Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
paokmono

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από paokmono »

κι όμως φίλε μου πουθενά δεν είναι έτσι....

το ίδιο προσωπικό, με άλλον υπεύθυνο/διευθυντή/μανατζερ/προπονητή ή όπως αλλιώς θέλεις πες τον, αποδίδει εντελώς διαφορετικά.
αν δεν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχαν ακριβοπληρωμένα στελέχη, διευθυντές, προπονητές κλπ. Θα έπαιρναν όλοι μόνο καλούς υπαλλήλους...
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

Λοιπόν, Πρόεδρε, να μιλήσουμε σοβαρά τώρα.

Κάνε ότι διαπραγμάτευση θέλεις, αλλά μέχρι τις 14/11/2010 αργά το βράδυ, ΜΗΝ υπογράψεις συμβόλαιο τριετές.
Ιδιαίτερα αν είναι μεγάλο. Και στις 15 μέρα είναι.... ;)

μπορει να κρατησεις το Μακη με το 1/3 των αποδοχων του και να βγεις στη γυρα να πουλησεις παιχτες οσο θα προλαβαινουμε...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

???????????
:pano:
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

paokmono έγραψε:κι όμως φίλε μου πουθενά δεν είναι έτσι....

το ίδιο προσωπικό, με άλλον υπεύθυνο/διευθυντή/μανατζερ/προπονητή ή όπως αλλιώς θέλεις πες τον, αποδίδει εντελώς διαφορετικά.
αν δεν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχαν ακριβοπληρωμένα στελέχη, διευθυντές, προπονητές κλπ. Θα έπαιρναν όλοι μόνο καλούς υπαλλήλους...

Δεν διαφωνώ. Το θέμα είναι, ότι όταν το προσωπικό αδιαφορεί, ακόμα και ο καλύτερος ''όπως θες πες τον'' δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Σίγουρα, ο Δέρμι δεν είναι και ο Μουρίνιο, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι τον ''κρέμασαν'' οι παίχτες περισσότερο παρά η προσπάθεια του. Απλά αυτός την πλήρωσε στο τέλος.

Νομίζω η διοίκηση, γιατί περί δική της αρμοδιότητα πρόκειται, ας σταματήσει αυτόν τον τραγέλαφο με τα καπρίτσια και την αδιαφορία του κάθε ποδοσφαιριστή και ας ρίξει καμπάνες. Δε γίνεται να κάνουν κουμάντο οι παίχτες μέσα στην ομάδα.
Κυριε, παίρνεις εκατομμύρια, σε πληρώνω εγώ απ το υστέρημα μου, και ΑΠΑΙΤΩ, όταν μπαίνεις στο γήπεδο να αφήνεις το πνευμόνι σου. Φτάνει πια η κοροϊδία με το φταίει ο προπονητής, το γήπεδο και δε ξέρω και γω τι άλλο. Αν δω ότι αυτό το κάνεις, και πάλι δεν οδηγεί σε νίκες κ.τ.λ. τότε ναι, θ αναρωτηθώ τι παίζει.

Αλλά επαναλαμβάνω, όποιος πιστεύει ότι οι παίχτες τα δώσαν όλα στα ματς, και κύριος υπαίτιος ήταν ο Παύλος για την εικόνα της ομάδας, νομίζω ότι πρέπει να ρίξει μια ματιά πάλι και να δει στο βίντεο τι έφταιγε.

Και επιτέλους από δω και πέρα, να μην ξαναδούμε ποτέ φαινόμενα προπονητών της μιας βδομάδας ή του ενός μήνα.

Αυτά από μένα, και περιμένω την Κυριακή, όπως και σε κάθε ματς οι παίχτες να μου αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται σ αυτή τη μεγάλη ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

odynet έγραψε:Στο 2ο ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τον Λε Γκουέν από το αυστραλιανό Goal,όταν ακουγόταν το όνομα του Γάλλου για την εθνική τους ομάδα.Αναλύει διεξοδικά την καριέρα του,τα προβλήματα που συνάντησε στις ομάδες του και δίνει μια εικόνα για το τι άνθρωπος είναι.Το ρεζουμέ είναι πως πρόκειται για έναν ταλαντούχο μεν,αντισυμβατικό δε προπονητή,με ισχυρή προσωπικότητα,που συγκρούεται με βεντέτες και "πάλιουρες" και προτιμά να δουλεύει με νέους και γρήγορους παίκτες (μάλιστα απαιτεί μεταγραφές ταλέντων της επιλογής του).Εν τέλει όταν τον προσλαμβάνεις,πρέπει να ξέρεις πως δε πρόκειται να προσαρμοστεί αυτός στην ομάδα σου αλλά η ομάδα θα πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτόν και το τούρμπο 4-3-3 του.

http://www.goal.com/en/news/808/australia/2010/07/01/2003985/aussie-analysis-is-paul-le-guen-the-right-man-for-the

Γενικά ισχύουν 2 πράγματα για τους ξένους προπονητές με καλούτσικο όνομα:
1ο Αν τους πληρώσεις καλά,θα έρθουν,γιατί επαγγελματίες είναι οι άνθρωποι και στο Κατάρ και στο Ουζμπεκιστάν πηγαίνουν για την αμοιβή.Όμως όπως διαφορετική η τιμή εκκίνησης ενός παίκτη ανάλογα αν τον ζητάει η Μάντσεστερ Σϊτυ ή η Μποαβίστα έτσι γίνεται και με τους προπονητές.Ο Κεϊρόζ πχ δε θα ζητήσει τα ίδια που έπαιρνε στη Ρεάλ από μικρότερο σύλλογο γιατί απλά θα μείνει μια ζωή στον ΟΑΕΔ . :D
2ο Ξέρουν και οι ίδιοι ότι είναι αναλώσιμοι,αργά ή γρήγορα,οπότε προσωπικά θα προτιμούσα έναν που θα ήταν στα ίδια κυβικά,πάνω-κάτω,με το ποσό που δίνουμε και θα έπαιρνε τη δουλειά σοβαρά για να μείνει παρά κάποιον που θα έκανε σκόντο και θα έμπαινε στη λογική της "αρπαχτής" για μια σαιζόν.

akis_1987 έγραψε:Επειδή πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό, εντόπισα κάτι που συνάδει και με τη γνώμη μου για την εικόνα της ομάδας μας φέτος και θέλω να την καταθέσω και να ακούσω και τη γνώμη σας.

''Ο βασικός υπεύθυνος για τη φόρμα ενός παίκτη είναι ο ίδιος.
Δεν είναι ο τεχνικός αυτός που οφείλει να τον ανεβάζει αγωνιστικά και να του δίνει κίνητρα, ο προπονητής προσφέρει μόνο τη δική του μικρή συνεργασία.''

Τάδε έφη ο Ζοσέ Μουρίνιο. (:http://sport24.gr/football/omades/RealMadritis/den_einai_nekros_o_mpenzema.609248.html)

Αρχικά για το Δερμιτζάκη, εγώ του καταλογίζω μόνο την ήττα από τον Άρη και τη λάθος αλλαγή που μας στοίχισε. Ως ελαφρυντικό πάντως του προσδίδω το γεγονός ότι εκείνη τη μέρα, έπαιζε το κεφάλι του, και ρίσκαρε αναγκαστικά.

Ας αναρωτηθούμε λίγο ποιος είναι τελικά αυτός που φταίει. Αλλά ναι, ο Δερμιτζάκης, ο Χάβος και ο κάθε κόουτς είναι αυτός που φταίει. Σε μια ομάδα που άλλαξε ελάχιστα από πέρυσι, δεν έχασε δλδ σε αυτοματισμούς και συνοχή, πάλι ο προπονητής φταίει που ο Γκαρσία είναι χώμα, ο Σάλπι δεν σκοράρει, ο Βιερίνια κοιμάται όρθιος.

Ας σταματήσουμε να ψάχνουμε αποδιοπομπαίους τράγους και ας κοιτάξουμε την πραγμάτικότητα, ακόμα και αν χρειάζεται να αποκαθηλώσουμε κάποια ''ινδάλματα'' μας. Προσωπικά πιστεύω, ότι ακόμα και ο Μουρίνιο να έρθει, αν οι παίχτες δείχνουν το πρόσωπο που μας συνήθισαν τον τελευταίο καιρό δεν πρόκειται να δούμε αλλαγή.

Σύμφωνοι, ένας καλός προπονητής μπορεί να βοηθήσει και να βελτιώσει κάποια πράγματα. Όχι μόνος του πάντως. Εγώ λοιπόν, στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με το Δερμιτζάκη, είδα ένα ΠΑΟΚ νωθρό, χωρίς κίνηση, άχρωμο με λίγα λόγια, που ναι μεν έφερε τη μικρή ομολογουμένως υπογραφή του προπονητή του, αλλά του έλειπε απελπιστικά ''ολόκληρο το κείμενο'' της συνεισφοράς των ποδοσφαιριστών του, με εξαίρεση βέβαια την Ευρώπη. Αν χρειαζόταν πάντως να καταλογίσω ένα ποσοστό ευθύνης, θα του δινα ένα 20% και μόνο.

Καταλήγοντας λοιπόν, πραγματικά δε με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο προπονητής που θα έρθει.Σίγουρα θα προτιμούσα κάποιον εγνωσμένης αξίας έμπειρο προπονητή, αλλά ακόμα και ο Μάκης να παραμείνει, οι απαιτήσεις μου δε μειώνονται. Πιστεύω, ότι η ομάδα ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε εδώ κ 2 χρόνια θα συνεχίσει τις υψηλές ''πτήσεις'' με τη μόνη προϋπόθεση να δείξουν την απαιτούμενη διάθεση οι παίκτες. Εξάλλου, όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες τους και που μπορούν να φτάσουν, το έχουν αποδείξει ότι μπορούν.

Αυτά τα πολλά από εμένα για το θέμα προπονητή που τόσα ακούω εδώ και καιρό. :oops:

Υ.Γ. 1 : Μπορεί να με χαρακτηρίσετε φαντασμένο, αλλά ίσως είμαι ο μόνος που ελπίζω ότι αυτή η ομάδα μπορεί ακόμα και τώρα να πάει για το πρωτάθλημα. Ένα διπλό στην Κρήτη και ένας άσσος του βάζελου, θα μας πάνε στο -7 και θα με κάνουν να το πιστέψω κιόλας. Πολλοί είναι οι 7 βαθμοί σε 22 αγωνιστικές, αν ο ΠΑΟΚ βγάλει στο γήπεδο αυτά που όλοι ξέρουμε ότι μπορεί;

Ένα μπράβο και στους δύο από μένα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Μουρινιο στις δηλωσεις που ανεφερε ο φιλος μιλαει για την κατασταση που βρισκεται ο παικτης οχι σε σχεση με την ομαδα αλλα ατομικα.Ο ΠΑΟΚ επι δερμιτζακη ηταν αλλου για αλλου τακτικα οχι ατομικα.Παικτες που δεν ηξεραν που παιζουν,καμια τακτικη στην αναπτυξη μονο κατι γιωμες απο την αμηνα,συνεχεις και χωρις λογο αλλαγες θεσεων και και και.Αυτα δεν εχουν να κανουν με την φορμα του παικτη αλλα ειναι καθαρα θεμα προπονητη.Δεν ειναι τυχαιο οτι πχ ο βιερινια στο παιχνιδι με βιγιαρεαλ οπου μετα απο καιρο δεν κουνηθηκε απο τα εξτρεμ ηταν σαφως καλητερος απο τα προηγουμενα παιχνιδια.Απο εκει και περα το θεμα αναζητησης προπονητη για μενα προσωπηκα εξελισεται σε μεγαλη φαρσοκομωδια τουλαχιστον μεχρι τωρα.Πιστευω οτι δεν εχει γινει καμια σοβαρη διαπραγματευση μεχρι τωρα και ακομα ψαχνουμε σε επιπεδο μανατζερ χωρις καμια απευθειας επαφη.Πως αλλωστε να γινει προσωπικη επαφη? Με τηλεδιασκεψη η παιρνει τηλ ο παντελης και εχει σε ανοιχτη ακροαση μεταφραστη και δωρεαν χρονο ομιλιας? Δεν γινεται να εισαι σε σοβαρη αναζητηση 2 εβδομαδες και να μην εχεις κανει 1 ταξιδι για να συναντησεις καποιον υποψηφιο που εχεις ξεχωρισει.Δυστυχως η διοικηση ειναι σε κατασταση πληρους συγχησης που σε μεγαλο βαθμο οφειλεται και στην φτωχη συνθεση της τη δεδομενη στιγμη σε προσωπα.Χανεται μια χρυση ευκαιρια να πηγαιναμε στο πιο κρισιμο παιχνιδι της ευρωπης με αλλαγη προπονητη που θα επεφερε μεγαλη αλλαγη στην ψυχολογια της ομαδας αλλα και μεγαλο κινητρο για αποδειξεις στους παικτες.Ειμαι προθυμος να συγχωρησω καθε λαθος και η στηριξη ειναι δεδομενη αρκει βεβαια και οι ιδιοι καποια στιγμη να καταλαβουν τα λαθη τους και να βαλουν ενα φρενο στην κατηφορα των διοικητικων πεπραγμενων.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

akis_1987 έγραψε:
Υ.Γ. 1 : Μπορεί να με χαρακτηρίσετε φαντασμένο, αλλά ίσως είμαι ο μόνος που ελπίζω ότι αυτή η ομάδα μπορεί ακόμα και τώρα να πάει για το πρωτάθλημα. Ένα διπλό στην Κρήτη και ένας άσσος του βάζελου, θα μας πάνε στο -7 και θα με κάνουν να το πιστέψω κιόλας. Πολλοί είναι οι 7 βαθμοί σε 22 αγωνιστικές, αν ο ΠΑΟΚ βγάλει στο γήπεδο αυτά που όλοι ξέρουμε ότι μπορεί;

Υ.Γ. 2: Θέτω επισήμως και την υποψηφιότητα μου για το βραβείο ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ του αιώνα. Μακάρι.....
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Αν συμβεί αυτό που λές θα σου απονειμω επίχρυσο το βραβείο ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ σε κύπελλο 150 εκατοστών, αυτοπροσώπως :nairepaok:
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Ο Δερμιτζάκης απέτυχε κυρίως γιατί δεν κέρδισε τον σεβασμό των παικτών του.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ανυπομονώ για την ώρα που θα κλειδώσω αυτό το @&$Ε(@@# νήμα...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θα αργήσεις λίγο...

Δευτέρα Τρίτη έρχονται οι άραβες... Σε κανα δυο βδομάδες θα έρθει ο Γκρος ή ο Πελεγκρίνι.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Όποτε και αν είναι θα το γιορτάσω.

Έλα ρε ΛεΓκεν την τύχη μου μέσα να πάμε μαζί τον Π.Α.Ο.Κ. ψηλά και το νήμα τούτο στα Τάρταρα.

Ελπίζω ότι στην επόμενη αναβάθμιση θα χαθεί μόνο αυτό το νήμα και τίποτε άλλο.

Νέα προς το παρόν δε βλέπω να υπάρχουν, μόνο εικασίες από τους δημοσιογράφους... :roll:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Pegasus έγραψε:Ανυπομονώ για την ώρα που θα κλειδώσω αυτό το @&$Ε(@@# νήμα...

+++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Δεν νομιζω να κλειδωθει... τουλαχιστον φετος!
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Η ωρα αλλαζει, ο προπονητης στον ΠΑΟΚ οχι ακομα...

Ο,τι και να γινει νιωθω μ@λακας για τα τεσσερα ονοματα- παπας που καταπιαμε! 2-3 ρεπορταζ για τα βιογραφικα τους και στην πορεια διαδοχικα προβληματα και αδειασμα της λιστας! Και η ζωη συνεχιζεται με ρεπορταζ του τυπου "χαμογελα για Χαβο" κτλ κτλ..

Παρτε προπονητη ανταξιο των απαιτησεων του ΠΑΟΚ γιατι ο χρονος θα εκπνευσει αποτομα μετα την πρωτη στραβη! Με προσωρινες λυσεις και χωρις πλανο καμια ομαδα δεν πηγε μπροστα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αργούμε χαρακτηριστικά.
Το χουμε αυτό το χουμε και δεν είναι για καλό.
:evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”