15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
Aν η αποψη σου ειναι διαφορετικη μπορουσες να μου πεις,οκ ρε φιλε χαλαρωσε λιγο..Αλλα το να με πεις μεταξοσκωληκα με τη μια νομιζω οτι ειναι υπερβολικο και αδικο
Τώρα γύρισα από το φροντ..
Για το ματς δεν έχω άποψη,είδα όμως το γκολ..
Είμαστε αρκετά τυχεροί για τον τρόπο που φτάνει η μπάλα στον Παυλάρα αλλά το τελείωμα του είναι όλα τα λεφτά!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΠΤΕΝ!!!
ΥΓ Δεν ξέρω αλλά η όλη ατμόσφαιρα,το πώς παίξαμε(όπως είπατε οι περισσότεροι) μου θύμησαν λίγο το περσυνό ματς με τον Πανθρακικό.. :ugeek:
Για το ματς δεν έχω άποψη,είδα όμως το γκολ..
Είμαστε αρκετά τυχεροί για τον τρόπο που φτάνει η μπάλα στον Παυλάρα αλλά το τελείωμα του είναι όλα τα λεφτά!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΠΤΕΝ!!!
ΥΓ Δεν ξέρω αλλά η όλη ατμόσφαιρα,το πώς παίξαμε(όπως είπατε οι περισσότεροι) μου θύμησαν λίγο το περσυνό ματς με τον Πανθρακικό.. :ugeek:
Ok, σου ζηταω συγγνωμη (σου εστειλα και pm) αν και πιστευω ακομη οτι ειναι ειρωνικο το post σου!Costello έγραψε:Aν η αποψη σου ειναι διαφορετικη μπορουσες να μου πεις,οκ ρε φιλε χαλαρωσε λιγο..Αλλα το να με πεις μεταξοσκωληκα με τη μια νομιζω οτι ειναι υπερβολικο και αδικο
Ειδα το ματς απο το 50κατι μεσω ιντερνετ που κολλουσε...Οσο ειδα,ο Κοντρερας μ αρεσε..Ηταν λιγο κ το αγχος του πρωτου post..ok..Περασμενα-ξεχασμενα...jpm4_neo έγραψε:Ok, σου ζηταω συγγνωμη (σου εστειλα και pm) αν και πιστευω ακομη οτι ειναι ειρωνικο το post σου!Costello έγραψε:Aν η αποψη σου ειναι διαφορετικη μπορουσες να μου πεις,οκ ρε φιλε χαλαρωσε λιγο..Αλλα το να με πεις μεταξοσκωληκα με τη μια νομιζω οτι ειναι υπερβολικο και αδικο
Παιζει να ειναι το χειρωτερο καλοσορισμα που εγινε ποτε??
Εμ,πες το ρε φιλε!Costello έγραψε:Ειδα το ματς απο το 50κατι μεσω ιντερνετ που κολλουσε...Οσο ειδα,ο Κοντρερας μ αρεσε..
Costello έγραψε:Παιζει να ειναι το χειρωτερο καλοσορισμα που εγινε ποτε??

Sorry και παλι...

Παίδες κακά τα ψέματα αν δεν έβαζε το γκολ (εκτέλεση επιπέδου ντρογκμπά και πάνω btw) θα ήταν ο χειρότερος παίχτης μας.
Στην άμυνα βολόδερνε σαν την άδικη κατάρα, φέρει αυθύνη ΜΕΓΑΛΗ για το γκολ και 3-4 ακόμα "φάσεις" που κάνανε.
Πολλή η κούραση.
Αλλά μεγάλη ψυχή και παρόλο το πτώμα που ήταν βγήκε να σκοράρει και τόκανε!
Ευχαριστούμε ρε Πάμπλο, τραβα ξεκουράσου τώρα γιατί αν παίοξεις έτσι τη πέμπτη θα πρέπει να βάλεις 3 για να ισοφαρίσεις την εμφάνιση
Στην άμυνα βολόδερνε σαν την άδικη κατάρα, φέρει αυθύνη ΜΕΓΑΛΗ για το γκολ και 3-4 ακόμα "φάσεις" που κάνανε.
Πολλή η κούραση.
Ευχαριστούμε ρε Πάμπλο, τραβα ξεκουράσου τώρα γιατί αν παίοξεις έτσι τη πέμπτη θα πρέπει να βάλεις 3 για να ισοφαρίσεις την εμφάνιση

- george aspromayros
Σημερα δεν πηγε καλα..αλλά κ μεσα στον εορδαικο εκανε τρια λαθη.........αστα να πανε.......
δικαιολογειται απο τη...μεγαλη κουραση...
μπραβο για το ψυχικο σθενος κ το γκολ...
ξεκουρασου μεχρι την πεμπτη...μας εισαι πολυτιμος!
δικαιολογειται απο τη...μεγαλη κουραση...
μπραβο για το ψυχικο σθενος κ το γκολ...
ξεκουρασου μεχρι την πεμπτη...μας εισαι πολυτιμος!
paidia o contreras einai mia xara korufaios paixntis dustuxos pou kakopesei stin ellada eutuxws gia emas omos......alla prepei na boume enan a3io partener polles fores o contreras pezei gia oli tin amuna monos tou eidika otan dn paizei o snaoutser....eleos dn ti paleuei ton exoume psofisei alla dn exei anagki skuli einai.......

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
ενω ειχε διπλα του παίκτη έτυμο να το καρφώσει δεν μάσησε μια και το πίστεψε πιο πολυ και απο εμάς....
ΤΟ ΓΚΑΡΙΞΕ
και μας έδειξε γιατι στα δύσκολα πρέπει ο όποιος προπονητής να τον ανεβάζει ψηλά
ΤΟ ΓΚΑΡΙΞΕ
και μας έδειξε γιατι στα δύσκολα πρέπει ο όποιος προπονητής να τον ανεβάζει ψηλά

- navigator11
να με συμπαθας αδερφε αλλά στη φαση του γκολ ο παρτενερ του απουσιαζε πληρως,οποτε ευλογα εκτεθηκε ο παμπλο.ο μαλεζας πρεπει να συνειδητοποιησει τα ορια της θεσης που αγωνιζεται ...eleos έγραψε:Παίδες κακά τα ψέματα αν δεν έβαζε το γκολ (εκτέλεση επιπέδου ντρογκμπά και πάνω btw) θα ήταν ο χειρότερος παίχτης μας.
Πολλή η κούραση.
- ΑποστόληςΑ
Bravo! Μετά την Ξάνθη έχει πάρει τα ΠΟΛΥ πάνω του!
Νομίζω κι εγώ ότι ο Μπούντιμιρ είναι ευθύνη του Στέλιου. Ο Pablo έσωσε κι ένα γκολ στο πρώτο μέρος, όταν απέκρουσε δύο φορές το σουτ αντιπάλου
Νομίζω κι εγώ ότι ο Μπούντιμιρ είναι ευθύνη του Στέλιου. Ο Pablo έσωσε κι ένα γκολ στο πρώτο μέρος, όταν απέκρουσε δύο φορές το σουτ αντιπάλου
Δωρεαν μαθηματα στους επιθετικους......Τρομερο γκολ......Οχι ιδιαιτερα καλος στο υπολοιπο παιχνιδι......