Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής
Αν αυτό είναι επιχείρημα για την παραμονή Μάκη Χάβου ομολογώ πως έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά.
Στη λίστα και ο Μίσελ
31 Οκτ 2010 21:50, Από Νίκος Μοσχοβίτης
Τον 47χρονο Ισπανό τεχνικό της Χετάφε, Μίσελ, έχει βάλει στη λίστα ο ΠΑΟΚ με τους υποψήφιους για τον πάγκο του.
Ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονζάλεζ Μαρτίν ντελ Κάμπο, όπως είναι τι πλήρες όνομα του είναι μία περίπτωση που έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι της ομάδας, τη τσεκάρουν.
Ο Μίσελ βρίσκεται ακόμα στη Χετάφε, αλλά στον ΠΑΟΚ έχουν πληροφορηθεί ότι ενδέχεται να φύγει άμεσα, καθώς η πορεία της ομάδας της Μαδρίτης, μέχρι στιγμής δεν είναι αυτή που θα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας. Ο Μίσελ στο παρελθόν έχει δουλέψει στη Ράγιο Βαγιεκάνο και στη β’ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει κάνει μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της «Βασίλισσας», όπου έπαιξε για 14 χρόνια.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=3500
31 Οκτ 2010 21:50, Από Νίκος Μοσχοβίτης
Τον 47χρονο Ισπανό τεχνικό της Χετάφε, Μίσελ, έχει βάλει στη λίστα ο ΠΑΟΚ με τους υποψήφιους για τον πάγκο του.
Ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονζάλεζ Μαρτίν ντελ Κάμπο, όπως είναι τι πλήρες όνομα του είναι μία περίπτωση που έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι της ομάδας, τη τσεκάρουν.
Ο Μίσελ βρίσκεται ακόμα στη Χετάφε, αλλά στον ΠΑΟΚ έχουν πληροφορηθεί ότι ενδέχεται να φύγει άμεσα, καθώς η πορεία της ομάδας της Μαδρίτης, μέχρι στιγμής δεν είναι αυτή που θα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας. Ο Μίσελ στο παρελθόν έχει δουλέψει στη Ράγιο Βαγιεκάνο και στη β’ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει κάνει μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της «Βασίλισσας», όπου έπαιξε για 14 χρόνια.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=3500
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Doomlord4 έγραψε:+1DC έγραψε:Όποιος νομίζει, ότι θα πάρει ομάδα πλην ΠΟΚ πρωτάθλημα και ειδικά ο ΠΑΟΚ χωρίς αναδιοργάνωση του Ελληνικού κράτους, γελιέται.
- navigator11
Bono έγραψε:Αν αυτό είναι επιχείρημα για την παραμονή Μάκη Χάβου ομολογώ πως έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά.

υγ Χοσέ Μιγκέλ Γκονζάλεζ Μαρτίν ντελ Κάμπο:συνδυαστε το καλό ΠΑΟΚ κ τζωρτζ μινου κ προσλαβετε τον ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 31 Οκτ 2010, 22:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Είναι ξένος και είναι μεγάλο όνομα: έξι λέξεις και τριάντατρία γράμματα.Lord_GayrosSlayer έγραψε:What do we know about this one??
Διακρίνω μια δόση ειρωνείας μπλε Αποστόλη..; Δεν κατάλαβα που το πας.ΑποστόληςΑ έγραψε:23χρονε Άκη σου βγάζω το καπέλο. Νομίζω ότι σου αξίζει το βραβείο.akis_1987 έγραψε:Υ.Γ. 1 : Μπορεί να με χαρακτηρίσετε φαντασμένο, αλλά ίσως είμαι ο μόνος που ελπίζω ότι αυτή η ομάδα μπορεί ακόμα και τώρα να πάει για το πρωτάθλημα. Ένα διπλό στην Κρήτη και ένας άσσος του βάζελου, θα μας πάνε στο -7 και θα με κάνουν να το πιστέψω κιόλας. Πολλοί είναι οι 7 βαθμοί σε 22 αγωνιστικές, αν ο ΠΑΟΚ βγάλει στο γήπεδο αυτά που όλοι ξέρουμε ότι μπορεί;
Υ.Γ. 2: Θέτω επισήμως και την υποψηφιότητα μου για το βραβείο ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ του αιώνα. Μακάρι.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και για να εξηγούμαι:
Δεν θα πόνταρα σε κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχει πρόβλημα επειδή πιστεύω στην ομάδα και ας γνωρίζω ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας;
Το ότι πιστεύω σ αυτούς τους παίχτες, δεν το χω βγάλει τυχαία απ το μυαλό μου.
Μπορεί τώρα τελευταία να έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας, αλλά ας μη ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα έκανε πέρυσι πλάκα στο γαύρο, διεκδίκησε με αξιώσεις την κούπα και το καλοκαίρι στην Ευρώπη κόντραρε στα ίσια μεγαθήρια.
Και ναι, πιστεύω και επαληθεύτηκα χθες, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ομάδα που είναι κλάσεις ανώτερη από τις υπόλοιπες. Αυτά.
Υ.Γ. : Σταματήστε τη μίρλα και επιτέλους στηρίξτε την ομάδα. Αν δεν πιστεύουμε εμείς σ αυτή την ομάδα, τότε πως ζητάμε να το πιστέψουν οι παίχτες.
Πως ξαφνικα μετα τις πρωτες διαρροες μεγαλων ονοματων (με τα καλα και τα κακα τους) και τις διαβεβαιωσεις για ενα ονομα που θα δωσει οραμα και σιγουρια με οσο το δυνατον μικροτερο περιθωριο λαθους τις τελευταιες μερες τα ονοματα που διαρρεουν ειναι απλα ονοματα εκκολαπτωμενων προπονητων με μονο προσον το περασμα (και τι περασμα ) απο την πριμερα δεν το καταλαβαινω.Ελπιζω και προσδοκω την εκπληξη αλλα καθε μερα που περναει με κανει απαισιοδοξο διακρινοντας την προθεση τα ΙΕΚ προπονητικης ΠΑΟΚ να κανουν και αλλες εγγραφες.
και θα διαρευσουν πολλα ακομη ονοματα αλλα απο το μυαλο των δημοσιογραφων .....το μεγαλο ονομα δεν ειναι
αυτοσκοπος ατομο με ορεξη για δουλεια θελουμε και οχι απαραιτητα μεγαλο ονομα στην δυση της προπονητικης του
καριερας .......ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ .....εδω καποιοι μεχρι και για τις νικες του ΠΑΟΚ
εκνευριζονται γιατι γινονται με τον χαβο στο τιμονι της ομαδας.....αυτο και αν ειναι αρρωστο.....
αυτοσκοπος ατομο με ορεξη για δουλεια θελουμε και οχι απαραιτητα μεγαλο ονομα στην δυση της προπονητικης του
καριερας .......ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ .....εδω καποιοι μεχρι και για τις νικες του ΠΑΟΚ
εκνευριζονται γιατι γινονται με τον χαβο στο τιμονι της ομαδας.....αυτο και αν ειναι αρρωστο.....
Από ποιον, που και πότε φίλε μου;joshua έγραψε: και τις διαβεβαιωσεις για ενα ονομα που θα δωσει οραμα και σιγουρια
Οι μόνες "διαβεβαιώσεις" που έχεις, είναι από τον Πετρωτό και τον Κόλκα.

-
Ελπίζω να μην ισχύουν τα περί Μίσελ. Έλεος με την Ισπανομανία. Ισπανός να 'ναι κι ότι να ναι δηλαδή; Προπονητής με 1 χρόνο καριέρα στο παράρτημα της ομάδας της οποίας είναι παλαίμαχος;
Κούρασε το θέμα... 4-5 ονόματα τα οποία κατά πάσα πιθανότητα είναι παπατζιλίκι και στην ουσία στασιμότητα. Και μη μου πείτε ότι κρύβουν τόσο καλά τις εξελίξεις από τους ΑΡΔ. Δεν γίνονται αυτά...
Αν είναι να μείνει ο Χάβος καλύτερα να το μάθει νωρίς ο κόσμος γιατί όσο πιο αργά τόσο χειρότερα ακόμα κι αν κάνει 10 νίκες συνεχόμενες...
Κούρασε το θέμα... 4-5 ονόματα τα οποία κατά πάσα πιθανότητα είναι παπατζιλίκι και στην ουσία στασιμότητα. Και μη μου πείτε ότι κρύβουν τόσο καλά τις εξελίξεις από τους ΑΡΔ. Δεν γίνονται αυτά...
Αν είναι να μείνει ο Χάβος καλύτερα να το μάθει νωρίς ο κόσμος γιατί όσο πιο αργά τόσο χειρότερα ακόμα κι αν κάνει 10 νίκες συνεχόμενες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Κυρ 31 Οκτ 2010, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτός ο Χοσέ Μιγκέλ κλπ, είναι εκείνος ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ, την δεκαετία του '90, που οι σπίκερ τον έλεγαν Μίτσελ;
Δεν μ' αρέσει.
Κάτι σε Χοσέ Αρμάνδο έχετε;
Δεν μ' αρέσει.
Κάτι σε Χοσέ Αρμάνδο έχετε;
η διοικηση τα εβγαλε αυτα προς τα εξω.DC έγραψε:Από ποιον, που και πότε φίλε μου;joshua έγραψε: και τις διαβεβαιωσεις για ενα ονομα που θα δωσει οραμα και σιγουρια
Οι μόνες "διαβεβαιώσεις" που έχεις, είναι από τον Πετρωτό και τον Κόλκα.
DC η διοικηση φταιει για την ολη αυτη αναστατωση..μονοι τους δημιουργησαν θεμα και για αυτο ο κοσμος πελαγωσε..αν δεν εβγαζαν αβερτα ονοματα κανεις δε θα απαιτουσε το Μουρινιο αυριο