελευταία θέση πέρυσι στην Α1!!!!
3) Δυάρι στην ομάδα κατά την ταπεινή μου γνώμη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. αυτό είδα εγώ χτες ως το σοβαρότερο πρόβλημα...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ειλικρινά μπράβο στον αρκετό (με βάση όσα περιμέναμε) κόσμο που βρέθηκε χθες. Δυναμικός και σε όγκο και σε φωνή. Με τη χθεσινή κερκίδα δεν υπήρχε περίπτωση να χάσεις, όσο παράλογο και να ακούγεται σε κάποιους. Για τα αγωνιστικά δεν έχει νόημα να πω και τίποτα, μιας και υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που το κατέχουν αρκετά καλύτερα από μένα το άθλημα. Το μόνο που σημειώνω είναι πως δεν ένοιωσα σε κανένα σημείο χθες πως απειλούμαστε από ... τον νεοφώτιστο.... :twisted:

υ.γ. "Στ @ρχιδια μας τον γραφουμε τον αρουλη", αλλα απ το μισό της 4ης περιόδου και μετά αυτόν ασχολιόμασταν... Και απ τα ελάχιστα συνθήματα που φώναζε όλο (μα ΟΛΟ) το γήπεδο... :evil: :evil:
υ.γ.2: Στα θετικά τα συνθήματα για τα παιδιά που παραμένουν ΑΔΙΚΩΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, τα οποία ακούστηκαν με αρκετή θέρμη!
υ.γ.3: Θυμάται κανείς πως πήγαινε το σύνθημα για τα εισιτήρια στο παλε? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

KalamarGiannis έγραψε: -τους Γκρέι/ΜκΛάουντ που για μένα με σοβαρότητα, καλή τρίπλα, λίγα λάθη, και κανα πικ-εν-ρολ καλύπτουν τον άσσο,
.
Μήπως Ντάνκαν Μακ Λάουντ :?: :mrgreen: :D
[youtube]xeJtnPdobY4&feature=related[/youtube]
palok έγραψε:ούτε στατιστικά (http://www.esake.gr/game/447) ούτε ψηφοφορία για mvp φέτος??? :?
μόνο μη μου πείτε οτι δεν θα χουμε και Olivares στην ανάλυση γιατί θα πεθάνω!!!!!! :evil: :twisted:
:cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καταλαβαινω τι εννοει ο palok με το 2ρι αλλα εγω πιο πολυ ειδα οτι λειπει ενα κανονικο τριαρι.Αν ο αθανασιαδης παει να κανει αυτα τα drive με σοβαρο αντιπαλο (ευτυχως δεν υπαρχουν πολλοι) θα δακρυσουμε.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Aureliano Buendia έγραψε:
palok έγραψε:ούτε στατιστικά (http://www.esake.gr/game/447) ούτε ψηφοφορία για mvp φέτος??? :?
μόνο μη μου πείτε οτι δεν θα χουμε και Olivares στην ανάλυση γιατί θα πεθάνω!!!!!! :evil: :twisted:
:cry: :cry: :cry:
προστέθηκαν στατιστικά και ψηφοφορία για τον mvp :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Υπόδειγμα και καμάρι των μοδερέιτορς.

Άξιο τέκνο του Ντεπώ.

Οι επιθυμίες μας υπολοποιούνται σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Αν και ξέρω ότι πας να με καλοπιάσεις για να αναλάβω περισσότερες από 2 αγωνιστικές βαθμολογίας. ;) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Aureliano Buendia έγραψε:Υπόδειγμα και καμάρι των μοδερέιτορς.

Άξιο τέκνο του Ντεπώ.

Οι επιθυμίες μας υπολοποιούνται σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Αυτός ο αυθόρμητος λόγος σου με συγκίνησε γείτονα....
(πέρνα το βράδυ για το πεντόκιλο εκ Καλαμάτας ... :lol: )
Aureliano Buendia έγραψε: Αν και ξέρω ότι πας να με καλοπιάσεις για να αναλάβω περισσότερες από 2 αγωνιστικές βαθμολογίας. ;) :mrgreen:
:oops:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχαχα άψογος!!! δε φέρνεις και ένα ψηλό να τελειώνουμε ρε μικρέ??? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ο αδερφός μου σας κάνει που θέλω να τον ξεφορτωθώ κιόλας??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Πήγα. Ήταν ωραία. Βρήκα εισιτήριο και βρήκα να κάτσω. Αρκετός κόσμος, αρκετά ζεστός. Η ομάδα με σκαμπανεβάσματα αλλά δείχνει να έχει δυνατότητες.

Νίκη στο Παλαί.
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Ένα εύκολο απόγευμα χθες με σχετικά εύκολο αντίπαλο(αν θες να βγεις τρίτος δεν πρέπει να φοβάσαι τέτοια ματς) με ανεκτό κόσμο στο επίπεδο προσέλευσης αλλά άριστο στα συνθήματα(το περίεργο ήταν οι ηλικίες που είδα μέσα δεν υπήρχαν πολλοί πιτσιρικάδες είδα πολλούς γύρω στα 40-50). Επιτέλους λειτούργησε η μπουτίκ με καλές τιμές(απλό φούτερ 20€ μποξεράκια 5€ :lol: :lol:). Μου άρεσε ο εκφωνητής ο οποίος πρέπει να σταματήσει να κατεβάζει αγώνες του nba γιατί προσπαθώντας να τους μιμηθεί η προφορά του ακουγόταν από βόρεια Αγγλία και δεν καταλαβαίναμε πολλά. Για τους φίλους που ήταν αρνητικοί και καλά γιατί προσπαθούσε να δώσει ρυθμό στην κερκίδα θα τους πω ότι κάνουν λάθος διότι 2 φορές το έκανε όταν κάφροι πέταξαν αντικείμενα μέσα και συγκεκριμένα είπε προστατέψετε την ομάδα και πάμε όλοι χέρια ψηλά. Από τα πολύ υπέρ είναι πως δεν κάπνιζε κανένας εκεί που καθόμουν και όλοι βγήκαμε στο ημίχρονο έξω. Με τα τουρνικέ δεν υπήρξε πρόβλημα όλα λειτούργησαν κανονικά
Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα.
Μάρσαλ: Έπαιξε όσο χρειαζόταν χωρίς υπερβολές(οκ όχι πάντα) με καλούτσικη άμυνα στον Σέρβο
Γιαννακίδης: Μπράβο στο παλικάρι μακάρι φέτος να γίνει ο νέος Δεμερτζής (όσο αφορά τον χρόνο συμμετοχής). Χρειάζεται να πλουτίσει λίγο τον τρόπο σκοραρίσματος του. Θετικός και στην άμυνα(3 κλεψίματα).
Δέδας: Ξέρουμε γιατί τον αποκτήσαμε και τα κατάφερε μια χαρά αλλά λίγη άμυνα δεν
ΜακΓκραθ: Καλό παιχνίδι με 4 ασίστ και καλή κυκλοφορία της μπάλας ξέρει που βρίσκεται κάθε παίκτης ανα πάσα στιγμή. Και μην ξεχνάτε απειλή για το τρίποντο άρα δεν θα τον αφήνουν ελεύθερο
Γκρέι: Ωραίος θετικότατος όταν χρειάστηκε σκόραρε συνεχόμενα με 5 ασίστ και έκανε συνθήματα στην κερκίδα συνέχεια κοντρόλαρε το παιχνίδι καλά μόνο που καμιά φορά κρατούσε την μπάλα λίγο παραπάνω
Γκετσέφσκι: Αν εξαιρέσεις τα 2 άστοχα τρίποντα έπαιξε καλά έκανε κ 2 τάπες τον ξέρουμε από πέρυσι δεν τον φοβάμαι.
Σιμς: Έπαιξε πολύ λίγο και δεν κατάλαβα τον λόγο δεν μου πολύ άρεσε θα τον δούμε απέναντι στον Τάκερ τ θα κάνει την επόμενη βδομάδα
Παπαδόπουλος: Δεν τροφοδοτήθηκε όσο νόμιζα, έφαγε αρκετό ξύλο μέχρι που αντέδρασε κάποια στιγμή αρπάζοντας από το μπράτσο τον Λιούις και του εξήγησε πως του κάνει συνέχεια φάουλ με το χέρι σπρώχνοντας τον στην μέση συνέχεια στο τέλος του παιχνιδιού δεν έδωσε μόνο τ χέρι αλλά τον αγκάλιασε κιόλας. Καλός στην άμυνα με 9 ριμπάουντ(πρώτος του αγώνα). Έβαλε 10 πόντους σχεδόν αθόρυβα και τέλος 7 κερδισμένα φάουλ.
Για τους υπόλοιπους παίκτες δεν έχω να πω κάτι μιας κ δεν....
Palok σαν τι 2αρι θες? Πέρυσι είχαμε ανάλογο τέτοιο παίκτη
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

denis έγραψε:... Από τα πολύ υπέρ είναι πως δεν κάπνιζε κανένας εκεί που καθόμουν....
Kαι σε μας... :lol: :lol: :lol: :lol:
Διαφωνει κανεις sera?? :twisted:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σε μας στη 2 καπνιζανε παντως... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

για τον McGrath έγραψα αστειευόμενος Duncan McLoud για να υπονοήσω ότι ίσως βγει highlander...
για τον St Onoufr και πλέον επονομαζόμενο Ακρίδα θα σας πω: μπορεί να παίζει αεράτα και ντελικάτα και να μην φαίνεται τόσο απ'έξω, αλλά όταν πάρει μπάλα και πει να ξεκινήσει επιθετική προσπάθεια, έχει τέτοιο πρώτο βήμα που εδώ πατάει και εκεί βρίσκεται...αλίμονο στον αντίπαλό του!
επίσης ενώ είχαμε σοβαρές αμφιβολίες για το άλμα του, χτες που το αποφάσισε σηκώθηκε σε επίπεδα Ταπούτου σε 2-3 φάσεις...τελικά γι'αυτόν πιστεύω αρκεί να μην...ξενερώνει/βαριέται κατά τον αγώνα. Αν τον διαχειριστεί ο ψυχολόγος Σ. σωστά θα κάνει παπάδες. ποιός είχε πει το απόλυτο τριάρι όταν ήταν ακόμη prospect ; ε ναι μπορεί και να είναι! λίγο απέχει-σε δύναμη.

Α και αν θέλετε να βγει θηρίο ο Σιμς εκεί στην ομάδα η συνταγή είναι απλή: δείξτε του σε βιντεο πως έπαιζαν ο Κλιφ και ο Φάντερμπεργκ ('άντε και ο Μπάρκλευ στο κολέγιο) .Αν παίξει με σκοπό να γκρεμίσει το καλάθι στα καρφώματα θα είναι πολύ καλύτερος!! το μπορεί!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

denis έγραψε: Palok σαν τι 2αρι θες? Πέρυσι είχαμε ανάλογο τέτοιο παίκτη
θέλω να μου κάνεις ένα μαλλιί να ταιριάζει με αυτή την κίνιηση: [youtube]VwdSaFKHdXU[/youtube]

και ένα δυάρι που να κάνει αυτή την κίνηση: [youtube]05WGKLlxlM0[/youtube]

:shock: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2010-2011”