Από που έμαθες για το paokmania.gr ??
Ψάχνοντας στον internet για site σχετικά με τον ΠΑΟΚ,έπεσα πάνω στο πολύ ωραίο site PAOKRHODES.Μου άρεσε πολύ η δουλειά των παιδιών εκεί και αφού έβλεπα και διαφήμση συνέχεια για ένα PAOKmania,είπα να μπω και εκεί και.....να 'μαστε λοιπόν...Από εκεί και πέρα έχω να πω ένα μεγάλο,πραγματικά,ευχαριστώ σε όλους όσους σκέφτηκαν,δημιούργησαν και συνεχίζουν να ασχολούντε με την πιο μεγάλη PAOKmania παρέα του κόσμου...
Να είστε όλοι καλά αδέρφια....
ΠΑΟΚ είστε........
Να είστε όλοι καλά αδέρφια....
ΠΑΟΚ είστε........
-
-
Ωρα μου να πω, έτσι; Από τότε που ο Θεός με αξίωσε να πάρω υπολογιστή και να συνδέσω ίντερνετ, έψαχνα για βίντεο και μουσική που αφορούσε μόνο τον ΠΑΟΚ μας. Επειτα από έναν ενδελεχή αγώνα δρόμου για να μαζέψω όσο το δυνατόν περισσότερο "υλικό", κάπου, κάποτε διάβασα για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΘΑΝΑΣΗ (ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΡΡΕΝΤΣ), ΚΑΜΑΤΕΡΟ (ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) ΣΤΑΛΙΟΝ ΚΑΙ ΖΟΡΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΒΑΓΓΕΛΗ, ΓΙΑΝΚΟ, ΤΙΤΣΕΡ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΘΑΝΑΣΗ (ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΡΡΕΝΤΣ), ΚΑΜΑΤΕΡΟ (ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) ΣΤΑΛΙΟΝ ΚΑΙ ΖΟΡΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΒΑΓΓΕΛΗ, ΓΙΑΝΚΟ, ΤΙΤΣΕΡ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!
free4 έγραψε:Ωρα μου να πω, έτσι; Από τότε που ο Θεός με αξίωσε να πάρω υπολογιστή και να συνδέσω ίντερνετ, έψαχνα για βίντεο και μουσική που αφορούσε μόνο τον ΠΑΟΚ μας. Επειτα από έναν ενδελεχή αγώνα δρόμου για να μαζέψω όσο το δυνατόν περισσότερο "υλικό", κάπου, κάποτε διάβασα για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!
Και σε μενα

Γιατι???
τη γιατι ρε ετσι....χεχε

- midenistis
- Επικοινωνία:
-
εγω το παοκμανια το εμαθα απο τον μηχανικο γιατι γνωριζομασταν απο παλια και ειχαμε συζητησει για την δημιουργια του site και φυσικα του ειχα πει οτι μολις γηνει κατι να με ενημερωσει.......και απο την αρχη της δημιουργειας του παοκμανια ειμαι φανατικος οπαδος του....και φυσικα εχω την τυχη να εχω γνωρισει πολλους απο τους βασικους συντελεστες του μεγαλυτερου οπαδικου διαδικτιακου χορου στην ελλαδα!!!!!μπραβο στα παοκτσακια....και παμε παραπανο με παοκτσιδικη τρελα!!!!!!!!!!!!
- costacurtaG4
...
Oι περισσοτεροι από το YOUTUBE εεε??
Εγώ ήξερα τα παιδιά απο παλιότερα... Απλά είχαμε συναντηθεί τυχαία στο ΣΠΟΡΤΟ (χεχεχεχεεχεχε) και κολλησαμε!
Αφήστε που με τον Απαράδεκτο μια φορά βρεθήκαμε εντελώς άγνωστοι και σηκώθηκε η τρίχα μας από τισ τόσες κοινες γνωριμίες που είχαμε...
Εγώ ήξερα τα παιδιά απο παλιότερα... Απλά είχαμε συναντηθεί τυχαία στο ΣΠΟΡΤΟ (χεχεχεχεεχεχε) και κολλησαμε!
Αφήστε που με τον Απαράδεκτο μια φορά βρεθήκαμε εντελώς άγνωστοι και σηκώθηκε η τρίχα μας από τισ τόσες κοινες γνωριμίες που είχαμε...
- midenistis
- Επικοινωνία: